شيشه همدان ( كهمدا )
Collapse
X
-
پاسخ : شيشه همدان ( كهمدا )
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
کهمدا با فروش موجودی ها و اینکه بتونه کل تولیدات رو بفروشه با فرض 105 هزار تن سال جاری و 130 هزار تن سال بعد
میشه به سود های 220 سال جاری و 335 سال آینده امیدوار بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتا مجمع 6روز کاری دیگر بیشتر معامله نخواهد شد.
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.
نظر
-
در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post....سلام اقا وحید.....سپاس از شما بابت مطالب و سیگنال هایی که به اشتراک میگذارید........میشه اگر زحمت نیست یک تاپیک جداگانه به نام وحید 20.باز کنید و تمام مطالب و نمودارهاتون یک جا متمرکز باشه.....باز هم ممنون
از لطف شما ممنونم
فعلا با همین رویه راحتم
تاپیک فکر میکنم مسولیت سنگینی برام ایجاد میکنه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتا مجمع 6روز کاری دیگر بیشتر معامله نخواهد شد.
خریدهامو دیروز در منفی و امروز هم اول وقت تکمیل کردم. باتوجه به عدم رشد قابل توجه این سهم در مدت خرید عمده خریدم از محل تبدیل بخشی از سود رشدهای سهم های تند و تیز سبد بود.
دیروز که ناظر اجازه معامله نداد و امروز هم مطابق انتظار معامله با درصد مثبت را تایید نکرد! و سهم با محدودیت دامنه نوسان همراه و به صف خرید نشست.
حجم مبنا رو هم پر نکردند!
این تقریبا یک رویه شده و اسما بازگشایی ها بدون محدودیت و در عمل بعد از دوروز به با محدودیت تبدیل میشن!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
شیشه همدان (#کهمدا)
گزارش #فعالیت_ماهانه (#بهمن_۱۴۰۱) دوره ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
سال مالی منتهی به: ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
✅افزایش ۱۰۲.۰۳ درصدی فروش بهمن ۱۴۰۱ در مقایسه با ماه گذشته
✅رشد ۱۶۵.۳۸ درصدی فروش بهمن ۱۴۰۱ در مقایسه با بهمن ۱۴۰۰
✅رشد ۴۶.۶۸ درصدی فروش ۸ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته
نظر
-
#کهمدا
#گزارش_فعالیت_ماهانه#دوره_1_ماهه منتهی به 1402/01/31
شرکت شیشه همدان طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1402/01/31 معادل 1,514,763 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 173% افزایش داشته است.«کهمدا» با سرمایه ثبت شده 7,500,000 میلیون ریال طی عملکرد 10 ماهه سال مالی منتهی به 1402/03/31 مبلغ 9,726,445 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 67% رشد داشته است.
نظر
-
نظر