لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

قیمت سهم از قیمت زمین های شرکت هم کمتر شد

ریشمک از فلوله زد بالاتر زیبا نیست!

یه دوستی میگفت بازار خیلی ریخته فلوله یه 10 درصد کمتر ریخته بهش گفتم عزیز اونایی که ریختن برو ببنین از کجا رفتن بالا بعد ریختن اکثر شرکت ها در این دوساله 15 الی 25 برابر رشد کردند اگر شرکتی هم کمتر از این رشد کرده عرضه اولیه اومده بوده و گران عرضه شده

از سال 90 ولی برید ببنید که فلوله چند برابر شده بازار چند برابر شده

فلوله از کف سال 90 حدودا 17 برابر شده ( دلار 1000 تومانی شده 25000 ) بازار هم حدودا 50 برابر شده

امروز در بازار سهم مفت و زیر قیمت هست ولی دیگه فلوله نوبرش کرده

با این تعداد سهم و سرمایه و اون حجم از دارایی و محصول انحصاری اونم در کشوری که اقلیم خشک داره

فقط اینو میدونم این سهم داره آماده میشه برای ورود بعضی ها ...

نکته ای که وجود داره بحث جا به جایی به شمس اباده که باید انجام بشه حالا یا امسال کلید میخوره یا سال دیگه
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

دوماه پیش قیمت فسازان و فلوله شبیه هم بود و هر دو جامانده از رشد بازار بودند

دوستانی که با بنده در ارتباط بودند امروز میگن خدا خیرت بده بخاطر معرفی فسازان

حالا شما قضاوت کنید مدیران لوله ماشین سازی چقدر منفعل هستند !! متاسفانه

اخه یکی نیست بگه بابا فلوله شد 1200 میلیارد تومان این سهم زمانی که دلار 3500 بود مارکتش 400 میلیارد بود

امروز دلار و زمین 9 برابر شدند چرا باید لولع ماشین سازی مارکتش 3 برابر هم نشده باشه !

چرا زمین تعیین تکلیف نمیشه ؟ چرا تجدید ارزیابی انجام نمیشه

مگر یکی از وظایف مدیران اجرایی، حفظ و به روز کردن ارزش سهام نیست؟ در شرایطی که هر روز تورم داریم چرا باید ارزش سهام به روز نباشه ؟

واقعا این حجم از بی تدبیری قابل ملاحضه است

از خداوند می خوام یک صبری بیشتری به سهامدارن این شرکت و یه مقدار غیرت به مدیران این شرکت بده

واقعا پناه بی پناهان خداست در مقابل ظالمین

ظلم کردن همیشه خون و خونریزی نیست مصداق ظلم همین ارزش بازاری و صف فروشی که برای سهامدارها به راه انداختند

خدا عاقبتمون به خیر کنه
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• niki
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
        دوماه پیش قیمت فسازان و فلوله شبیه هم بود و هر دو جامانده از رشد بازار بودند

.........................................

از خداوند می خوام یک صبری بیشتری به سهامدارن این شرکت و یه مقدار غیرت به مدیران این شرکت بده

واقعا پناه بی پناهان خداست در مقابل ظالمین

ظلم کردن همیشه خون و خونریزی نیست مصداق ظلم همین ارزش بازاری و صف فروشی که برای سهامدارها به راه انداختند

خدا عاقبتمون به خیر کنه
        سلام , ارادت
        یوشیتا جان , نمیخواهم خیانت مدیرعامل را ماله بکشم یا از خباثت رئیس هیات مدیره قبلی و صاحب شرکت پیمانکار فعلی کم کنم اما دوست خوبم باور کن تمام ظلم را گرگ پیر میکند این سهم کوچک است اکثرشناور سهم دست خودشان است و خیالشان راحت , فعلا در سهم های دیگر اولویت دزدی دارند , ستران , قشرین , کرمان , .......... لذا فلوله تاپاله را گذاشته اند برای روز آخرشان زمانیکه که تمام بازار اشباع شد و شاخص کله کرد پایین آنوقت سراغ این گاو پرشیر هم خواهند آمد مطمئن باشید با یک جابجایی عدد از این طرف تراز به آنطرف تراز , شرکت میشود گل سرسبد بورس البته روز اول قرارشان رشد قیمت و فروش بلوکی به شرکتهای بالاتر جهت تکمیل زنجیره تولید بوده است الان را نمیدانم شاید هم خودشان شرکت داری کنند البته که لج بازی با ملی هم سر آن خرده سهام هم کمی مانع ایجاد میکند( در مجمع با نماینده ملی صحبت کردم به من گفت این تعداد در پرتفوی ما عددی نیست پس حالا حالا فروشنده نیستیم ) اما خوب اول و آخر این سهم تصمیمات گرگ پیر بازار است من حتی نفرینش هم نمیکنم بالاخره من هم خدایی دارم امیدوارم به راه راست هدایت شود

