شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

آریو جان این که گفتی این یعنی چه ........
    ///

نظر

• هامون
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 91

1588 حمایت مهمیه. زیرش بسته بشه خطرناک می شه حسن! ولی بعیده پایین تر بره (جاخوش کنه)
      هم استعداد یک سر و شانه سقف بزرگ رو داره و هم شکل و شمایل کاپ به خودش گرفته. دومی محتمل تره با هدف بالای 3 تومن. کلا گروه قند اغلب یا شکل کاپ دارند یا پنانت

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
        1588 حمایت مهمیه. زیرش بسته بشه خطرناک می شه حسن! ولی بعیده پایین تر بره (جاخوش کنه)
        هم استعداد یک سر و شانه سقف بزرگ رو داره و هم شکل و شمایل کاپ به خودش گرفته. دومی محتمل تره با هدف بالای 3 تومن. کلا گروه قند اغلب یا شکل کاپ دارند یا پنانت
        زیر 1500 نمیاد ....... یه سری امروز دری بری گفتن در مورد این سهم در سایت همسایه فک کنم .......ما هم گفتیم هیچی نگیم در جواب بهشون که شاید بیاد پایین بتونیم بخریم .........

امروز 2000 سهم رو حقوقی خریده ....بقیش رو حقیقی .........فروشنده ها هم همه حقیقی ........من از پارساله روی این سهمم .......>:d< و دنبالشم ..........منتها باید زیر 1000 میخریدیم چند ماه پیش ..البته 1600 هم خیلی زیاد بالا نیست برام .. .........در این شرایط ....................ولی دنبالشم که هر چقدر پایین بیاد برام بهتره ........یک 100 درصد من باید ازاین سهم بگیرم ...........

شاید امسال اولین قندی ای که تعدیل میده قشهد باشه ............
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          آریو جان این که گفتی این یعنی چه ........
          میثم جان من تکنیکال بلد نیستم اما یه چیزایی از اساتید دیدم و وقتی نمودارهای سهم ها رو میبینم یه تصوراتی به ذهنم میاد ...
          مثلا این الان شبیه یه سر و شونه سقف میمونه ...البته اگه اشتباه نکنما
          زیاد توجه نکن به نموداری که گذاشتم ...

تخمینتو از سود سهم بگو ببینم چنده ؟؟؟ یه دوستی بهم گفت 600 میتونه بسازه !! درست گفته ؟؟ باورت میشه فرصت نکردم صورتاشو بخونم !!!

اگه میتونه 600 بسازه چطوری؟؟؟
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            میثم جان من تکنیکال بلد نیستم اما یه چیزایی از اساتید دیدم و وقتی نمودارهای سهم ها رو میبینم یه تصوراتی به ذهنم میاد ...
            مثلا این الان شبیه یه سر و شونه سقف میمونه ...البته اگه اشتباه نکنما
            زیاد توجه نکن به نموداری که گذاشتم ...

تخمینتو از سود سهم بگو ببینم چنده ؟؟؟ یه دوستی بهم گفت 600 میتونه بسازه !! درست گفته ؟؟ باورت میشه فرصت نکردم صورتاشو بخونم !!!

اگه میتونه 600 بسازه چطوری؟؟؟
            600 که خیلی زیاده برای امسال !!!
            300 رو شاید بسازه ......قبلا حدود 300 گفته بودم .........الان دوباره بررسی میکنم ........با شکر 1300 تومنی .
            ///

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

من قشهد ندارم ولی اگر این سر و شونه سقف باشد تا 1000 باید بریزد یعنی قیمت وقتی که تحریمها این طوری نبود دلار 1200 به وفور بود واردات بیمه کشتی رانی اسون بود تازه باید شکر قیمت بگیرد و ارز مرجع بالا رود این وسط نمیشه مگر خبر خاصی در جهت ریزش شود

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

600 که خیلی زیاده برای امسال !!!
                300 رو شاید بسازه ......قبلا حدود 300 گفته بودم .........الان دوباره بررسی میکنم ........با شکر 1300 تومنی .
                اگه قراره 300 بسازه باید در مورد شکله بیشتر برسی بشه ... حتما حتما از دوستان تکنیکال کمک بگیر ... بنیادی تم که حرف نداره
                ببین طرح توسعه ای افزایش ظرفیت چیزی نداره ؟؟؟

تا شرکت بیاد سود 300 رو اعلام بکنه شاید قیمت های پایینتری رو ببینه ...

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                  من قشهد ندارم ولی اگر این سر و شونه سقف باشد تا 1000 باید بریزد یعنی قیمت وقتی که تحریمها این طوری نبود دلار 1200 به وفور بود واردات بیمه کشتی رانی اسون بود تازه باید شکر قیمت بگیرد و ارز مرجع بالا رود این وسط نمیشه مگر خبر خاصی در جهت ریزش شود
                  چرا اون قیمت برا چهار ماه پیشه وقتی دلار اعداد بالاتری رو تاچ میکرد !

