کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قشهد در گزارش 6 ماهه 931ریال پوشش داد
پیش بینی امسالش 682ریال بود
ممنون وحید جان . پس یه تعدیل 50 درصدی داده ;) تو 6 ماهه و باید ببینیم پیش بینیش چیه .
جالبه تو شفاف سازی گفته بود 720 ریال میسازیم با شکر 1175 تومنی !!!!!!!!!!!!!
خوب pe سهم 25 بود . با این پوشش 6 ماهه و فروش 14557 تن شکر به قیمت هر کیلو 1062 تومن !!!!!! قشهد همچی تعدیلی داد ;)
مالمیر جان الان دیگه شفاف شد !!! پی به ای سهم دیگه 25 نیست الان شده حدودا 18 با عملکرد 6 ماهه نه 12 ماهه.
10 هزار تن شکر هم میره به سال مالی بعد طبق گزارشات قبلی.
گفتم که قشهد سال دیگه قند اصفهان و لرستان و همه رو میزاره تو جیبش اگه افزایش سرمایه نده ;) بزارید طرح توسعش راه بیوفته :D
باز هم تاکید میکنم که این سود با شکر 1062 تومنی محقق شده توجه نمودید :D با شکر 1400 تومنی پرواز داریم =))
شنیده شد که شهد در آخرين اطلاعاتي كه تحت عنوان شفاف سازي با شكر 1175 توماني به بورس ارائه کرد، مبلغ سود هرسهم سال مالي خود را 725 ريال پيش بيني کرده است.
اگر اين شركت موجودي شكر خود را در سال مالي جاري به قيمت 1200 تومان بفروشد حدود 100 تومان سود به دست خواهد آورد كه با 93 توماني كه در 6 ماهه اول ساخته است این مبلغ به حدود 200 تومان خواهد رسید. گفته شد که هر 100 تومان افزايش در بهاي فروش شكر، در حدود 38 تومان به سود هر سهم شركت خواهد افزود .
بعضی از قندی ها که سود خوبی اعلام میکنن و بعضی هم گزارشات ضعیف ارائه میدن.
اونهایی که گزارشات ضعیف میدن یا پنهان کاری میکنن و به قول خودمون میخورن(مثلا قجام گفته 1100میفروشم حتی پایینتر از نرخ مصوب!!)و یا واقعا مشکلاتی در شرکت هست.
این دسته از قندی ها هم میتونن در اینده نزدیک تبدیل به نوع اول بشن.
قمرو که الان جزو بهترین قندی هاست برای سال 89 ابتدا 68تومان زیان پیش بینی کرده بود و زیان انباشته داشت ولی برای امسال 148تومان سود محقق کرد و برای سال 91 هم که اخرین پیش بینیش 127تومانه که تعدیل مثبت خواهد داشت.
---------
شنیدم سازمان اون کدهایی که زیاد قندی داشتن و فعال بودن روشون داره شناسایی میکنه و با این کار میخوان به نوعی مانع از تداوم تقاضای خرید در هنگام بازگشایی بعد از شفاف سازی بشن.
وگرنه در شرایط عادی انتطار میرفت که پس از بازگشایی همانطور که قبل از بستن با عرضه قطره چکانی مواجه بودیم و حتی در گره 12 درصد هم عرضه نمیکردن شاهد تداوم رشد باشیم.
ولی با برخی اقدامات و مصاحبه های بعضا جهت دار و دستوری میخوان جلوی رشد رو بگیرن.
بنابراین اینکه پس از بازگشایی روند قندی ها چطور باشه مشخص نیست.
البته به تناسب نوع گزارشات و شفاف سازی ها ممکنه راهشون از هم تا حدی جدا بشه
هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نییست و هیچ وقت احتیاط را فراموش نکنید..
قرار گرفتن گزارش شش ماهه قشهد روی کدال بعنوان ا ولین گزارش قبل از اعلام گزارش های شفاف سازی بعد از بسته شدن نمادها ، علاوه بر اینکه نوید بازاری جذاب را برای گروه در آینده نزدیک میدهد خود نشانگر قبول ارزشهای واقعی این گروه از سوی مسئولان بورس است .
