لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

این روزها حال و احوال فلوله خوب نیست و حتی نوسان های چندانی نداره و مرتبا داره افت میکنه.
    نمودار فلوله هم خیلی جذاب نیست و به نظر میاد به زیر 300 تومن هم میره. در نمودار هفتگی یه الگوی سر-شانه تقریبی دیده میشه که اگه بخواد طبق اون پیش بره تا 250 تومن یا حتی کمتر هم میتونه افت کنه. البته آقای دیباج هم قیمت 250 را قبلا پیش بینی کرده بود برای این سهم ولی من خودم خیلی شک داشتم که از 600 تومن تا اینجا افت کنه.
    البته این نکته هم هست که خیلی از سهمها در این چند ماه تا 50% هم افت کردن و شاید برای فلوله هم این افت خیلی عجیب نباشه!

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

امید جان سلام , ارادت
      بعنوان یک سهامدار چندساله عرض میکنم
      این شرکت در حال تولید است , محصول تولید مزیت رقابتی دارد , مشتری داخلی و خارجی همیشه دارد , روتد تولید افزایشی بوده است و قیمت هم رشد داشته است و البته هزینه جاری شرکت هم زیاد است
      کارگر زحمتکش در گرما کنار کوره کار میکند ( دستش هم درد نکند ) حقوق خوب هم میگیرد , مدیرعامل هم خوب مدیریت میکند و حقوق خوب میگیرد , اعضای هیات مدیره هم حق حضور خوب میگیرند و موز هم میل میکنند , در کل شرکت برای همه نون دارد اما برای سهامدار کوتاه مدتی سودی ندارد , یعنی سهم در این چند ساله خوب رشد میکند خوب هم خالی میکنند و پایین خوب جمع میکنند , سود مجمع هم که تا الان نداشته است اما به نظرم دو قشر سهامدار در این سهم عاقبت بخیر شده اند یا میشوند
      اول کسانی که بلند مدتی هستند و به سهم شان دست نزده اند و نمیزنند
      دوم کسانی که با سهم روی نمودار حرکت میکنند یعنی کف ها میخرند و در قله ها کم میکنند و دوباره در کف ها اضافه میکنند

به نظرم کسانی که بتوانند بازی روی نمودار این سهم را درک کنند و با آن حرکت کنند عاقبت به خیر هستند ( مثل همین مطلبی که خودت فرمودی )
      اما از بابت شرکت و تولید و فروش خیالت راحت شرکت زنده است و در حال زندگی

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

درود
        برخی از رفقای قدیمی و سهامدار ها همراه ما بودند در فلوله ، لازم بود که عرض کنم خیلی وقته از لوله فاصله گرفتم دلایل این فاصله چندتا چیز

1. شرکت های به مراتب ارزنده تری در بازار هستند که هم سود سازی قوی تری دارند هم دارایی قابل توجه تر

2. شرکت به شدت به گران شدن دلار و مواد اولیه حساس هست و امروز که داره سود میسازه ناشی از ثبات مواد اولیه بوده و این قضیه پایدار نیست

3. با اتفاقاتی که در دنیا داره می افته بار دیگه تحریم های سنگین روی دوش ایران میگذارند که این اصلا برای این شرکت که با دولت کار میکنه خوب نیست.

اگر فلوله مجدد ارزان بشود به نسبت بازار و دلار رشدش را پشت سر بگذارند میشه خریدار سهم شد. ولی تا سیکل بعدی فعلا در عقب قافله بازار جا میگیره

