لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

درود و صبح به خیر

آفرین بازیگران سهم چه کردند. خیلی قشنگ برای مقاومتی که دوستمون اشاره کردند برنامه داشتند.

عملا با این حرکت جلو بالا رفتن حجم معاملات تو این محدوده رو گرفتند. البته باید یکم صبر میکردن قیمت پایانیش پر میشد بعد صف میچیدن.

حجم مبنا بالاس ولی خب شناور سهم بالاس وگرنه مشکل پرکردن پایانی قیمت در روزهای بعد در پیش داشتیم.

روند معاملات از دیروز تا الان خوب بوده (بزن بزن و تقابل چندانی بین خریدار و فروشنده برخلاف روزها و هفته های پیش نداشتیم)
    آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/03/27, 08:54.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      درود
      هرچند گفتن فروش خیلی کار به صلاحی نیست و معمولا ایجاد حاشیه میکند
      اما چون نوشتید اعلام شود
      من نصفش را قبل از توقف و مابقی رو هم امروز با میانگین 132 133 موقتا خارج شدم
      علت فروش هم شناسایی سود خوبی بود که در کوتاه مدت داده بود و همچنین خرید و اضافه کردن دیگر گزینه ها بود. (گزینه های متعددی مدنظرم هستند که نیازمند گردش نقدینگی و دل کندن از برخیشونه)
      هردوستی منتها بنا به وضعیت و نظر خودش عمل کند.
      امیدوارم همچنان رشد کند که باعث خوشحالیست.
      سهم تا 117 هم اصلاح کرد و در برگشت محدوده 120 تا 123 نصف تعداد فروخته شده جایگزین شد و مابقی امکانپذیر نشد که البته سهم های دیگر خرید شدند
      معاملات بسیار خوبی داره و امروز حتی اندازه حجم مبنا هم فروشنده نداشت که باتوجه به شناور سهم انتظار این رو نداشتم!
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

این فلوله یه دو بار دیگه نیاز داره حجم های بالای 200 میلیونی در یک هفته رو انجام بده تا از سقف قبلی به راحتی عبور کنه

قبلا به دوستان گفتم که سال قبل با اون قانون مسخره منفی 2 و مثبت 6 درصد فلوله جز معدود سهم های بود که حجم میخورد و خریداد داشت در قیمت 2200 تومان که معادل 170 تومان امروزشه

اون تاریخ یادمه که فقط سهم های dps محور رو بازار میخرید و خیلی از سهم ها چنان قفل صف فروش بودند که گاها یک چهارم شدند از اون قیمت ها و همین الانم نمی ارزند

ولی فلوله ای زیان ده و که در ظاهر ساختار داغونی داره خریدار داشت !

از همون نقطه بود که فهمیدم بازی خیلی بزرگه / گذشت و خبر افزایش سرمایه اومد و سهم در موج صعودی بازار بسته بود و مجدد وقتی بازش کردند که بازار داغون بود و تا تونسن زدن تو سر سهم و ارودنش به چه قیمت های /

حالا طرف از اونجا زده زیر سهم داره میخره ولی هنوز به قیمت ای که سال قبل میخریدن نرسیده و این وسط خیلی ها را انداختن بیرون / اینایی که موندن هم با طمع نوسانگیری در حوالی 220 تومان میپرن بیرون و جا می مونند

خلاصه دوتا جچم بزرگ داریم یه بار قبل از 200 یه بارم بعد از 200 و بعد قفل تا سقف / اونجا حجم و بازی های جالب خواهیم داشت و بازی بزرگ فلوله ای که سالها خیلی ها دنبالش بودند

چارت این سهم اینقدر قشنگه که حرف نداره و اصلا سهم دیگه ای به چشم من نوعی نیومد بعد از فلوله

تا ببینیم چی میشه
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود و صبح به خیر

حجم مبنا بالاس ولی خب شناور سهم هم بالاس وگرنه مشکل پرکردن پایانی قیمت در روزهای بعد در پیش داشتیم.
          درود
          خدا رو شکر فقط یه روز غلط در اومد و لنگ حجم مبنا بودیم.

سهمی که حجم مبناش بالاس باید پر معامله باشد. تا جای خریداران عوض شود.

امیدوارم گروهی که خالی کردن تا سهم بزنن زمین جا بمونن خخخخخ

فکر میکنم امروز رکورد معاملاتش در این چند ماه شکسته میشود.
          آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/03/29, 08:48.

نظر

• سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

بهترین فرصت خرید رو داده

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

گزارش عملکرد ماهانش هم اومد.

شرکت به لحاظ تولید و فروش در حال رشد است. این که چیزی تهش هم بماند بر من پوشیده است. البته براساس شفاف سازی که آخرین بار انجام دادن سود سازی هم رو به بهبود است.

?لوله و ماشین سازی ایران در دوره یک ماهه منتهی به 29 اسفند ماه 1400، مبلغ 80.8 میلیارد تومان درآمد داشته است که (65.11%) درصد آن مربوط به فروش داخلی و (34.89%) درصد آن مربوط به کل صادرات شرکت است.
              ?شرکت در دوره یک ماهه منتهی به 29 اسفند ماه، مبلغ 03.2 میلیون تومان را به عنوان برگشت از فروش ثبت کرده است.
              ?درآمد شرکت در این دوره نسبت به ماه قبل 6.4% کاهش و نسبت به میانگین ماه های قبل 76.29% افزایش داشته است.
              ?شرکت نسبت به دوره 1 مشابه سال قبل 209.21% افزایش درآمد داشته است.

