لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    واقعا؟!!! /:.negaran.:/
    ظاهرا دارید برعکس میگید! من دارم میگم فروشنده قوی تره! چرا؟ چون نسبت سرانه فروش به سرانه خرید بالاتره!
    مثلا امروز 27/فروردین، فروشنده میانگین 40 میلیون تومان فروخته و خریدار فقط 30 میلیون تومان خریده! خوب، حالا کی قویتره؟! دارن میفروشن یا میخرن؟!

عجب طرفدارانی داره این فلوله! /.:biggrinsmiley.://:.yead.:/
    عزیز برادر
    وقتی حقوقی سنگیم میخره در مثبت
    بدون که اوضاع خوبه

نظر

• saheb91
      عضو عادی
      • Apr 2016
      • 73

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
      فلوله
      بزرگترین قمار زندگی شخصی منه
      دار و ندارم رو تو قیمتهای ۸۰ تا ۱۵۰ فلوله خریدم
      میدونم کارم عقلانی نیس تو بورس اما حس عجیبی به این سهم دارم
      و نکات بنیادی بسیار عجیب و غریبی داره این سهم
      #فلوله_طلا

سلام
      اون روزی که این پست رو گذاشتم قیمت فلوله 2100 ریال بود الان 3600 ریال
      تازه شروع ماجرای فلوله و قمار منه....
      به امید اون روزی که بالای 6000 برسه و دوباره بیارمش بالا برای پله های بعدی تا آخر سال 1402
      #فلوله_طلا
      /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

گفتنی ها گفته شده و اصلا دلم نمیخواد در این قیمت ها به کسی توصیه خرید داشته باشم. آخرین توصیه های بنده برای 1 سال قبل بوده که قیمت از سقف 99 فاصله داشته ...

متاسفانه مردم ما وقتی سود می کنند دست در کمر ادعا دارند خودشان کردند و وقتی خراب می شود از زمین و زمان شکایت دارند. بنابراین تصمیم دارم دیگر هیچ توصیه به خرید نداشته باشم و صرفا از پتانسیل برخی از سهام بنویسم. که قطعا از لوله و ماشین سازی دیگر نخواهم نوشت ...چراکه گفتنی ها گفته شد
        آخرین ویرایش توسط ushita؛ 2023/04/21, 11:52.
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

متغییرهای اصلی این شرکت رو به جلو در حال حرکت هستن

افزایش مقداری صادرات
          در سال جدید ، قراردادها به روز و افزایش نرخ فروشهای داخلی

عدم رشد زیاد قراضه آهن

همچنان خواهم ماند

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
            گفتنی ها گفته شده و اصلا دلم نمیخواد در این قیمت ها به کسی توصیه خرید داشته باشم. آخرین توصیه های بنده برای 1 سال قبل بوده که قیمت از سقف 99 فاصله داشته ...

متاسفانه مردم ما وقتی سود می کنند دست در کمر ادعا دارند خودشان کردند و وقتی خراب می شود از زمین و زمان شکایت دارند. بنابراین تصمیم دارم دیگر هیچ توصیه به خرید نداشته باشم و صرفا از پتانسیل برخی از سهام بنویسم. که قطعا از لوله و ماشین سازی دیگر نخواهم نوشت ...چراکه گفتنی ها گفته شد
            دوست عزیز. یعنی به نظر شما این سقف قیمت و ارزندگی فلوله برای امسال است؟ به نظر من قیمت هر سهم 550 تا 600 تومان با توجه به تورم و تمام شاخصهای بنیادی سهم منصفانه و متعادل است. یعنی حدود 50 درصد دیگر جای رشد دارد. نظر شما چیست ؟

نظر

• mehdyand2amir
              عضو فعال
              • May 2013
              • 314

در اصل توسط فین پست شده است View Post
              دوست عزیز. یعنی به نظر شما این سقف قیمت و ارزندگی فلوله برای امسال است؟ به نظر من قیمت هر سهم 550 تا 600 تومان با توجه به تورم و تمام شاخصهای بنیادی سهم منصفانه و متعادل است. یعنی حدود 50 درصد دیگر جای رشد دارد. نظر شما چیست ؟
              سلام
              منظور ایشان این بوده است که به علت برخورد نامناسب بعضی از کاربران در مدتی که سهام منفی بوده است دیگر تحلیل های قبلی خود را تکرا رنمی کنند که باعث سوئ تفاهم نشود

