قند ثابت‌ خراسان‌ ( قثابت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

رشد 366 درصدي قيمت سهم قند ثابت خراسان
    خبرگزاري موج - گروه بورس

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، آخرين قيمت هر سهم در ابتداي سال 90 درششم فروردين ماه 90، يک هزار و 625 ريال بوده است که با در نظر گرفتن تقسيم 40 ريال سود نقدي، آخرين قيمت سهام در بيست و پنجم بهمن ماه امسال به هفت هزار و 526 ريال رسيده است که از رشد 366 درصدي در قيمت سهم خود برخوردار شده است.
    آخرين نسبت قيمت به سود هر سهم شرکت با اعمال سود هر سهم 13 ريالي به ميزان 578.92 مرتبه است.
    پيش بيني سود (زيان) هرسهم اين شرکت براي سال مالي منتهي به تيرماه 90، زيان 120 ريالي اعلام کرده بود که براساس اطلاعات 12 ماهه حسابرسي نشده 372 ريال و طبق صورت هاي مالي حسابرسي شده 395 ريال محقق شده است.
    در عملکرد سال مالي 90 شرکت قند ثابت خراسان، 38 ميليارد و 512 ميليون ريال از سود خالص آن (به ازاي هر سهم 385 ريال و حدود 98 درصد سود خالص) ناشي از درآمدهاي متفرقه ( عمدتا فروش دارايي ثابت) بوده است.
    اين گزارش مي افزايد: اولين پيش بيني سود هر سهم شرکت براي سال مالي منتهي به تيرماه 91، 99 ريال اعلام شده بود که در آخرين پيش بيني اين سود به 13 ريال کاهش يافت.
    شرکت در پايان ديماه امسال 67 ريال محقق ساخته است.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

رشد 459 درصدي قيمت سهم قند خراسان در سال جاري
      خبرگزاري موج - گروه بورس

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، امير حمزه مالمير مدير نظارت بر ناشران اوراق بهادار در خصوص شرکت قند خراسان آخرين قيمت سهم در ابتداي سال 90 ( ششم فروردين ماه امسال) را دو هزار و 245 ريال اعلام کرد که با توجه به عدم تقسيم سود نقدي، آخرين قيمت سم در بيست و نهم بهمن ماه امسال به ده هزار و 299 ريال افزايش يافته است.
      وي رشد قيمتي سهم را 459 درصد عنوان کرد.
      مدير نظارت بر ناشران اوراق بهادار ادامه داد: ضمنا آخرين نسبت قيمت به سود هر سهم شرکت با اعمال سود هر سهم 160 ريالي به ميزان 64.37 مرتبه است.
      وي اولين پيش بيني سود هر سهم اين شرکت براي سال مالي منتهي به شهريورماه 90 را 696 ريال ذکر کرد که بر اساس اطلاعات حسابرسي نشده به يک هزار و 19 ريال و در نهايت به موجب اطلاعات حسابرسي شده به يک هزار و 85 ريال رسيده است.
      مالمير اضافه کرد: اين شرکت براي سال مالي منتهي به شهريورماه 91، سود 160 ريالي پيش بيني کرده است.
      وي يادآورشد: با توجه به اينکه شرکت در دو سال مالي 89 و 90 سود نقدي تقسيم نکرده است براي سال مالي 91 اعلام کرده است که ميزان 10 درصد از سود خالص در صورت وجود سود قابل تقسيم جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد خواهد شد.
      مالمير به زمين اصلي کارخانه شرکت که به مساحت 720 هکتار در کيلومتر سه اتوبان مشهد باغچه قرار دارد، اشاره کرده است که زمين هاي در اختيار شرکت در کارخانه متعلق به آستان قدس رضوي است.
      وي با بيان اينکه شرکت فقط نسبت به حق انتفاع آن محق است، ادامه داد: شرکت اعلام کرده است که قرار دادي با شرکت عمران و مشارکت شرق جهت ايجاد پروژه هاي تفريحي طبيعت محور منعقد شده است که در بخش 57 هکتار از اراضي استيجاري کارخانه اجراء گردد.
      مدير نظارت بر ناشران اوراق بهادار تصريح کرد: انجام درخواست هاي فرودگاه مشهد و هوانيروز جهت خريد اعياني شرکت از بخشي از اراضي در اختيار براي توسعه فرودگاه به متراژه 120 هکتار از سال گذشته آغاز شده است که در صورت تامين منابع مالي متقاضيان امکان پذير مي گردد.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
        امروز كه قيمت بازشدن قثابتوديدم چون جندروزي بخاطربسته بودن سهامم وتصفيه اعتباري توبازارنبودم
        يه لحظه فكركردم افزايش سرمايه داشته ، پس ازاطلاع واقعا ناراحت شدم خصوصا حامد24كه هرزمان مطلبي ازت ديدم قثابت درذكروخيرت وجودداشت
        بهرحال حامدجان بي خيالش باش شما تنها نيستي
        انشالله بزودي جبران كني .همين اتفاق رووپترو برام پيش اومد فقط تجربه اي شد كه روسهام رشديافته بيشتر احتياطكنم خصوصا رفتن مجمع
        حامد جان باز ما میاگینمون پایینه ومیشه گفت که از سود تو ضرریم
        فقط از این ناراحتم که اکثریت بالای محدوده های 600 وارد سهم شده اند و حتی خیلی ها هم حوالی محدوده های 700 و به بالا
        در هر صورت این قیمت ها دیگه جای نگرانی نداره و همون طور که تو مطلب قبلی هم گفتم (با توجه به اینده ی پیشروی این صنعت) تنها کاری که باید انجام داد نگهداریه
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

یکی یکی دارن برمیگردن .... >:d<
          امیدوارم تا آخر وقت همه ی صف فروشها برچیده بشه
          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• Anssa
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 63

دوستان آخـــــــــــــــه چرا ؟؟؟؟

قثابت الان شرايط يه سمند چپ شده را داره كه صاحباش اميد دارند بتونند دوباره به قيمت خودروي نو بفروشندش !!!!!! مگه با عقل جور در مياد؟
            به نظرم خيلي بشه اميدوار بود تا 100 روز آينده نهايت 20% افزايش قيمت پيدا كنه و البته اقتصاد ايران متكي به نفت و كشاورزي است كه هر دو دارند شرايط افتضاحي را طي مي كنند
            تصميم با خودتان
            ياحق

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

گفته میشه جناب باگات( پرتقوی گردان فدک ) در تالار همسایه ، دوباره روی قثابت فعال شده اند
              البته گویا ایشون تعدادی هم قبل از بسته شدن داشتن و به همین خاطر قصد حمایت از سهم رو دارن .
              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• جهان شهر
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 42

در اصل توسط ahmad.sh پست شده است View Post
                دوستان آخـــــــــــــــه چرا ؟؟؟؟

قثابت الان شرايط يه سمند چپ شده را داره كه صاحباش اميد دارند بتونند دوباره به قيمت خودروي نو بفروشندش !!!!!! مگه با عقل جور در مياد؟
                به نظرم خيلي بشه اميدوار بود تا 100 روز آينده نهايت 20% افزايش قيمت پيدا كنه و البته اقتصاد ايران متكي به نفت و كشاورزي است كه هر دو دارند شرايط افتضاحي را طي مي كنند
                تصميم با خودتان
                ياحق
                جوك بامزه اي بود يه نمه خنديديم....الانم ميتوني سوار بشي..فكر كنم نقد نيستي براي همين ناراحتي..