? از ابتدای سال مالی تا پایان تاریخ 29 اسفند ماه 1400:
              ?جمع درآمدها (فروش محصولات) شرکت در این دوره 585 میلیارد تومان است و این در حالیست که جمع درآمد در دوره مشابه سال قبل برابر با 323.6 میلیارد تومان بوده که (80.76%) درصد افزایش یافته است.
              ?شرکت در این دوره 368 میلیارد تومان فروش داخلی داشته است و این در حالیست که در مدت مشابه سال قبل این مقدار برابر با 251.7 میلیارد تومان بوده که (46.23%) درصد افزایش یافته است.
              ?شرکت در این دوره 224.5 میلیارد تومان صادرات داشته است و این در حالیست که در دوره مشابه سال قبل این مقدار برابر با 72.1 میلیارد تومان بوده که (211.3%) درصد افزایش یافته است.
              ?جمع برگشت از فروش شرکت در این دوره برابر با مبلغ 07.6 میلیارد تومان است.
              آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2022/03/29, 10:48.

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

درود وقت به خیر

دیروز یک حقیقی درجا ۱۰ میلیون خالی کرد پشتش ملت حاضر در صحنه فروشنده شدن روند سهم خراب کردن.

به نظر من بهترین حالت برای فلوله همین روان معامله شدن. این که قفل صف خرید شود و حجم مبنا پر نکند و این داستان ها زیاد جالب نیست.

انشالله همین امروز به مثبت های بالا هم برسد.

برای امروز نیاز به حضور یک حقوقی قویه که بزن همه فروشنده ها رو تار و مار کند خخخخخ

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

عالی معامله میشه

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

ای حقوقی!

اگر آخر بازار یک رنج بکشی تا محدوده ۱۴۹ اون شدو بالای کندل هفتگی قیچی کنی عالی میشه. ببینم چکار میکنی خخخخخخخ

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

شدو مدو رو ول کن مدافع جان
                      امسال مسئله انتقال آب از نون شب و نفس کشیدن واسه حکومت ودولت واجبتر هست
                      فعلا وضعیت ارزی دولت هم خوب هست وتنها وبزرگترین سازنده لوله های سایز بزرگ در ایران وخاورمیانه فلوله هست
                      همه اینها رو کنار هم بزار و نتیجه گیری کن

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

چون بازار خوبه و هفتاد درصد بازار سبز زشته فلوله آخرین قیمتش قرمز باشد.

زور فروشنده ها به نظر در حال کم شدن است. هرکی به هوای اصلاح و شناسایی سود فروشنده بوده دیگه به نظر خارج شده

میماند اونایی که دیروز تو ۵ مثبت خریدن و الان دچار استرس ضرر هستند! (سخت خدا وکیلی)

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                          شدو مدو رو ول کن مدافع جان
                          امسال مسئله انتقال آب از نون شب و نفس کشیدن واسه حکومت ودولت واجبتر هست
                          فعلا وضعیت ارزی دولت هم خوب هست وتنها وبزرگترین سازنده لوله های سایز بزرگ در ایران وخاورمیانه فلوله هست
                          همه اینها رو کنار هم بزار و نتیجه گیری کن
                          صادقانه بگم من این تکنیکی میرم جلو وگرنه سهم بنیادی بهتر زیاده.

البته نظر شما هم درست. منتها باید دید افق سرمایه گذاری کوتاه مدت میان مدت یا کلا سهامداری.

من تو این سهم نگاهم سهامداری نیست.

احساس کنم آخر خط خارج میشم (این احساس هم عاری از خطا و اشتباه نیست)

نظر

• Omid_Khan
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 714

50% از فلوله را در 144 فروختم. خیلی مطمئن نبودم ولی ترجیح دادم ریسکم را کم کنم.
                            نمودارش ظاهرا نشون میده فعلا یه کمی افت داره.
                            اگه حس کنم میخواد برگرده، دوباره حایگزین میکنم در قیمت کمتر.

نظر

• رستا
                              عضو فعال
                              • Jan 2018
                              • 481

دوستانی که تکنیکال این سهم بررسی میکنن فکر میکنن تا چه قیمتی اصلاح کنه و مناسب باشه برای اضافه کردن؟
                              ممکنه تا محدوده ۱۳۰ پایین بیاد؟

نظر

• ushita
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 876

به خیلی از دوستان حق میدم که با مقایسه فلوله با خیلی از سهم ها به راحتی فروشنده باشند

ولی خب اگر از پشت ماجرا و ولعی که یک سری ها برای خرید سهم تا حتی 2 برابر این قیمت دارند، خبر داشتند نه تنها نمی فروختند بلکه در به در دنبال خرید بودند

به هر حال معاملات این چند وقت عالی بود و بازیگر ایول داره که داره اینجوری سهم در میاره / گفتم که یکی رو من میشناختم به راحتی با منفی اول سهم داد رفت

انتتظار دارم کم کم با خشک شدن فروشنده های نوسانی و کسانی که گنجشک روزی هستند از بالای 220 تومان دیگه سهم بشه شبیه شلیا سال 96 که فقلی میرفت یا شپلی ....

قفلی شدن فلوله روزی اتفاق می افته که قرارداد های فلوله روی کدال بالای نیم میلیارد دلار باشه !

در پرانتز بگم فقط پروژه انتقال اب خلیج فارس به مشهد بالای 4 میلیارد دلار هزینه میبره حالا باقی بماند
                                معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

در حال کار...
                                X