پتروشيمي‌ اصفهان‌ ( شصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    بابک جان دست شما درد نکنه حالا آدم میاد دو کلمه حرف حساب میزنه اسمش میشه جو دادن الکی !!!

با سلام و احترام

ببینید عزیز من

من گفتم جو خرید ندید

من کی گفتم جو الکی؟

شما حساب یه سری سهامدار تازه به بورس وارد شده را بکنید

خب وقتی ارزانتر می توانند بخرند ، چرا هی بگیم فلان سهم ارزشمنده و ....

بله هر چقدر هم ارزشمند باشد باید زمانش رو هم بفرمایید

من در خصوص زمان ورود به سهم هیچی بلد نیستم و ادعایی هم ندارم

ولی همین تجربه چند ساله من میگه خرید سهمهای مستعد رشد بهتر است تا یه سهمی که 150 درصد بازدهی داشته حالا گرچه باز هم ارزشمند باشه

ضمنا" اگر از طرز بیان من ناراحت شدید من در حضور همه بچه های اتاق از شما عذر خواهی می نمایم

من کوچیک همه اعضاء سایت بورسی هستم
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سهم دوست
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 161

شصفها همین الان داره با p/e 2/5 معامله میشه در صورتی که متوسط p/e گروه 7 هست به فرض که مذاکرات هم مثبت باشه و دلار بیاد پایین تو بدترین شرایط p/e همگروهاش را میگیره ضمن اینکه با توافق تو مذاکرات مسکو بازار به شدت مثبتی داریم که جو اون رو همه گروه ها تاثیر میگذاره . از اون طرفم اگه مذاکرات مثبت نباشه که احتمالشم خیلی زیاده قیمت دلار میره بالا و سود شرکت فوق العاده افزایش پیدا میکنه در ضمن تحریم ها اثری روی این شرکت نداره چون صادراتش به صورت زمینی انجام میشه . در کل چه مذاکرات مثبت باشه و چه منفی برای شصفها بد نمیشه . دوستان فریب بازی حقوقی ها را نخورید سهم را دقیقا روی مقاومت خودش باز کردن و با یه صف فروش مصنوعی دارن میکشن پایین تا خوب جم کنن .
      من هم فکر می کنم حالا حالا برای خرید زود است ، با این همه سهامدار حقیقی خسته و سهامدار حقوقی که روز بازگشایی خودش شروع می کنه به خالی کردن، قیمت نامعلوم ارز و بحث تحریم ها ، به نظرم باید برای خرید تا رقمی نزدیک 600 تومان صبر کرد و پس از صعودی شدن سهم خرید را انجام داد
      بنده نظرم خودم را گفتم و امیدوارم که دوستان برای خرید عجله نکنند و جو گیر نشوند
      [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام و احترام

ببینید عزیز من

من گفتم جو خرید ندید

من کی گفتم جو الکی؟

شما حساب یه سری سهامدار تازه به بورس وارد شده را بکنید

خب وقتی ارزانتر می توانند بخرند ، چرا هی بگیم فلان سهم ارزشمنده و ....

بله هر چقدر هم ارزشمند باشد باید زمانش رو هم بفرمایید

من در خصوص زمان ورود به سهم هیچی بلد نیستم و ادعایی هم ندارم

ولی همین تجربه چند ساله من میگه خرید سهمهای مستعد رشد بهتر است تا یه سهمی که 150 درصد بازدهی داشته حالا گرچه باز هم ارزشمند باشه

ضمنا" اگر از طرز بیان من ناراحت شدید من در حضور همه بچه های اتاق از شما عذر خواهی می نمایم

من کوچیک همه اعضاء سایت بورسی هستم
        من ناراحت نشدم کوچیک شما هم هستم ولی شما یه بار دیگه پست بنده را مطالعه بفرمایید اصلا پیشنهاد خرید به کسی ندادم فقط از اینکه میبینم بعضی از افراد عمدی یا سهوی دارن باعث گمراهی سهامدارا میشن ناراحت میشم طرف هنوز نمیدونه که حمل و نقل این شرکت به صورت زمینی انجام میشه و تحریم روش اثری نمیگذاره اون موقع امده اینجا از تحریم هوایی و دریایی حرف میزنه !