نظر

• rezi
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 205

قثابت: حجم معاملات 1 میلیون. نه کمتر نه بیشتر. مهندسی قیمت سازی و معامله سازی

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

نقل قول از باگات :
                    درود
                    و
                    روز بخیر
                    پست بالا و نیمه خرداد ماه و در همون زمان هم ؟(چه تهمتها که زده نشد)
                    عرض کردم
                    پایان 90---------500
                    پایان 91---------1500 به شرط تغییر فضای صنعت و گروه + دگرگونی صورتهای مالی شرکت که نکته نخست رخ داده(چه تهمتها که ...)
                    و همچنان بر سر حرفم هستم.
                    مطالب بسیاری که به یادم هست اگر که دوستان هم بیاد بیاورند(و همچنان تهمتها ادامه داشته...)
                    بارها با شتاب بیش از حد صنعت هم عرض کردم که چنانچه روند اصلاحی صحیح انجام نشه حرکت آینده گروه دچار مشکل خواهد شد(و درشتگوییها و تهمتها همچنان)
                    برای کاهش شتاب سهم و جابجایی سهامداران بالای 500 عرضه شد (باز تهمتها...)
                    حدود 430 دوباره سهم حمایت شد(و باز تهمتها...)
                    روی 500 هنگام شفاف سازی 2 میلیون سهم خرید نشستم تا کسی دلهره دارد رفع شود و همانروز تا مثبت کامل داد و ستد شد (باز تهمت...)
                    سهم بست(تهمت)
                    باز شد (تهمت)
                    خریدیم (تهمت)
                    فروختیم(تهمت)

...

روزی که روی 500 دو میلیون سهم برای خرید گذاشتم عرض کردم که آینده را به عهده درایت و دوراندیشی خود بزرگواران میگذارم
                    تا ابد الدهر که من نیستم و نمیتوانم پاسخگو باشم(بازهم تهمت)

پس از این پست هم روال گذشته ادامه خواهد داشت.
                    تهمت ووو
                    ...

پس از گذر این همه زمان و اینهمه سود
                    مثلا شخصی به نام spinoza میخواهد روشنگری کند و مناظره راه بیندازد و رگ گردن استوار کرده تا دایه بهتر از مادر شود.
                    جناب اگر شما بیل زدن تشریف دارید باغچه خودتان.
                    هر وقت شما یک سهم با بازدهی 50% رو اداره کردید بیایید تا ببینم پاسخ سلامتان دادنی است یا نه؟
                    تا زمانیکه این اشخاص هر روز و هر روز راحت و بی اندیشه هر تهمتی میزنند نگاشتنها تنها اعصاب میگیرد و وقت و توان.

و این داستان همیشه و همیشه ادامه خواهد داشت.

من از همه بزرگوارانی که این مدت گذشته با هم، هم سهم و همراه و یکدل سالی رو به خوبی و شادی و سرشار از سود گذراندیم پوزش میخوام
                    و
                    سال نو رو سالی پر از شادی و تن درستی و دوستی براتون آرزومندم
                    و
                    امید که فردا و فرداها برای همه ما پر از امید با ایرانی آزاد و آباد و پر از دلخوشیها باشه.

گاهگداری در تاپیک و سایت برای یادی از دوران خوش گذشته حاضر خواهم شد.
                    ///

نظر

• بیل گیتس
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 167

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      نقل قول از باگات :
                      درود
                      و
                      روز بخیر
                      پست بالا و نیمه خرداد ماه و در همون زمان هم ؟(چه تهمتها که زده نشد)
                      عرض کردم
                      پایان 90---------500
                      پایان 91---------1500 به شرط تغییر فضای صنعت و گروه + دگرگونی صورتهای مالی شرکت که نکته نخست رخ داده(چه تهمتها که ...)
                      و همچنان بر سر حرفم هستم.
                      مطالب بسیاری که به یادم هست اگر که دوستان هم بیاد بیاورند(و همچنان تهمتها ادامه داشته...)
                      بارها با شتاب بیش از حد صنعت هم عرض کردم که چنانچه روند اصلاحی صحیح انجام نشه حرکت آینده گروه دچار مشکل خواهد شد(و درشتگوییها و تهمتها همچنان)
                      برای کاهش شتاب سهم و جابجایی سهامداران بالای 500 عرضه شد (باز تهمتها...)
                      حدود 430 دوباره سهم حمایت شد(و باز تهمتها...)
                      روی 500 هنگام شفاف سازی 2 میلیون سهم خرید نشستم تا کسی دلهره دارد رفع شود و همانروز تا مثبت کامل داد و ستد شد (باز تهمت...)
                      سهم بست(تهمت)
                      باز شد (تهمت)
                      خریدیم (تهمت)
                      فروختیم(تهمت)

...

