شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
پاسخ : شيشه همدان ( كهمدا )
دروددر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
کهمدا با فروش موجودی ها و اینکه بتونه کل تولیدات رو بفروشه با فرض 105 هزار تن سال جاری و 130 هزار تن سال بعد
میشه به سود های 220 سال جاری و 335 سال آینده امیدوار بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
تا مجمع 6روز کاری دیگر بیشتر معامله نخواهد شد.در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
....سلام اقا وحید.....سپاس از شما بابت مطالب و سیگنال هایی که به اشتراک میگذارید........میشه اگر زحمت نیست یک تاپیک جداگانه به نام وحید 20.باز کنید و تمام مطالب و نمودارهاتون یک جا متمرکز باشه.....باز هم ممنوندر اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتا مجمع 6روز کاری دیگر بیشتر معامله نخواهد شد.
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.
نظر
-
دروددر اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post....سلام اقا وحید.....سپاس از شما بابت مطالب و سیگنال هایی که به اشتراک میگذارید........میشه اگر زحمت نیست یک تاپیک جداگانه به نام وحید 20.باز کنید و تمام مطالب و نمودارهاتون یک جا متمرکز باشه.....باز هم ممنون
از لطف شما ممنونم
فعلا با همین رویه راحتم
تاپیک فکر میکنم مسولیت سنگینی برام ایجاد میکنه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
عملا در این روزهای منفی اخیر بازار سهممان در امان بود.در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتا مجمع 6روز کاری دیگر بیشتر معامله نخواهد شد.
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.
دیروز که ناظر اجازه معامله نداد و امروز هم مطابق انتظار معامله با درصد مثبت را تایید نکرد! و سهم با محدودیت دامنه نوسان همراه و به صف خرید نشست.
حجم مبنا رو هم پر نکردند!
این تقریبا یک رویه شده و اسما بازگشایی ها بدون محدودیت و در عمل بعد از دوروز به با محدودیت تبدیل میشن!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
شیشه همدان (#کهمدا)
گزارش #فعالیت_ماهانه (#بهمن_۱۴۰۱) دوره ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
سال مالی منتهی به: ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
✅افزایش ۱۰۲.۰۳ درصدی فروش بهمن ۱۴۰۱ در مقایسه با ماه گذشته
✅رشد ۱۶۵.۳۸ درصدی فروش بهمن ۱۴۰۱ در مقایسه با بهمن ۱۴۰۰
✅رشد ۴۶.۶۸ درصدی فروش ۸ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته
نظر
-
#کهمدا
#گزارش_فعالیت_ماهانه#دوره_1_ماهه منتهی به 1402/01/31
شرکت شیشه همدان طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1402/01/31 معادل 1,514,763 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 173% افزایش داشته است.«کهمدا» با سرمایه ثبت شده 7,500,000 میلیون ریال طی عملکرد 10 ماهه سال مالی منتهی به 1402/03/31 مبلغ 9,726,445 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 67% رشد داشته است.
نظر
-

نظر