لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب... در سه ماهه ی نخست با فروش 67 میلیارد تومانی 7 ریال زیان ساخته... در سه ماهه ی دوم 144 میلیارد تومان فروش داشته یعنی تقریبا دو برابر سه ماهه ی اول .. با توجه به زیاد بودن تعداد سهم (6.7 میلیارد سهم) بازار منتظر هست که رشد فروش و سود آوری و مسائلی که شما می فرمایید را در گزارش های بعدی ببیند. البته بنده امروز تعدادی از صف فروش خریدم..

درود

این فروش های که داریم می بینم از شرکت بچه بازی - ببنید فلوله الان 500 میلیارد فروش بزنه با حاشیه سود ناخالص 30 درصدی ( دست پایین ) 150 میلیارد سود میسازه که حدود 90 میلیاردش میپره میره به جای هزینه مالی سنگین و هزینه اداری که باز داخلش هزینه تنزیل اوراق زودتر از موعد داریم. نهایت 50 میلیارد بعد از مالیات سود خالص داریم . پس فلوله رو کسی برای سود سازیش نمیخره فعلا

داستان اصلی حدود 1000 میلیارد تومان دارایی قابل نقد یعنی زمین های مسکونی و تجاری چهاردانگه است که چسب ایستگاه مترو هستند و زمین و ساختمان 1500 میلیاردی شمس آباد

اما این شرکت یه برگ برنده در جیبش داره و همین عامل باعث شده اینقدر جذاب باشه برای برخی که مثل اوختاپوس افتادن روش

همین بحث ابر پروژه های انتقال آب کشور هست که به طور جد باید 8 سال کار کنند - ببیند ظرفیت شرکت 140 هزار تن محصول هست که اگر تنی 25 میلیون بفروشند داخلی حدود 3.5 همت فروش سالیانه خواهد بود که با همون 30 الی 35 درصد حاشیه سود حوالی 1200 میلیارد تومان سود سازی خواهیم داشت !

فروش 500 میلیاردی که بهش اشاره کردم نهایت میشه 20 هزار تن محصول ! منتهی در ابر پروژه های شرکت توانایی داره سالی 140 هزار تن ( حتی بیشتر ) تولید کنه که معادل فقط 150 کیلومتر لوله سایز 1800 هست !

بعد طول یک خط خلیج فارس تا مشهد فقط 1600 کیلومتره !

خلاصه این فلوله همین امروز با همین فروش سطح پایینش می تونه 15 تومان سود عملیاتی بسازه که وقتی بزاریش کنار 2000 میلیارد دارایی ملکی فریاد میکشه که سهم چقدر مفته

اگر هم این داستان های ابر پروژه ها راه بیفته که دیگه نمیشه به سهم قیمت داد و فک نمی کنم کسی حاضر باشه حتی سهم 1000 تومان بفروشه - 4 سال فقط 1000 میلیارد سود بسازه

بزارشون بانک سالی فقط 1000 تا سود میگیره ! یا بیاد سرمایه گذاری کنه در تولید !
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

چهارشنبه فسدید ورشکست اعلام شده با فکر کنم حدود 400 میلیارد تومان زیان انباشته رو مردم روی مارکت 1000 میلیارد تومانی خریدند/ بعد فلوله ای که دست پایین 1000 میلیارد تومان ملک آماده به فروش داره در چهاردانگه و 1500 میلیارد دارایی ملکی در شمس آباد داره رو در مارکت 870 میلیاردی بردن صف فروش !!

