لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

امروز خریدار و فروشنده فقط همو نگاه کردن ... هر وقت معاملات شلعاب اینطور بشه ...

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

اگه سيد ياري كنه شلعاب بزودي سبز سبز ميشه از فروشندگان خواهش ميكنم كمك كنن خريدهاي اين بنده حقير فردا تكميل بشه!!!!!من ٣ساله سهامدار شلعابم واقعاً سهمي براي تمام فصلهاست.جناب اريو هر سهم زيرخاكي تو بازاره مثل اينكه تو پورتفوي شما هست!!!!!!!!!پر سود باشيدبا شلعاب ٦٠٠توماني
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2223

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        شلعاب

اهداف سهم بسیار بالاست اما به علت ماهیت دو سهامدار عمده صدر وصبا سهم دارای حرکت های کم ریسکیه که جذابیتش رو کم میکنهوسهم به زودی در قیمت های بسیار کمتر از ارزش ذاتی خود با وجود عدم بحران در شرکت و عدم کنترل قیمتی تولیدات و از بین رفتن رقیبان خارجی به علت افزایش نرخ ارز معامله میشه و این همه از سهم یک فنر جمع شده با احتمال جهش قیمتی شدید رو ایجاد کردهوبرای سهم کوچکترین جایی برای افت محسوس،احساس نمیشه کرد به قسمی که در پایان سال مالی 90 ارزش ذاتی معادل قیمت کنونی سهم داشت در حالی که سهم هایی با بنیاد مشابه شلعاب حداقل 2برابر و حتی تا 8 برابر ارزش ذاتی خود معمله میشوند.
        حداقل قیمت سهم و کف قیمتی در آینده نزدیک 600تومان بوده وبدون ایجاد هیچ کونه حباب و کاملا منطقی بر پایه میانگین بازده و سود بازار و کاملا منطقی و قابل دفاع جای رشد تا قیمت 1200تومان را دارا میباشد.تا پایان سال 91 در بدترین شرایط با مفروظات بنیادی دست یابی به قیمت به درامد 3.3(تاکید دارم بدترین شرایط) بازده این سهم رو از نظر شرایط قیمت به درامدی بدون اغراق در صدر لیست سهام های بازار بورس تهران قرار خواهدداد.

بی راهه نیست اگر بگویم که شلعاب به زودی شگفتی ساز دیگر بورس تهران خواهد بود

بسیار مهم:سابقه وصداقت هر شخص رو میشه از پیشینه گفته ها و نوشته هاش فهمید و البته خیلی از افراد بی معرفت هستن که برای کسب اندکی سود شرافتشون رو زیر سوال میبرن که حالا با معرفی بیخود وبدون منطق یک سهم خودشون اندکی بیشتر سود کنن اما من میدونم که حرف من انقدر برای دوستان اهمیت نداره وانقدر هم اعتبار ندارم که بخوام تو نوسانات یک سهم نقش داشته باشم اما اگر مینویسم تنها از روی عشق وعلاقه ای است که به معامله گری وبورس در وجودم هست و از اینکه بتونم با شما تبادل اطلاعات کنم کمال خوشبختی منه اما برای اینکه شرمنده کسی نشم بازهم میگم من هیچ توصیه به خرید وفروش در هیچ نمادی ندارم وتنها به بررسی میپردازم چون توی بورس هر چیز ناممکنی ممکنه

100 تومن سود رو در اوج رکود صنعت ساختمان توزیع کرد. حالا با دلار 3300 تومن باید کولاک بکند چون رقبای کوچکش انگشت شمارند و لعاب وارداتی هم دیگر توجیه اقتصادی نخواهد داشت. در ضمن این شرکت چندین بار به لحاظ کیفیت برنده شده و حتی در رده یکصد شرکت برتر در نو آوری آسیا قرار گرفته است

همون روند سود سازی که در شرکتهای سنگ آهنی و فولاد در چند سال گذشته باید در این شرکت دیده می شد ولی قیمتش در چند سال گذشته همان 400 تومن باقی مانده .
        به نظر می رسد همان عواملی که مس باهنر و مجموعه های تامین اجتمایی ازجمله گروه سیمان- دارو- کاشی- گروه وپترو و .... را زمین گیرکرده اند در این شرکت هم تا به حال حضور داشته اند

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2223

شلعاب

اهداف سهم بسیار بالاست اما به علت ماهیت دو سهامدار عمده صدر وصبا سهم دارای حرکت های کم ریسکیه که جذابیتش رو کم میکنهوسهم به زودی در قیمت های بسیار کمتر از ارزش ذاتی خود با وجود عدم بحران در شرکت و عدم کنترل قیمتی تولیدات و از بین رفتن رقیبان خارجی به علت افزایش نرخ ارز معامله میشه و این همه از سهم یک فنر جمع شده با احتمال جهش قیمتی شدید رو ایجاد کردهوبرای سهم کوچکترین جایی برای افت محسوس،احساس نمیشه کرد به قسمی که در پایان سال مالی 90 ارزش ذاتی معادل قیمت کنونی سهم داشت در حالی که سهم هایی با بنیاد مشابه شلعاب حداقل 2برابر و حتی تا 8 برابر ارزش ذاتی خود معمله میشوند.
          حداقل قیمت سهم و کف قیمتی در آینده نزدیک 600تومان بوده وبدون ایجاد هیچ کونه حباب و کاملا منطقی بر پایه میانگین بازده و سود بازار و کاملا منطقی و قابل دفاع جای رشد تا قیمت 1200تومان را دارا میباشد.تا پایان سال 91 در بدترین شرایط با مفروظات بنیادی دست یابی به قیمت به درامد 3.3(تاکید دارم بدترین شرایط) بازده این سهم رو از نظر شرایط قیمت به درامدی بدون اغراق در صدر لیست سهام های بازار بورس تهران قرار خواهدداد.

بسیار مهم:سابقه وصداقت هر شخص رو میشه از پیشینه گفته ها و نوشته هاش فهمید و البته خیلی از افراد بی معرفت هستن که برای کسب اندکی سود شرافتشون رو زیر سوال میبرن که حالا با معرفی بیخود وبدون منطق یک سهم خودشون اندکی بیشتر سود کنن اما من میدونم که حرف من انقدر برای دوستان اهمیت نداره وانقدر هم اعتبار ندارم که بخوام تو نوسانات یک سهم نقش داشته باشم اما اگر مینویسم تنها از روی عشق وعلاقه ای است که به معامله گری وبورس در وجودم هست و از اینکه بتونم با شما تبادل اطلاعات کنم کمال خوشبختی منه اما برای اینکه شرمنده کسی نشم بازهم میگم من هیچ توصیه به خرید وفروش در هیچ نمادی ندارم وتنها به بررسی میپردازم چون توی بورس هر چیز ناممکنی ممکنه
          100 تومن سود را سه سال قبل در اوج رکود صنعت ساختمان توزیع کرد .

حالا با دلار 33000 تومنی و عدم توجیه واردات خارجی باید یک رشد انفجاری داشته باشد . ضمنا تنها یکی دو رقیب کوچولوی داخلی هم بیشتر ندارد.

همان روندی که در مورد سنگ آهنی ها و فولاد در چند سال گذشته شاهد بودیم می بایست با اندکی تاخیر فاز برای این شرکت هم با شدت بیشتری اتفاق می افتاد ( به دلیل مسکن مهر و ... ) ولی قیمت این سهم کماکان همان 400 تومن باقیمانده است

این شرکت به لحاظ کیفت هم بارها موفق به کسب جوایز بین المللی شده است و دو سال قبل هم در ردیف یکصد شرکت پیشرو در نو ٱوری آسیا قرار داشت.

به نظر میرسد سیستم تامین اجتمایی راه را برای رشد این شرکتها بسته است حالا بحث قیمت گذاری اجباری است یا مخفی کردن سود و ... دقیقا مشخص نیست ولی همان عواملی که در مورد شرکتهایی مثل مس باهنر و مجموعه سیمانی ها - کاشی سازها - داروییها - مجموعه سرمایه گزاری پتروشیمی و ... تا به حال شاهد آن بوده ایم ظاهرا در این شرکت هم حضور دارند
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2013/01/03, 11:13.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

شلعاب موفق به شکست مثلث شد

باید معاملات آینده سهم رو زیر نظر بگیریم

نظر

• msrezayi
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 87

شلعاب

سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز

با توجه به گزارش منفی شلعاب (9ماهه) که دیروز منتشر شد و متعاقبا صف فروش شدن این سهم هنوز آینده روشنی رو برای سهم متصور هستید؟