شاد و سلامت باشید.
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

نظر

• niki
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 248

اطلاعات و صورت ھای مالی میاندوره ای

بند 4 نظر حسابرس
            ....... ساختماني و صدور پروانه ساختماني توسط شھرداري در يادداشت توضیحي 5-13 بیان شده است. با توجه به اختلافات به وجود آمده در تعیین مبلغ صدور پروانه ساختماني و میزان عوارض پرداختني، تا تاريخ اين گزارش 4 .وضعیت مربوط به مبايعه ¬نامه منعقده در تاريخ 1395/05/30 بین شرکت و شھرداري چھاردانگه درخصوص انتقال بخشي از مالکیت عرصه کارخانه تپه سفید در مقابل تغییر کاربري و امتیاز تراکم
            پروانه ساختماني توسط شھرداري صادر نشده است. به شرح يادداشت مزبور و به دلیل اينکه اعتراض شرکت توسط کمیسیون ماده 77 شھرداري چھاردانگه (با اکثريت آرا) و شعبه 2 ديوان عدالت اداري پذيرفته نشده بود،
            مجددا شرکت نسبت به راي ديوان در شعبه 3 تجديدنظرديوان عدالت اداري، تجديدنظر خواھي نموده و بر اساس حکم صادره مورخ 1402/06/26 شعبه مزبور، راي شعبه 2 ديوان عدالت اداري و نظر کمیسیون ماده 77 نقض
            گرديده و موضوع مجددا در کمیسیون ماده 77 شھرداري چھاردانگه رسیدگي و با اکثريت آرا اعتراض شرکت پذيرفته شده ولي نتیجه قطعي آن پس از اتمام مراحل قانوني مشخص خواھد شد.

نظر

• ms. mousavi
              ستاره دار (1)
              • Nov 2018
              • 129

سلام
              امروز فلوله خبر خاصی داره یا طبق جو بازار صف خریده؟

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

نظر

• niki
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 248

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                  سلام , ارادت
                  با عنایت به گزارش تفسیری مدیریت منتهی به اسفند 1401

سال 1399 - فروش تمام محصولات 21.038 تن
                  سال 1400 - فروش تمام محصولات 26.472 تن
                  سال 1401 - تولید و فروش تمام محصولات 42.282 تن به مبلغ 14.596.129 میلیون ریال
                  سال 1402 - پیش بینی فروش محصولات 52.100 تن به مبلغ 20.954.641 میلیون ریال خواهد بود .

تولید 1401 نسبت به 1400 64% - فروش 58% - مبلغ کل 152% رشد داشته است

اگر به همین نسبت رشد سال 1400 به 1401 بخواهیم در مورد 1402 هم حساب کنیم :

تولید سال 1402 70.539 تن - فروش 66.816 تن - مبلغ کل36.742.285 میلیون ریال خواهد بود

تازه این با قیمتی است که شرکت میفروشد و همیشه بخاطر سیاست های مالی کمتر از قیمت واقعی بازار بوده است هرچند در سال گذشته نقد فروش شرکت بیشتر بوده که جای تقدیر دارد لذا اگر فروش شرکت به قیمت روز و نقد نزدیکتر شده و از فروش داخلی به سمت فروش بیشتر خارجی حرکت کند درآمد شرکت بایستی عددش خیلی بیشتر شود

این اعداد برای وضعیت فعلی است حالا شما فروش زمین و تزریق نقدینگی را هم لحاظ کن و رشد تولید و فروش بیشتر

یوشیتا عزیز , من سود خالص شرکت را ندارم که به حاشیه سود برسم لذا مزاحم شما شدم لطف میکنی حاشیه سود فعلی شرکت را بفرمائید , ممنونم
                  سلام , ارادت ,
                  براساس فعالیت یک ماهه در سال مالی که در کدال موجود است متاسفانه پیش بینی من که شهریور 1402 عرض کرده بودم را محقق نکرد و براساس پیش بینی خودش اعداد و ارقام را اعلام کرد
                  تولید و فروش و قیمت لوله افزایش داشته است اما فروش خارجی کاهش داشته است که در مجموعه به اعداد زیر رسیده است البته باید منتظر گزارش 12 ماهه نهایی باشیم اگر به همان نسبتی که در تولید و فروش داخلی نسبت به سال قبل رشد کرده در فروش خارجی هم رشد کرده بود باید به 55 تن تولید و 25.000.000 میلیون ریال فروش میرسیدیم