اینم باید اضافه کنیم که لوله ماشین سازی فقط 6 ماه اول 100 میلیارد صادرات کرده / شما کل بازار بگردی سهم با مارکت زیر 1000 میلیارد پیدا نمی کنی این حجم صادرات داشته باشه و دلار نقد بیاره در حساب هاش / به هر حال بازار ما همیشه دوست داره در مفت ترین حالت ممکن بفروشه اونم در صف فروش و در گران ترین حالت ممکن در صف خرید همو فشار بدند و بخرند . خوش به سعادت خریداران
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

اواسط آبان ماه سال جاری شروع ابر پروژه انتقال آب کشور شروع میشه

آقای اسدی عید امسال از لوله ماشین سازی بازدید داشتند و به مدیران لوله ماشین سازی گفتند سرمایه شما برای این پروژه خیلی پایینه برید افزایش سرمایه بدید تا کار شروع بشه - حالا بعد از ثبت افزایش سرمایه و انتصاب مدیران ذولت جدید مقدمات ابر پروژه ها شروع شده

قبلا بارها محاسبه کردیم که چه خواهد شد/ در 4 سال اینده حدود 3000 کیلومتر لوله سایز 2000 تا 1800 در مملکت اجرا میشود / اگر فقط 400 کیلومتر برای لوله ماشین سازی باشد و کمی دلار ثبات داشته باشد فلوله هر سال به اندازه مارکت امروزش سود خالص میسازه

نداریم از این شرکت ها در بازار سرمایه و باید منتظر ماند که این گیاه بامبو آقایان بالاخره بعد از چند سال شروع به خود نمایی کنه

نظر

• زار عی
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 439

سلام

شناور سهم خیلی بالاست 69 درصد شناور
          هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
          هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
            سلام

شناور سهم خیلی بالاست 69 درصد شناور

سهم نهایت 20 درصد شناور داره / اینو بعد از 4 سال بودن در معاملات عرض میکنم

در آینده نزدیک روزهای رو خواهیم دید که حجم مبنا هم ندهند

نظر

• کاشان2
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 1788

این هم از فلوله چی فکر می کردیم چی شد

نظر

• ushita
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 876

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                این هم از فلوله چی فکر می کردیم چی شد

فلوله رو دارن می تکونند که فروشنده پیدا کنند / بازی جذاب میشه در اینده نزدیک

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1788

نظرتان در ارتباط با کندن زمین شرکت و شروع به ساخت و ساز چیه

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                    نظرتان در ارتباط با کندن زمین شرکت و شروع به ساخت و ساز چیه

قطعا ساختن یک برج تجاری چسب زمین های شرکت ارزش زمین های شرکت رو بیش از بیش می بره بالا ....

جالب تر اینکه تا اخر سال ایستگاه مترو هم راه اندازی میشه

ما به بازار خرده نمی گیریم که این فلوله رو این قیمت ها تماشا میکنه

عادت بازار همینه که وقتی مفت میفروشند و وقتی رفت قفل صف خرید شد تازه یادشان میاد باید بخرند

هیچ شرکت بورسی این حجم از زمین و دارایی آماده فروش یا ساخت کنار ایستگاه مترو نداره ( به جز انبوه سازی)

بماند بحث ابر پروژه ها

صبر صبر صبر

نظر

• ushita
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 876

خب همین یک قلم پروژه بخش لوله های سایز بزرگش حدود 1000 میلیارد تومان فروش را تضمین می کند ! با سود ناخالصی در حدو 350 الی 400 میلیارد تومان - اهن قراضه تنی 12 میلیون - لوله تنی 25 میلیون که در رقابت با لوله فولادی که امروز تنی 28 میلیون کمتر نخواهد بود باز صرف اقتصادی و دردسر اجرایی بسیار کمتری خواهد داشت

قسمت سایز کوچک پروژه هم حدود 900 میلیارد به همراه شیر آلات پروژه - البته شرکت رقیب می تونه اینجا رو بگیره ولی سایز بزرگ در انحصار فلوله است

فک میکنم نداریم رو دست این سهم با این اتفاقات پیش رو در مملکت برای سامانه های انتقال آب - این پروژه ها بچه بازی در مقابل ابر پروژه ها هستند ولی همین یک رقم چنان سودی در جیب شرکت بگذارد که چشم بعضی ها گرد شود

خوبیش اینکه بخش خصوصی پشت قضیه است با پول #نقد

بازار ما خیلی خوبه که فلوله رو داره به اندازه قیمت دارایی های اماده فروشش میفروشه و این پروژه هام نمی بینه / در صف خرید های طولانی خیلی بالاتر منتهی می آیند و این تاپیک شلوغ میشه

