قند ثابت‌ خراسان‌ ( قثابت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hossein4000
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 109

بی انصافا امروز کارگزاری حق نداشته برای مچینگ خرید اقدام کنه ؟؟؟ناظر گفت اگر برای خرید سفارش بگیرید باطل میکنم
    عجب رقابت سالمی ؟؟؟؟؟
    خاکککککککککککک بر سرتون با این بورس ؟
    از اون ور به سرمایه گذاری پانیذ میگه بزور باید سهم بفروشی(قند اصفهان) خودش 5000 خریده باید بزور پایین تر بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Hossein4000
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 109

بپرسید صف فروش اصفهان کار کی بوده
      همینطور قشرین ؟؟؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط hossein4000 پست شده است View Post
        بی انصافا امروز کارگزاری حق نداشته برای مچینگ خرید اقدام کنه ؟؟؟ناظر گفت اگر برای خرید سفارش بگیرید باطل میکنم
        عجب رقابت سالمی ؟؟؟؟؟
        خاکککککککککککک بر سرتون با این بورس ؟
        از اون ور به سرمایه گذاری پانیذ میگه بزور باید سهم بفروشی(قند اصفهان) خودش 5000 خریده باید بزور پایین تر بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

چاره ای جز سهامداری نیست . من عمرا 1 دونه سهم هم به اینا نمیدم تو این قیمت ها.

بنده تو عمرم به کسی باج ندادم و نمیدم.

یه عده باید سوار بشن و چاره ای نیست. در نماد قثابت با این گزارش شرکت حقیقتا باید اصلاح میشد و اگه اصلاح شد به خاطر تعدیل منفی و گزارش دستکاری شده بود که دوستان میگن.

صبر میکنیم تا اون یه عده هم سوار شن ولی خدا ازشون نگذره
        ///

نظر

• رویش
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 232

من امروز سبذ 85 درصذ قنذی ام رو 100 درصذش کردم اونم با قثابت !
          به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در یک کلام میشه گفت که اینها واقعا خدا رو فراموش کردن یادشون رفته که اون بالا هم خدایی هست که بی سر و صدرا جواب همه ی نامردی ها رو میده کما اینکه تا الان هم هیچ ظلمی رو بی جواب نزاشته
            هر کاری که خواستن کردن و هیچی هم براشون مهم نبود ، مهم نبود که خیلی ها از دهن زن بچشون زدن و تو بورس سرمایه گذاری کردن خیلی ها با وام و هزار چیز دیگه امیدن و روی قندیها سرمایه گذاری کردن ، قندیهای که پویا شدن ، سود ساز شدن ، متحول شدن ، شدن همون چیزی که باید میشدن ولی به خاطر حسادت یعنی فقط به خاطر حسادت یک عده از خدا بی خبر و طماع الان دارن سرمایشونو اب شده میبینن
            ولی دوستان به خدا توکل کنید و صبور باشین که خدا با صابرینه این شرکتهایی که خیلی از ما روشون سرمایه گذاری کردیم از هر نظر که حساب کنیم یک سرو گردن بالاتر از بازارن ، روند مناسب قیمتهای جهانی شکر ، روند افزایشی قیمت دلار ، تقاضای بالا برای خرید شکر در کل کشور ، افزایش سرمایه های سنگین ، ساختار مالی متحول شده و مناسب و .. همه و همه گویای اینه که سال 91 سالی پربار برای قندی ها خواهد شد
            تنها کاری که باید بکنیم صبر و واگذاری تمام ظالمین و نامردان به خدای بزرگ و مهربانه
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

من فقط نگران حال اون افرادی هستم که که بالای 700 تومان قثابت خریدند و الان یهو سرمایشون نصف شده هیچ کسم جوابگو نیست!!نه شفاف سازی نه چیزی اگر الان کسی مشکلی براش پیش بیاد کی جوابگو هستش من فکر کنم چند تا صنعت مثل قندیها میشن یعنی گین های 300% به بالا میدن اما اینا خواستن یک زهره چشم اساسی بگیرن که دیگه مردم اگر هم همراه با سهمهای پر بازده شدن زود بفروشن چرا یه سهمی که به قول گزارشات زیانده هستش رو گذاشتن اینقدر بره بالا؟؟؟البته اگه واقعا زیادنده باشه!!!دیگه با این کاری که کردن اون یک ذره اعتماد مردم به بورس هم از بین رفت دقت هم کرده باشین چند وقتی که اون اگهی های مسخره بورس از تلویزیون پخش نمیشه نگو برنامه داشتن براش فلان فلان شده ها یک شبه سرمایه مردم رو نصف کردن من سهام قندی ندارم اما میدونم تو همین سایت روز قبل از بسته شدن قثابت خیلیها خریدن اما عیب نداره خدا اون بالاست و شاهد تمام این کارها هست.
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

