لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
    شما تکلیفت با خودت معلوم نیست چند چندی یروز میگی بخرید از شنبه یروز میگی حباب محضه با دارودستت حباب حباب میکنی اگه حبابه دیگه چرا سفارش بخرید میکنی
    بحث من و شما الان سر ارزنده بودن و نبودنه
    موضعتو مشخص کن بالاخره یا بده و حباب یا ارزندست؟!
    من با این نوسانات و اصلاح ها کاری ندارم سهم وقتی بالا میره اصلاحم جز ذاتشه
    شما مواضعتو شفاف بیان کن این دیگه عصبانیت نداره
    اون پستی که من شنبه گفتم بخرید بالا بیار.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مجيد رادمنش
      مدیر (6)
      • Oct 2010
      • 4902

کاربر zereshkkk

آیدی دوم تون ( نرماندی ) بسته شد، اگر خارج از ادب و یا غیر از موضوع تاپیک مطلب بزنی مسدود میشی.
      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        من از شما معذرت میخوام که نظرم رو راجب سهم گفتم.
        دوستانی که فلوله دارند لطفا با نظرات خودشون اقدام کنند.
        فلوله هیچ مقاومتی نداره و تا 10000 تومن هم میتونه بصورت شارپ بالا بره.
        دوستانی که با نظر من در مورد مقاومت فلوله بر روی 710 تومن سهم رو امروز فروختند میتونند شنبه اول وقت بخرند.
        پر سود و موفق باشید.
        این هم پست جنابعالی
        اینو دیگه انکار نکید که براتون بد میشه ناسلامتی تشکر بالایی دارید

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          آنهایی که مرتب نجاست توهین را در دهانشان مزمزه و در فکرشان مرور می کنند بدانند که .....

در صورت ضرورت جمله تکمیل خواهد شد .
          لقب خودتو ب دیگران نسبت نده
          از کی تاحالا نوچه توهینه
          وقتی یکی استاد تو باشه تو میشی نوچه
          این توهینه؟
          آنهایی که مرتب نجاست توهین را در دهانشان مزمزه و در فکرشان مرور می کنند بدانند که .....

لطفا دست از توهین بردار و خود خواه مباش همه حق دارن راجع به یک سهم اظهار نظر کنند بنده کی به پست های تو کاری داشتم ، امید وارم که مجبور به تکمیل جمله نشوم.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط مجيد رادمنش پست شده است View Post
            کاربر zereshkkk

آیدی دوم تون ( نرماندی ) بسته شد، اگر خارج از ادب و غیر از موضوع تاپیک مطلب بزنی مسدود میشی.
            آقای رادمنش
            ما یه نظر در مورد فلوله دادیم و گفتیم 710تومن مقاومت سهمه.
            چپ و راست توهین کردند یکی گفت تف به حسود اینم که مدام مسخره میکنه.انگار غیر موافق کسی حق اظهار نظر نداره.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

جالب بود یکی به شما توهین کرده مسدود شده ربطش بمن چه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

این هم پست جنابعالی
                اینو دیگه انکار نکید که براتون بد میشه ناسلامتی تشکر بالایی دارید
                دوباره اون پست رو بخون انگار کنایه بلد نیستی.
                سطحی ترین برداشت از اون پست اینه که بگیم گفته بخرید.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

جالب بود یکی به شما توهین کرده مسدود شده ربطش بمن چه
                  ربطش رو خوب میدونم،همانطور که جناب رادمنش گفتند اونم آیدی شما بود.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

باشه شما حرف خودتو قبول نداری اونوقت یعده چجوری به شما اعتماد کنند
                    بنده بکسی توهین نکردم
                    وسلام