نظر

• niki
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 248

سلام , ارادت
                        هنوز سهامدار هستم , نمیخواستم دیگر درباره این سهم صحبت کنم , اما دو نکته را باز تکرار مکررات خدمتتان عرض میکنم
                        اول اینکه این شرکت مثل چهار سال قبل پتانسیل رشد شدید را دارد و مثل چهار سال قبل دوستانی هستند که از روی نظر خیر پتانسیل های این سهم را معرفی میکنند اما مثل چهار سال قبل فقط باعث میشوند یکسری از دوستان به امید جبران ضرر هر روز در این باتلاق فرو بروند و مثل جهار سال قبل فقط سرمایه دوستان یا رشد نکند یا متضرر شوند

دوم این شرکت مشکلش مدیرعامل دزد و هیات مدیره بی وجود است و بس , اینقدر هم دنبال قاتل پیراهن بروسلی نگردید , چهارسال است از سهامدارا بدبخت نوسان میگیرند , مدیرعامل دزد در تلگرام حضور دارد هر حرفی دارید به خودش بزنید هرچند فقط شنونده است و پاسخی هم نمیدهد اما وجود دارد , این شرکت زمانی درست خواهد شد که مدیرعامل دزدش تغییر کند که نمیکند پس زیاد دنبال تحلیل این سهم نباشید , بازی مدیرعامل و تیمش را روی تابلو دنبال کنید تا حداقل متضرر نشوید ,

دوستدارتان

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1788

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                          سلام , ارادت
                          هنوز سهامدار هستم , نمیخواستم دیگر درباره این سهم صحبت کنم , اما دو نکته را باز تکرار مکررات خدمتتان عرض میکنم
                          اول اینکه این شرکت مثل چهار سال قبل پتانسیل رشد شدید را دارد و مثل چهار سال قبل دوستانی هستند که از روی نظر خیر پتانسیل های این سهم را معرفی میکنند اما مثل چهار سال قبل فقط باعث میشوند یکسری از دوستان به امید جبران ضرر هر روز در این باتلاق فرو بروند و مثل جهار سال قبل فقط سرمایه دوستان یا رشد نکند یا متضرر شوند

دوم این شرکت مشکلش مدیرعامل دزد و هیات مدیره بی وجود است و بس , اینقدر هم دنبال قاتل پیراهن بروسلی نگردید , چهارسال است از سهامدارا بدبخت نوسان میگیرند , مدیرعامل دزد در تلگرام حضور دارد هر حرفی دارید به خودش بزنید هرچند فقط شنونده است و پاسخی هم نمیدهد اما وجود دارد , این شرکت زمانی درست خواهد شد که مدیرعامل دزدش تغییر کند که نمیکند پس زیاد دنبال تحلیل این سهم نباشید , بازی مدیرعامل و تیمش را روی تابلو دنبال کنید تا حداقل متضرر نشوید ,

دوستدارتان
                          تا مدیر عامل عوضیش تغییر نکند همین آش و کاسه است ببینید در اوج بازار که آشغال ترین سهام بازار هم رشد زیادی داشتند این سهم به خاطر ذات پلید مدیر عمل رشد نکرد حال که بازار خراب است دیگه چه توقعی دارید من همیشه اعتقادم این است سهم با بنیاد متوسط با مدیر عامل خوب و سهامدار عمده خوب بهتر از سهم با بنیاد عالی اما مدیر عامل پلید و سهامدار عمده بد است فقط اگر سهامداران می خواهند این سهم رشد کند اگر توانایی تعییر مدیر عامل را دارند باید باهم متحد شوند و این کار را انجام دهند

نظر

• ushita
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 876

امیدوارم این مدیران بی غیرت سزای این کارشون ببینند

خدایا اینا دیگه کی هستند

نظر

• niki
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                              امیدوارم این مدیران بی غیرت سزای این کارشون ببینند

خدایا اینا دیگه کی هستند
                              دوست خوبم سلام اول از اطلاع رسانی شما در این چند ماه تشکر میکنم اما یک سوال دارم