نظر

• mehdyand2amir
          عضو فعال
          • May 2013
          • 314

[QUOTE=niki;834729]سلام , ارادت
          یوشیتا جان , نمیخواهم خیانت مدیرعامل را ماله بکشم یا از خباثت رئیس هیات مدیره قبلی و صاحب شرکت پیمانکار فعلی کم کنم اما دوست خوبم باور کن تمام ظلم را گرگ پیر میکند این سهم کوچک است اکثرشناور سهم دست خودشان است و خیالشان راحت , فعلا در سهم های دیگر اولویت دزدی دارند , ستران , قشرین , کرمان , .......... لذا فلوله تاپاله را گذاشته اند برای روز آخرشان زمانیکه که تمام بازار اشباع شد و شاخص کله کرد پایین آنوقت سراغ این گاو پرشیر هم خواهند آمد مطمئن باشید با یک جابجایی عدد از این طرف تراز به آنطرف تراز , شرکت میشود گل سرسبد بورس البته روز اول قرارشان رشد قیمت و فروش بلوکی به شرکتهای بالاتر جهت تکمیل زنجیره تولید بوده است الان را نمیدانم شاید هم خودشان شرکت داری کنند البته که لج بازی با ملی هم سر آن خرده سهام هم کمی مانع ایجاد میکند( در مجمع با نماینده ملی صحبت کردم به من گفت این تعداد در پرتفوی ما عددی نیست پس حالا حالا فروشنده نیستیم ) اما خوب اول و آخر این سهم تصمیمات گرگ پیر بازار است من حتی نفرینش هم نمیکنم بالاخره من هم خدایی دارم امیدوارم به راه راست هدایت شود[/QU
          سلام
          براساس تحلیل جناب عالی سهامداری تا پایان سال 99 جبران عقب ماندگی و پسرفت این مدت را خواهد کرد ؟