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
          من هم فکر می کنم حالا حالا برای خرید زود است ، با این همه سهامدار حقیقی خسته و سهامدار حقوقی که روز بازگشایی خودش شروع می کنه به خالی کردن، قیمت نامعلوم ارز و بحث تحریم ها ، به نظرم باید برای خرید تا رقمی نزدیک 600 تومان صبر کرد و پس از صعودی شدن سهم خرید را انجام داد
          بنده نظرم خودم را گفتم و امیدوارم که دوستان برای خرید عجله نکنند و جو گیر نشوند
          دوست عزیز دو حالت برای سهم میشه در نظر گرفت 1- هنوز موج 3 ما تموم نشده و با شکست مقاومت 1100 قیمت میتونه تا محدوده 1600 رشد کنه 2- در حال حاضر تو موج 4 اصلاحی قرار داریم و قیمت ممکنه تا فیبوی 38 ( محدوده 850 ) اصلاح بشه و مجددا خودش را برای شروع موج 5 آماده میکنه .

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

من ناراحت نشدم کوچیک شما هم هستم ولی شما یه بار دیگه پست بنده را مطالعه بفرمایید اصلا پیشنهاد خرید به کسی ندادم فقط از اینکه میبینم بعضی از افراد عمدی یا سهوی دارن باعث گمراهی سهامدارا میشن ناراحت میشم طرف هنوز نمیدونه که حمل و نقل این شرکت به صورت زمینی انجام میشه و تحریم روش اثری نمیگذاره اون موقع امده اینجا از تحریم هوایی و دریایی حرف میزنه !

البته همین امضاء تون خودش یه نوع پیشنهاد خریده ;):d

به نظر من هم امضاء تون درسته ولی همون 150% مفهوم امضاء تون بود یعنی در سال 91 ولی برای سود 90
            ;)

چون در صورت عدم مذاکراتی مثبت( که خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته) اکثر قریب به اتفاق سهامدارها ، سهامهاشون رو حتی با ضرر از بورس خارج خواهند کرد و این یعنی حتی شرکتهایی که صادراتشان مشکلی ندارند نیز برای سرمایه گذاری جالب نخواهد بود و به احتمال زیاد" اکثریت سرمایه گذارها رو به طلا و شمش خواهند آورد.

نظر

• موج 5
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 140

نمودار سهم من هرچی نگاه می کنی چیزی نشون نمیده نمیشه اتکا کرد

rsi سهم اشباع خرید نشون میده که قابل قبول نیست چون سهم با خرید رشد نکرده که بخواد اشباع خرید بشه فقط فیبو میشه رسم کرد اونم حمایت های سهم به ترتیب 942 و 817 و 716 هستند

اینم بگم خیلی دراند روی این سهم جو سازی می کنند مقاومت قبلی سهم قیمت 1094 تومان بود که شکسته شده یه مقاومت دیگه هم هست روی قیمت 953 شاید به این پول بک بکنه خوب هر چی باشه سود سهم 400 تومنه اونم یه سهم پتروشیمی نباید انتظار ریزش بیشتر داشت خلاصه من کاری به کسی ندارم خریدمو از 953 شروع می کنم

عزت زیاد

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                نمودار سهم من هرچی نگاه می کنی چیزی نشون نمیده نمیشه اتکا کرد

rsi سهم اشباع خرید نشون میده که قابل قبول نیست چون سهم با خرید رشد نکرده که بخواد اشباع خرید بشه فقط فیبو میشه رسم کرد اونم حمایت های سهم به ترتیب 942 و 817 و 716 هستند

اینم بگم خیلی دراند روی این سهم جو سازی می کنند مقاومت قبلی سهم قیمت 1094 تومان بود که شکسته شده یه مقاومت دیگه هم هست روی قیمت 953 شاید به این پول بک بکنه خوب هر چی باشه سود سهم 400 تومنه اونم یه سهم پتروشیمی نباید انتظار ریزش بیشتر داشت خلاصه من کاری به کسی ندارم خریدمو از 953 شروع می کنم

عزت زیاد
                سود 91 رو خیلی پایین اعلام کرده و دلیلش رو هم نمیدونم

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

دوست عزیز دو حالت برای سهم میشه در نظر گرفت 1- هنوز موج 3 ما تموم نشده و با شکست مقاومت 1100 قیمت میتونه تا محدوده 1600 رشد کنه 2- در حال حاضر تو موج 4 اصلاحی قرار داریم و قیمت ممکنه تا فیبوی 38 ( محدوده 850 ) اصلاح بشه و مجددا خودش را برای شروع موج 5 آماده میکنه .
                  احتمال وقوع حالت دوم خیلی بیشتره

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                    سود 91 رو خیلی پایین اعلام کرده و دلیلش رو هم نمیدونم
                    با سلام. سود 91 رو هنگام گزارش 9 ماهه و قبل از گزارش 12 ماه ی 90 و با دلار 1226 تومنی اعلام کردن.
                    سود 91 بالای 300 تومنه .......... و دوستان بالاتر هم اعلام کردن من حداقلش رو گفتم ....سهم ارزندست ولی وقتی میشه پایین تر خرید ........ خلاصه بازار باید تصمیم بگیره ....

