کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تمام این بازوبسته شدن ها برای تعدیل های من دراوردی
فقط برای خریدن وقت بود .
ازهمان اولش هم مشخص بود که می خواهند سرمان راببرند .ولی حیف که دیر فهمیدم .
تمام نقشه هایشان راازقبل برنامه ریزی کرده بودند .
الان هم برای پرداخت پول جانمان را به ... خواهند رساند .
اگردراین سهم طلا هم پیداشود به نظرمن بااین کثافتکاری هایی که درآوردند این پول به درد نخواهد خورد .
این پول ها خوردن ندارد .
بهتره ادم پولش رادرجایی سرمایه گذاری بکند که کم باشه ولی درست باشه .آه ونفرین سهامدارجز که به ناحق پولشان خورده شده .پشتش نباشه .
هرجوری که نگاه کنید باخواب سرمایه من اگر حداقل قیمت نیز خریده بودم بازهم درضررهستم .
نامردها قدریک ارزن انصاف هم نداشتند .
نی دانم اسم این را چه می توان گذاشت .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
بنان جان اين سوال من هم هست. ممكنه بفرماييد چرا صلاح نيست؟
نوید جان بنظر من نهایت افت فنورد 7-8 درصد که به ریسکش نمی ارزه شما به اردرهای فروش نگاه کن . سهم کاملا خشک شده این اردرهای فروشی هم که با آغاز بازار میزارن کار خریداره تا سهامدارهارو تشویق به فروش کنه تا جمعش کنه ضمن اینکه فنورد تو گروه خودش کمترین پی بر ای رو هم داره بنظر من سهمهای کوچکی مثل فنورد در اغلب موارد تبعیت از تکنیکال نمیکنند اینها تابع بازی سهامداران عمده هستند وتمام اتفاقات این یکی دو هفته نشان از شروع بازی سهامدار داره
بنبان جان من اين سهم رو خريدم براي سهامداري باهاش
در اين يه ماه اخير هم كه باز شده فرصت فروش بدردبخوري توش نديدم كه شما ميگيد زودتر از اين بايد ميفروختيد
يعني اصلا زير 220 رو براي فروش صلاح نميدونم
ولي خب خستگي ناشي از درجازدن چيز قابل انكاري نيست ، با اين حال اميدوارم بزودي بالاي 200 تثبيت بشه و صعود خوبي بكنه
بنبان جان من اين سهم رو خريدم براي سهامداري باهاش
در اين يه ماه اخير هم كه باز شده فرصت فروش بدردبخوري توش نديدم كه شما ميگيد زودتر از اين بايد ميفروختيد
يعني اصلا زير 220 رو براي فروش صلاح نميدونم
ولي خب خستگي ناشي از درجازدن چيز قابل انكاري نيست ، با اين حال اميدوارم بزودي بالاي 200 تثبيت بشه و صعود خوبي بكنه
در هرصورت مخلصيم
چرا نبود صالح جان بالای 1800 میفروختی تو این محدوده جایگزین میکردی تقریبا 15 درصد پایینتر
سلام
ببخشيد ميشه بگيد اطلاعاتمون رو براي گرفتن پول حق ها بايد به چه شماره اي فكس كنيم؟
بايد چه چيزهايي رو فكس كنيم؟
ممنون اگر كمك كنيد
پول حقها طی امروز و فردا واریز میشه شما باید خیلی زودتر از این مشخصاتتو فکس میکردید قبلا تو همین تاپیک اطلاع رسانی شد در هر صورت مشخصات فردی با شماره حساب و کد شهبه را به شماره 88825437 فکس کنید
نظر