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

اگه قراره 300 بسازه باید در مورد شکله بیشتر برسی بشه ... حتما حتما از دوستان تکنیکال کمک بگیر ... بنیادی تم که حرف نداره
                    ببین طرح توسعه ای افزایش ظرفیت چیزی نداره ؟؟؟

تا شرکت بیاد سود 300 رو اعلام بکنه شاید قیمت های پایینتری رو ببینه ...
                    من به همون حدود 300 رسیدم ......البته 3 ماهه بده دئباره حساب میکنیم .........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/14, 00:30.
                    ///

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

من به همون حدود 300 رسیدم ......
                      میثم جان میتونی سود سال های بعد مثلا تا 94 رو با رشد هزینه ها و افزایش قیمت منطقی بدست بیاری ؟؟
                      اگه افزایش ظرفیت داشته باشه رو هم لحاظ کن ... راستی افزایش ظرفیت نداره ؟؟؟

میثم یه سوال دیگه ....چطوری به قیمت 3000 تومنی سهم میرسی با سود سال 92 معادل 300 تومن ؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

میثم جان میتونی سود سال های بعد مثلا تا 94 رو با رشد هزینه ها و افزایش قیمت منطقی بدست بیاری ؟؟
                        اگه افزایش ظرفیت داشته باشه رو هم لحاظ کن ... راستی افزایش ظرفیت نداره ؟؟؟

میثم یه سوال دیگه ....چطوری به قیمت 3000 تومنی سهم میرسی با سود سال 92 معادل 300 تومن ؟؟؟
                        حتما یه چیزایی داره دیگه این سهم ......که من میگم 3000 تومن ........:d تازه بیشتر هم میارزه .........
                        میدونی که من پی برای 10 نمیدم ..........ولی اگه 10 بگیره که میتونه بگیره میشه 3000 تومن مگه قند اصفهان یا قلرست چقدر اعلام کردن که 3000 شدن .....

موجودی شکرش رو چک کنید در پایان سال ..........;) افزایش ظرفیت هم داره ..... من فقط با موجودیش کار دارم و ظرفیت سال ایندش که احتمالا میرسه به 70یا 60 هزار تن ...........;) تا سال اینده هم هیچی نمونده .....مثل برق میگذره ....

بازار چمیدونه این سهم چیه میره قنیشا 1400 میخره !!!!;) تکنیکال رو هم بیخیال میشم .....
                        ///

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

حتما یه چیزایی داره دیگه این سهم ......که من میگم 3000 تومن ........:d تازه بیشتر هم میارزه .........
                          میدونی که من پی برای 10 نمیدم ..........ولی اگه 10 بگیره که میتونه بگیره میشه 3000 تومن مگه قند اصفهان یا قلرست چقدر اعلام کردن که 3000 شدن .....

موجودی شکرش رو چک کنید در پایان سال ..........;) افزایش ظرفیت هم داره ..... من فقط با موجودیش کار دارم و ظرفیت سال ایندش که احتمالا میرسه به 70یا 60 هزار تن ...........;) تا سال اینده هم هیچی نمونده .....مثل برق میگذره ....

بازار چمیدونه این سهم چیه میره قنیشا 1400 میخره !!!!;) تکنیکال رو هم بیخیال میشم .....
                          میثم جان مگه همه چیر رو در نظر نگرفتی که سود 300 تومنی رو در آوردی
                          هم موجودی انبار و هم افزایش ظرفیتا اگه بتونی سود تا سال 94 رو با رشد هزینه ها و قیمت شکر در بیاری از طریق روش تنزیل عایدات بتونیم یه تخمین از قیمت قشهد داشته باشیم ...

خب با سود 300 تومنی سال 92 چطوری به قیمت 3000 تومن میرسی ... پی به ای 10 هم که ندادی ....
                          یا خودت میخوای ببریش تا 3000 تومن یا خبر داری کسی ببرتش تا 3000 تومن :d
                          خب من خیلی معاملات قشهد رو دنبال میکنم .... سعی میکنم از دوستم که اعتقاد به سود 600 تومنی قشهد داره اطلاعاتی بگیرم و تحلیلشو ازش بگیرم

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

میثم جان مگه همه چیر رو در نظر نگرفتی که سود 300 تومنی رو در آوردی
                            هم موجودی انبار و هم افزایش ظرفیتا اگه بتونی سود تا سال 94 رو با رشد هزینه ها و قیمت شکر در بیاری از طریق روش تنزیل عایدات بتونیم یه تخمین از قیمت قشهد داشته باشیم ...

خب با سود 300 تومنی سال 92 چطوری به قیمت 3000 تومن میرسی ... پی به ای 10 هم که ندادی ....
                            یا خودت میخوای ببریش تا 3000 تومن یا خبر داری کسی ببرتش تا 3000 تومن :d
                            خب من خیلی معاملات قشهد رو دنبال میکنم .... سعی میکنم از دوستم که اعتقاد به سود 600 تومنی قشهد داره اطلاعاتی بگیرم و تحلیلشو ازش بگیرم
                            من موجودی رو در نظر نگرفتم .......15000 تن موجودی به سال بعد منتقل میشه ...............البته بین 15 و 19 موندم که 15000 تنه یا 19000 تن ...............افزایش سرمایه و طرح توسعه رو هم روش حساب کن برای امسال ........
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/14, 09:10.
                            ///

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

ناظر پدر سوخته اگر اجازه میداد روز اول 1740 بازگشایی میشد الان سهم دچار گره معاملاتی نمی شد آخه با 3000 سهم قیمت 1650 باز کرد حالا مگر کسی حاضر است در این قیمت سهم بفروشه معلومه که نمی فروشه

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

چرا اون قیمت برا چهار ماه پیشه وقتی دلار اعداد بالاتری رو تاچ میکرد !
                                نه تیر ماه است تازه اروپا ایرانو تحریم کرد زمانی که بازار به طور عموم درک نکرده بود کدوم سهم چی میشه و هنوز اینا رو میفروخت مفت الانم صفه خریده
                                آخرین ویرایش توسط negar؛ 2012/11/14, 11:04.

نظر

در حال کار...
                                X