نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • darvish
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 53

چند نکته از گزارش :
    سود عملیاتی هر سهم 419 ریال ! و سود هرسهم 230 ریال! علت اصلی هزینه های مالی تو گزارش دیده میشه که اگه بتونه سال 91 هزینه های مالی رو کاهش بده سود سال 91 خیلی بهتر خواهد شد

نظر

• darvish
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 53

در صورت های مالی 9 ماهه در ترازنامه وجوه دربافتی بابت افزایش سرمایه 80997 میلیون ریال ذکر شده که با توجه به افزایش سرمایه 200% ( 96000 میلیون ریال ) لذا حدود 15 میلیون حق استفاده نشده موجود برای عرضه خواهیم داشت!! که با سرمایه جدید 144 میلیون سهمی این حق ها حدود 10.42 % کل شرکت خواهد بود! که میتونه در تعیین هیات مدیره نقش اساسی بازی کنه! فقط اگر از دوستان از انتخاب هیات مدیره سال های قبل خبری دارند که آیا رقابت تنگاتنگی بوده یا نه بهتر میشود رویایی فکر کرد!!!

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

در اصل توسط darvish پست شده است View Post
        یه حسی بهم میگه حق ها در قیمت شگفت انگیزی معامله خواهند شد!!
        عاشقه این حسها یی هستم که به واقعیت خیلی نزدیکند
        :->

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

انشالله صحبت از فروش حقها بالای 100 تومن است
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            عاشقه این حسها یی هستم که به واقعیت خیلی نزدیکند
            :->
            باربد عزیز اظهار نظر + شما موجب دلگرمیه. شما نظرتون چیه روی قیمت حقها؟
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Aug 2025
              • 1197

دست همه شما دوستان گل درد نکنه که هر کدوم یه تحلیل و تفسیر و مطلبی راجع به فنورد زدید.
              فقط نمیدونم چرا کسی قیمتی برای باز شدن سهم حدس نمیزنه؟

من میخوام یه قیمت اعلام کنم، به نظرم دقیق دقیقه.
              فنورد حداقلترین قیمت ممکن، و بدترین حالت ممکن، 251 تومان بازگشایی خواهد شد.
              بین 251 تا 297 تومان معامله خواهد شد تا قیمت پایانی مشخص بشه.

اسفند پارسال فنورد با پی به ای 10.9 با قیمت 300 تومان معامله میشد.
              اگر امسال هم همان پی به ای را فرض کنیم، قیمت 251 بدست میاید.
              با توجه به افزایش سرمایه که به تبع ان راه اندازی خط تولید جدید ( افزایش تولید) میشه 2 تا دونه پی به ای هم بزاریم رو 251 تومان و ماکزیمم 297 تومان را بدست بیاریم.

بازار گرمی نمیکنم ، چرا که دوست ندارم از دید شما عزیزان ادم پست و نامردی باشم. با این گزارش به شخصه زیر 250 تومان خریدار سهم خواهم بود.
              آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2012/02/17, 12:06.

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                دست همه شما دوستان گل درد نکنه که هر کدوم یه تحلیل و تفسیر و مطلبی راجع به فنورد زدید.
                فقط نمیدونم چرا کسی قیمتی برای باز شدن سهم حدس نمیزنه؟

من میخوام یه قیمت اعلام کنم، به نظرم دقیق دقیقه.
                فنورد حداقلترین قیمت ممکن، و بدترین حالت ممکن، 251 تومان بازگشایی خواهد شد.
                بین 251 تا 297 تومان معامله خواهد شد تا قیمت پایانی مشخص بشه.

اسفند پارسال فنورد با پی به ای 10.9 با قیمت 300 تومان معامله میشد.
                اگر امسال هم همان پی به ای را فرض کنیم، قیمت 251 بدست میاید.
                با توجه به افزایش سرمایه که به تبع ان راه اندازی خط تولید جدید ( افزایش تولید) میشه 2 تا دونه پی به ای هم بزاریم رو 251 تومان و ماکزیمم 297 تومان را بدست بیاریم.

بازار گرمی نمیکنم ، چرا که دوست ندارم از دید شما عزیزان ادم پست و نامردی باشم. با این گزارش به شخصه زیر 250 تومان خریدار سهم خواهم بود.
                با سلام
                من نظر شخصیمو میگم و شایدم اشتباه باشه
                به نظرم حوالی قیمت 200 باز گشایی شه و بعدش ببرنش تا ......چون میخان حق هارو با قیمتهای عجیبی به فروش برسانند.
                کاربر تصمیم کبری بازار پارسال با بازار امسال خیلی فرق کرده.اگه همه چی رو با پارسال در نظر بگیریم الان باید غدیر میشد 1000 ولی چرا 450 تومنه یا فولاد باید میشد 350 پس چرا این قیمته.پس به طور قطع نمیشه گفت چه قیمتی باز میشه ولی میشه حدس زد.
                نظر شخصیم محدوده 200 تومنه(190 تا 210 و نهایتا 220).این حدسی که گفتم در بهترین حالت است.مثلا در بازار مثبت باز شه.جو گروه خوب باشه و هزارتا دلیل دیگه.
                بنده خودم حق سهم رو دارم و هدفم این نیست سهم رو خراب کنم.هرچقد بالا باز شه به نفع خود بندست.