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
این خواجه نصیر به نظرم با اون گروه انحرافی که می گن کشور را می خوان به نابودی بکشند یه رابطه هایی داره!!!!اینکه اصرار بر این می کنه که کل صنایع و شرکتها را در بورس منفی کنه تنها می تواند یک نتیجه داشته باشد و انهم
بورس منفی=خروج سرمایه های نقد از بازار سهام و در نتیجه جذب کدام بازار شود؟بازار دلار !!!!و این یعنی بی نظمی اقتصادی و ورشکستگی اقتصادی کشور عزیزمان ایزان .
یه مصاحبه کرده با بورس 24 گفته گروه ساختمانی که مثبت شده است اونهم سفته بازیه ؟!در یکلمه باید همه بازار بورس منفی باشه و به سمت پایین بره تا اقای خواجه نصیر راضی شوند .چند وقت پیش بود روی نماد خاور من تقاضای خرید داشتم در کمال تعجب یکی زنگ زد از دفتر آقای خواجه نصیر که چرا خاور می خری؟تعجب کردم گفتم به شما چه ربطی داره مگه خرید جرمه گفت نه جرم نیست برای خودتان می گم چون قیمتش در آینده افت می کنه می گم ضرر نکنید؟!!!یک تشکیلات سازمان داده شده برای منفی کردن بازار بورس و هدایت سرمایه های نقد به سمت بازارهای غیر رسمی .
می گفت در سهم های بزرگ نمیشه دستکاری قیمت کرد !گفتم پس مخابرات بزرگترین سهم بازار بورس ایران که از 550 تومان امده به 300 تومان به کدام دلیل بنیادی بوده است؟!گفتم ایران خودرو 500 تومانی را 200 تومان نمی خرند و سایپا 380 تومانی در 160 تومان معامله می شود به چه دلیل است؟آیا تعدیل منفی سود داشته اند ؟گفتم نکنه شما به دوستان منحرفتان در سرمایه گذاری های بزرگتر گفته اید خرید نکنند تا قیمتها پایین بیاید و بازار منفی شود .گفتم فولاد مبارکه امسال 50 تومان سود تقسیم می کند اگر سال دیگر هم همین مقدار تقسیم کند می شود طی 15 ماه 100 تومان سود در یک سهم 270 تومانی یعنی 37 درصد بازده !!!!پس چرا برنامه ریزی نمی کنید تا بجای اشاعه جو منفی بازار را مثبت کنید و کمی ضرب بازار دلار را بگیرید ؟گفتم پی بر ای ساختمانی ها 4 است چرا می گویید سفته بازارن دارند می خرند و حباب شده است گفتم می دانی پی بر ای 4 یعنی 25 درصد بازده ؟!گفتم می دانی قیمت مسکن بیش از 30 درصد رشد کرده است ؟گفتم می دانی که الان مالکان اپارتمانهای ساخته شده حاضر به فروش نیستند ؟
خداوند ما را ببخشد و کشور ما را از شر دشمنان محفوظ دارد .آمین
------ در مورد گزارش قشهد باید عرض کنم که همان طوری که انتظار می رفت عالی بود .و مطمینا بالای 50 درصد گروه از همین گزارشات عالی خواهند داد خصوصا آنهایی که در گزارشات 6 ماهه و 9 ماهه قرار گرفته اند .
شهد در گزارش شفاف سازی قبلی میزان تولید خود را 33876 تن اعلام کرده بود .در این گزارش که تا پایان دی ماه می باشد اعلام کرده 14557 تن را فروخته است با قیمت میانگین فروش 1063 تومان قیمت تمام شده عملیاتی 803 تومان می باشد .
هزینه های مالی و عمومی اداری بازای هر سهم در گزارش 6 ماهه 30 تومان می باشد .
اگر فرض کنیم هزینه عمومی اداری و هزینه های مالی برای 6 ماه باقیمانده سال ثابت باشد (با توجه به گذر از فصل تولید هزینه ها کاهش می یابد چون کارگزان فصلی مرخص می شوند) و مالیات را 22.5 درصد در نظر بگیریم (مالیات می تواند به 20 درصد هم برسد چون طبق قانون اگر سهمی هر روز باندازه حجم مبنا معامله شود و گزارشات خود را به موقع ارسال کند 2.5 درصد تخفیف مالیاتی م یکیرد )د راین صورت اگر باقیماهند محصول شکر در قیمت 1175 تومان فروخته شود (یعنی قیمت روز و به نوعی می شود گفت سود محقق شده)2381 ریال سود خواهد داشت.