روزی که روی 500 دو میلیون سهم برای خرید گذاشتم عرض کردم که آینده را به عهده درایت و دوراندیشی خود بزرگواران میگذارم
                      تا ابد الدهر که من نیستم و نمیتوانم پاسخگو باشم(بازهم تهمت)

پس از این پست هم روال گذشته ادامه خواهد داشت.
                      تهمت ووو
                      ...

پس از گذر این همه زمان و اینهمه سود
                      مثلا شخصی به نام spinoza میخواهد روشنگری کند و مناظره راه بیندازد و رگ گردن استوار کرده تا دایه بهتر از مادر شود.
                      جناب اگر شما بیل زدن تشریف دارید باغچه خودتان.
                      هر وقت شما یک سهم با بازدهی 50% رو اداره کردید بیایید تا ببینم پاسخ سلامتان دادنی است یا نه؟
                      تا زمانیکه این اشخاص هر روز و هر روز راحت و بی اندیشه هر تهمتی میزنند نگاشتنها تنها اعصاب میگیرد و وقت و توان.

و این داستان همیشه و همیشه ادامه خواهد داشت.

من از همه بزرگوارانی که این مدت گذشته با هم، هم سهم و همراه و یکدل سالی رو به خوبی و شادی و سرشار از سود گذراندیم پوزش میخوام
                      و
                      سال نو رو سالی پر از شادی و تن درستی و دوستی براتون آرزومندم
                      و
                      امید که فردا و فرداها برای همه ما پر از امید با ایرانی آزاد و آباد و پر از دلخوشیها باشه.

گاهگداری در تاپیک و سایت برای یادی از دوران خوش گذشته حاضر خواهم شد.
                      هر کس تو بورکس مطلب مینویسه تو همون تاپیک این پست من رو نقل قول کنه (حالا یا تو تاپیک خودش یا تو پیغام خصوصی ) و از طرف من بهش سلام برسونه و بهش بگه بیل گیتس گفت که همه این ها تقصیر خودته.این جماعت همینن و تا موقعی که توی این بورکس مطلب مینویسی همه اجازه دارن که تا یه سهم شل کرد هر اراجیفی ببافن و کسی هم نیست که چیزی بهشون بگه و کما اینکه مطمئنم که هستند کسانیکه به یه سری بگن بر علیه باگات هر چی دلت خواست بنویس.درست مثل خود من که مدیران سایت میگفتن فلانی برو هر چی از دهنت در میاد به بیل گیتس بگو.ما هم پشتیتیم. مطمئن باش که مدیران اون سایت یه روز تو پیغام خصوصی به دروغ بهت میگن فلانی ازت شکایت کرده.(چیزی که به همه میگن) .ما میخواهیم فلان کار رو کنیم.فلان وبسیار و 100 تار اراجیف صد من یه غاز.اون سایت سایت خرابی شده.حداقل با یه هم شان خودت هم کلام شو.کسی هم اونجا با تو صادق نخواهد بود.اجازه نده بیشتر از این بهت بی احترامی کنن و مدیر سایت هم به دروغ بهت بگه اون موقع نبودم.و بعد به یه ایدی پیغام بده که نصف شب برای باگات دری وری بنویس و بهش هر چی دلت خواست بگو و خرش رو بگیر که چرا فلان سهم اومد پایین.و تو ساتایی و میام در ساتا.میام قبرستون.میام با چاقو میزنم و هزار تا زهره مار دیگه.
                      این بازی رو برای همیشه تموم کن و یه جایی در شان خودت مطلب بزن.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                        هر کس تو بورکس مطلب مینویسه تو همون تاپیک این پست من رو نقل قول کنه (حالا یا تو تاپیک خودش یا تو پیغام خصوصی ) و از طرف من بهش سلام برسونه و بهش بگه بیل گیتس گفت که همه این ها تقصیر خودته.این جماعت همینن و تا موقعی که توی این بورکس مطلب مینویسی همه اجازه دارن که تا یه سهم شل کرد هر اراجیفی ببافن و کسی هم نیست که چیزی بهشون بگه و کما اینکه مطمئنم که هستند کسانیکه به یه سری بگن بر علیه باگات هر چی دلت خواست بنویس.درست مثل خود من که مدیران سایت میگفتن فلانی برو هر چی از دهنت در میاد به بیل گیتس بگو.ما هم پشتیتیم. مطمئن باش که مدیران اون سایت یه روز تو پیغام خصوصی به دروغ بهت میگن فلانی ازت شکایت کرده.(چیزی که به همه میگن) .ما میخواهیم فلان کار رو کنیم.فلان وبسیار و 100 تار اراجیف صد من یه غاز.اون سایت سایت خرابی شده.حداقل با یه هم شان خودت هم کلام شو.کسی هم اونجا با تو صادق نخواهد بود.اجازه نده بیشتر از این تو یه طویله بهت بی احترامی کنن و مدیر سایت هم به دروغ بهت بگه اون موقع نبودم.و بعد به یه ایدی پیغام بده که نصف شب برای باگات دری وری بنویس و بهش هر چی دلت خواست بگو و خرش رو بگیر که چرا فلان سهم اومد پایین.و تو ساتایی و میام در ساتا.میام قبرستون.میام با چاقو میزنم و هزار تا زهره مار دیگه.
                        تو بورکس نزده تو تالار بورس زده
                        ///

