شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizare1982
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 590

قزوين كه همون ابتدا 4 درصد زد! قشهد اولش با منفي حركت كرد الان هم داره ميره براي 4 درصد!
    پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• aghaye boursi
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 109

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
      قزوين كه همون ابتدا 4 درصد زد! قشهد اولش با منفي حركت كرد الان هم داره ميره براي 4 درصد!
      ایشاا...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
        سلام. برعكس قزوين كه صف خريدش شكل گرفته، شهد صف فروشش مرتب شده تا اين ساعت!!!!
        سلام..

قشهد برترین قندی هست ..در این چند روز اگر قندیها مثبت خوردن قشهد منفی شد دوستان حق داشتن ولی دیدیم وقتی قشهد منفی بود قندیها دیگه نای مثبت بودن هم نداشتن ..

قزوین که لیدر قندیهاست ...کافیه شل کنه تا ببیند چه بر سر قندیها میاد...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

قشهد هدف همچنان بالی 3000 با این شرایط این تورم ..در شمن بعد قزوین کمریسک ترین سهم گروه قند هست ..

نظر

• برزیل
            Banned
            • Aug 2025
            • 415

باتوجه به اينکه اکثرشرکتهاي قندي نرخ فروش روبين1300تا1350درنظرگرفتن وحالاکه دولت نرخ فروش شکررو1300تصويب کرده يعني نبايدانتظارتعديل ازسهامهاي قندي داشته باشيم
            قيمت فروش چندتاشرکت قندي براي سال91
            قپيرا1300 قشکروقنيشا1250
            قمرو1320قصفها و قپيرا و قهکمت و قشهد1300تا1350
            قنقش1300

بنظرم ازين به بعدسخت ميشه صعودقنديهاچون همه منتظرقيمت فروش بالاتربودن که عملاقيمت مصوب همون قيمت فروشيه که شرکتهاي قندي درنظرگرفتن یعنی بااین قیمت مصوب تعدیلی درکارنیست
            پس دليلي براي رشدبيشترنيست بنظرم

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post

باتوجه به اينکه اکثرشرکتهاي قندي نرخ فروش روبين1300تا1350درنظرگرفتن وحالاکه دولت نرخ فروش شکررو1300تصويب کرده يعني نبايدانتظارتعديل ازسهامهاي قندي داشته باشيم
              قيمت فروش چندتاشرکت قندي براي سال91
              قپيرا1300 قشکروقنيشا1250
              قمرو1320قصفها و قپيرا و قهکمت و قشهد1300تا1350
              قنقش1300

بنظرم ازين به بعدسخت ميشه صعودقنديهاچون همه منتظرقيمت فروش بالاتربودن که عملاقيمت مصوب همون قيمت فروشيه که شرکتهاي قندي درنظرگرفتن یعنی بااین قیمت مصوب تعدیلی درکارنیست
              پس دليلي براي رشدبيشترنيست بنظرم

انتظار تعدیل مثبت دارم ..اونم تعدیل های تپل مپل ..البته از اونهایی که در لیست ما هستن ...تا 12 ماهه صبر کنید ..فعلا تا نه ماهه خبری نیست ...گزارش قنیدها همیشه تا نه ماهه چندان خبری نمیهش ولی 12 ماهه انفجار ..صبر می کنیم ....

قشهد شکر رو 1170 تومن دیده ...چه شود ..

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

سال مالی91 قپیراکه تمام شداینهم پیش بینی سال مالی31/4/92 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=31712
                نرخ فروش شکررو1300درنظرگرفته یعنی همین نرخ مصوب پس بااین نرخ تعدیلی درکارنیست
                قشهدشکررو1175 رودیده پیش بینی اولیه 124.5 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=30453
                بااین قیمت 1300 تعدیلش چقدرمیشه 250 تومان هم سودبسازه با پی ای 10میشه 2500تومان قیمت الانش 2300تومانه یعنی یه جورایی همه تعدیلش پیش خورشده

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                  سال مالی91 قپیراکه تمام شداینهم پیش بینی سال مالی31/4/92 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=31712
                  نرخ فروش شکررو1300درنظرگرفته یعنی همین نرخ مصوب پس بااین نرخ تعدیلی درکارنیست
                  قشهدشکررو1175 رودیده پیش بینی اولیه 124.5 http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=30453
                  بااین قیمت 1300 تعدیلش چقدرمیشه 250 تومان هم سودبسازه با پی ای 10میشه 2500تومان قیمت الانش 2300تومانه یعنی یه جورایی همه تعدیلش پیش خورشده
                  تعدیلش خیلی بالاتر میشه بالای 350 ..

