لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
    قیمت خرید آهن قراضه

3 ماهه اول 1000 تومان

3 ماهه دوم 2260 تومان

6 ماه آتی 950 تومان

خیلی تابلو عدد سازی کردن
    چرا قیمت قراضه اینقد بالاست. ..الان تو بازار تهران 740 داره معامله ميشه؟
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ائلشن
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 993

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      چرا قیمت قراضه اینقد بالاست. ..الان تو بازار تهران 740 داره معامله ميشه؟
      فولاد در گزارش 6 ماهه آهن قراضه رو 800 تومان خریده

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

فلوله گزارشش بد نبوده هرچند انتظارات از سهم انچنان که باید براورده نشد، شرکت سود هر سهم خود را با کاهش 1 ریالی در سطوح 47 ریالی پیش بینی نموده و 34 ریال معادل 72 درصد از سود خود را محقق کرده است. سود عملیاتی از 17.3 میلیارد تومان به 22.3 میلیارد تومان افزایش داشته اما رشد 2.3 میلیارد تومانی هزینه های مالی و پیش بینی پرداخت مالیات 2.2 میلیارد تومانی که در گزاررش قبلی پیش بینی نشده ، تحولات مثبت در سود عملیاتی را کم رنگ کرده ،در اصل سود عملیاتی شرکت بهتر شده اما عواملی حاشیه ایی مانع از تاثیر سود خالص فلوله گردیده است. شرکت در این دوره 30 درصد مقدار تولید ، 26 درصد مقدار فروش ، 32 درصد مبلغ فروش و 49 درصد سود عملیاتی خود را محقق کرده و دلیل پوشش جالب توجه 72 درصدی سود خالص ، پرداخت مالیات بیش از 50 درصد در دوره 6 ماهه بوده است.
        آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2015/10/22, 17:50.

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

البته این گزارش مشخصه که گزارشیست که صرفا برای اینکه بگویند 6 ماهه داده و انچنان واقعی نیست اما کافیه بیاد یمقدار لوله صادر کنه سوریه بعنوان سنگر استفاده کنند در اون صورت شرکت میشه معاف از مالیات!!!!/:.winksmiley02.:/

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

از لحاظ تکنیکالیم گفته شده اصلاح تا 150 میتونه باشه نه کمتر
            باید دید چه میشود

نظر

• AVINAR
              عضو عادی
              • Nov 2014
              • 125

75 درصد خالص داد با سود مجمع در عرض 4 ماه .خدا بده برکت تو این بازار گندی که نوسان 5 درصد رو ملت میزارن رئ چشمشون.واقعا نمیشه فهمید برخی انتظار چی دارن ؟؟موشک که یه ضرب 400 درصد سودبده.برادر ایران خودرو شد 160 تومان ،پتروشیمی ها فولادی ها و..... ترکیدن از فلوله انتظار چی دارید بسه دیگه قانع باشیم.....

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سالار شهیدان و سرور آزادگان حضرت امام حسین علیه السلام
                و یاران باوفایش بر مسلمانان، آزادی خواهان و شیفتگان آن حضرت تسلیت باد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

چه گزارشی

اینقدر اوضاع خرابه که حتی نتونسته فروش تئوریکشو انجام بده

یکشنبه میدم بره. .دیگه فک نمیکردم اینقد اوضاع فروشش داغون باشه
                  مگه تا حالا نگه داشتی سامان؟
                  بایست بالای 180 تومن می فروختی.گفتم یه نوسان مثبتی خواهد داشت اگه نتونه به 186 تومن برسه میره برای اصلاح ،که تا 184 تومن بالا اومد.
                  الان احتمالا حوالی 150 تا 147 تومن یه نوسان مثبت ناموفق خواهد داشت بعد دوباره ادامه اصلاح.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    مگه تا حالا نگه داشتی سامان؟
                    بایست بالای 180 تومن می فروختی.گفتم یه نوسان مثبتی خواهد داشت اگه نتونه به 186 تومن برسه میره برای اصلاح ،که تا 184 تومن بالا اومد.
                    الان احتمالا حوالی 150 تا 147 تومن یه نوسان مثبت ناموفق خواهد داشت بعد دوباره ادامه اصلاح.
                    به شما گفتم اگه گزارش 6 ماهش افتضاح باشه که بود سهم میریزه...الانم که دیدید اینجوری شد به خاطر تکنیکال نبود به خاطر بنیادش بود..خود شما هم حتی منتظر بودید واکنش بازارو ببینید بعد این پستو زدید که از زمان ارسال اون پست نقل قولی 4 روز گذشته بود

همه منتظر بودن ببینن چی میشه که چیزی از گزارشش در نیومد و ازین به بعد باز تکنیکال سهم رو بورسه

البته من خودمم خیلی وقته تکنیکی خریدو فروش میکنم به جای بنیادی

بنیادی حال نمیده/.:blushsmiley:./یه سهم با هزارتا بدبختی صورتاشو تجزیه تحلیل میکنیم میخریم بعد 6 ماه تازه میخاد بالا بره که ادم اعصابش خورد میشه

خوبی تکنیکال اینه که ادم میتونه در کمترین زمان بیشترین نفع رو ببره فقط بدیش اینه که نمیتونیم تو قیمت خوب شکارش کنیم معمولا 20 30 درصد بالاتر باید خرید

کارمون شده یه قرون دوزار سود کردن سجاد جان...ازین میپریم تو اون ازون میپریم تو این/.:blinksmiley.:/
                    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/10/25, 19:45.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

امروز با سرخطی سهمو فروختم 183 خریدم بود البته مدیریت سرمایه رو رعایت کرده بودم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

به شما گفتم اگه گزارش 6 ماهش افتضاح باشه که بود سهم میریزه...الانم که دیدید اینجوری شد به خاطر تکنیکال نبود به خاطر بنیادش بود..خود شما هم حتی منتظر بودید واکنش بازارو ببینید بعد این پستو زدید که از زمان ارسال اون پست نقل قولی 4 روز گذشته بود

همه منتظر بودن ببینن چی میشه که چیزی از گزارشش در نیومد و ازین به بعد باز تکنیکال سهم رو بورسه

البته من خودمم خیلی وقته تکنیکی خریدو فروش میکنم به جای بنیادی

بنیادی حال نمیده/.:blushsmiley:./یه سهم با هزارتا بدبختی صورتاشو تجزیه تحلیل میکنیم میخریم بعد 6 ماه تازه میخاد بالا بره که ادم اعصابش خورد میشه

خوبی تکنیکال اینه که ادم میتونه در کمترین زمان بیشترین نفع رو ببره فقط بدیش اینه که نمیتونیم تو قیمت خوب شکارش کنیم معمولا 20 30 درصد بالاتر باید خرید

کارمون شده یه قرون دوزار سود کردن سجاد جان...ازین میپریم تو اون ازون میپریم تو این/.:blinksmiley.:/
                        ولی من منتظر واکنش بازار و یا گزارش شش ماهه نبودم،مثل روز برام روشن بود که میریزه.
                        گزارش شش ماهه کیلویی چنده،وقتی سهم میگه من نمیتونم بالا برم و مدام میگه احتیاط احتیاط؟ تعجب من از این بود که تا حالا چطور خودش رو نگه داشته بود.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          ولی من منتظر واکنش بازار و یا گزارش شش ماهه نبودم،مثل روز برام روشن بود که میریزه.
                          گزارش شش ماهه کیلویی چنده،وقتی سهم میگه من نمیتونم بالا برم و مدام میگه احتیاط احتیاط؟ تعجب من از این بود که تا حالا چطور خودش رو نگه داشته بود.
                          خب علتش همون گزارش بود...دارندگان سهم منتظر بودن...ولی خب با اون نرخ قراضه خنده داری که گرفته بود به نظر من دیگه نگهداریش برای سهامدارا توجیهی نداشت

منم خیلی وقته این ایده شمارو دنبال میکنم و خوب جواب گرفتم

سهمی که هی میگه احتیاط احتیاط باید فروخت گور باباش اصلا طلا باشه

نظر

• H.Ahadi
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 76

خب علتش همون گزارش بود...دارندگان سهم منتظر بودن...ولی خب با اون نرخ قراضه خنده داری که گرفته بود به نظر من دیگه نگهداریش برای سهامدارا توجیهی نداشت

منم خیلی وقته این ایده شمارو دنبال میکنم و خوب جواب گرفتم

سهمی که هی میگه احتیاط احتیاط باید فروخت گور باباش اصلا طلا باشه
                            این فلوله ی لعنتی به منم ضرر زد گندش بزنن.

نظر

• AVINAR
                              عضو عادی
                              • Nov 2014
                              • 125

امروز با سرخطی سهمو فروختم 183 خریدم بود البته مدیریت سرمایه رو رعایت کرده بودم
                              پس من از شما خریدم..............راضی باش بارادر به هر حال بازار سرمایه همینه یکی فکر میکنه سرخطی خودش رو از ضرر نجات داده و یکی هم فکر میکنه باید شکار میکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط AVINAR پست شده است View Post
                                پس من از شما خریدم..............راضی باش بارادر به هر حال بازار سرمایه همینه یکی فکر میکنه سرخطی خودش رو از ضرر نجات داده و یکی هم فکر میکنه باید شکار میکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                البته سرخط سرخط هم نبودم اردرای فروشم از 300000 تا 700000 افتاده بود

انشالا شمام سود کنی ماکه ضرر کردیم

نظر

در حال کار...
                                X