این دوستمان که نماینده حقیقی ها در هیات مدیره هست , چه میگوید , از جلسات هیات مدیره چیزی میگوید , اصلا میخواهد با سهامداران حقیقی صحبت کند , نظرش چیست , توی این چند ماه به استدلال محکمی مبنی بر ماندن یا رفتن از سهم رسیده است ؟ لطفا نظرات ایشان را اینجا منتقل کنید , ممنونم

راستی دوستان من که توجهی نکردم به این خبر اما جهت اطلاعاتان عرض میکنم از داخل شرکت بعد از مجمع خبردار شدم سهم را تا 80 تا 85 پایین خواهند کشید برای خارج کردن سهامدار خسته و سهم جمع کردن خودشان , تاکید میکنم من چون این سهم را کم دارم و گوشه سبدم انداخته ام به این خبر توجهی نکردم اما فقط خواستم عرض کنم کاملا آگاهانه با همکاری مدیرعامل دزد در حال خیانت و جفا به سهامدار هستند

تنها راه برخورد با این جماعت همرنگ شدن با خودشان هست
                              یعنی فقط نوسانگیری کنید و با سهم جلو بروید , اگر هم بلند مدتی هستید از امروز تا هرجا پایین میرود پله ای خرید کنید و تا یکسال دیگر به آن نگاه نکنید , اما به نظرم راه حل اول یعنی نوسانگیری بهتر است

خود دانید , دوستدارتان

نظر

• ushita
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 876

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                                دوست خوبم سلام اول از اطلاع رسانی شما در این چند ماه تشکر میکنم اما یک سوال دارم

این دوستمان که نماینده حقیقی ها در هیات مدیره هست , چه میگوید , از جلسات هیات مدیره چیزی میگوید , اصلا میخواهد با سهامداران حقیقی صحبت کند , نظرش چیست , توی این چند ماه به استدلال محکمی مبنی بر ماندن یا رفتن از سهم رسیده است ؟ لطفا نظرات ایشان را اینجا منتقل کنید , ممنونم

راستی دوستان من که توجهی نکردم به این خبر اما جهت اطلاعاتان عرض میکنم از داخل شرکت بعد از مجمع خبردار شدم سهم را تا 80 تا 85 پایین خواهند کشید برای خارج کردن سهامدار خسته و سهم جمع کردن خودشان , تاکید میکنم من چون این سهم را کم دارم و گوشه سبدم انداخته ام به این خبر توجهی نکردم اما فقط خواستم عرض کنم کاملا آگاهانه با همکاری مدیرعامل دزد در حال خیانت و جفا به سهامدار هستند

تنها راه برخورد با این جماعت همرنگ شدن با خودشان هست
                                یعنی فقط نوسانگیری کنید و با سهم جلو بروید , اگر هم بلند مدتی هستید از امروز تا هرجا پایین میرود پله ای خرید کنید و تا یکسال دیگر به آن نگاه نکنید , اما به نظرم راه حل اول یعنی نوسانگیری بهتر است

خود دانید , دوستدارتان
                                عرض ادب

ما اینجا مطلب نوشتیم برای اهلش و کسانی که تفکر میکنند، بعدها میان می بییند ما چه گفتیم و چه شد

اما برای بحثی که فرمودید بر قبر پدرشان خندیدند که سهم بخرند هر قیمتی دلشان خواست، همین الانشم بازار خراب نبود باید خیلی بالاتر دنبال سهم میگشتن

بازار هر چقدرم بدبخت باشه از همین قیمت ها داره میخره و عمرا تک برگ این سهم اون قیمت ها گیر کسی بیاد، فقط فقط بازار می تونه این فرصت به همه بده

هر چند بازار هم کلپس کنه که کرده فلوله دیگه داره میشه طلایی ۲۴ عیار

یه میلیون برگ سهم بر میداری ۱۰۰ میلیون دیگه مفت تر از این نداریم

همینجا هم یه تف بر قبر پدر مدیر جهادی میکنیم که مزدور یه سری از خدا بی خبره و مثل دستمال کثیف میندازنش بیرون

نظر

در حال کار...
                                X