حالا افزایش ظرفیت تولید به 70 هزار تن رو هم شما حساب کنید ..بااین سرمایه ..بالایی 600-700برا سال اینده ..پی برای چند بدیم من میدم 5 بالای 3000 حداقل قیمت سهم وکف قیمت سهم میشه ..

حالا با این شرایط که ما داریم پیش میریم شکر 1330 تومن میشه جوک مثل دلار 1226 تومن ..صبر می کنم ولی خوب اون موقع قندیهای خوب در این قیمتها نخواهند بود ...

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

بادرود خدمت دوستان

من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه

با قیمت فعلی 2150تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............

تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......

اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......

با تشکر
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• Merita
                      ستاره دار (4)
                      • Jun 2012
                      • 389

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                      بادرود خدمت دوستان

من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه

با قیمت فعلی 2150تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............

تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......

اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......

با تشکر
                      با سلام

دوست من در حال حاضر همه قندی ها حباب دارند:

این هم صحبت هیئت مدیره قپیرا:

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      رئیس هیئت مدیره قپیرا:
                      سفته بازی فعالان بازار عامل رشد سهم های قندیست و قیمت فعلی سهم های قندی به دور از ارزش واقعی انهاست و سهامداران مواظب باشند تا ضرر نکنند!!
                      شرکتهایی که در منطقه اذربایجان هستند دارای مزیت هستند البته اذربایجان امسال با کم ابی مواجه است و این مسئله 300هزار تن از ظرفیت کشت چغندر کاسته است.
                      وی ارزش ذاتی قپیرا را 1500تومان عنوان کرد.

سهام قندی به دلیل حجم مبنای کم یه سری سفته باز میان پشتش

طرف با چند صد میلیون صف خرید درست میکنه ( البته بعد از خریداش در بازار منفی)

این عده با افزایش قیمت دلار در بوق و کرنا می زنند که آی فلان شود و آی بیثار شود

خداییش اگر از یه فرد کار درست بپرسید که نظرت روی سهام قندی چیه میگه طرفش هم نرو

شما از یه نفر مثل جناب محسن مختاری بپرسید

اگر گفتند قندی خوبه ، من بورسو می بوسم و می گذارم کنار

سهام قندی = سفته بازی
                      هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                        با سلام

دوست من در حال حاضر همه قندی ها حباب دارند:

این هم صحبت هیئت مدیره قپیرا:

سهام قندی به دلیل حجم مبنای کم یه سری سفته باز میان پشتش

طرف با چند صد میلیون صف خرید درست میکنه ( البته بعد از خریداش در بازار منفی)

