لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salarnight
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 66

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
    سلام
    من از بچه های کارگزاری رضوی(کارگزار فرصت طلب و کم ریسک)پرسیدم این سهم چه جوره؟
    گفتن ما خرید کردیم روی 240تا 250 و یکم بلند مدت هم روی این سهم حساب کردیم
    منم یکم خریدم (چند هزار تایی هست) ببینیم چی میشه
    سلام دوستان منم از2174ریال80000تادارم آقای پرریسک قبلا گفته بودن سهم میان مدتی است بایدصبرداشته باشیدروزی که سهم صعودی بشه هم سهامدارهاپیداشون میشه وهم تحلیل هاشروع میشه پرسودوصبورباشید

نظر

• Smart Trader
      عضو عادی
      • May 2013
      • 142

امروز حجم بسیار بالایی معامله شد m 6.961
      این نشان از قدرت خریدار بود ...
      با آمدن گزارش 6 ماهه (اگر دوباره مخفی کاری نکنند)به زودی سقف های مقاومت قبلی شکسته می شود
      [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• persis
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 102

نظر

• mahmood57
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 56

در اصل توسط mahmood57 پست شده است View Post
          حدود یکماه قبل این پست رو زدم واما الان طبق اخرین خبر در طول هفته گذشته
          فلوله در حال حاضر نیز در وضع عملباتی مناسبی قرار ندارد. این در حالیه که درکل شرکت خوبیه
          دوستان الاف این سهم فعلا نشن.
          از ماگفتن.....

دوست عزیز بالاتر هم عرض کردم. کاری به قیمت این سهم ندارم. اما طبق اطلاعات بنده ار داخل شرکت گزارش 6 ماهه بدی خواهد داشت.
          تاکید میکنم کاری به قیمت سهم ندارم.

خب همونطور که از گزارش سه ماهه دارم داد میزنم گزارش 6 ماهه وتعدیل وحشتناک منفی این سهم هم اومد
          از 60 تومان به 36 تومان که از این 36 تومان 37 تومان فروش زمینه. یعنی به لحاظ عملیاتی فعلا هیچی.

نظر

• mahmood57
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 56

با سلام خدمت دوستان.
            کاری به قیمت سهم وبازگشایی ندارم ضمن اینکه بنده اطلاعاتی دارم که در شرایط فعلی وضعیت شرکت خوب نیس اما دارن یک کارایی میکنن که هنوز به ثمر ننشسته. اما::
            توی تاپیک فلوله سایت بورسی که الان هر چی میگردم ، نیست> رفتیم با دوستان تحلیل بنیادی روی این سهم داشته باشیم تا با وحید عزیز پرقدرت وارد این سهم بشیم. ما تحلیل کردیم وخواستیم دوستان بیان وارد بحث بشن. متاسفانه یه عده در کمال...... شروع کردن به حمله که از استاد ایراد نگیر. هی ما گفتیم که ما با استاد عزیز کاری نداریم وما فقط میخواییم بنیادی بحث کنیم که باز هم به من و وحید عزیز حمله شد. هی گفتن حد ضرر 271. گفتیم باشه حد ضرر هر چی شما میگید بیایید بنیادی بحث کنیم که ما هم با دوستانمون سنگین وارد بشیم وبا هم سود کنیم اما.....
            به احترام بابک 52 عزیزم که خیلی دوسش دارم وگفت با جناب پرریسک اصلا بحث نکن بنده همونجا بحث رو بستم. والبته از حق نگذریم جناب پرریسک به لحاظ نموداری گفتن وحد ضرر 270 گذاشتن که به اون هم نرسید وان شالله نرسه.
            تاپیکش هم حذف شد. کاش تاپیکش بود مروری میشد ،اونم فقط برای درس برا اینده ونه خدای نکرده برای مسائل حاشیه ای.......
            بگذریم از این 33 تومان پوشش سه ماهه شرکت فقط 35 تومان فروش زمین بوده که اگر نیود به لحاظ عملیاتی 2 تومان زیان داشت.
            ما که نخریدیم وبه دوستان نزدیک هم گفتیم نخرید وبه اونایی هم که داشتن گفتیم وفروختن.
            امیدوارم اونایی که دارن سود خوبی ببرن.
            ارادمتند همگی محمود

