آریو جان این که گفتی این یعنی چه ........
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط هامون پست شده است View Post1588 حمایت مهمیه. زیرش بسته بشه خطرناک می شه حسن! ولی بعیده پایین تر بره (جاخوش کنه)
هم استعداد یک سر و شانه سقف بزرگ رو داره و هم شکل و شمایل کاپ به خودش گرفته. دومی محتمل تره با هدف بالای 3 تومن. کلا گروه قند اغلب یا شکل کاپ دارند یا پنانت
امروز 2000 سهم رو حقوقی خریده ....بقیش رو حقیقی .........فروشنده ها هم همه حقیقی ........من از پارساله روی این سهمم .......>:d< و دنبالشم ..........منتها باید زیر 1000 میخریدیم چند ماه پیش ..البته 1600 هم خیلی زیاد بالا نیست برام .. .........در این شرایط ....................ولی دنبالشم که هر چقدر پایین بیاد برام بهتره ........یک 100 درصد من باید ازاین سهم بگیرم ...........
شاید امسال اولین قندی ای که تعدیل میده قشهد باشه ............///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postآریو جان این که گفتی این یعنی چه ........
مثلا این الان شبیه یه سر و شونه سقف میمونه ...البته اگه اشتباه نکنما
زیاد توجه نکن به نموداری که گذاشتم ...
تخمینتو از سود سهم بگو ببینم چنده ؟؟؟ یه دوستی بهم گفت 600 میتونه بسازه !! درست گفته ؟؟ باورت میشه فرصت نکردم صورتاشو بخونم !!!
اگه میتونه 600 بسازه چطوری؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیثم جان من تکنیکال بلد نیستم اما یه چیزایی از اساتید دیدم و وقتی نمودارهای سهم ها رو میبینم یه تصوراتی به ذهنم میاد ...
مثلا این الان شبیه یه سر و شونه سقف میمونه ...البته اگه اشتباه نکنما
زیاد توجه نکن به نموداری که گذاشتم ...
تخمینتو از سود سهم بگو ببینم چنده ؟؟؟ یه دوستی بهم گفت 600 میتونه بسازه !! درست گفته ؟؟ باورت میشه فرصت نکردم صورتاشو بخونم !!!
اگه میتونه 600 بسازه چطوری؟؟؟
300 رو شاید بسازه ......قبلا حدود 300 گفته بودم .........الان دوباره بررسی میکنم ........با شکر 1300 تومنی .///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post600 که خیلی زیاده برای امسال !!!
300 رو شاید بسازه ......قبلا حدود 300 گفته بودم .........الان دوباره بررسی میکنم ........با شکر 1300 تومنی .
ببین طرح توسعه ای افزایش ظرفیت چیزی نداره ؟؟؟
تا شرکت بیاد سود 300 رو اعلام بکنه شاید قیمت های پایینتری رو ببینه ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postمن قشهد ندارم ولی اگر این سر و شونه سقف باشد تا 1000 باید بریزد یعنی قیمت وقتی که تحریمها این طوری نبود دلار 1200 به وفور بود واردات بیمه کشتی رانی اسون بود تازه باید شکر قیمت بگیرد و ارز مرجع بالا رود این وسط نمیشه مگر خبر خاصی در جهت ریزش شودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاگه قراره 300 بسازه باید در مورد شکله بیشتر برسی بشه ... حتما حتما از دوستان تکنیکال کمک بگیر ... بنیادی تم که حرف نداره
ببین طرح توسعه ای افزایش ظرفیت چیزی نداره ؟؟؟
تا شرکت بیاد سود 300 رو اعلام بکنه شاید قیمت های پایینتری رو ببینه ...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/14, 00:30.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن به همون حدود 300 رسیدم ......
اگه افزایش ظرفیت داشته باشه رو هم لحاظ کن ... راستی افزایش ظرفیت نداره ؟؟؟
میثم یه سوال دیگه ....چطوری به قیمت 3000 تومنی سهم میرسی با سود سال 92 معادل 300 تومن ؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیثم جان میتونی سود سال های بعد مثلا تا 94 رو با رشد هزینه ها و افزایش قیمت منطقی بدست بیاری ؟؟
اگه افزایش ظرفیت داشته باشه رو هم لحاظ کن ... راستی افزایش ظرفیت نداره ؟؟؟
میثم یه سوال دیگه ....چطوری به قیمت 3000 تومنی سهم میرسی با سود سال 92 معادل 300 تومن ؟؟؟
میدونی که من پی برای 10 نمیدم ..........ولی اگه 10 بگیره که میتونه بگیره میشه 3000 تومن مگه قند اصفهان یا قلرست چقدر اعلام کردن که 3000 شدن .....
موجودی شکرش رو چک کنید در پایان سال ..........;) افزایش ظرفیت هم داره ..... من فقط با موجودیش کار دارم و ظرفیت سال ایندش که احتمالا میرسه به 70یا 60 هزار تن ...........;) تا سال اینده هم هیچی نمونده .....مثل برق میگذره ....
بازار چمیدونه این سهم چیه میره قنیشا 1400 میخره !!!!;) تکنیکال رو هم بیخیال میشم .....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postحتما یه چیزایی داره دیگه این سهم ......که من میگم 3000 تومن ........:d تازه بیشتر هم میارزه .........
میدونی که من پی برای 10 نمیدم ..........ولی اگه 10 بگیره که میتونه بگیره میشه 3000 تومن مگه قند اصفهان یا قلرست چقدر اعلام کردن که 3000 شدن .....
موجودی شکرش رو چک کنید در پایان سال ..........;) افزایش ظرفیت هم داره ..... من فقط با موجودیش کار دارم و ظرفیت سال ایندش که احتمالا میرسه به 70یا 60 هزار تن ...........;) تا سال اینده هم هیچی نمونده .....مثل برق میگذره ....
بازار چمیدونه این سهم چیه میره قنیشا 1400 میخره !!!!;) تکنیکال رو هم بیخیال میشم .....
هم موجودی انبار و هم افزایش ظرفیتا اگه بتونی سود تا سال 94 رو با رشد هزینه ها و قیمت شکر در بیاری از طریق روش تنزیل عایدات بتونیم یه تخمین از قیمت قشهد داشته باشیم ...
خب با سود 300 تومنی سال 92 چطوری به قیمت 3000 تومن میرسی ... پی به ای 10 هم که ندادی ....
یا خودت میخوای ببریش تا 3000 تومن یا خبر داری کسی ببرتش تا 3000 تومن :d
خب من خیلی معاملات قشهد رو دنبال میکنم .... سعی میکنم از دوستم که اعتقاد به سود 600 تومنی قشهد داره اطلاعاتی بگیرم و تحلیلشو ازش بگیرمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیثم جان مگه همه چیر رو در نظر نگرفتی که سود 300 تومنی رو در آوردی
هم موجودی انبار و هم افزایش ظرفیتا اگه بتونی سود تا سال 94 رو با رشد هزینه ها و قیمت شکر در بیاری از طریق روش تنزیل عایدات بتونیم یه تخمین از قیمت قشهد داشته باشیم ...
خب با سود 300 تومنی سال 92 چطوری به قیمت 3000 تومن میرسی ... پی به ای 10 هم که ندادی ....
یا خودت میخوای ببریش تا 3000 تومن یا خبر داری کسی ببرتش تا 3000 تومن :d
خب من خیلی معاملات قشهد رو دنبال میکنم .... سعی میکنم از دوستم که اعتقاد به سود 600 تومنی قشهد داره اطلاعاتی بگیرم و تحلیلشو ازش بگیرمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/14, 09:10.///
نظر
-
نظر
نظر