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

28 آبان 90
                  در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                  اگر نفروشید حق بسته میشه و بعد از حدودا یک ماه باز میشه و شرکت خودش سهم رو فروخته و به حسابتان واریز میکند در این مدت ممکن است عده ای بعد از خرید حق از سهم حمایت کنن تا حق های استفاده نشده قیمتشون بالا برود و شاید همش افکار پریشان ذهن این حقیر باشد :-b ولی حق روز اخر واقعا وسوسه کننده است :)
                  25 آبان 90
                  ....
                  یه توصیه کسانی که پول حق ها رو نیاز ندارن و اعتباری نخریدن با پذیرش ریسک بسیار بالا روز اخر هم به امید استفاده نشده اضافه کنند باز هم میگم ریسک این کار فوقالعاده بالاست
                  امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین
                  22 آبان 90
                  وقتی سهم رشد کنه به نظرتون حق ها محکوم به بالا فروخته شدن نیستن؟ گزارش 9 ماهه هم خواهد داد سپس حق ها فروخته خواهند شد
                  گوارای وجود همه دوستانی که نه تنها حق هاشون رو نفروختن بلکه اضافه هم کردند. قیمت بازگشایی حق ها حدود 100 الی 120 تومان خواهد بود و برای کسانی که روز اخر خریدند یک سود 200 درصدی شیرین . مبارکتون باشه
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!
                  وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• darvish
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 53

سهامداران

از گزارش فعالیت هیات مدیره سال 89 ترکیب سهامداران به شرح زیر است :

1-خانواده شگفتی! : 31.99 %
                    2- خانواده شهرستانی : 29.98 %
                    3-خانواده کرلو : 6.99 %
                    4-سرمایه گذاری سبحان : 4.57 %
                    5- نسیم صادقی : 3 %
                    6- طباخ شیرازی : 2.51%
                    7- سرمایه گذاری ملی : 2.43 %
                    8- سایر : 18.53 %

نظر

• سیدناصر
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 35

نمیدونم برا شما هم اتفاق افتاده یا نه؟
                      هر وقت سهمی را با انتخاب خودم خریدم و با تصمیم خودم اقدام به خروج کردم سود خوبی نصیبم شده و یا حداقلش با ضرر کمی خارج شدم.
                      من حق فنورد وقتی قیمتش 57 تومن بود شروع به خرید کردم تا رسید به 49 تومن دیگه داشتم تکسهم میشدم که مهلتش تموم شد و بست. موقع باز شدن یکی از دوستان امیدواری خوبی بهم داد که قیمتش این چنین باز خواهد و چنان و نفروش و متاسفانه یکم تو تصمیم تاثیر گذاشت و در فروش سستی کردم اما از همان روز اول بازگشایی از هشتاد تومن شروع به فروش کردم تا روز سوم تموم کردم و خدا را شکر سود خوبی نصیبم شد. اما روزی که میخواست بسته بشه و بره برا استفاده نشده باز هم با همین دوست مشورت کردم و توصیه به نخریدن کرد و فقط تعداد صدهزار تا خریدم.
                      به هرحال دوستان بنده تصمیم گرفتم روز بازگشایی اگه زیر دویست تومن باز شد خود سهم را بخرم چون اینطور که شواهد نشون میده سهامداران عمده محترم این شرکت برخلاف وشمالداران بی دین خیلی دوست دارن به سهامداران جزء سود برسونن.
                      به امید سود بیشتر دوستان و خوشحالی بنده:x

نظر

• mahyar1357
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 233

الا نه به داره نه به باره! میخوام از دوستان سوال کنم وقتی حق های استفاده نشده باز شد و فروخته شد برای دریافت بولش باید کار خاصی انجام بدیم یا خودشون به حسابمون میریزن؟ آخه من همون فردی هستم که همونروز اول بازگشایی حق ها سنگین خریدم(بیشترین خرید) و روزهای بعد برای کم کردن میانگین باز هم خرید میکردم فک کنم 50% سبدم وتا همین اواخر احساس خسران زیادی میکردم البته تو حق وشمال هم بدجوری ضرر کرده و خواهم کرد .
                        [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                          الا نه به داره نه به باره! میخوام از دوستان سوال کنم وقتی حق های استفاده نشده باز شد و فروخته شد برای دریافت بولش باید کار خاصی انجام بدیم یا خودشون به حسابمون میریزن؟ آخه من همون فردی هستم که همونروز اول بازگشایی حق ها سنگین خریدم(بیشترین خرید) و روزهای بعد برای کم کردن میانگین باز هم خرید میکردم فک کنم 50% سبدم وتا همین اواخر احساس خسران زیادی میکردم البته تو حق وشمال هم بدجوری ضرر کرده و خواهم کرد .
                          جناب مهیار قاعدتا شرکت با فروش حقها میانگین فروش را محاسبه میکنه و بحساب سهامدار واریز میکنه نیازی نیست که شما کار خاصی انجام بدی .

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

ضمنا دوستان گل فنوردی خبرهای خوبی که تو این چند روز بدستمون رسید یکی پس از دیگری داره تائید مجدد میشه

نظر

• n@vid
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 289

ممنون جناب بنان
                              از زمان احتمالي بازگشايي سهم هم اطلاع داريد؟

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

در اصل توسط n@vid پست شده است View Post
                                ممنون جناب بنان
                                از زمان احتمالي بازگشايي سهم هم اطلاع داريد؟
                                نویدجان همه کارهاش انجام شده شرکت گزارششو داده به بورس حالا باید منتظر شد ببینیم بورس کی باز میکنه فکر کنم همین هفته باید باز بشه.

نظر

در حال کار...
                                X