پتروشيمي‌ اصفهان‌ ( شصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • به امید رشد
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 106

با سلام
    من که به امید شصفها 1500 تومانی تا آخر تابستان هستم
    زمانی شیران 1000 تومن بود. کسی نمی خرید. همه می گفتن سهمی که صعود کرده نباید واردش شد
    یا شپدیس زمانی می کفتن میخاد تا 600 تومن سود تویه مجمع بده.
    حالا نوبت شصفهاس تا با سودسازی خود همه رو به دنبال خودش بکشونه

نظر

• صمدآقا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 214

امروز شصفها هم مستعد صف فروشه و هم صف خرید
      شاید امروز یک نوسان تپل بده

نظر

• موج 5
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 140

این دستگاه پول چاپ کنی ما این روزا دیگه باید بره مجمع خوب تو قیمت 835 تومن کف زد برگشت نمی دونم چقد تقسیم میکنه ولی هرچه بیشتر بهتر چون اصلاح بهتری رو چارت میده =P~

چارت اش خیلی تیکه تیکه شده اگه حدود 920 الی 940 بسته بشه و یه 200 تومنی سود عنایت بفرمایند فکر می کنم یک کف جدید کمی پایین تر از 835 خواهیم داشت بعدش که واگرایی مثبت رخ میده به احتمال زیاد بعد باید ببینیم قیمت کدوم طرفی میل می کنه حالا چون وضع شرکت توپه دیگه دیگه باید<:-p

نظر

• صمدآقا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 214

نوشته شده توسط sheytonak

با توجه به نزدیک بودن پلات فرمیت به بنزین سوپر قبلا 95درصد فوب خلیج فارس برای بنزین سوپر مبنای قیمت گذاری بود.بشخصه انتظار افزایش نرخ خوراک برای پتروشیمی رو داشتم نه فقط برای این مورد خاص فرض بفرمایید اگه شیران نفت سفید دریافتی از پالایشگاه رو بدون فراورش به افغانستان صادر کنه بیش از سود اعلامی سود خواهد ساخت تو این حالت توجیهی برای فروش فراورده به شیران و پترواصفهان از جانب پالایشگاه نیست و یا حداقل خوراک رو تحویل خواهد داد.
          در مورد نرخ خوراک افزایش قطعا هست اما نه به میزانی که پالایشگاه مدنظرشه یه حالت بینابین اتفاق خواهد افتاد, امروز در مجمع پتروشیمی آبادان بودم شرکت خوراک دریافتی رو تو صورتاش 106دلار ثبت می کنه و پالایشگاه آبادان 250دلار !!!!!!!!! نرخی که احتمالا حکم خواهد پذیرفت 130-150دلار خواهد بود و ظاهرا خود پتروشیمی هم این نرخ رو قبول داره و دلخواهشونه به شرط تحویل خوراک مورد نیاز
          در مورد دلارهای پتروشیمی اصفهان که دوستان نگرانن, 49درصد صرافی مورد نظر متعلق به خود پتروشیمیه وام هایی که پتروشیمی گرفته و سر از شرکت ماهور اسپادنا درآورده هم پتروشیمی با نرخ 17 درصد ( تو 6ماهه اینطور بود من وقت نکردم صورتهای 12ماهه رو ببینم) گرفته بود و به تجارت آذین زیر مجموعه 100درصدی خودش داده بود و این با ماهور مشارکت کرده بود با نرخ 25درصد برا همین پتروشیمی اصفهان تو صورتاش از این محل سود شناسایی کرده
          ............
          علی رغم تمام حواشی سهم مخصوصا عملکرد سازمان, وضعیت شرکت جای نگرانی نداره اونجور که بعضا گفته میشه خیلی هم نباید رویایی فکر کرد و سوهای آنچنانی رو محاسبه کرد, چون پالایشگاه اصفهان هم چندان بی عقل نیست , بنده انتخاب اقای یاوری رو مثبت می دونم و اعتقاد دارم که عملکرد خوبی خواهد داشت اینکه ایشون با سوابقی که دارن اومدن و مدیریت این شرکت رو پذیرفتن نشون میده که برنامه های بزرگی مدیریت و ماکان برای این شرکت دارن

دکتر یاوری چهره نسبتا شناخته شده ای بوِیژه در بانک مرکزی هستند, یک زمانی جزء کاندیداهای ریاست بانک مرکزی هم بودن( علی اظاهر), اینکه ایشون رو به عنوان مدیرعامل انتخاب کردن میشه تفاسیر مختلفی در موردش داشت اما شاید یکیش مدیریت نقدینگی مجموعه فعالیت های آقای ریخته گران باشه

نظر

• صمدآقا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 214

خریدهای چند روز اخیر شخص حقیقی که گفته میشه همسر آقای ریختگرانه نشانه بسیار خوبیه
            واقعاً اینکه این سهم در این قیمت معامله میشه تعجب داره!

نظر

• عليمردان
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 123

در اصل توسط مهرزاد پست شده است
              اين خبر را در مورد خوراك شصفها يكي از اعضا فروم داده است:

قيمت جديد خوراک:
              قيمت نفتا + 230 دلار

براي هر تن!!!

@@20 @@20 @@20 @@20

شصفها در بودجه 91 خود قيمت خوراك را برابر ميانگين نرخ فوب خليج فارس بنزين سوپر در نظر گرفته است و براي هر تن 950 دلار. (در نفت 112 دلاري)
              معمولا بنزين سوپر حدود 200 دلار از نفتا گرانتر است. مثلا اين روزها نفتا 738 دلار است و بنزين سوپر 916 دلار. هر دو فوب خليج فارس. اختلاف ايندو مي شود 178 دلار. كه با عدد خبر بالا حدود 50 دلار تفاوت دارد كه ميشود حدود 5٪. اين 5٪ تخفيف نسبت به خليج فارس است كه مطابق قانون بايد داده شود. بنابراين اختلافي نداريم.
              اطلاعات كه با تحليل همراه نباشد هم سبب نگراني ديگران مي شود و هم مي تواند گريه دارنده اطلاعات را در بياورد..
              ..
              خدايا عطا كن
              آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
              شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
              بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

بزودي خشم اژدها بر پرده شيشه اي سازمان بورس به نمايش در خواهد امد.
                بعد از ان راه اژدها ساخته خواهد امد.
                ماه پيش بود اژدها وارد مي شود را ديده بوديم.
                شصفها در سال 1391 سود 600 توماني خواهد ساخت.

نظر

• به امید رشد
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 106

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  بزودي خشم اژدها بر پرده شيشه اي سازمان بورس به نمايش در خواهد امد.
                  بعد از ان راه اژدها ساخته خواهد امد.
                  ماه پيش بود اژدها وارد مي شود را ديده بوديم.
                  شصفها در سال 1391 سود 600 توماني خواهد ساخت.
                  با سلام
                  دوست عزیز
                  لطفا با زدن حرف هایی که موجب تحریک افراد مبتدی می شود خوداری فرمائید
                  من خود سهامدار شصفها هستم ولی ترجیح می دهم براساس واقعیت از این به بعد حرکت کنم
                  پیش بینی ها من و شما هیچ اعتمادی بهشان نیست
                  درست است که شصفها توانایی تعدیل دارد اما تا چند تومان نمیشه به این راحتی گفت 600 تومان
                  در ارزندگی شصفها شکی نیست ولی تبلیغاتی این چنینی موجب بعضی اتفافات می شود که می توان با رعایت از آن جلوگیری نمود
                  با سپاس

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

تصور من از سود شصفها در سال 1391سود 600 توماني هست و دلايل خاص خودم را دارم.
                    من پارسال هم در مورد شصفها شاراک شفن شپترو شخارک زاگرس شپديس و..... تصوراتي داشتم که الحمدالله بيش از تصورات من سود ساختند.
                    من در مورد شبندر هم مي گم امسال بيش از 100 تومان سود خواهد ساخت.
                    اصولا افراد بايد تحقيق کنند و اگه درست بود خريد کنند.

نظر

• Aiming
                      ستاره دار(18)
                      • Jul 2012
                      • 2641

در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Post
                      با سلام
                      دوست عزیز
                      لطفا با زدن حرف هایی که موجب تحریک افراد مبتدی می شود خوداری فرمائید
                      من خود سهامدار شصفها هستم ولی ترجیح می دهم براساس واقعیت از این به بعد حرکت کنم
                      پیش بینی ها من و شما هیچ اعتمادی بهشان نیست
                      درست است که شصفها توانایی تعدیل دارد اما تا چند تومان نمیشه به این راحتی گفت 600 تومان
                      در ارزندگی شصفها شکی نیست ولی تبلیغاتی این چنینی موجب بعضی اتفافات می شود که می توان با رعایت از آن جلوگیری نمود
                      با سپاس
                      کیانوش جان منم معتقدم سهم خودش راهش رو پیدا خواهد کرد منم سهامدار شصفها هستم ولی بهتره سهام روند اصولی و محکمش رو بدون هیجان پیش بگیره;)
                      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

چشم سعي مي کنم کمتر تبليغات کنم.

نظر

• به امید رشد
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 106

با سلام
                          کیانوش جان از مجمع شصفها خبری شد به ما هم خبر بدید لطفاً
                          موندم این ناظر بازار برای چی تا حالا سهم رو نبسته؟
                          مثلا فردا روز مجمع هستشا
                          با سپاس

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

سونيا 20 تو بورکس گفته.
                            شرح.
                            اما يک خبر خوب:

در جلسه معارفه مديرعامل جديد ايشان با پيش بيني روزهاي خوب براي شصفها رسيدن به Eps حدود 6000 ريال را براي سال 91 امکان پذير دانستند!!!!

پايان شرح.

اين مدير عامل جديد نيومده مثل کيانوش توهم زده بسرش.
                            ضمنا کرمانشا 3 ماهه اول امسال به اندازه 12 ماهه پارسال سود ساخته است.100 تومان و 80 درصد 91 را تو 3 ماهه پوشش داده است.

............................................

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

کیانوش جان همونطور که گفتیم سهم داره محکم روند خودش رو ادامه میده
                              اینجور معاملات با این قیمتها اونم روز قبل بسته شدن واسه مجمع خیلی حرفا تو دلش داره;)
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

دارم درست میبینم یا من اشتباه میکنم 14 میل صف خرییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X