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط msrezayi پست شده است View Post
                سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز

با توجه به گزارش منفی شلعاب (9ماهه) که دیروز منتشر شد و متعاقبا صف فروش شدن این سهم هنوز آینده روشنی رو برای سهم متصور هستید؟
                وای چرا اینقد منفی منفی میکنید دوست عزیز
                آدم احساس میکنه 9 ماهه 20 درصد پوشش داده
                شرکت 9 ماهه 80 درصد پوشش داده !! پی به ای سهم 4.4
                بذار 420 رو ببینه ما اضافه کنیم اونوقت در مورد آینده سهم صحبت میکنم

نظر

• msrezayi
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 87

سلام و ببخشید اگه خاطر شما رو مکدر کردم ولی درصدهای مربوط به ترازنامه و مقایسه اونا با گزارش شش ماهه کمی نگرانم کرد.ممنون از پاسخ شما

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

سلام و ببخشید اگه خاطر شما رو مکدر کردم ولی درصدهای مربوط به ترازنامه و مقایسه اونا با گزارش شش ماهه کمی نگرانم کرد.ممنون از پاسخ شما
                    خواهش میکنم دوست عزیز نه ناراحت نشدم

از نگرانی شما ناراحت شدم میتونم نکات منفی تراز نامه رو بدونم ؟؟؟

نظر

• msrezayi
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 87

جمع داراییها و جمع بدهیها و حقوق صاحبان سهم

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

جمع داراییها و جمع بدهیها و حقوق صاحبان سهم

شرکت دارایی های غیر مولد رو فروخته ...با پول یه مقدار برده تو صندوق ...بقیه رو برده بدهی های کوتاه مدت و بلند مدت خودشو پاس کرده
                        این حرکت جالبه ..

شرکت ح دریافتنیش اومده پایین یعنی فروش نقدی
                        خرید مواد اولیه رفته بالا یعنی ح های پرداختنی رفته بالا این جالبه

تنها مونده یه جای
                        اندوخته طرح و توسعه نزدیک 7 میلیاد تومن مصرف شده ؟؟؟
                        کجا مصرف شده
                        باید زنگ بزنیم پیدا کنیم ؟؟

نظر

• msrezayi
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 87

بازم ممنون که وقت گذاشتین

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

بازم ممنون که وقت گذاشتین
                            خواهش میکنم ... با سهم سهامداری میکنم این سهم تو 5 سال گذشته صعودی بوده ...

دنبال برداشت 7 میلیارد تومنی اندوخته طرح توسعه هستم
                            البته یکی از دوستان که زنگ زدم گفتن برای راه اندازی کوره جدید هست ...
                            اگه خبری رسید حتما اطلاع میدم

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

شلعاب

گزارش شلعاب

مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده است که اين شرکت در اسفند ماه سال گذشته بابت خريد 250 تن سيليکات زيرکونيم نزد بانک پاسارگاد شعبه ميدان ونک، مبلغ 575.000 يورو گشايش اعتبار کرده است و تمام اين مبلغ را در همان تاريخ با نرخ ارز مرجع هر يورو 16500 ريال پرداخت کرده است، وليکن تا اين تاريخ بانک مزبور نتوانسته اين مبلغ را با نرخ مرجع به فروشنده خارجي (شرکت جانسون متئي) پرداخت نمايد. شرکت لعابيران تاکنون با انجام مذاکرات بسيار با بانک پاسارگاد و بانک مرکزي خواستار ارسال اصل مبلغ با نرخ ارز مرجع شده است وليکن بانک پاسارگاد درخواست دريافت مبلغ مابه التفاوت با نرخ ارز مبادله اي شده است. از اينرو لعابيران مبلغ 9.400 ميليون ريال ذخيره هزينه اعتبار فوق در حسابها منظور کرده است. در پايان خاطر نشان مي سازد در صورتي که بانک پاسارگاد مبلغ ارزي فوق را با نرخ مرجع حواله نمايد، EPS شرکت بيش از 270 ريال به ازائ هر سهم افزايش خواهد يافت

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

بالای 436 تونست تثبیت بشه ..

ببینم چه می کنه ..اروم رشد کرد انتظار بیشتری داشتم ودارم ..در پیت تر از شلعاب الان بالای 600 هست این رو 450..

نظر

در حال کار...
                                X