اگر به قیمت 1400 تومان فروخته شود 3402 ریال و اگر به قیمت 1600 فروخته شود 4309 ریال سود خواهد داشت .
سود 238 تومانی به احتمال بالای 95 درصد قطعی است یعنی قیمت1750 تومان زمان بسته شدن پی بر ای 7 داشته است نه 25 !!!و این هم تو دهنی محکمی به اونهایی که ما را سفته باز نامیدند (آقای خواجه نصیر )و این گروه را حباب گفتند .این آقای خواجه نصیر وقتی شهد 550 تومان بود و قبل از مجمع عادی سالانه شرکت گفت قندی ها حباب دارند و عده ای سفته باز!!!در حال بادکردن این سهام هستند و سرمایه گذاران توجه داشته باشید که نخرید !!!حالا که کمتر از 3 ماه از آن صحبت گذشته و گزارش 6 ماهه شهد آمده و اعلام کرده با فروش نصف موجودی خود آنهم در قیمت نازل 1063 تومان توانسته 93 تومان سود بسازد ،مشخص شده است که پی بر ای ان زمان فقط با گزارش محقق شده 6 ماهه زیر 6 بوده است ! و با احتساب سود حداقلی 238 تومان 2.3 بده است تازه یک تقسیم سود در مجمع هم داشته است !و دریغ از یک معذرت خواهی خشک و خالی از بازار .من از اول خریدار این گروه بوده ام و مطمینا توهینات این آقای خواجه نصیر شامل من می شود .من بطور رسمی در این سایت اعلام می کنم که من از حق خودم در خصوص تهمتی که به من زده شده است نمی گذرم و اگر در این دنیا عدالتی نباشد حواله من و آقای خواجه نصیر به اخرت .
دوستان امروزمجمع انجمن صنفی قند برگزارشد نماینده اکثرمدیران تو مجمع شرکت کرده بودن قیمت تمام شده شکر بادلار1900 بری یه وارد کننده شکرچیزی حدود 1618تومن دراومده اینم ازگزارش انجمن قندی هاتونو ازدست ندین بببین چندبارگفتم.
دوستان امروزمجمع انجمن صنفی قند برگزارشد نماینده اکثرمدیران تو مجمع شرکت کرده بودن قیمت تمام شده شکر بادلار1900 بری یه وارد کننده شکرچیزی حدود 1618تومن دراومده اینم ازگزارش انجمن قندی هاتونو ازدست ندین بببین چندبارگفتم.
این خواجه نصیر به نظرم با اون گروه انحرافی که می گن کشور را می خوان به نابودی بکشند یه رابطه هایی داره!!!!اینکه اصرار بر این می کنه که کل صنایع و شرکتها را در بورس منفی کنه تنها می تواند یک نتیجه داشته باشد و انهم
بورس منفی=خروج سرمایه های نقد از بازار سهام و در نتیجه جذب کدام بازار شود؟بازار دلار !!!!و این یعنی بی نظمی اقتصادی و ورشکستگی اقتصادی کشور عزیزمان ایزان .
یه مصاحبه کرده با بورس 24 گفته گروه ساختمانی که مثبت شده است اونهم سفته بازیه ؟!در یکلمه باید همه بازار بورس منفی باشه و به سمت پایین بره تا اقای خواجه نصیر راضی شوند .چند وقت پیش بود روی نماد خاور من تقاضای خرید داشتم در کمال تعجب یکی زنگ زد از دفتر آقای خواجه نصیر که چرا خاور می خری؟تعجب کردم گفتم به شما چه ربطی داره مگه خرید جرمه گفت نه جرم نیست برای خودتان می گم چون قیمتش در آینده افت می کنه می گم ضرر نکنید؟!!!یک تشکیلات سازمان داده شده برای منفی کردن بازار بورس و هدایت سرمایه های نقد به سمت بازارهای غیر رسمی .