حدود یکماه قبل این پست رو زدم واما الان طبق اخرین خبر در طول هفته گذشته
            فلوله در حال حاضر نیز در وضع عملباتی مناسبی قرار ندارد. این در حالیه که درکل شرکت خوبیه
            دوستان الاف این سهم فعلا نشن.
            از ماگفتن.....
            خب همونطور که از گزارش سه ماهه دارم داد میزنم گزارش 6 ماهه وتعدیل وحشتناک منفی این سهم هم اومد
            از 60 تومان به 36 تومان که از این 36 تومان 37 تومان فروش زمینه. یعنی به لحاظ عملیاتی فعلا هیچی.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

تعدیل منفی داد
              سهم هایی که تعدیل منفی میدهند جدیدا با اقبال بازار مواجه میگردند
              احتمالا صف خرید شود:D

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

دوستان خريدش تو 200 تومن چطوره؟پايين تر ميره؟
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Masoud F
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 54

تو 205 حمایت خوبی ازش میشه و p/e خوبی داره . من 206 اضافه کردم. فک نکنم پایینتر بیاد

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

بنده هم امروز 199 تومان وارد شدم.

نظر

• arashmidos
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 29

فلوله به قیمت جذابی برای خرید رسیده.
                      تریگر ورود: شکست 2048 ریال

[SIZE=2][B][COLOR="#000000"]ترید همان قدرت ذهن است و تریدر موفق، ذهن قدرتمندی دارد. نه یک روش پیچیده آنالیز[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

این سهمو بیشتر از یک ماهه تو واچینگ دارمش و همچنان با این سطح حمایتی که میبینید مشغوله و یک ماهه مدام برخورد میکنه و باز برمیگرده! شکست 220 به بالا ینی کف کانالی که میبینید میتونه نویدبخش روزای خوبی باشه برای سهم، ازین طرف اگه این حمایت شکسته بشه حمایت فوق العاده ایـ رو 165 داریم که بعید بدونم بش برسیم و موج شماریم همینجاها کف سهم محسوب میشه ...
                        نمیشه قطعی گفت چون پیش بینی قرارداشتن در 3 هست و شوخی نیست! ولی وضعیت موج شماریش عالی به نظر میاد و اگه بنیادی حتی احتمال شکوفایی هم داشته باشه میشه رو موج شماریش حساب باز کرد و قبول کرد که سهم در انتهای 2 از (3) بزرگ خودش هست، و اگه درست باشه و الان 3 از (3) بخاد شرو بشه تارگتی نمیشه داد ولی بدون شک تموم سقف هایی که تو نمودار میبینید خواهد شکست.

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• milad617
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 120

اگر قراره تحریمها برداشته بشه این فلوله در راس تمام گروه خودرو فرارداره
                          آخرین ویرایش توسط milad617؛ 2013/12/05, 13:43.

نظر

• shapoor
                            عضو جدید
                            • Mar 2011
                            • 10

سلام دوستان .مسئول سهام فلوله یکی از دوستان نزدیک من هستش.اخرین صحبتی که باهاش داشتم از تعدیل منفی گزارش 9ماهه امسال خبر داد
                            2نکته کلیدی هم فلوله داره فروش باقیمانده یا قسمتی از زمین کارخانه قدیم چهاردانگه که هنوز بدون مشتری مونده
                            ودومی قرارداد با کشور عراق که هنوز به نتیجه نرسیده.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

بنیاد این سهم خوب نیست ولی نمودار خوبی داره و میتواند حرکت خوبی داشته باشد

نظر

• eli77
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 263

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                بنیاد این سهم خوب نیست ولی نمودار خوبی داره و میتواند حرکت خوبی داشته باشد
                                سلام با توجه به معاملات امروز روند سهم رو چطوری میبینید؟
                                [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

در حال کار...
                                X