وای ی ی ی امروز فهمیدم که سونامی فقط در ژاپن نبوده امروز در بازار ما هم سونامی اومد چطوره که در افت 40% قندیها سازمان شفاف سازی نمیخواد با اون وضع بنیادی جالب من میدونم چرا چون دوتا صعود اساسی دیگه داریم یکی تا یک ماه قبل از ماه رمضان و بعد دوباره یه نزول شدید و بعدی هم در ماه رمضان امروز چندتا از بچه های تالار بورس زنگ زدن و از خجالت سازمانیها در اومدن هر چی هم فحش خوردن نوش جون خودشون و خونواده هاشون که این نون ها رو از حقیقی بدبخت میدزدن میبرن خونه البته حقوقی هم امروز اون تن لش خودش رو تو قندیها تکون داد یه خریدی کرد
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
-
خب یه خبر رانتی بدم بهتون
این سهم تا پایان فروردین افزایش سرمایش میاد رو کدال...حالا اونایی که ۱۵۰۰ میفروشن بدونن که اولا با همین شرایط دارن با پی به ای ۶ میفروشن...ثانیا اگه اون ۵۰۰۰ تن رو هم بفروشه سودش میره بالای ۳۵۰ تومن یعنی دارن با پی به ای ۴ میفروشن
از همه اینا بگذریم افزایش سرمایش به زودی میاد رو کدال که اون موقع قیافه اونایی که ۱۵۰۰ میفروشن دیدن داره
حالا برید بفروشید...یک ماهه دیگه بهتون سلام میکنم
امان از جو گیری...همینقد نتونستن بفهمن که سهم بابا ۲۳۶ تومن ساخته...آخه چرا نمیفهمیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمن امروز وارد سهم شدم میخواستم سنگین بشم که صف شد. ....
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
تا 15 فروردین زمان هست که قند را با خودرو و بانکی و دارویی و... تعویض کرد.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
آموزش کثافت کاری در بورس- جلسه اول
اگر می خواهید یک معامله گر بی وجدان اما موفق باشید، قبلاً وجدان تان را استفراغ کنید...حال می توانید با خرید 3873 سهم قشهد قبل از بسته شدن آن سهم برای تعدیل مثبت، کار خود را آغاز کنید...
حال می توانید پی کارتان بروید و به دوستانتان بسپارید تا زمان بازگشایی، شما را در جریان بگذارند... در روز بازگشایی می توانید، 3873 سهم خود را در اوردر های 380 تایی به تعداد 11 اوردر در منفی 29 درصد بچینید. از سوی دیگر می توانید، 40000 سهم در منفی 29 برای خرید بگذارید...نگران نباشید، فروشندگان گوسفند، زیادند...اینجا بورس ایرانه و جای چریدن آدم های بی وجدان...
تا درسی جدید خدا نگهدار...راستی یادم رفت، صف خرید فردا هم تضمینیه، چون این سهم از این مفت تر نمیشه...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
الکی یه ضرر الکی دادیم ..........فروختم ....چون حالم از سفته باز های گروه قند به هم میخوره .....تف بر هر چی سفته بازه ....حرومشون باشه این سود ها و کسانی که باعث ریزش گروه قند شدن ........که بعدا پایین تر بخرن ........
جبرانش مال نهیاتا 10 روز کاریمه (- : چون 15 درصد سبدم بود .....الکی الکی باید ضرر بدیم توی یه بازگشایی مسخره و جو مسخره تر گروه .........
مردشور هر چی لاشخور رو ببره .........فقط قصفها میخرم از این به بعد .......
تازه الان میفهمم اونایی که پارسال سهامشون با 50 درصد یا 30-40 درصد پایین تر باز شد چی کشیدن ............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/13, 18:10.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالکی یه ضرر الکی دادیم ..........فروختم ....چون حالم از سفته باز های گروه قند به هم میخوره .....تف بر هر چی سفته بازه ....حرومشون باشه این سود ها و کسانی که باعث ریزش گروه قند شدن ........که بعدا پایین تر بخرن ........