می گفت در سهم های بزرگ نمیشه دستکاری قیمت کرد !گفتم پس مخابرات بزرگترین سهم بازار بورس ایران که از 550 تومان امده به 300 تومان به کدام دلیل بنیادی بوده است؟!گفتم ایران خودرو 500 تومانی را 200 تومان نمی خرند و سایپا 380 تومانی در 160 تومان معامله می شود به چه دلیل است؟آیا تعدیل منفی سود داشته اند ؟گفتم نکنه شما به دوستان منحرفتان در سرمایه گذاری های بزرگتر گفته اید خرید نکنند تا قیمتها پایین بیاید و بازار منفی شود .گفتم فولاد مبارکه امسال 50 تومان سود تقسیم می کند اگر سال دیگر هم همین مقدار تقسیم کند می شود طی 15 ماه 100 تومان سود در یک سهم 270 تومانی یعنی 37 درصد بازده !!!!پس چرا برنامه ریزی نمی کنید تا بجای اشاعه جو منفی بازار را مثبت کنید و کمی ضرب بازار دلار را بگیرید ؟گفتم پی بر ای ساختمانی ها 4 است چرا می گویید سفته بازارن دارند می خرند و حباب شده است گفتم می دانی پی بر ای 4 یعنی 25 درصد بازده ؟!گفتم می دانی قیمت مسکن بیش از 30 درصد رشد کرده است ؟گفتم می دانی که الان مالکان اپارتمانهای ساخته شده حاضر به فروش نیستند ؟
خداوند ما را ببخشد و کشور ما را از شر دشمنان محفوظ دارد .آمین
------ در مورد گزارش قشهد باید عرض کنم که همان طوری که انتظار می رفت عالی بود .و مطمینا بالای 50 درصد گروه از همین گزارشات عالی خواهند داد خصوصا آنهایی که در گزارشات 6 ماهه و 9 ماهه قرار گرفته اند .
شهد در گزارش شفاف سازی قبلی میزان تولید خود را 33876 تن اعلام کرده بود .در این گزارش که تا پایان دی ماه می باشد اعلام کرده 14557 تن را فروخته است با قیمت میانگین فروش 1063 تومان قیمت تمام شده عملیاتی 803 تومان می باشد .
هزینه های مالی و عمومی اداری بازای هر سهم در گزارش 6 ماهه 30 تومان می باشد .
اگر فرض کنیم هزینه عمومی اداری و هزینه های مالی برای 6 ماه باقیمانده سال ثابت باشد (با توجه به گذر از فصل تولید هزینه ها کاهش می یابد چون کارگزان فصلی مرخص می شوند) و مالیات را 22.5 درصد در نظر بگیریم (مالیات می تواند به 20 درصد هم برسد چون طبق قانون اگر سهمی هر روز باندازه حجم مبنا معامله شود و گزارشات خود را به موقع ارسال کند 2.5 درصد تخفیف مالیاتی م یکیرد )د راین صورت اگر باقیماهند محصول شکر در قیمت 1175 تومان فروخته شود (یعنی قیمت روز و به نوعی می شود گفت سود محقق شده)2381 ریال سود خواهد داشت.
اگر به قیمت 1400 تومان فروخته شود 3402 ریال و اگر به قیمت 1600 فروخته شود 4309 ریال سود خواهد داشت .
سود 238 تومانی به احتمال بالای 95 درصد قطعی است یعنی قیمت1750 تومان زمان بسته شدن پی بر ای 7 داشته است نه 25 !!!و این هم تو دهنی محکمی به اونهایی که ما را سفته باز نامیدند (آقای خواجه نصیر )و این گروه را حباب گفتند .این آقای خواجه نصیر وقتی شهد 550 تومان بود و قبل از مجمع عادی سالانه شرکت گفت قندی ها حباب دارند و عده ای سفته باز!!!در حال بادکردن این سهام هستند و سرمایه گذاران توجه داشته باشید که نخرید !!!حالا که کمتر از 3 ماه از آن صحبت گذشته و گزارش 6 ماهه شهد آمده و اعلام کرده با فروش نصف موجودی خود آنهم در قیمت نازل 1063 تومان توانسته 93 تومان سود بسازد ،مشخص شده است که پی بر ای ان زمان فقط با گزارش محقق شده 6 ماهه زیر 6 بوده است ! و با احتساب سود حداقلی 238 تومان 2.3 بده است تازه یک تقسیم سود در مجمع هم داشته است !و دریغ از یک معذرت خواهی خشک و خالی از بازار .من از اول خریدار این گروه بوده ام و مطمینا توهینات این آقای خواجه نصیر شامل من می شود .من بطور رسمی در این سایت اعلام می کنم که من از حق خودم در خصوص تهمتی که به من زده شده است نمی گذرم و اگر در این دنیا عدالتی نباشد حواله من و آقای خواجه نصیر به اخرت .