نظر

• niki
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 248

[QUOTE=mehdyand2amir;834966]
            در اصل توسط niki پست شده است View Post
            سلام , ارادت
            یوشیتا جان , نمیخواهم خیانت مدیرعامل را ماله بکشم یا از خباثت رئیس هیات مدیره قبلی و صاحب شرکت پیمانکار فعلی کم کنم اما دوست خوبم باور کن تمام ظلم را گرگ پیر میکند این سهم کوچک است اکثرشناور سهم دست خودشان است و خیالشان راحت , فعلا در سهم های دیگر اولویت دزدی دارند , ستران , قشرین , کرمان , .......... لذا فلوله تاپاله را گذاشته اند برای روز آخرشان زمانیکه که تمام بازار اشباع شد و شاخص کله کرد پایین آنوقت سراغ این گاو پرشیر هم خواهند آمد مطمئن باشید با یک جابجایی عدد از این طرف تراز به آنطرف تراز , شرکت میشود گل سرسبد بورس البته روز اول قرارشان رشد قیمت و فروش بلوکی به شرکتهای بالاتر جهت تکمیل زنجیره تولید بوده است الان را نمیدانم شاید هم خودشان شرکت داری کنند البته که لج بازی با ملی هم سر آن خرده سهام هم کمی مانع ایجاد میکند( در مجمع با نماینده ملی صحبت کردم به من گفت این تعداد در پرتفوی ما عددی نیست پس حالا حالا فروشنده نیستیم ) اما خوب اول و آخر این سهم تصمیمات گرگ پیر بازار است من حتی نفرینش هم نمیکنم بالاخره من هم خدایی دارم امیدوارم به راه راست هدایت شود[/QU
            سلام
            براساس تحلیل جناب عالی سهامداری تا پایان سال 99 جبران عقب ماندگی و پسرفت این مدت را خواهد کرد ؟
            دوست خوبم من حدود 5 سال است سهامدار این نکبت هستم اگر نمودار را ملاحظه کنی
            این سهم از 300 به یکباره تا 800 رفت ( رئیس هیات مدیره رفته بود اعتباری با کد همسرش خرید بود ) و آنجا دوستانی که از پشت سهم خبر داشتند خالی کردند از جمله رئیس هیات مدیره و پیمانکار فعلی شرکت و بعد سهم وارد ریزش چندین ماهه و اعصاب خرد کن شد و تا 400 پایین آمد چه روزگار بدی بود خیلی بد و سخت گذشت بیشتر شناور سهم را در قیمت 400 درآوردند خیلی از قدیمی ها خسته شده و خارج شدند
            بعد یکباره سهم را بالا آوردند از 400 تا 1890 تومان درحین رشد قیمت سهامدار حقیقی هم وارد شد البته در حدود 1200 یکماهی نوسان گرفتن و کسی که نوسانگیر بود خیلی خوب استفاده کرد اما باورود عده ای از تریدرهای معروف و سیگنال کردن سهم بعنوان سیگنال قرن سهم تا 1890 رفت و بعد خبر دروغ فروش زمین و برگزاری مجمع و بعد از مجمع دوستانی که سیگنال کرده بودند اول خالی کردن و بعد اعلام کردن با این مدیرعامل دروغگوی ترسو نمیتوان در سهم ماند البته که درست میگفتند اما خوب رفتن برای سهم جمع کردن در سهم کرمان و برگزاری مجمع کرمان و گرفتن مدیریت این سهم یعنی در فلوله با گرگ پیر اختلاف پیدا کردند اما در کرمان با هم شرکت را گرفتن
            بگدریم بعد از مجمع و خالی کردن زیر سهم تاپاله ما را ول کردند و سهم وارد ریزش شد تا 1200 تومان و بازهم بازی نوسانگیری و اعصاب خرد کردن سهامدار حقیقی روی تابلو توسط بازیگر و در سایتها توسط عوامل بی پدر و مادر
            تا فکر کنم آخرهای 98 که دوباره فروش زمین را بولد کردند و سهم را رشد دادند تا 2800 و مجدد داستان چوپان دروغگوی شرکت یعنی مدیرعامل و فروش زمین و برگزاری مجمع و یکسری اراجیف مطروحه در مجمع و نشاندن عوامل خودشان در تمام سالن برای خفه کردن صدای سهامدار حقیقی که از مدیرعامل نتوانند سوال کنند که آقای محمدی بنده خدا خیلی مودبانه میخواست سوالاتش را مطرحه کند که شعبان بی مخ ها نگذاشتند
            بگذریم از بعد از مجمع هم تا 4200 رشد کرد که البته خورد به وضعیت فعلی بازار و سقوط قیمتی سهم
            اما در خصوص سوالاتان دوست خوبم من با تمام این داستانهایی که عرض کردم اگر الان پول نقد داشتم تمام صف فروش را جمع میکردم و اگر بازهم نقدینگی داشتم بازهم این کار را میکردم یعنی درحقیقت بلیط مسافرت با کشتی دزدان ( ببخشید به ساحت مقدس جامعه دزدان توهین کردم این ها روی همه شما را سفید کرده اند ) را میخریدم و در گوشه ای از کشتی می نشستم تا خود دزدان مرا به مقصد برسانند با این نکته که مسافرت میتواند خیلی کوتاه باشد یا خیلی بلند مدت اما مطمئنا مقصد جای خوبی خواهد بود
            این که سرمایه گذاری شما تا آخر سال چه نتیجه ای بدهد با توجه به سابقه بد این بازیگر و تیم علفخوارش واقعا هیچکس تاکید میکنم هیچکس جز گرگ پیر نمیداند , دوستان دیگر در تلگرام و همچنین در همین تاپیک تحلیل فنی را ارائه کرده اند این سهم با فروش زمین و تسویه بدهی های بانکی و ورود نقدینگی به شرکت و افزایش تولید خیلی سریع متحول خواهد شد , شرکتی که در زمان مقصودی دزد 50 هزار تن تولید داشته است الان بعد از 6 سال تولیدش شده 30 هزار تن این یعنی تولید برای مدیرعامل , هیات مدیره , کارگر شرکت و البته جیب گشاد بانک ها , پس فروش زمین این هم در قمیت های این روزها یعنی انفجار در شرکت اما اینکه چند سال دیگر مدیرعامل با این حربه فروش زمین مجمع برگزار میکند و سهامدار را سرکار میگذارد واقعا من نمیدانم , هرچند خودش هم نمیداند /.:biggrinsmiley.:/