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

درود دوست عزیز

من نوعی اصلا درباره ارزندگی یا عدم ارزندگی صحبت نکردم. فقط متاسفانه برخی هستند که همیشه دنبال این هستند که بگن فلانی گفت ... چون همینجا پیشنهاد لوله رو داده بودم عرض کردم که دیگه پیشنهاد نیست که حرفی نباشه

سهامدار عاقل و انسان باهوش در بازار سرمایه کم نداریم و اطمینان دارم متوجه تحولات شده اند.
                معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• مهدی جمشیدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 1626

✅فلوله در دوره 12 ماهه به سود خالص 201.1 میلیارد تومانی (معادل 30 تومان به ازای هر سهم) دست یافت که این عدد در دوره مشابه سال مالی گذشته برابر با 3.2 میلیارد تومان بوده است.

فروش شرکت در سال گذشته 1.46 هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2.5 برابر شده است و حاشیه سود ناخالص شرکت در سال 1401، 28 درصد می‌باشد. در سال 1400 حاشیه سود ناخالص شرکت تنها 12.3 درصد بوده‌است.

✅این شرکت در فصل زمستان 11.1 تومان سود به ازای هر سهم ساخته است. همچنین فروش شرکت در زمستان 392.5 میلیارد تومان بوده است که نسبت به پاییز 7 درصد رشد داشته است.

?قیمت سهم 386 تومان است و در سه ماه گذشته 54.9 درصد رشد قیمت داشته است.
                  بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 1626

توضیحات شرکت لوله و ماشین سازی در مورد روند سود شرکت در سال 1401 و 1402:

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• saheb91
                      عضو عادی
                      • Apr 2016
                      • 73

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                      بعید میدونم نظر جناب ushita این قیمت ها باشه
                      همونطور که نظر بنده هم این قیمتها نیست چون پتانسیل بنیادی این سهم در روزها و ماههای آینده بیشتر مورد توجه کارشناسان بازار سرمایه قرار میگیره قطعاو خود شرکت هم یه کارهایی خواهد کرد!!??
                      /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• aminian
                        كاربر فعال
                        • Oct 2012
                        • 663

انصافا در فروردین نیمه تعطیل و رمضانی ، بسیار خوب عمل کرد

نرخ داخلی هم کم کم بسمت افزایشی شدن حرکت میکند

گزارشی که نشان از تولید و فروش بسیار خوب در ادامه سال است

نظر

• مهدی جمشیدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 1626

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                          انصافا در فروردین نیمه تعطیل و رمضانی ، بسیار خوب عمل کرد

نرخ داخلی هم کم کم بسمت افزایشی شدن حرکت میکند

گزارشی که نشان از تولید و فروش بسیار خوب در ادامه سال است
                          نکته ی خیلی مهمی که در مورد فلوله باید مد نظر باشه، املاک و دارایی های بزرگیه که در چهاردانگه داره و قصد فروشش رو دارند و اگر مشتری خوب براشون پیدا بشه، با فروش این املاک و دارایی ها سود بزرگی برای شرکت شناسایی میشه.
                          فایلی از املاک فلوله که توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری ارزیابی شده هست که نشان دهنده عظمت شرکت لوله و ماشین سازی است.
                          بعضی از صفحات این فایل:

این برآورد قیمت ها مربوط به سال 1400 بوده و با رشد قیمت املاک در طی این مدت نزدیک به دوسال، باید قیمت ها دوباره به روز بشن.
                          حلا ببینید که اگر این املاک و دارایی ها روزی نقد بشن، چه اتفاقی برای شرکت لوله و ماشیم سازی خواهد افتاد...

نظر

• مهدی جمشیدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 1626

فلوله کوتاه بیا نیست.
                            گزارش فروردین ، تکلیف آینده سهم رو روشن کرد..

نظر

• ushita
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 876

به امید های روزهای روشن

نظر

• ushita
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 876

کسی که کنجکاو باشد گزارش فعالیت هییت مدیره را دقیق می خواند.

نظر

در حال کار...
                                X