این روزها...دل همه ما پره.....بدجوری هم پره...از نامردهی ها ، از ظلم و بی عدالتی....امشب عجیب دلم پر و کم طاقت شده :-<
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post

در یک کلام میشه گفت که اینها واقعا خدا رو فراموش کردن یادشون رفته که اون بالا هم خدایی هست که بی سر و صدرا جواب همه ی نامردی ها رو میده کما اینکه تا الان هم هیچ ظلمی رو بی جواب نزاشته
                  هر کاری که خواستن کردن و هیچی هم براشون مهم نبود ، مهم نبود که خیلی ها از دهن زن بچشون زدن و تو بورس سرمایه گذاری کردن خیلی ها با وام و هزار چیز دیگه امیدن و روی قندیها سرمایه گذاری کردن ، قندیهای که پویا شدن ، سود ساز شدن ، متحول شدن ، شدن همون چیزی که باید میشدن ولی به خاطر حسادت یعنی فقط به خاطر حسادت یک عده از خدا بی خبر و طماع الان دارن سرمایشونو اب شده میبینن
                  ولی دوستان به خدا توکل کنید و صبور باشین که خدا با صابرینه این شرکتهایی که خیلی از ما روشون سرمایه گذاری کردیم از هر نظر که حساب کنیم یک سرو گردن بالاتر از بازارن ، روند مناسب قیمتهای جهانی شکر ، روند افزایشی قیمت دلار ، تقاضای بالا برای خرید شکر در کل کشور ، افزایش سرمایه های سنگین ، ساختار مالی متحول شده و مناسب و .. همه و همه گویای اینه که سال 91 سالی پربار برای قندی ها خواهد شد
                  تنها کاری که باید بکنیم صبر و واگذاری تمام ظالمین و نامردان به خدای بزرگ و مهربانه
                  در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                  من فقط نگران حال اون افرادی هستم که که بالای 700 تومان قثابت خریدند و الان یهو سرمایشون نصف شده هیچ کسم جوابگو نیست!!نه شفاف سازی نه چیزی اگر الان کسی مشکلی براش پیش بیاد کی جوابگو هستش من فکر کنم چند تا صنعت مثل قندیها میشن یعنی گین های 300% به بالا میدن اما اینا خواستن یک زهره چشم اساسی بگیرن که دیگه مردم اگر هم همراه با سهمهای پر بازده شدن زود بفروشن چرا یه سهمی که به قول گزارشات زیانده هستش رو گذاشتن اینقدر بره بالا؟؟؟البته اگه واقعا زیادنده باشه!!!دیگه با این کاری که کردن اون یک ذره اعتماد مردم به بورس هم از بین رفت دقت هم کرده باشین چند وقتی که اون اگهی های مسخره بورس از تلویزیون پخش نمیشه نگو برنامه داشتن براش فلان فلان شده ها یک شبه سرمایه مردم رو نصف کردن من سهام قندی ندارم اما میدونم تو همین سایت روز قبل از بسته شدن قثابت خیلیها خریدن اما عیب نداره خدا اون بالاست و شاهد تمام این کارها هست.
                  در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                  این روزها...دل همه ما پره.....بدجوری هم پره...از نامردهی ها ، از ظلم و بی عدالتی....امشب عجیب دلم پر و کم طاقت شده :-<

من قثابت 752 تومن خریدم ...
                  امروز هم نصفشو فروختم..واقعا برام سخت بود ...البته بعد از اینکه صفشو دادن ....تحت هر شرایطی ضرر بیشتر از 9 درصد برام معنی و مفهوم نداره ... ...
                  نمیدونم دیگه برای چی نصفشو نگه داشتن ...نگه داری سهم برای این که 60 درصد رشد کنه تا سر به سر بشم یه ذره برام سخته ...

خب این سهم میتونست حتی بدون بسته شدن به این قیمت برسه چون همون طوری که بالا رفته بود افراد زیادی تو بالا رفتنش سهیم بودن تو پایین اومدن هم میتونست ضرر تسهیم بشه بین سرمایه گذاران پر ریسک ...

هنوز سرم سنگینه ...تجربه بدی بود... هر چند 80 درصد این تجربه خارج از کنترل ما بود و این تنها چیزیه که برام آرام بخشه ...البته امشب کاملا علت این ضرر خودمو باید برام بررسی کنم

به هر حال نباید فقط به گروه قندی متمرکز شد

فعلا یه سناریو و برنامه برای بازار سرمایه وجود داره که باید خیلی دقت کرد و مواظب بود ...

کیوان جان دلگیر نباش پاشو لباساتو بپوش بریم یه جای خوب :x;)
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

آریو جانم...من سهم قثابت ندارم ولی در چنین وضعیتهایی به شدت جامعه و محیط اطرافم متاثرم میکنه . در حقیقت شادی و خوشحالی دیگران و دیدن عدالت و مساوات منو شاد میکنه و انرژی برای بقا و زندگی بهم میده... وبرعکسش دیدن دلهای غمگین ، غم و غصه های تلنبار شده مردم و بی عدالتی ها به شدت اندوهگینم میکنه و انرژیهامو مثل یک سیاهچاله در خودش میبلعه :((

حالا واسه گل روی تو اومدم دم پنجره دیدم هوا خیلی سرده! باشه هروقت آفتاب دراومد! بریم یه جای خوب :x
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      آریو جانم...من سهم قثابت ندارم ولی در چنین وضعیتهایی به شدت جامعه و محیط اطرافم متاثرم میکنه . در حقیقت شادی و خوشحالی دیگران و دیدن عدالت و مساوات منو شاد میکنه و انرژی برای بقا و زندگی بهم میده... وبرعکسش دیدن دلهای غمگین ، غم و غصه های تلنبار شده مردم و بی عدالتی ها به شدت اندوهگینم میکنه و انرژیهامو مثل یک سیاهچاله در خودش میبلعه :((

حالا واسه گل روی تو اومدم دم پنجره دیدم هوا خیلی سرده! باشه هروقت آفتاب دراومد! بریم یه جای خوب :x
                      کیوان جان اخلاق تو نشون میده که روح پاکی داری ایشالا همه چیز درست میشه ...باید با این تجربه ها قوی شد ...ایشالا جبران میشه ..
                      راستی منظورم بیرون نبودا;)تو هوایی برفی امروز قدم زدن از ونک تا ولیعصر چقدر چسبید ...
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        من قثابت 752 تومن خریدم ...
                        امروز هم نصفشو فروختم..واقعا برام سخت بود ...البته بعد از اینکه صفشو دادن ....تحت هر شرایطی ضرر بیشتر از 9 درصد برام معنی و مفهوم نداره ... ...
                        نمیدونم دیگه برای چی نصفشو نگه داشتن ...نگه داری سهم برای این که 60 درصد رشد کنه تا سر به سر بشم یه ذره برام سخته ...

خب این سهم میتونست حتی بدون بسته شدن به این قیمت برسه چون همون طوری که بالا رفته بود افراد زیادی تو بالا رفتنش سهیم بودن تو پایین اومدن هم میتونست ضرر تسهیم بشه بین سرمایه گذاران پر ریسک ...

هنوز سرم سنگینه ...تجربه بدی بود... هر چند 80 درصد این تجربه خارج از کنترل ما بود و این تنها چیزیه که برام آرام بخشه ...البته امشب کاملا علت این ضرر خودمو باید برام بررسی کنم

به هر حال نباید فقط به گروه قندی متمرکز شد

فعلا یه سناریو و برنامه برای بازار سرمایه وجود داره که باید خیلی دقت کرد و مواظب بود ...

کیوان جان دلگیر نباش پاشو لباساتو بپوش بریم یه جای خوب :x;)
                        اریو جان داداش خیالی نیست فدای سرت به قول بچه ها گفتنی بگو سگ خورد!!البته حیف سگ که نثار بعضی ها بشه از گلوشون پایین نمیره خیالت راحت اماده باش داداش با حمید صفاپور بیایم دنبالت بریم ویلای کردان یه چند روزی بمونیم حالشو ببریم بی خیال بازار و این حرفا;)کیوان تو هم بیا
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• رویش
                          کاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 232

فردا قثابت و البته فدک میتونن نقش مهمی بازی کنن ، فکر نمیکنم فردا سازمان به حمایت از قثابت گیر بده بنابراین در صورت حمایت فدک از این سهم ، جو بازار حداقل روی بعضی از سهام قندی که از بازار طلبکارند نظیر قصفها ، قشهد و قهکمت ، قلر فردا و بقیه گروه در آخر هفته بر خواهدگشت . دوستان برای اینکه جلوی ضرر رو بگیریم باید بخریم نه اینکه تو صف فروش وایسیم تا زیر پامون علف سبز شه . شاید باورتون نشه ولی من امروز مینو هام رو فروختم و 50000 قثابت خریدم .
                          به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• Hamid-safapour
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 243