البته که سهم های بهتر و با مدیران باشرف دیگری در بازار وجود دارد که میتوان از آنها سود گرفت اما خوب به نظرم ماندن کنار این دزدان لذت دیگری دارد من که 5 سال صبر کردم 5 سال دیگر هم صبر میکنم اینجا برای رو کم کردن و در انرژی 3 برای کسب سود حلال
            دوستدارت
            آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/09/23, 22:55.

نظر

• niki
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 248

این هم شوی جدید مدیرعامل شرکت برای دیگران مایکروسافت است و برای سهامدار حقیقی بیچاره یک شرکت بدهکار در حال فروپاشی با سود سالیانه سه تومانی

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

سلام و ارادت نیکی جان

باز نمیشه فایلی که پیوست کردی

نظر

• ushita
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 876

درود بر دوستان

خبر خوبی منتشر شد و نشون داد مدیران شرکت اگر بخوان می تونند یه بخشی از پتانسیل ها را نشان بدند و انشالا که یه روزی زحمت پرسنل رونمایی بشه

اما حقیقتا اینکه مدیر عامل بزرگترین بانک بورسی کشور بلند میشه و میره مستقیم از شرکت بازدید می کنه یعنی اتفاق های خوبی در راه هست.

در متن مصاحبه اشاره های ریزی داشتیم مبنی بر

1. از زیان به سود رسیدن

2. تمایل بانک ملت به تامین سرمایه در گردش برای پروژه های بزرگ ( انتقال آب از دریا به مشهد )

3. برنامه ریزی برای انتقال کارخانه از چهاردانگه به شمس آباد

4. تمایل مجموعه لوله ماشین سازی به نشان دادن قدمت 65 ساله شرکت ! اماده سازی ذهن ها برای تجدید ارزیابی سنگین دارایی ها

به هر حالت باید تشکر کرد از مدیرت که چنین شخصیت های رو به شرکت دعوت میکنند تا چراغ راهی باشد برای سهامدارها هرچند چشم سهامدارهای این شرکت چند ساله به کدال و اتفاق های بزرگ هست

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

والا این قیمتی که رو تابلو داریم می بینم فقط پول زمین های شرکته

ولی چنین فروشی بی نظیر بود، تازه نه ظرفیت آنچنان بالا رفته و نه نرخ ها هنوز به سطح خودش رسیده

یکی از سوپر مفت های بازار را مردم در صف فروش نشسته اند به التماس

نظر

• ushita
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 876

بازار وقتی فلوله ای که حدود 1100 میلیارد تومان ملک داره ( چهاردانگه 700 +400 تا شمس اباد ) با فروش ماهیانه 50 میلیاردی نمیخره بعد یه عده انتظار دارن سهم های اشغال و گران بازار جمع جور بشه

مثلا مرقام و فاراک غگل کماسه و .... با اینکه افت ها بزرگ داشتند ولی وقتی مقایسه کنیم این دست از سهم ها تا امثال فلوله ها جمع نشدند جمع و جور نمی شن

بازار باید تحلیلی سهم بخره که متاسفانه فعلا در خواب خرگوشی نشسته با دلار 28 تومنی

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

چنان در صف فروش نشسته اند که انگار آشغال ترین سهم دنیا را خریدند و زودتر میخوان از دستش خلاص بشن.

اشکالی نداره سهمی که از قیمت املاکش داره کمتر معامله میشه رو اینجوری بفروشید

... ارزنده ترین سهم گروه فلزات از لحاظ دارایی و آینده روشن شده تنها صف فروش این گروه در روزی که همگی سبز هستند

خیلی جالبه

نظر

• rezaa1366
                          عضو عادی
                          • May 2020
                          • 110

بعد از یک ماه سرخطی زدن بالاخرا امروز نفر اول افتادم و تونستم ازین آشغال خارج شم، یه مقدار کم نگه داشتم برای جبران ضرر که با این حجم معاملات امروز از نگه داشتن همینم پشیمونم