سال 1399 - فروش تمام محصولات 21.038 تن
                  سال 1400 - فروش تمام محصولات 26.472 تن
                  سال 1401 - تولید و فروش تمام محصولات 42.282 تن به مبلغ 14.596.129 میلیون ریال
                  سال 1402 - تولید و فروش تمام محصولات 45.137 تن به مبلغ 20.237.063 میلیون ریال

در کل من دست بوس کارگران زحمتکش شرکت هستم
                  آخرین ویرایش توسط niki؛ 2024/04/18, 14:16.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

نمودار در تایم ماهانه !

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1783

دوستان کسی خبر داره علت تقسیم سود بالا در مجمع امسال چیه 45تومان برای یک شرکتی که قیمت بسته شدنش به هنگام مجمع زیر 300بوده به نظرم بالا است

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11255

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                          دوستان کسی خبر داره علت تقسیم سود بالا در مجمع امسال چیه 45تومان برای یک شرکتی که قیمت بسته شدنش به هنگام مجمع زیر 300بوده به نظرم بالا است
                          درود
                          آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2024/09/13, 19:22.

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1783

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            درود
                            جناب محسن سلام حالا این تقسیم سود بالا را باید به فال نیک بگیریم و یا اینکه آینده شرکت را خراب می کند و به ضرر سهم و سهامدار است ممنون می شوم پاسخ دهید

نظر

• niki
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 248

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              جناب محسن سلام حالا این تقسیم سود بالا را باید به فال نیک بگیریم و یا اینکه آینده شرکت را خراب می کند و به ضرر سهم و سهامدار است ممنون می شوم پاسخ دهید
                              سلام , چند ماهی در خدمت نبودیم چقدر این فلوله رفته تو لوله , چه روزهایی بود یک گروه 200 نفره از سهامداران فعال داشتیم در این فلوله , یادش بخیر
                              بگذریم
                              شرکت دو سال بود سود کم تقسیم کرد و سود انباشته داشت برای افزایش سرمایه , دو بار هم مجمع گذاشت اما به نظر من زور مدیرعامل به سهامداران درصدی نرسید بالاخره آقای بابایی کوتاه آمدند و بیشتر سود انباشته را تقسیم کردند , میدانید که با افزایش سرمایه پول در شرکت می ماند و هزار کار میشد انجام داد , درحقیقت نقدینگی را ازدست مدیرعامل خارج کردند , حال تامین منابع برای شرکت گرانتر خواهد شد و ...... بگذریم , من موافق افزایش سرمایه بودم اما خوب دیگر وقتی سهامداران اصلی گدا باشند و پول لازم , مدیرعامل هم تا حد توانش میتواند جلویشان بایستد , که البته ایستاد , ولی بالاخر باید مجمع برگزار کند , جواب بورس و سارمان حسابرسی و سهامدار را بدهد , درنهایت مجبور شد با تقسیم سود موافقت کند , من خودم قبل مجمع آخر بعلت نیاز خیلی سهم در کف فروختم , سود مجمع را هم از دست دادم اما خدا شاهد است در این امر طرفدار آقای بابایی هستم , چون شرکت را دوست دارم , این پول باید در شرکت صرف میشد نه برود در جیب سهامدار

ارداتمند

نظر

• مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1610

سال قبل فلوله با وجود نسبت بالای p.e به قیمت بالای 600 هم رسید.
                                امسال سود بهتری نسبت به سال قبل می سازه .
                                در سایت انیگما با سود 404 نسبت p.e سهم رو 4.4 اعلام کرده.
                                قیمت فعلی 327
                                به نظر می تونه حرکت جدیدی رو شروع کنه...
                                تعداد کمی امروز خریدم
                                بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
                                X