جبرانش مال نهیاتا 10 روز کاریمه (- : چون 15 درصد سبدم بود .....الکی الکی باید ضرر بدیم توی یه بازگشایی مسخره و جو مسخره تر گروه .........
تازه الان میفهمم اونایی که پارسال سهامشون با 50 درصد یا 30-40 درصد پایین تر باز شد چی کشیدن ............
میثم جان از اینکه با ضرر از این سهم خارج شدی خیلی ناراحت شدم امیدوارم با هوش و ذکاوتت جبرانش کنی همونجور که کهنه سوار عزیز گفت بازگشایی قشهد بوی تعفنی داشت که اینقدر زیاد بود که هر کسی می تونست کلاشی بزرگ تو این صنفو ببینه روز قبلش میان می گن نرخ چغندر رفته بالا اما افزایش نرخ شکر منتفیه با این خبر اگر نیت درستی توش باشه باید همه سهام های قندی بسته می شدند چون نیت کثیفی پشتش و می خوان سود این صنعت بره توی جیب my family همه چیزو زیر پا میذارن وجدان شرف و آبرویی که ندارن
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالکی یه ضرر الکی دادیم ..........فروختم ....چون حالم از سفته باز های گروه قند به هم میخوره .....تف بر هر چی سفته بازه ....حرومشون باشه این سود ها و کسانی که باعث ریزش گروه قند شدن ........که بعدا پایین تر بخرن ........
تازه الان میفهمم اونایی که پارسال سهامشون با 50 درصد یا 30-40 درصد پایین تر باز شد چی کشیدن ............
80% سبدم اختصاص به قشهد داشت و بی هیچ دلیل قابل قبولی 23 میلیون تومان از ارزش پولم در ثانیه ای کم شد !!! :(
دردم اینه که اگر سهم اشتباهی انتخاب میکردم مثل کطبس با اون گزارش منفی میگفتم خودم کردم که بر خودم باد! اما....روی سهمی چنین سقوطی را تجربه کردم که یکی از بالاترین و بهترین پوششها و سوداوریها را داشت! چنین سقوط قیمتی را تنها با 3873 سهم در چنین قیمتی افتتاح گردید ، نمی دانم ناظر زمانی که با قیچی خود روبان افتتاح این بازگشایی را میبرید در خواب بود یا خود را به خواب زده بود ؟! ما که هر روز با چشمهایمان دستکاری تبهکاران را در معاملات میبینیم یعنی آنها که مسئولند نمی بینند ؟ یا آن دستها از آن همان مسئولان است ؟
دارم به یک پیام میرسم.....که بورس ایران جایی برای تحلیل و تحقیق نیست. اگر هم شانس بیاوری و سودی را سیو کنی چند برابرش را از تو به زور می کشند بیرون ...بورس ایران یک تاریکخانه ای است برای جابجایی کلاه ها !
نمیدانم آیا جای من اینجاست ...شاید من نباید پول تمیزم را وارد چنین جای کثیفی میکردم! شاید باید رفت جایی که هنوز آلوده نشده باشد! ....سوال اینجاست که در این کشور کجا تمیز و عاری از دستکاری و آلودگی مانده ؟!!!!!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postکیوان جان ماشالله وضعت خوبه ها
ضرر ۲۷درصدت ۲۳میلیونه پس ببین ماشالله هزار ماشالله وضعت توپه دیگه
اقا دست مارو هم بگیر
سرمایه بالا وارد بازار کردن باعث میشه آدم هم خودشو در برابر نوسانات مقاوم تر کنه و هم برعکس آسیب پذیریش هم بیشتر میشه!
دوباره باید کلی زمان از دست بدم تا قشهد این راه برگشت یکشبه را جبران کند و این برای برنامه ریزی من خوب نیست. فروش و تقدیم قشهد در این قیمت را هم به هیچ وجه نمی تونم بپذیرم مگر اینکه بخوان حرکتی مثل فایرا بریزن رو قشهد! یعنی چند روز دیگه یهو سهم بسته بشه واسه تعدیل مثبت واقعی!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postفکر میکنی الان من چه حالی دارم !
