کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کار ،کار خودت است بابی
مرا که می دونی تازه سوارشدم .
البته عجله نکن تا ساعت 11:59
وقت داری
بابا مرام ، معرفت ، رفيق داريوشي :*
دوستان قشهدي خيلي معرفت دارن ، حجم رو دادن و بيشتر از اون هم >:D<
اين قشکريا خيلي دندون گرد هستن البته دوستان خودمون رو نميگم (آقا وحيد و امير جان روي سر ما جا دارن ، اجنبي ها رو ميگم ) ، بابا حجم رو بديد ، نکنه گره مي خواييد بريد شيطون ها :p
سلام به همه
تبریک میگم به دوستان قشهدی بخاطر صف خرید محکم.....
خوشحالم بخاطر اینکه اینهمه وقت گذاشتم و این سهمو همه چیزشو فهمیدم و به دوستان اطلاع رسانی کردم....
بالاخره اونروز رسید که فقط حجم مبنا پر شه......
سهام صندوق بازنشستگی هم تموم شده و دیگه فروشنده ای نداریم تا 800 پس سهامتون رو مفت نفروشید چون 800 تازه اولشه....
انشالاه این موج تا 1000 میره...
خوب این مقاومت هم شکسته شد که از سال 2007 درگیرش بود امروز شکسته شد و این نکته خیلی مهمی هستش....
خودشم با 30000 سهم معامله یعنی بای بای 700.....
سلام
پیش بینی از شکر
دوستان مصرف کشور در سال حدود 2160000 تن شکر هستش
از این میزان حدود 1178000 تن در سال 89 تولید داخل بود و 1805000 تن هم واردات داشتیم.
همونطور که میبینید واردات کلا بیشتر از تولید هستش همونطور که میبینید از 82 تا 85 تولید بیشتر از واردات بوده ولی از سال 85 تا 90 واردات بیشتر بوده....http://www.isfs.ir/amarha/tejari/17.htm
ولی حالا وضع داره فرق میکنه....دلار 1340 تومن شده و نرخ جهانی شکر هم افزایش داشته تولید داخل هم افزایش پیدا کرده
الان قیمت شکر لندن 680 تن به دلار هستش
با تعرفه 24% و دلار 1340 و شکر 680 دلاری حساب میکنیم:680*24%=843.2دلار
حالا 843.2 *1340=1129000 تومن بعلاوه هزینه حمل ونقل بکنیم میشه در حدود هر تن 1200000 تومن که شکر کیلویی بدست میاد 1200 تومن اگه بخاهیم واردات کنیم....
پس واردات کلا کنسل میشه و قیمت شکر داخل هم باید به خارج برسه یعنی کم کم 1200 تومن کیلویی.....و از اون طرف با کمبود تولید مواجه میشیم که اگه تعرفه ثابت بمونه یعنی شکر داخل بشدت افزایش پیدا میکنه تا عید....من احتمال شکر 1500 تومن هم میدم...(اگه تعرفه ثابت بمونه)یعنی اونایی که تولید قند شکر زیادی دارن امسال تا عید میترکونن.....
قشهد با شکر 1200 تومنی 1700 الی 2000 میارزه....
البته بغیه قندی ها هم عالی هستن ....
که زحمت حساب کتابش با خودتون....
چون من قشهد رو بخاطر پیشبینی بدی که کرده انتخاب کردم و هم اینکه شکر رو 1050 دیده تو بودجه و تولید رو هم خیلی کم دیده در حالی که اکثر قندیها بیشتر از 1100 دیدن تولید رو هم افزایش دادن...
سلام مسلم جان
تقدیم به شما
به اطلاع مي رساند ، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت شهد(قند خوي)جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و حق تقدم شركت شاهد با توجه به پايان مهلت پذيره نويسي ،متوقف خواهند شد.مديريت بازار 1390/08/11
sheytonak:
سلام
امروز مجمع قشهد بود( البته بیشتر شبیه مهمونی بود تا مجمع کلا 10نفر بودیم )یکی از مفیدترین مجامعی بود که رفتم .
مدیرعامل شرکت دوتا برگه ( برگه ار انجمن صنفی بیرون اومده بود) بهم داد که توش نرخ شکر وارداتی به کشور تو تاریخ 1390/10/14رو با جزییات هزینش درج کرده بودن هم شکر تصفیه شده و هم تصفیه نشده. بهت زده شدم.نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت ( البته من خوشحالم) هزینه حمل شکر به ایران از کشورهای صادر کننده بشدت زیاد شده. بزرگترین مشکل کارخونه های قند ما در مقطع فعلی نقدینگی برای خرید و نفروختن شکر و قند در مقطع فعلیست.مدیرعامل شرکت گفت اونقدر شکر میفروشیم که پخشی از پول چغندرکارارو بدیم و بقیه رو انبار می کنیم. تا دیروز بیش از 13800تن تولید کرده بودن و فقط 1500تن فروختن . این موضوع وقتی جالب میشه که بدونید شرکت بودجشو با 22هزار تن بسته و امسال بالای 32 هزارتن شکر تولید می کنه ( مدیرعامل گفت به مشکل نقدینگی نخوریم 37000تن) و 50 هزار تن تصفیه. البته آذربایجان غربی شرایط خاص خودشو داره تو تولید چغندر. 24% رشد تولید چغندر در سال 90( قند خوی امسال 247هزارتن قرارداد خرید داخلی بسته در مقایسه با 197 هزارتن سال قبل) در حالی که تو نواحی دیگه رشد تولید ناچیزی داشتیم ( مجموع کارخانه های قند خراسان 3% افزایش در قرارداد خرید دارن)
تولید 13800 تن شکر و فروش 1500 تن که سال مالی شرکت برج 4 هست که همون موقع از موجودی 1000 تنی که مونده بود از سال 90 فروختن....
امسال احتمال زیاد همون 37000 تن شکر تولید خواهد شد....
دوستان به این موضوع دقت کنید که قشهد رتبه اول رو در جذب چغندر داره و در بین 7 شرکت قندی کشور هستش....این امتیاز بالایی محسوب میشه ...
تا الان 13800 تن تولید شکر در عرض 1 ماه....واقعا عالیه ...
گزارش 6 ماهه دیدن داره همینطور قیمت سهم....
اگه 32000 تن عملی بشه و با همین قیمت 1050 که پیشبینی شده بفزوشه سود سهم میشه 140 تومن
با پی به ای 10 میشه 1400 تومن قیمت سهم.....
البته افزایش قیمت شکر رو لحاظ نکردم هر 10% افزایش قیمت شکر سود شرکت رو 40% افزایش میده....
10% افزایش نرخ شکر میشه 1155 تومن کیلویی یعنی تقریبا همون پیشبینی که اکثر قندیها کردن اونموقع سود هر سهم تقریبا به 200 تومن میرسه و قمت سهم .....
قنقش الان با پی به ای 15 قیمتش 2200 تومنه.....هر چند امسال سود قنقش هم خیلی میره بالا.
ولی منظور اینه که قشهد با این همه مزیت به ارزش واقعی خودش برسه....
نظر