فردا شاید جمع بشه .نشد دیگه باید منتظر پایین تر باشیم ..
                    ///

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                      احتمال وقوع حالت دوم خیلی بیشتره
                      استاد راشين
                      ايا ممکنه با تقسيم سود مجمع ما به پايان موج 4اصلاحي برسيم.يعني سهم با قيمت 1150 تومان بره مجمع و 300 تومان تقسيم کنه و بعد از مجمع 850 باز بشه و روند صعودي موج 5 را شروع کنه.
                      سپاسگزارم از پاسختون.

نظر

• سهم دوست
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 161

بنده هم به خاطر موج 4 اصلاحی عرض کردم که اصلاح خواهد کرد ، البته من مهمترین نقطه حمایت را بیین 570 تا 650 دیدم
                        من هم معتقدم که اگر مذاکرات مثبت باشد سهم موج پنج را شروع خواهد کرد ولی این اصلاح گریز ناپذیر است ، حتی اگر شده با رفتن به گره
                        [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• bourse
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1346

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post

بنده هم به خاطر موج 4 اصلاحی عرض کردم که اصلاح خواهد کرد ، البته من مهمترین نقطه حمایت را بیین 570 تا 650 دیدم
                          من هم معتقدم که اگر مذاکرات مثبت باشد سهم موج پنج را شروع خواهد کرد ولی این اصلاح گریز ناپذیر است ، حتی اگر شده با رفتن به گره
                          اتفاقا من بر عکس شما فکر میکنم با توجه به ارزندگی که سهم داره و همه هم از اون آگاه هستن حتی ممکنه اصلاح موج 4 فقط تا فیبوی 23 ( محدوده 950 ) انجام بشه . اصلاح تا 850 تو بدترین شرایط ممکن میتونه باشه که خیلی بعیده .

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

مستطيل شيشه اي تالار
                            کشف قیمت یا کشک قیمت

جالب آنکه نحوه بازگشایی نماد معاملاتی پتروشیمی اصفهان نیز خود گویای تکرار چنین رخدادهایی در بازار سهام بوده بطوریکه با وجود کشف قیمت اعجاب انگیز این سهم در روز گذشته فرصت خرید و فروش در روندی متعادل برای سهامداران فراهم نشد.
                            اهالی تالار معتقدند گرچه بازگشایی نماد به خوبی صورت گرفته اما در واقعیت این مکانیزم حال می خواهد کشف قیمت نام گیرد یا کشک قیمت، تا زمانیکه نتواند امکانی را برای همه معامله گران ایجاد کند، هیچ فایده ای برای بازار به جز مثبت کردن شاخص نخواهد داشت.
                            اهالی تالار در این زمینه از خود می پرسند دستورالعمل نحوه بازگشایی نمادهای معاملاتی تا چه حدی می تواند برای بازار سهام کمک کننده بوده و فارغ از ایرادهای گوناگون باشد.اکنون این شائبه وجود دارد که در مکانیزم بازگشایی نمادهای معاملاتی چرا برخی نمادها در ظرف چند دقیقه کشف قیمت و برای برخی حتی تا دو روز پی در پی این فرآیند به طول انجامد؟ آیا دستورالعمل مربوطه در این زمینه با ایراد مواجه است؟اهالی تالار برچیدن دامنه نوسان معاملاتی در روز بازگشایی نماد در مدت زمان طولاتی تری را راهکار مناسبی برای نحوه کشف قیمت سهام عنوان می کنند.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

این سهم هیچی نیارزه 1500 تومن میارزه...........;) امیدوارم بتونم بخرمش ......... مشکل نقدینگی دارم ........
                              ///

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

آقا شصفها رو چند بخریم؟
                                اکثر فعالان بازار 950 را نشانه گرفتند 8-|

نظر

در حال کار...
                                X