کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت سال 99 قصد داشت افزایش سرمایه 5400 درصدی از محل تجدیدارزیابی دارایی ها انجام بده که گزارش توجیهی هم ارسال و به تایید حسابرس رسید. منتها به علت مشکل در برخی اسناد مسکوت ماند تا اینکه مطابق کنفرانس اخیر شرکت که 30 فروردین ارسال کرده این موضوع در دستور کار قرار داره.
اینکه چه زمانی باشد و چنددرصد مشخص نیست اما طبیعتا اگر همان دارایی های 99 رو بطور کامل مجدد بخواد بیاره درصد باتوجه به تورم بالاتر رفته.
از دلایل رشد اخیر سهم و تقاضای بالا بجز تحولات مثبت بنیادی و جو بازار این موضوع هم میتونه باشه. مطابق معمول هیچ توصیه ای نیست و صرفا مرور وضعیت شرکت است.
افزایش ۲۸۰۰ درصدی فروش اردیبهشت، از حدود ۴ به ۱۲۵ میلیارد :x
ببینیم سهم را باز تا چه قیمتی سرکوب میکنن و میارنش پایین :D
فقط زمین شرکت وسط شهر اصفهان چند برابر مارکت فعلی قیمت داره /:.yead.:/
نتیجه گیری
با توجه به اینکه سرمایه شرکت قند اصفهان از سال ۱۳۹۲ افزایش نداشته و با عنایت به ارزش زمینهای شرکت، و اذعان خود شرکت در گزارش توجیهی مورخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ که مبلغ آن را ۱۰٬۳۷۵٬۹۲۱ میلیون ریال ذکر کرده است، لذا ارزش روز زمینهای شرکت، حتی با در نظر گرفتن ۱۰ میلیون ریال به ازای هر مترمربع، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خواهد بود، در حالیکه سرمایه شرکت فقط ۱۹۵ میلیارد ریال است، از اینرو طبق دو سناریوی پرداخته شده در این گزارش،درصد افزایش سرمایه قصفها از محل مازاد تجدید ارزیابی برای این شرکت میتواند برای حد پایین ۱۵٫۳ هزار درصد و برای حد بالای ۲۵٫۵ هزار درصد باشد. لازم به ذکر است در این قسمت به بررسی داراییهای شرکت فقط در قسمت زمین پرداخته شده است و تجدید ارزیابی از محل ساختمانها و تاسیسات از دیگر پتانسیلهای شرکت است.
نتیجه گیری
با توجه به اینکه سرمایه شرکت قند اصفهان از سال ۱۳۹۲ افزایش نداشته و با عنایت به ارزش زمینهای شرکت، و اذعان خود شرکت در گزارش توجیهی مورخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ که مبلغ آن را ۱۰٬۳۷۵٬۹۲۱ میلیون ریال ذکر کرده است، لذا ارزش روز زمینهای شرکت، حتی با در نظر گرفتن ۱۰ میلیون ریال به ازای هر مترمربع، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خواهد بود، در حالیکه سرمایه شرکت فقط ۱۹۵ میلیارد ریال است، از اینرو طبق دو سناریوی پرداخته شده در این گزارش،درصد افزایش سرمایه قصفها از محل مازاد تجدید ارزیابی برای این شرکت میتواند برای حد پایین ۱۵٫۳ هزار درصد و برای حد بالای ۲۵٫۵ هزار درصد باشد. لازم به ذکر است در این قسمت به بررسی داراییهای شرکت فقط در قسمت زمین پرداخته شده است و تجدید ارزیابی از محل ساختمانها و تاسیسات از دیگر پتانسیلهای شرکت است.
عجب حلوای قندی تو :x
درود
این شرکت همان سال 98ودراوج تجدیدها ... درخواست5400درصد تجدید داد
اما هنوز بعد گذشت4سال به نتیچه نرسیده داستان تجدیدش....
درود
این شرکت همان سال 98ودراوج تجدیدها ... درخواست5400درصد تجدید داد
اما هنوز بعد گذشت4سال به نتیچه نرسیده داستان تجدیدش....
درود، مهم نیست هرچه دیرتر، درصد افزایش سرمایه هم به همون نسبت بیشتر میشه. الان کارشناسان درصد تجدید ارزیابی را فقط از بابت زمین حدود ۲۰ هزار درصد برآورد میکنن.
افزایش سرمایه بجای خود. دو تحلیل بنیادی اگر کارگزاری ملت و رضوی مطالعه کردم در نهایت یکی 1300تومان یکی هم 1800تومان برای سود 1402پیش بینی کردند. باید دید تا آخر سال چه پیش می آید.اینم مثل وملی بد نیست 10درصد سبد را بهش اختصاص داد.فقط صبر میخواد از نوع ایوب پیغمبر که در من یکی نیست.فعلا محدوده 13الی 14تومان برای ورود بنظر کم ریسک هست.البته شخصا بعید میبینم زیر 14بیاد.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
حقوقی مثل گرگ صف فروش و بلعید.بازم بعید میبینم زیر 14بیاد حالا تا فردا ببینیم چی میشه.امروز وملی رو فروختم زدم به شاه قنداصفهان
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
چند روزه منتظر میشینیم زیر 14 فروشنده نداره.دیگه متقاعد شدم کف سهم همین 14تومان هست.فقط باید زمان بگذره تا از خواب بلند بشه
قصد داشتم مدتی از بازار دور بشم اما نتونستم از قصفهای زیر ۱۴۰۰۰ بگذرم آخری سوارش شدم.مثل وملی زیر ۲۰۰۰۰ که بدجور وسوسه کنندست.
3000تن شکر را به 76میلیارد و پانصد میلیون میفروشه به زمزم یعنی هر کیلو 25500تومان.شکری که همین الان در بازار بصورت فله ای هر کیلو بیش از 34هزار تومان قیمت داره. فقط چون بنیاد مستکبران میخواد باید شرکت بگه چشم.اگر خصوصی بود هرگز زیر بار چنین معامله ای نمیرفت. سهامدار جز هم کاری ازش ساخته نیست...
نظر