کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اين گزارش مسخره رو اگه كسي ميتونه تحليل كنه من كه نتونستم مديراش از صدرام دروغگو ترن 37 تومن سودو يه دفه ميكنن 39 تومن زيان
شرمنده دوست عزیزم ساده جان اما یادتونه وقتی تو زیرخاکی از این سهم گفتید و اوضاع خوبش کاملا محترمانه و به گونه ای که ناراحت نشید و به گونه ای که دیگران و کاربران سایت های دیگر متوجه نشوند از تعدیل منفی قطعیه این سهم گفتم....بعد دوستی در پیام خصوصی گفت منم شنیدم اوضاش خوبه گفتم تعدیل منفیش بسیار بیشتر از چیزیه که تو تاپیک گفتم ولی شاید دوستمان بخواد بفروشه بهش فرصت فروش بده....بعد با آقا باربد هم صحبت کردیم...گفتم بحث این شرکت تنها نیست اوضاع صنعت اصلا خوب نیست...یکی از واحداش تعطیله...به خریدای ملی بی توجه باشید....الآن هم که نتیجشو میبینید...ایضا که جواب شما معنای عمیقی داشت که خلاصه اش این بود> شما در جریان نیستید و ما هم بیخیال شدیم تا گزارش ها بیاد...مثل بعضی از تعدیلاتی که میگوییم و عده ای شروع به تیکه انداختن میکنن و تصمیم میگیریم صبر کنیم تا گزارش بیاد.....
يادش بخير زماني که اين تاپيک باز شد از آقاي باربد يه نقل قول کردم که گفته شده بود سهم زيان ده هست و براي ورود موظب باشيد ،در اون موقع ، فرداي اون روز پست حذف شد ، حالا مشخص شد که زيان ده هست سينا جان
شرمنده دوست عزیزم ساده جان اما یادتونه وقتی تو زیرخاکی از این سهم گفتید و اوضاع خوبش کاملا محترمانه و به گونه ای که ناراحت نشید و به گونه ای که دیگران و کاربران سایت های دیگر متوجه نشوند از تعدیل منفی قطعیه این سهم گفتم....بعد دوستی در پیام خصوصی گفت منم شنیدم اوضاش خوبه گفتم تعدیل منفیش بسیار بیشتر از چیزیه که تو تاپیک گفتم ولی شاید دوستمان بخواد بفروشه بهش فرصت فروش بده....بعد با آقا باربد هم صحبت کردیم...گفتم بحث این شرکت تنها نیست اوضاع صنعت اصلا خوب نیست...یکی از واحداش تعطیله...به خریدای ملی بی توجه باشید....الآن هم که نتیجشو میبینید...ایضا که جواب شما معنای عمیقی داشت که خلاصه اش این بود> شما در جریان نیستید و ما هم بیخیال شدیم تا گزارش ها بیاد...مثل بعضی از تعدیلاتی که میگوییم و عده ای شروع به تیکه انداختن میکنن و تصمیم میگیریم صبر کنیم تا گزارش بیاد.....
دشمنت شرمنده مهران جان......ما به شما ارادت داشتيم داريم و خواهيم داشت اما قبول بفرماييد گزارش بو داره اينا نرخ محصولاتشون بالا رفته ولي مطلقا بهش اشاره نكردن كافيه يه سر به بازار بزنيد نرخ چوب و مشتقات چوبي دستتون بياد...قيمت ورق فيبر تو بازاراي جهاني به شدت بالا رفته من نميدونم اين چه گزارشيه كه دادن
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
تو اين گزارش مسخره اون قسمت سود عملياتي هست كه اومدن به يكباره زيان عملياتي اعلام كردن بايد از شركت پرسيد يعني شما توليد و فروشوتون اينقد پايين بوده كه زيان عملياتي پوشش داديد؟واقعا اگه كسي تحليل گر باشه اينو قبول ميكنه؟اينا اومدن هزينه هاي ماليشونو اينقد بالا اعلام كردن كه آدم نميدونه چي بگه ...چيه اين گزارشو تحليل كنيم ...من تو تحليل اوراق بهادار هيچ موقع به اي پي اس توجه نميكنم و فقط فعاليت عملياتي شركتو مورد بررسي قرار ميدم اين گزارش ديگه شورشو تو دروغگويي درآوده...حتي ساده ترين اصول حسابداري رو رعايت نكردن و كسي كه كارش همينه متوجه ميشه صورتاي مالي بنا به خواست مديران دستكاري شده اما بريم كجا شكايت كنيم ...حالا ببينيم چند قيمت ميزنن
من همينجا دوستانه به تمام كسايي كه تحليل اوراق بهادار ميكنن ميگم تو تحليل شركتا هيچ موقع به اي پي اس توجه نكنن اي پي اس يه دروغ بزرگه كه شركتا واسه خوب نشون دادن يا بد نشون دادن وضعيتشون به سهامدارا ميگن فقط فقط فقط فاكتوراي مربوط به فعاليت عملياتي شركتو مورد بررسي قرار بدن مطمئن باشن هميشه سود ميكنن
دوستان تو گزارش فيبر به يه نكته دقت كنيد اونم اينه كه شركت 39 تومن زيان پيشبيني كرده ولي 6 ماهه 45 تومن زيان پوشش داده به نظرتون اين چه نكته اي توشه؟شركت راحت ميتونسته با زيان 45 تومني پيشبيني زيانشو 90 تومن اعلام كنه ولي 39 تومن اعلام كرده يعني با زرنگي تمام جا رو واسه تعديلات بعدي تو گزارشش گذاشته ...با اين كارش گزارشو پيچيده كرده كه تحليل گر نتونه حدس بزنه اين شركت تو گزارش بعدي ميخاد تعديل مثبت بده يا منفي....يه نگا به گزارش فيبر بندازيد اومدن بهاي تمام شدشونو اينقد بالا اعلام كردن كه هيچكس نتونه حرفي بزنه از اون طرف فروششونو اينقد پايين اعلام كردن كه آدم فك ميكنه اين شركت تو اين 6 ماه تعطيل بوده... واقعا كه
حالا چه جوري ميشه تشخيص داد اينا ميخان تعديل مثبت بدن يا منفي؟اگه قيمت سهم اومد پايين بدونيد گزارش بعدي تعديل مثبت داره و گرنه تعديل منفيه و علت اينكه گزارش پيشبينيشونو اينقد دير دادن همينه چون ميخان تا زمان گزارش بعدي زمان زيادي نباشه
نظر