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            اریو جان داداش خیالی نیست فدای سرت به قول بچه ها گفتنی بگو سگ خورد!!البته حیف سگ که نثار بعضی ها بشه از گلوشون پایین نمیره خیالت راحت اماده باش داداش با حمید صفاپور بیایم دنبالت بریم ویلای کردان یه چند روزی بمونیم حالشو ببریم بی خیال بازار و این حرفا;)کیوان تو هم بیا
                            داش کردان بخوره تو سرمون امروز سنگین وارد قثابت شدم. ولی بعد از ظهر خبر بدی شنیدم که احتمال 90 درصد فردا خروج کنم ازش

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
                              فردا قثابت و البته فدک میتونن نقش مهمی بازی کنن ، فکر نمیکنم فردا سازمان به حمایت از قثابت گیر بده بنابراین در صورت حمایت فدک از این سهم ، جو بازار حداقل روی بعضی از سهام قندی که از بازار طلبکارند نظیر قصفها ، قشهد و قهکمت ، قلر فردا و بقیه گروه در آخر هفته بر خواهدگشت . دوستان برای اینکه جلوی ضرر رو بگیریم باید بخریم نه اینکه تو صف فروش وایسیم تا زیر پامون علف سبز شه . شاید باورتون نشه ولی من امروز مینو هام رو فروختم و 50000 قثابت خریدم .
                              رویش عزیز
                              ببخشید تو کارتون دخالت میکنم ولی در فضای احساسی بازار خرید و فروش در این گونه سهام بنظر من کار صحیحی نیست . نگرانم که خدای ناکرده مثل آواتارت بشوی . در این وضعیت که گزارشات شفاف سازی قندیها آمده اقدام به خرید جز خود زنی نیست. کدام عقل و منطق و دانش اقتصادی می پذیرد که سهام شرکتهایی که اگر همه آنها را با تمام املاک و دارایی های منقول و غیر منقولشان یکجا جمع کنند ؛باندازه دارایی یکی از شرکتهای بزرگ نمی شود طی مدت چند ماه 10تا 15 برابر شوند ؟ پشت پرده این سهم ها جریانهای دارای قدرت سیاسی و ..... هستند که از بی بند و باری حاکم بر کشور نهایت استفاده را می برند تا بر غارتگریهای خود در قالبهای ظاهرا شرعی و قانونی بیافزایند و جیب امثال من و شما را خالی کنند و بخوبی هم از پس این کار بر آمده اند . نمونه اش خصدرا ؛ مخابرات و .... فکر می کنید شرکتهای قارچ گونه که هر روز ثبت می شوند و با داشتن ارتباطات ویژه و رانت های منحصر بفرد پس از مدتی کوتاه تبدیل به غول های ثروت می شوند تحت نظارت و مدیریت چه کسی یا کسانی است ؟ غیر از وابستگان به هزار فامیل قدرت ؟
                              اینها با رانت های ویژه و حرام خواریهای خود نبض بازار را در دست دارند و هر کاری که بخواهند میکنند . سهم 70 تومانی را تا 3000تومان افزایش میدهند و وقتی به سود های نجومی و مد نظرشان رسیدند پولهای باد آورده را به جای دیگر سرازیر میکنند و بی خیال بقیه که متضرر و زندگیشان فنا می شود. اگر به رفتار اینها دقت شود دوز و کلکهایشان مشخص می شود. همین شرکتهای قندی 2روز قبل از بسته شدن( پنجشنبه )با بورس جلسه گذاشتند و قرار بر شفاف سازی شد .چرا شنبه بسته نشدند و گذاشتند برای یکشنبه ؟ فقط فرصتی بود برای خروج بازیگران اصلی . بعد از بازگشایی نیز به همین صورت جا مانده ها از شناسایی سود تا نزدیک 100درصد قیمتها را بالا بردند و در یکی دو روز خارج شدند و ناگهان صف فروش سنگین و هاج و واج ماندن حقیقی های مظلوم! حال چه کسی از مسئولین بواقع بی مسئولیت بورس در مورد نحوه مدیریت شان سوال می کند که این چگونه مدیریتی است که اعمال می کنید؟ و چه کسی پاسخگو خواهد بود؟

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

امروز كه قيمت بازشدن قثابتوديدم چون جندروزي بخاطربسته بودن سهامم وتصفيه اعتباري توبازارنبودم
                                يه لحظه فكركردم افزايش سرمايه داشته ، پس ازاطلاع واقعا ناراحت شدم خصوصا حامد24كه هرزمان مطلبي ازت ديدم قثابت درذكروخيرت وجودداشت
                                بهرحال حامدجان بي خيالش باش شما تنها نيستي
                                انشالله بزودي جبران كني .همين اتفاق رووپترو برام پيش اومد فقط تجربه اي شد كه روسهام رشديافته بيشتر احتياطكنم خصوصا رفتن مجمع
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...
                                X