پیام اومده اما هنوز واسه من نمادش بازه !!!!!
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
خوب قشهد بسته شد برا تعدیل امیدوارم تو این سهم حداقل شانس با من باشه
تا حالا هر چی برداشتم تعدیل مثبت داده منفی باز شده
نظر
-
-
نرخ شکر 1580 تومنی قچار برای قندی هایی که موجودی منتقل میکنن به سال مالی بعد ..مثل قشهد ....عالیه (-:
8000*1585*1000=>>>>>تیچه میده 380 تومن سود این موجودی قشهده که میره به سال مالی بعد (-:یوهاها///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنرخ شکر 1580 تومنی قچار برای قندی هایی که موجودی منتقل میکنن به سال مالی بعد ..مثل قشهد ....عالیه (-:
8000*1585*1000=>>>>>تیچه میده 380 تومن سود این موجودی قشهده که میره به سال مالی بعد (-:یوهاها
نرخ شکر 1675 تومنی قصفها برای قندی هایی که موجودی منتقل میکنن به سال مالی بعد ..مثل قشهد ....عالیه (-:
8000*1675*1000=>>>>>تیچه میده 406 تومن سود این موجودی قشهده که میره به سال مالی بعد (-:یوهاها
چقدر پست هام شبیه دیروز شد ......///
نظر
-
با تعدیل قپیرا تنها کاری که میشه کرد انتظار برای تعدیل قشهد ه !!!!A man should get to bleed in peace
نظر
-
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
تا 1500 میاد پایین ؟؟ اگه اومد من تمام سهم هامو میفروشم قشهد میخرم ..........:D تا ببینیم چی میشه شاید گزارش بد باشه !!!
راستش من امروز داشتم به 2500 و 3000 تومنش فک میکردم .........:D///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام .......این که گفتی این یعنی چه .....؟؟
تا 1500 میاد پایین ؟؟ اگه اومد من تمام سهم هامو میفروشم قشهد میخرم ..........:D تا ببینیم چی میشه شاید گزارش بد باشه !!!
راستش من امروز داشتم به 2500 و 3000 تومنش فک میکردم .........:D
قشهد یکی از بهترین بنیادی ها رو داره
نه گزارشش که بد نیست ولی P/E اش اصلاح میشه
الان قمرو کلی تعدیلش عالی بوده رو همون قیمت بازگشایی شده ، یا فلرست و قصفها و قپیرا کلی تعدیل مثبت دادن و قیمتشون اینه
من از چندین نفر از دوستان نیز پرسیدم و نظرشون اینه که P/E قندیها داره اصلاح میشه
اگر قشهد از 130 تومان بیاد پیشبینی اش رو 220 تومان هم بده باز با همین قیمت فعلی2100 تومانی اش P/E اش میشه 9.58
در حالیکه مثلا" قمرو با این تعدیلش P/E برابر 10 داره
یا قلرست پی بر ای 9.18 هستش با قیمت فعلی 3900 تومانی
یا قپیرا در قیمت فعلی 1860 تومانی اش P/E اش 10.5 هست
البته من هم خیلی بعید بدونم که بخواد تا 1500 تومن بریزه ولی قطعا" حتی اگه 220 تومن سود هم اعلام کنه رشدی نخواهد کرد و در همون محدوده 2100 تومن باید باز بشه
البته احتمالا" جو قندیها را با این نرخ 2130 تومانی جدید ارز مرجع پیشنهادی این هفته مثبت کنند
ولی قندیها فعلا" بالای آنچنانی نخواهند داشت و فقط به درد نوسانگیری میخورند تا زمانی که نرخ ارز مرجع تایید بشه در بودجه و افزایش نرخ شکر انجام بشهآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/03/01, 16:57.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر