لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

فلوله امروز به حمایت 470 رسید ولی پایینتر نرفت. البته هنوز نمیشه گفت برمیگرده! طبق نمودارش شاید تا 450 هم پایین بره!
    البته من که امروز کمی خریدم در 475 ولی هنوز مطمئن نیستم که بهترین نقطه خرید بود یا نه!

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 562

فلوله هم صف خرید شد که باید میشد. با توجه به پروژه های متعدد و عظیم آب رسانی که تا چند سال آینده داریم، این سهم را جدی بگیرید و اعداد باور نکردنی خواهد دید. چون مشکل فروش نداره که هیچ، از قبل هم بخشی از مبلغ قرار دادها را میگیره، یعنی هزینه مالی هم بابت خرید مواد اولیه مورد نیاز پرداخت نخواهد کرد، و این یعنی افزایش سود و............

نظر

• Omid_Khan
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 714

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
        فلوله امروز به حمایت 470 رسید ولی پایینتر نرفت. البته هنوز نمیشه گفت برمیگرده! طبق نمودارش شاید تا 450 هم پایین بره!
        البته من که امروز کمی خریدم در 475 ولی هنوز مطمئن نیستم که بهترین نقطه خرید بود یا نه!
        دقیقا از حمایت 470 برگشت و صف خرید شد!

نظر

• ushita
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 876

بعضی ها از میزان دارایی این شرکت خبری ندارند کافیست رجوع شود به کدال

حدود 6000 متر مربع زمین تجاری بر ایت الله سعیدی - حدود 20 هزار متر مربع زمین مسکونی با مجوز 30 اپارتمان مسکونی 6 طبقه - 200 هزار متر مربع زمین شرکت در شهرک شمس آباد که حدود 86 هزار متر مربع سوله به ارتفاع حداقل 20 متر وجود دارد.

رمز کسب بازدهی در بازار مقایسه سهام با یک دیگر است. یادمه که فلوله را یک چهارم قیمت امروز عده ای تماشا میکردند در صورتی که کافی بود مقایسه میکردند با سایر سهام از دو منظر 1. دارایی قابل نقد 2. پتانسیل سود سازی
          معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• niki
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
            بعضی ها از میزان دارایی این شرکت خبری ندارند کافیست رجوع شود به کدال

حدود 6000 متر مربع زمین تجاری بر ایت الله سعیدی - حدود 20 هزار متر مربع زمین مسکونی با مجوز 30 اپارتمان مسکونی 6 طبقه - 200 هزار متر مربع زمین شرکت در شهرک شمس آباد که حدود 86 هزار متر مربع سوله به ارتفاع حداقل 20 متر وجود دارد.

رمز کسب بازدهی در بازار مقایسه سهام با یک دیگر است. یادمه که فلوله را یک چهارم قیمت امروز عده ای تماشا میکردند در صورتی که کافی بود مقایسه میکردند با سایر سهام از دو منظر 1. دارایی قابل نقد 2. پتانسیل سود سازی
            یوشیتا جان سلام , ازادت , از اطلاع رسانی شما ممنونم , سوالی داشتم درمورد همین دارایی ها که فرمودید , برنامه شرکت در مورد این املاک چیست ؟ تا آنجائیکه من اطلاع دارم و در گزارش هیات مدیره هم آمده دعوای آخر با شهرداری محل باقی مانده است خوب اگر این دعوا هم ختم به خیر شود اقدام بعدی شرکت چیست ؟ فروش یا مشارکت در ساخت ؟ چه برنامه ای برای نقدینگی حاصله دارند آیا برای افزایش تولید و خطوط جدید در شمس آباد استفاده خواهد شد ؟ آیا صرف انتقال خطوط کارخانه شماره 1 به شمس آباد خواهد شد ؟ آیا درآمد حاصله از این املاک در قیمت سهم پیش خور شده است یا بایستی در قالب افزایش سرمایه تاثیر خودش را بگذارد ؟ و اینکه علت عدم تشکیل مجمع و خرید های روزانه بالای صد میلیون سهم آیا به دعوای مدیریتی مربوط است یا یک روند طبیعی بود ؟ و سوال آخر اینکه آیا مارانی و عواملش هنوز در شرکت حضور و نفوذ دارند یا خارج شده اند ؟ ممنونم