این عده با افزایش قیمت دلار در بوق و کرنا می زنند که آی فلان شود و آی بیثار شود

خداییش اگر از یه فرد کار درست بپرسید که نظرت روی سهام قندی چیه میگه طرفش هم نرو

شما از یه نفر مثل جناب محسن مختاری بپرسید

اگر گفتند قندی خوبه ، من بورسو می بوسم و می گذارم کنار

سهام قندی = سفته بازی
                        عجبببب من میگم این قندیا بیان یه کار کنن حالا که سهامشون سفته بازیه بیان کلا ببندنشون اینا هم مگه دیوونن میرن عراق شکر رو راحت کیلیو تو بدترین حد 2000 میفروشن این شرکتهای قندی تو ایران چی میخوان رو هوا هم 500تن شکر هم که داشته باشن ازشون میخرن اخه من شنیدم خود عراقیها هم میدن جای دیگه با قیمت بیشتر!!!دوست عزیز خوبیه این شرکتهای به اصطلاح کو چیک اینه که با یه کوچولو معاملات مثبت قیمت پایانی خوب تغییر میکنه من خودم چند روز پیش قشهد خریدم با این همه منفی و کش و قوس برام در اومده 2180 هنوزم پایانی سهم بالای 2220 هستش یعنی با دو روز مثبت هم که فرض کنیم بازم سود معقولی گیرم میاد در ضمن خیلیا که تو تجهیزاتیها تو خودرویها تو سیمانیها قدیم یل بازار بودن الان دارن با کدهای خود و خانواده قندی میخرن !!
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

ما قشهدی که 1500 فروختیم ر امروز دوباره بالاتر خریدیم ......عجب روزگاری شده ......:d بهترین قندی همینه ....بقیه به زور تصفیه و الکل سود میسازن ....این مثل مرد تولید میکنه .......:))

نمیخواستم بخرم امروز ...دلار رو بچه ها تو تاپیک گفتن 4000 تومن شده .....نتنونستم جلوی خودم رو بگیرم ........وگرنه من بیام 2200 پول به قشهد بدم =))
                          البته کم خریدم .........پله اول بود .....
                          ///

نظر

• negar
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2025
                            • 536

جناب دربانی خود ان فرد که میگه حبابند داره میگه قپیرا 1500 که الان 1200 است پس ملاک حرف این فرد هم باشد که حرفشو داره نفی میکند بعد هم ضمن احترام به جناب مختاری دلیل اینکه چون یک نفر میگوید بد است میبوسم کنار میگذارم دال بر نداشتن اطلاعات از طرف شما محسوب میشود اینطوری من هم میگویم فلانی کاردرست است میگوید قندی خوب است و یک سیکل معیوب بدون منطق ساخته میشود
                            کارخانجات قند شاید حدود 8 سال پیش از قدرهای بورس بودند با به وجود امدن مافیای وابسته به حکومت و واردات بیرویه با دلار ارزان بیت المال نفس اینها را گرفتند و به ورطه ورشکستگی و بیکاری هزاران کارگر کشیده شدند حالا نرخ دلار از انجا موثر است که این امتیاز از اینهاگرفته شده است حالا کارخانجات میتوانند مسیر رو به رشد در شرایط عادلانه را طی کنند
                            میتوانند قدرت چانه زنی مقابل نرخهای غیر منصفانه دولت در قیاس با تورم داشته باشند میتوانند زرنگ باشند و اگر دولت زیر بار نرفت انها هم صادر کنند
                            کلا یک فرمول که سهام قندی مساوی سفته بازی بدون در نظر گرفتن تفاوت کارکرد کارخانه ها با هم نشان از بدبینی شدید شما دارد

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

مدیر عامل قپیرا مگه نمیگه حبابه خوب ما هم قپیرا نمی خریم..ارزونی خودش رو 1200 نگه داره برا نوه هاش ..

مدیر عامل سایر قندیها حرفی از حباب نزدن اونها رو دریابید ...در ضمن به حرف احدی خرید فروش نکنید نه پرریسک نه مدیر عامل نه هیچ با بای دیگه ای ..

مدیر عامل صدرا هم می گفت صدرا دیگه زیر 250 نمی بینه ولی خوب صدرا نابود شد دود شد رفت رو هوا ....مگه من خودم چلاقم که بشینم ببینم مدیرعامل چی میگه تازه رو حرفش برم سهام خرید فروش کنم ....

مدیرعامل تحلیل هاش رو نگه داره برا نوه ونتیجه هاش ...همین ..

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

اخ جون پس صحبت از حبابه؟؟ من حاضرم بقیشو روی 1500 اضافه کنم ..............>:d<

راستی جدیدا قیمت شکر مصوب چند شده؟؟ نرخ خریده چغندر چنده؟؟ یکی اینا رو به ما بگه تا ببینیم قشهد چند میارزه........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X