قزوين كه همون ابتدا 4 درصد زد! قشهد اولش با منفي حركت كرد الان هم داره ميره براي 4 درصد!
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postسلام. برعكس قزوين كه صف خريدش شكل گرفته، شهد صف فروشش مرتب شده تا اين ساعت!!!!
قشهد برترین قندی هست ..در این چند روز اگر قندیها مثبت خوردن قشهد منفی شد دوستان حق داشتن ولی دیدیم وقتی قشهد منفی بود قندیها دیگه نای مثبت بودن هم نداشتن ..
قزوین که لیدر قندیهاست ...کافیه شل کنه تا ببیند چه بر سر قندیها میاد...
نظر
-
باتوجه به اينکه اکثرشرکتهاي قندي نرخ فروش روبين1300تا1350درنظرگرفتن وحالاکه دولت نرخ فروش شکررو1300تصويب کرده يعني نبايدانتظارتعديل ازسهامهاي قندي داشته باشيم
قيمت فروش چندتاشرکت قندي براي سال91
قپيرا1300 قشکروقنيشا1250
قمرو1320قصفها و قپيرا و قهکمت و قشهد1300تا1350
قنقش1300
بنظرم ازين به بعدسخت ميشه صعودقنديهاچون همه منتظرقيمت فروش بالاتربودن که عملاقيمت مصوب همون قيمت فروشيه که شرکتهاي قندي درنظرگرفتن یعنی بااین قیمت مصوب تعدیلی درکارنیست
پس دليلي براي رشدبيشترنيست بنظرم
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
باتوجه به اينکه اکثرشرکتهاي قندي نرخ فروش روبين1300تا1350درنظرگرفتن وحالاکه دولت نرخ فروش شکررو1300تصويب کرده يعني نبايدانتظارتعديل ازسهامهاي قندي داشته باشيم
قيمت فروش چندتاشرکت قندي براي سال91
قپيرا1300 قشکروقنيشا1250
قمرو1320قصفها و قپيرا و قهکمت و قشهد1300تا1350
قنقش1300
بنظرم ازين به بعدسخت ميشه صعودقنديهاچون همه منتظرقيمت فروش بالاتربودن که عملاقيمت مصوب همون قيمت فروشيه که شرکتهاي قندي درنظرگرفتن یعنی بااین قیمت مصوب تعدیلی درکارنیست
پس دليلي براي رشدبيشترنيست بنظرم
انتظار تعدیل مثبت دارم ..اونم تعدیل های تپل مپل ..البته از اونهایی که در لیست ما هستن ...تا 12 ماهه صبر کنید ..فعلا تا نه ماهه خبری نیست ...گزارش قنیدها همیشه تا نه ماهه چندان خبری نمیهش ولی 12 ماهه انفجار ..صبر می کنیم ....
قشهد شکر رو 1170 تومن دیده ...چه شود ..
نظر
-
سال مالی91 قپیراکه تمام شداینهم پیش بینی سال مالی31/4/92 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=31712
نرخ فروش شکررو1300درنظرگرفته یعنی همین نرخ مصوب پس بااین نرخ تعدیلی درکارنیست
قشهدشکررو1175 رودیده پیش بینی اولیه 124.5 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=30453
بااین قیمت 1300 تعدیلش چقدرمیشه 250 تومان هم سودبسازه با پی ای 10میشه 2500تومان قیمت الانش 2300تومانه یعنی یه جورایی همه تعدیلش پیش خورشده
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postسال مالی91 قپیراکه تمام شداینهم پیش بینی سال مالی31/4/92 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=31712
نرخ فروش شکررو1300درنظرگرفته یعنی همین نرخ مصوب پس بااین نرخ تعدیلی درکارنیست
قشهدشکررو1175 رودیده پیش بینی اولیه 124.5 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=30453
بااین قیمت 1300 تعدیلش چقدرمیشه 250 تومان هم سودبسازه با پی ای 10میشه 2500تومان قیمت الانش 2300تومانه یعنی یه جورایی همه تعدیلش پیش خورشده
حالا افزایش ظرفیت تولید به 70 هزار تن رو هم شما حساب کنید ..بااین سرمایه ..بالایی 600-700برا سال اینده ..پی برای چند بدیم من میدم 5 بالای 3000 حداقل قیمت سهم وکف قیمت سهم میشه ..
حالا با این شرایط که ما داریم پیش میریم شکر 1330 تومن میشه جوک مثل دلار 1226 تومن ..صبر می کنم ولی خوب اون موقع قندیهای خوب در این قیمتها نخواهند بود ...
نظر
-
بادرود خدمت دوستان
من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه
با قیمت فعلی 2150تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............
تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......
اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......
با تشکربي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبادرود خدمت دوستان
من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه
با قیمت فعلی 2150تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............
تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......
اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......
با تشکر
دوست من در حال حاضر همه قندی ها حباب دارند:
این هم صحبت هیئت مدیره قپیرا:
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postرئیس هیئت مدیره قپیرا:
سفته بازی فعالان بازار عامل رشد سهم های قندیست و قیمت فعلی سهم های قندی به دور از ارزش واقعی انهاست و سهامداران مواظب باشند تا ضرر نکنند!!