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

باشه شما حرف خودتو قبول نداری اونوقت یعده چجوری به شما اعتماد کنند
                      بنده بکسی توهین نکردم
                      وسلام
                      شما و یا سایرین با حرف من نه بخرید نه بفروشید ولی حق توهین کردن ندارید.
                      اینجا هم یه فروم بورسی هست هر کسی در مورد سهم میتونه نظر مثبت یا منفی بده ، منم نظرم رو با دلیل به دوستمون محمدیان گفتم.گفتم اینجا مقاومت خیلی قوی هست حتی اینکه سی تومن بالای مقاومت میره بعد دوباره میاد زیر اون قیمت نشان از این داره که مقاومت خیلی قویه،وگرنه چرا باید دوباره بیاد زیر اون قیمت؟.
                      سوای این بحث ها شما سهامداری کنید به حرف من و بقیه چیکار دارید.اونایکه به حرف من عمل کردند در خصوصی بپرسند تا بگم دوباره چند بخرند.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        نکته چهارم : کار بازیگر فلوله بسیار عالی ، به همان زیبایی که قیمت را بالا برد به همان زیبایی داره خالی می کنه و صف های خرید ساختگی است . و افرین به افراد ساده لوح که همیشه حضور دارن ، این ها واقعا نعمت هستند.
                        نکته پنجم : در ترازنامه 9 ماهه اخیر فلوله اگر دقت کنیم : 17 میلیارد تومان زیان انباشته است که نسبت به 6 ماهه 7 میلیارد اضافه شده و احتمالا تا پایان سال بیش از 60 تومان برای هر سهم زیان خواهد ساخت ، مقدار حقوق صاحبان سهام برای هر سهم حدود 75 تومان است و قیمت سهم حدود 700 تومان . این یعنی سوپر حباب.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          شما و یا سایرین با حرف من نه بخرید نه بفروشید ولی حق توهین کردن ندارید.
                          اینجا هم یه فروم بورسی هست هر کسی در مورد سهم میتونه نظر مثبت یا منفی بده ، منم نظرم رو با دلیل به دوستمون محمدیان گفتم.گفتم اینجا مقاومت خیلی قوی هست حتی اینکه سی تومن بالای مقاومت میره بعد دوباره میاد زیر اون قیمت نشان از این داره که مقاومت خیلی قویه،وگرنه چرا باید دوباره بیاد زیر اون قیمت؟.
                          سوای این بحث ها شما سهامداری کنید به حرف من و بقیه چیکار دارید.اونایکه به حرف من عمل کردند در خصوصی بپرسند تا بگم دوباره چند بخرند.
                          یک حرف منطقی بنده گفتم نوچه اومد زیر پست شما بود ؟ شما زود عصبی شدی و ملغطه کردی واول توهین رو شروع کردی بگذریم
                          کسی به حرف کسی خریدوفروش نمیکنه هرکسی مطالبو میخونه تصمیم‌میگیره اما شما وقتی میگی بخرید شنبه ممکنه یعدرو به اشتباه بندازید یعنی چه کنایه بود!!
                          بنده هم نمیزارم یعده با مطالب بدون تحلیلشون بقیرو گمراهدکنند
                          من هم مطالب خودمو میزارم خواننده ها خودشون باهوش هستند
                          شما هم مطالبتو بادلیل بزار کسی مشکلی نداره اما اینکه سهم میکوبید این درست نیست

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

بعضیام که اصلا تو باغ نیستند واقعا
                            کجا سیر میکنن خدا میدونه
                            امار تولید و فروش بهمن اومده کلی روکدال شفاف سازی دادند کلی توضیح دادند روی کدال موجوده
                            یعده هنوز دارن نکته نکته میکنند
                            هدف شما معلومه

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

من حرفامو زدم
                              شمارو باخودتون تو این تاپیک تنها میزارم
                              خوش باشید دور هم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

یک حرف منطقی بنده گفتم نوچه اومد زیر پست شما بود ؟ شما زود عصبی شدی و ملغطه کردی واول توهین رو شروع کردی بگذریم
                                کسی به حرف کسی خریدوفروش نمیکنه هرکسی مطالبو میخونه تصمیم‌میگیره اما شما وقتی میگی بخرید شنبه ممکنه یعدرو به اشتباه بندازید یعنی چه کنایه بود!!
                                بنده هم نمیزارم یعده با مطالب بدون تحلیلشون بقیرو گمراهدکنند
                                من هم مطالب خودمو میزارم خواننده ها خودشون باهوش هستند
                                شما هم مطالبتو بادلیل بزار کسی مشکلی نداره اما اینکه سهم میکوبید این درست نیست
                                چرا سفسطه میکنی اون پست من کنایه بود،یعنی شما متوجه نمیشی وقتی من میگم فلوله تا 10000تومن بصورت شارپ بالا میره،کنایه هست؟!
                                پست دوم من در مورد فلوله با دلیل و برهان در مورد اون مقاومت بیان شده،حال شما نمیخواهید ببینید من چیکار کنم.
                                من نه فلوله دارم نه علاقه ای نه خریدنش.
                                یه نظر دادم که اونجا مقاومته و ممکنه حداقل یه ده بیست درصدی سهم رو وارد اصلاح کنه.
                                ولی قرار باشه هر کی نظر مخالف بده،بهش توهین بشه اون وقت اسم تایک رو بذارید تایپک موافقان فلوله.

نظر

در حال کار...
                                X