نظر

• M.DALAHOO
              ستاره‌دار (2)
              • Apr 2022
              • 562

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
              فلوله هم صف خرید شد که باید میشد. با توجه به پروژه های متعدد و عظیم آب رسانی که تا چند سال آینده داریم، این سهم را جدی بگیرید و اعداد باور نکردنی خواهد دید. چون مشکل فروش نداره که هیچ، از قبل هم بخشی از مبلغ قرار دادها را میگیره، یعنی هزینه مالی هم بابت خرید مواد اولیه مورد نیاز پرداخت نخواهد کرد، و این یعنی افزایش سود و............

فلوله در این روز سراسر منفی بیخودی( خبر داشتن ارز خالی....چون حتی ارز برای مواد اولیه دارو ندارند، 20 میلیون صف خرید داره. حرفهای زیادی در آینده از این سهم خواهید شنید. مشتری زور دار و پول دار داره!!!!!
              آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/24, 10:07.

نظر

• saheb91
                عضو عادی
                • Apr 2016
                • 73

دیگه همه کسایی که توی این بازار هستن میدونن
                تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
                هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
                و هیچ حقوقی الکی این همه سهم نمیخره
                بماند واسه یادگار
                /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• Omid_Khan
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 714

یکی از نکات درباره فلوله این است که چند روزی یا شاید چند هفته ای است که نسبت قدرت خریدار/فروشنده خیلی بهتر از قبل شده. مثلا ماه پیش یا ماههای پیش حتی در روزهایی که سهم صف خرید داشت، این نسبت زیر 1 و حتی زیر 0.5 بود، که خیلی عجیب به نظر میرسید! و من حتی یک بار در این تاپیک این موضوع را مطرح کردم و سوال پرسیدم ولی البته کسی جواب درستی نداد!
                  ولی الان این نسبت اومده بالای 1 و مثلا امروز 3 تیر بود: 1.6

نظر

• niki
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 248

یوشیتا جان _ آقای محمدی - سوالات من در آخر صفحه قبل بی پاسخ مانده است لطفا پاسخ دهید , ممنون

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 958

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                      بازیش بعد 250 شروع میشه
                      بازی بعدیش بعد شکست ۵۵۰ هست

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                        یوشیتا جان _ آقای محمدی - سوالات من در آخر صفحه قبل بی پاسخ مانده است لطفا پاسخ دهید , ممنون
                        درود
                        جوابی نداشتم وگرنه حتما عرض میکردم. دوران تصدی ما هم تمام شده رسما
                        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                          درود
                          جوابی نداشتم وگرنه حتما عرض میکردم. دوران تصدی ما هم تمام شده رسما
                          ممنونم از پاسخ سیاستمدارانه تان ( ارادت دارم شوخی کردم ) اما خوب بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره در زمان حضور شما گزارش کارشناسان رسمی تهیه شده است و حتما حتما در جلسات هیات مدیره درخصوص برنامه های شرکت صحبت شده است , بالاخره باید هدف از این تغییر کاربری برای هیات مدیره روشن شده باشد , حالا اگر احساس میکنید محدودیت و معذوریت اخلاقی در بیان دارید اما خوب نظر شخصی شما هم برای من و دوستان راهگشا خواهد بود , سوال را اینطور می پرسم به نظرتان بعنوان یک کارشناس مناسبت ترین اقدام بعد از گرفتن سند املاک فوق چیست ؟ ممنونم