شرکتهایی که در منطقه اذربایجان هستند دارای مزیت هستند البته اذربایجان امسال با کم ابی مواجه است و این مسئله 300هزار تن از ظرفیت کشت چغندر کاسته است.
وی ارزش ذاتی قپیرا را 1500تومان عنوان کرد.
سهام قندی به دلیل حجم مبنای کم یه سری سفته باز میان پشتش
طرف با چند صد میلیون صف خرید درست میکنه ( البته بعد از خریداش در بازار منفی)
این عده با افزایش قیمت دلار در بوق و کرنا می زنند که آی فلان شود و آی بیثار شود
خداییش اگر از یه فرد کار درست بپرسید که نظرت روی سهام قندی چیه میگه طرفش هم نرو
شما از یه نفر مثل جناب محسن مختاری بپرسید
اگر گفتند قندی خوبه ، من بورسو می بوسم و می گذارم کنار
سهام قندی = سفته بازیهیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا سلام
دوست من در حال حاضر همه قندی ها حباب دارند:
این هم صحبت هیئت مدیره قپیرا:
سهام قندی به دلیل حجم مبنای کم یه سری سفته باز میان پشتش
طرف با چند صد میلیون صف خرید درست میکنه ( البته بعد از خریداش در بازار منفی)
این عده با افزایش قیمت دلار در بوق و کرنا می زنند که آی فلان شود و آی بیثار شود
خداییش اگر از یه فرد کار درست بپرسید که نظرت روی سهام قندی چیه میگه طرفش هم نرو
شما از یه نفر مثل جناب محسن مختاری بپرسید
اگر گفتند قندی خوبه ، من بورسو می بوسم و می گذارم کنار
سهام قندی = سفته بازیدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
ما قشهدی که 1500 فروختیم ر امروز دوباره بالاتر خریدیم ......عجب روزگاری شده ......:d بهترین قندی همینه ....بقیه به زور تصفیه و الکل سود میسازن ....این مثل مرد تولید میکنه .......:))
نمیخواستم بخرم امروز ...دلار رو بچه ها تو تاپیک گفتن 4000 تومن شده .....نتنونستم جلوی خودم رو بگیرم ........وگرنه من بیام 2200 پول به قشهد بدم =))
البته کم خریدم .........پله اول بود .....///
نظر
-
جناب دربانی خود ان فرد که میگه حبابند داره میگه قپیرا 1500 که الان 1200 است پس ملاک حرف این فرد هم باشد که حرفشو داره نفی میکند بعد هم ضمن احترام به جناب مختاری دلیل اینکه چون یک نفر میگوید بد است میبوسم کنار میگذارم دال بر نداشتن اطلاعات از طرف شما محسوب میشود اینطوری من هم میگویم فلانی کاردرست است میگوید قندی خوب است و یک سیکل معیوب بدون منطق ساخته میشود
کارخانجات قند شاید حدود 8 سال پیش از قدرهای بورس بودند با به وجود امدن مافیای وابسته به حکومت و واردات بیرویه با دلار ارزان بیت المال نفس اینها را گرفتند و به ورطه ورشکستگی و بیکاری هزاران کارگر کشیده شدند حالا نرخ دلار از انجا موثر است که این امتیاز از اینهاگرفته شده است حالا کارخانجات میتوانند مسیر رو به رشد در شرایط عادلانه را طی کنند
میتوانند قدرت چانه زنی مقابل نرخهای غیر منصفانه دولت در قیاس با تورم داشته باشند میتوانند زرنگ باشند و اگر دولت زیر بار نرفت انها هم صادر کنند
کلا یک فرمول که سهام قندی مساوی سفته بازی بدون در نظر گرفتن تفاوت کارکرد کارخانه ها با هم نشان از بدبینی شدید شما دارد
نظر
-
مدیر عامل قپیرا مگه نمیگه حبابه خوب ما هم قپیرا نمی خریم..ارزونی خودش رو 1200 نگه داره برا نوه هاش ..
مدیر عامل سایر قندیها حرفی از حباب نزدن اونها رو دریابید ...در ضمن به حرف احدی خرید فروش نکنید نه پرریسک نه مدیر عامل نه هیچ با بای دیگه ای ..
مدیر عامل صدرا هم می گفت صدرا دیگه زیر 250 نمی بینه ولی خوب صدرا نابود شد دود شد رفت رو هوا ....مگه من خودم چلاقم که بشینم ببینم مدیرعامل چی میگه تازه رو حرفش برم سهام خرید فروش کنم ....
مدیرعامل تحلیل هاش رو نگه داره برا نوه ونتیجه هاش ...همین ..
نظر
-
اخ جون پس صحبت از حبابه؟؟ من حاضرم بقیشو روی 1500 اضافه کنم ..............>:d<
راستی جدیدا قیمت شکر مصوب چند شده؟؟ نرخ خریده چغندر چنده؟؟ یکی اینا رو به ما بگه تا ببینیم قشهد چند میارزه........///
نظر
نظر