میثم جان ...خیلی نگرانم دوست عزیز ...
نه برای گروه قندی ...بلکه برای کل بازار سرمایه ...
نوشته های این دوستون کاملا درسته ...و من با چشم های خودم دارم میبینم .
فکرشو بکن من اوراق مشارکت خریدم استرس دارم !!!نمیدونم فردا که صبح شد میتونم نقدش کنم یا نه!
واقعا نمیدونم چی کار کنم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
میثم جان ...خیلی نگرانم دوست عزیز ...
نه برای گروه قندی ...بلکه برای کل بازار سرمایه ...
نوشته های این دوستون کاملا درسته ...و من با چشم های خودم دارم میبینم .
فکرشو بکن من اوراق مشارکت خریدم استرس دارم !!!نمیدونم فردا که صبح شد میتونم نقدش کنم یا نه!
جلوی رشد سهم ها رو میگیرن ..
نماد ها متوقف میشن ...
اوراق مشارکت صف فروش میشه ...
حاشیه های بازار ماشالا 1000تا
میثم جان یه بهم ریختگی عجیبی رو تو مکانیزم بازار دارم میبینم ..که امیدوارم اشتباه کنم
بخشی از نقدینگی رو یه خونه خریدم ...مقداری قندی دارم و اوراق مشارکت ...
راستش این حس منه که احتمال میدم هر لحظه بخشی از سرمایه من که تو بازاره از دسترسی من خارج بشه ...
همینطور هم شده ...چند هفته پیش توقف اوراق مشارکت ها و اوراق اجاره که بازم بعید نیست و توقف فعلی قندیا !!!
این روند میتونه به کل بازار سرایت کنه همون طوری که مسئولین سازمان بورس دیروز با بورس 24 مصاحبه کردن و گفتن ساختمانی ها دارن حباب میشن...
دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
جلوی رشد سهم ها رو میگیرن ..
نماد ها متوقف میشن ...
اوراق مشارکت صف فروش میشه ...
حاشیه های بازار ماشالا 1000تا
میثم جان یه بهم ریختگی عجیبی رو تو مکانیزم بازار دارم میبینم ..که امیدوارم اشتباه کنم
بخشی از نقدینگی رو یه خونه خریدم ...مقداری قندی دارم و اوراق مشارکت ...
راستش این حس منه که احتمال میدم هر لحظه بخشی از سرمایه من که تو بازاره از دسترسی من خارج بشه ...
همینطور هم شده ...چند هفته پیش توقف اوراق مشارکت ها و اوراق اجاره که بازم بعید نیست و توقف فعلی قندیا !!!
این روند میتونه به کل بازار سرایت کنه همون طوری که مسئولین سازمان بورس دیروز با بورس 24 مصاحبه کردن و گفتن ساختمانی ها دارن حباب میشن...
دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
در مورد اوراق مشارکت نمیدونم .
ولی تو بورس هر اتفاقی ممکنه بیوفته!!! ولی کلیت بازار خوبه و جدیدا تبلیغات توی تلویزیون هم زیاد شده و از بازار حمایت میکنن. دیگه سهم رو باید با تحلیل خودت بخری که به حرف این و اون زیاد گوش ندی. ساختمونی ها پتانسیل رشد توشون بود و ازاد شد به نظرم و بالاتر هم میریه. من بار ها ثنوسا رو به دوستان گفتم 500-600 می ارزه به خاطر بانک اقتصاد نوینش و قیمت های 170-180 یکی دو ماه پیش خیلی براش پایین بود .و چندین دلیل دیگه برای رشد ساختمونی ها وجود داره از جمله افزایش قیمت مسکن بعد از رکود چند ساله .....................
این اقایون که میگن حباب به حاظر اینه که چندین سال با اون قیمت ها بودن برا همین این قیمت ها براشون جدیده و فک میکنن سفته بازیه به هر حال این گروه هم محبوب شده و جز سهام های کم ریسک بازاره و نقدینگی اومده توش پس باید بالا میرفت .
نمیدونم والا شاید هم مثل قندی ها حباب باشه !!!!!!!!!!;)
نظر