نظر

• نوسترداموس
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 76

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                          هر کس تو بورکس مطلب مینویسه تو همون تاپیک این پست من رو نقل قول کنه (حالا یا تو تاپیک خودش یا تو پیغام خصوصی ) و از طرف من بهش سلام برسونه و بهش بگه بیل گیتس گفت که همه این ها تقصیر خودته.این جماعت همینن و تا موقعی که توی این بورکس مطلب مینویسی همه اجازه دارن که تا یه سهم شل کرد هر اراجیفی ببافن و کسی هم نیست که چیزی بهشون بگه و کما اینکه مطمئنم که هستند کسانیکه به یه سری بگن بر علیه باگات هر چی دلت خواست بنویس.درست مثل خود من که مدیران سایت میگفتن فلانی برو هر چی از دهنت در میاد به بیل گیتس بگو.ما هم پشتیتیم. مطمئن باش که مدیران اون سایت یه روز تو پیغام خصوصی به دروغ بهت میگن فلانی ازت شکایت کرده.(چیزی که به همه میگن) .ما میخواهیم فلان کار رو کنیم.فلان وبسیار و 100 تار اراجیف صد من یه غاز.اون سایت سایت خرابی شده.حداقل با یه هم شان خودت هم کلام شو.کسی هم اونجا با تو صادق نخواهد بود.اجازه نده بیشتر از این بهت بی احترامی کنن و مدیر سایت هم به دروغ بهت بگه اون موقع نبودم.و بعد به یه ایدی پیغام بده که نصف شب برای باگات دری وری بنویس و بهش هر چی دلت خواست بگو و خرش رو بگیر که چرا فلان سهم اومد پایین.و تو ساتایی و میام در ساتا.میام قبرستون.میام با چاقو میزنم و هزار تا زهره مار دیگه.
                          داداش داستان شما با باگات زمين تا زيرزمين فرق ميكنه لطفا خودتو به باگات ربط نده

نظر

• ستاره بورس
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 80

در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Post
                            داداش داستان شما با باگات زمين تا زيرزمين فرق ميكنه لطفا خودتو به باگات ربط نده
                            چندوقت بود این چنین مطلب پخته ای ازکسی نشنیده بودم کیف کردم نوسترداموس دمت گرم.
                            آخرین ویرایش توسط ستاره بورس؛ 2012/03/13, 23:15.

نظر

• fallah
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 692

در اصل توسط ستاره بورس پست شده است View Post
                              چندوقت بود این چنین مطلب پخته ای ازکسی نشنیده بودم کیف کردم نوسترآداموس دمت گرم.
                              با تشکر از نوسترآداموس و ستاره بورس
                              دم هردوتون گرم

نظر

• مدیر نظارت
                                ناظر کل سایت
                                • Feb 2011
                                • 159

درود

لطفا موضوع تاپیک را به حاشیه نکشانید

ضمنا توجه شود:

مطابق قوانین سایت انتقاد منفی و مغرضانه از ساير انجمنها و اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع است.

سپاسگزارم
                                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

در حال کار...
                                X