سهم رها شده به حال خودش

نظر

• niki
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 248

در اصل توسط rezaa1366 پست شده است View Post
                            بعد از یک ماه سرخطی زدن بالاخرا امروز نفر اول افتادم و تونستم ازین آشغال خارج شم، یه مقدار کم نگه داشتم برای جبران ضرر که با این حجم معاملات امروز از نگه داشتن همینم پشیمونم

سهم رها شده به حال خودش
                            سلام , ارادت , آقا رضا بهترین کار را کردی , مطمئن باش هیچ زمانی پشیمان نخواهی شد , هر سهمی در این بازار ابتیاع کنی در کوتاه مدت از این تاپاله فلوله بشتر رشد خواهد کرد اما شاید در بلند مدت سود این تاپاله فلوله بیشتر باشد اما خیال راحت و اعصاب سالم را با هیچ چیز عوض نکن , همین که از سهم آشغال خارج شدی و سالم هستی خدا را شکر کن انشالله در سهم جدید با سرعت بیشتری سود کنی و به اهداف مدنظرت برسی , برای ما هم دعا کن یا قدرت خروج از این آشغال را پیدا کنیم یا خدا مدیران دزد و بازیگر بی انصاف را به راه راست هدایت کند
                            من هم الان ده روز است سرخطی میزنم برای خروج اما نشد که نشد ( بعد سریع فروش را حذف میکنم ) از آن سو هم تمام سهم هایم مدنظرم در حال صف خرید شدن هستند فکر کنم زمانی این تاپاله اجازه خروج بدهد که دیگر از بقیه سهم های خوب جا مانده باشیم آنوقت باید دوباره کنار این آشغال بمانیم
                            بهرحال برایت بهترین ها را آرزومندم

همه اینه ها را گفتم اما مثل گالیلئو گالیله با نوک انگشتان پایم روی زمین و برای آیندگان می نویسم :
                            " غیر از سهم انرژي , هیچ سهمی پتانسیل رشد سریع , قوی و ...... را مثل فلوله ندارد "

تا خدا چه خواهد و قسمت ما چه باشد

نظر

• rezaa1366
                              عضو عادی
                              • May 2020
                              • 110

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                              سلام , ارادت , آقا رضا بهترین کار را کردی , مطمئن باش هیچ زمانی پشیمان نخواهی شد , هر سهمی در این بازار ابتیاع کنی در کوتاه مدت از این تاپاله فلوله بشتر رشد خواهد کرد اما شاید در بلند مدت سود این تاپاله فلوله بیشتر باشد اما خیال راحت و اعصاب سالم را با هیچ چیز عوض نکن , همین که از سهم آشغال خارج شدی و سالم هستی خدا را شکر کن انشالله در سهم جدید با سرعت بیشتری سود کنی و به اهداف مدنظرت برسی , برای ما هم دعا کن یا قدرت خروج از این آشغال را پیدا کنیم یا خدا مدیران دزد و بازیگر بی انصاف را به راه راست هدایت کند
                              من هم الان ده روز است سرخطی میزنم برای خروج اما نشد که نشد ( بعد سریع فروش را حذف میکنم ) از آن سو هم تمام سهم هایم مدنظرم در حال صف خرید شدن هستند فکر کنم زمانی این تاپاله اجازه خروج بدهد که دیگر از بقیه سهم های خوب جا مانده باشیم آنوقت باید دوباره کنار این آشغال بمانیم
                              بهرحال برایت بهترین ها را آرزومندم

همه اینه ها را گفتم اما مثل گالیلئو گالیله با نوک انگشتان پایم روی زمین و برای آیندگان می نویسم :
                              " غیر از سهم انرژي , هیچ سهمی پتانسیل رشد سریع , قوی و ...... را مثل فلوله ندارد "

تا خدا چه خواهد و قسمت ما چه باشد
                              آقا ممنون، لطف داری
                              سهم پرپتانسیله ولی کی این پتانسیل بخواد فعال شه خدا میدونه ولی مسلما توی کوتاه مدت خبر خاصی توی سهم نیست، توصیه میکنم درصد خیلی کمی از پرتفو رو بهش اختصاص بدبد سهمای خیلی بهتر پیدا میشه

نظر

• amir888
                                Banned
                                • May 2012
                                • 132

چرا تا این حد سهامداران عمده شرکت نسبت به سهم بیتفاوت شدن..این همه خبر مثبت که مدیر عامل بی هویتش گفت پس به کجا رسید

نظر

در حال کار...
                                X