نظر

• ushita
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 876

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                            ممنونم از پاسخ سیاستمدارانه تان ( ارادت دارم شوخی کردم ) اما خوب بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره در زمان حضور شما گزارش کارشناسان رسمی تهیه شده است و حتما حتما در جلسات هیات مدیره درخصوص برنامه های شرکت صحبت شده است , بالاخره باید هدف از این تغییر کاربری برای هیات مدیره روشن شده باشد , حالا اگر احساس میکنید محدودیت و معذوریت اخلاقی در بیان دارید اما خوب نظر شخصی شما هم برای من و دوستان راهگشا خواهد بود , سوال را اینطور می پرسم به نظرتان بعنوان یک کارشناس مناسبت ترین اقدام بعد از گرفتن سند املاک فوق چیست ؟ ممنونم
                            خواهشم می کنم. در ارتباط با گزارش کارشناس رسمی اگر دقت کنید اوایل سال 1400 بود که دوران حضور بنده از سال 1401 تا به امروز بوده. هدف کارشناسی هم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بود.

اما به طور مشخص مدیر عامل شرکت سال قبل در مجمع عنوان کرد که دنبال فروش زمین به قیمت روز هست به شرط وجود مشتری ...

به عنوان عضو هیت مدیره بارها از مدیریت خواستم که زودتر این دارایی تعیین تکلیف شود و کارهای نقل و انتقال کارخانه انجام شود که سهامدار هم ثمره ببرد اما داستان وجود مشتری برای این مقدار زمین را باید در نظر گرفت. به هر حال معامله کوچکی نیست و باید اینکاره ها پا به میدان بگذارند.

نظر

• niki
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 248

سلام , دوستان کسی در مورد این شرکت سرمايه سازان نيک زرفام که هیات مدیره فلوله بوده است اطلاعاتی دارد , البته این سوال را پرسیدم چون در چند شرکت دیگر بورسی که من سهامدارش هستم هم در هیات مدیره حضور دارد , میخواهم بدانم پشت شرکت کیست , ممنونم

نظر

• M.DALAHOO
                                ستاره‌دار (2)
                                • Apr 2022
                                • 562

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                                بازی بعدیش بعد شکست ۵۵۰ هست

550 هم شکست.
                                امروز قراره آمار کل قرادهای بسته شده، در حال اجرا و در حال چانه زنی رو برام بفزستن، که عینآ جهت اطلاع دوستان اینجا میگذارم.

قبل انقلاب شاهپور غلامرضا که مرد با حالی بود، یک دفتر داشت در خیابان ویلا نزدیک وزارت صنایع کنونی و هر پیمان کاری که میخواست کاری بگیره باید میرفت آنجا و پیمان را میگرفت و باج ایشون را پرداخت میکرد.
                                یک روز من و شریکم که 10 سال از من بزرگتره و برای هر چیزی چانه میزد، رفتیم یک قرار داد انتقال خطوط نیرو که کار فرماش شرکت نفت بود بگیریم. طبق معمول رییس دفتر گفت اول 5% بحساب بریزید تا قرار داد را بهتون بدیم، شما که روال کار میدانید، من حرفی نزدم چون قرار نبود، شریک من که الان آمریکاست، طبق معمول شروع کرد به چونه زدن و آنقدر ادامه داد که شاهپور غلامرضا ( برادر شاه ) از توی اطاقش به رییس دفترش گفت چی میخواهند، ریس دفترش گفت تخفیف میخوان، که شاهپور غلامرضا گفت 4% بهشون بده و تمام شد.
                                حالا این کار را کسان دیگه ایی میکنن که 10% میخوان و ثنار هم تخفیف نمیدن و و قتی میگی که آقا این کار کلآ 10% داره اونم ما باید بریم توی بیابونها تا کار رو انجام بدیم و بعد همه رو بدیم به شما!!!!! این انصافه؟ که میگن همینه!!!!! ما اهل چونه نیستیم، مثل همه چیزشون................
                                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/26, 10:51.

نظر

در حال کار...
                                X