80% سبدم اختصاص به قشهد داشت و بی هیچ دلیل قابل قبولی 23 میلیون تومان از ارزش پولم در ثانیه ای کم شد !!! :(
دردم اینه که اگر سهم اشتباهی انتخاب میکردم مثل کطبس با اون گزارش منفی میگفتم خودم کردم که بر خودم باد! اما....روی سهمی چنین سقوطی را تجربه کردم که یکی از بالاترین و بهترین پوششها و سوداوریها را داشت! چنین سقوط قیمتی را تنها با 3873 سهم در چنین قیمتی افتتاح گردید ، نمی دانم ناظر زمانی که با قیچی خود روبان افتتاح این بازگشایی را میبرید در خواب بود یا خود را به خواب زده بود ؟! ما که هر روز با چشمهایمان دستکاری تبهکاران را در معاملات میبینیم یعنی آنها که مسئولند نمی بینند ؟ یا آن دستها از آن همان مسئولان است ؟
دارم به یک پیام میرسم.....که بورس ایران جایی برای تحلیل و تحقیق نیست. اگر هم شانس بیاوری و سودی را سیو کنی چند برابرش را از تو به زور می کشند بیرون ...بورس ایران یک تاریکخانه ای است برای جابجایی کلاه ها !
نمیدانم آیا جای من اینجاست ...شاید من نباید پول تمیزم را وارد چنین جای کثیفی میکردم! شاید باید رفت جایی که هنوز آلوده نشده باشد! ....سوال اینجاست که در این کشور کجا تمیز و عاری از دستکاری و آلودگی مانده ؟!!!!!
ضرر جزیی از معاملاته ولی اینجوریش دیگه نامردیه ..........از این به بعد سود هامو از بورس میکشم بیرون ....قبلا تزریق میکردم ....ولی از این به بعد نمیزارم سودم بمونه .......چون میکشه دوباره ازم .......هر کاری کنی یه جا پاچتو میگیره !!!
شاید باز هم من حالتو درک نکنم .....چون درصد تو بیشتر بوده کیوان جان ...........ولی از ضرر خودم بدجور اعصابم داغونه .......چون الکی بوده ......:(:(
1700- 1800 هم بازش میکدن غمی نبود ولی 1490 باز کردن یعنی یه جایی که کف کف بود .....///
نظر
-
گفتیم شبه عیدی قندی هم بخریم عیدیه کاممون شیرین بشه!!الان رسیدم خونه!!رفتم ببینم از قشهدم چه خبر!!الان احساس میکنم یکی با این کفشا که یخ نوردا میپوشن محکم زده تو صورتم!!با اعتماد بنفسه خاصی وقتی بسته شد گفتم اینو دیگه مثل شدوص موقع بازگشایی نمیفروشم....زهی خیال باطل (:|
به هر حال همچنان امیدوار باقی خواهم ماند :-|
نظر
-
دوستان فقط مواظب باشن بلایی که سر سهامدارای فایرایی آوردن سرتون نیاد!
دیروز تعدیل منفی داد و سهمو کله پا کردن و جمع کردن
امروز بست رفت برا تعدیل مثبت 60-70 درصدی!!
دیگه داره کم کم شرایط جوری میشه که تو روز روشن هم دارن دزدی میکنن و نهادی هم برا رسیدگی و احقاق حق نیست.اگر به ظاهر دیدین نهادی هم هست به خودتون زحمت ندین! سر همشون تو یه آخور بنده
نظر
-
منم پول جور کردم..شنبه با تمام توانم این سهم رو میخرم...دلیل نداره دیگه منفی ببینه این سهم....انقد میخریم که علاوه بر اینکه میانگین بیاد پایین..به اقایون بفهمونیم که سهامداراش میدونن چه بازی کثیفی دارن در میارن..A man should get to bleed in peace
نظر
نظر