اینم از کوکلاک شلعاب >:D<
لعابيران ( شلعاب )
Collapse
X
-
-
سهم امروز توی جو گروهش خوب معامله شده از فردا تغییر روند میده و میره برای 600 تومان هدف بعدی سهم 700 خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
این شرکت و پرسنل و مدیریتش واقعا با کلاس هستند!
علاوه بر محصولات با کیفیتشون روی مدیریت برند هم خوب کار کردند چند سال اخیر. نمونش جضورشون در جایزه EFQM هست که امسال برای اولین بار یک شرکت غیر از فولاد و مپنا و خودرویی ها تونست به سطح تندیس بلورین برسه. دوستانی که با EFQM آشنا باشند می دونند رسیدن به این سطح ملزوم به چه موارد مهمی در سازمانه
حضور یک سازمان کوچک در میان این سازمان های بزرگ و عطیم واقعا جای تقدیر داره...
پ.ن: فولاد مبارکه تقریبا همیشه بیشترین امتیاز رو در ایران میاره و اغلب با شرکت های اروپایی رقابت می کنه! امسال هم برای اولین بار فولاد تونست به عنوان یک شرکت ایرانی به تندیس زرین دست پیدا کنه (بالاترین سطح جایزه که اغلب شرکت هایی مثل بی ام و و در اون سطح بهش می رسند)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفردا احتمالا جمع و جور میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط samie پست شده است View Postچرا؟
طبق نظر تكنيكالي احتمال ٧٠٠ رو داره. تحليل بهتري داريد؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر