سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 968

این سهم بیش از دو ماه هست که روند نزولی داره از قیمت محدوده 190 تومان تا 130 تومان افت قیمتی داشته محدوده حمایتی 128 تا 130 تومان برای سهم تراکم حمایتی 3 فیبوناچی هست . در کل اصلاح سهم را تمام شده میبینم از نظر زمانی هم سهم به محدوده زمانی مورد انتظار رسیده در چند روز اینده انتظار روند رو به رشد سهم دور از ذهن نخواهد بود.

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• m.rahmani
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 181

چطور ممکنه یک شرکت سرمایه گذاری با این پرتفوی و املاکی مثل گلستان .... قیمتش با قیمت سال قبلش یکی باشه؟ واقعا هدف حقوقی این سهم از پائین نگهداشتن قیمت چیه؟ سهم با اگهی مزایده تا 190 رفت ولی مثل نمادهائی که دچار سفته بازی شدن این وضعیت رو داره. امیدوارم بزودی دست خرابکارانش رو بشه ومدیرش رسوا بشه. برای مدیرعاملش هم متاسفم

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط m.rahmani پست شده است View Post
        چطور ممکنه یک شرکت سرمایه گذاری با این پرتفوی و املاکی مثل گلستان .... قیمتش با قیمت سال قبلش یکی باشه؟ واقعا هدف حقوقی این سهم از پائین نگهداشتن قیمت چیه؟ سهم با اگهی مزایده تا 190 رفت ولی مثل نمادهائی که دچار سفته بازی شدن این وضعیت رو داره. امیدوارم بزودی دست خرابکارانش رو بشه ومدیرش رسوا بشه. برای مدیرعاملش هم متاسفم
        وبیمه مفته ، فقط یکم صبر میخواد .

نظر

• m.rahmani
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 181

بيمه ايران بشدت داره سهم رو كنترل مي كنه و هرتقاضائي رو با عرضه زياد پاسخ ميده. روزي كه آگهي مزايده املاك گلستان مجددا رو بشه آنوقت تحليلها روي سهم از 250 شروع ميشه...

نظر

• arezoosru
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 147

بذارید 140 رو رد کنه بعد بریم سمتش

خیلی دوس دارم بدونم این یهم چی داره
            [COLOR=#0000ff]
            [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• m.rahmani
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 181

نكنه مي خواد فك بازارو پائين بياره؟/:.rolleyessmileyani فقط در صورتي ميتونه رشد مناسب داشته باشه كه اگهي فروش يا فروش ملك گلستان دوباره رو بشه. دراينصورت ديگر حقوقي زحمت پركردن حجم مبنا را نخواهد كشيد و سهم بسته شده... بالاي 250 باز ميشود شك نكنيد

نظر

• Ali zahedi
                كاربر فعال
                • Sep 2012
                • 676

سهم 155 رد کنه میره برای 175

نظر

• Ali zahedi
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 676

اگر مجتمع تجاری وبیمه فروش رود حتی قیمت 400 تومان هم رویایی می شود تصور کنید که این 2000 میلیارد تومان در بورس سرمایه گذاری شود چون قرار است یک افزایش 100 درصدی سرمایه هم انجام شود
                  به هر حال خرید وبیمه یعنی خرید یک شرکت ساختمانی مفت شما ببینید ثنوسا با این که سودی ندارد روی چه قیمتی معامله می شود و از این جا ببینید چقدر وبیمه عقب است
                  من خودم در سال 82 بخشی از وبیمه ام را در 320 تومان فروختم در حالی که سود سالانه ای حدود 25 تومان داشت و تنها دلیل پی به ای بالا همین پتانسیل امروزی بود منتها وبیمه چون یک هلدینگ سیمانی بود در آن زمان با افت سیمانی ها از دور خارج شد و خودش هم کم کم سرمایه هایش را به خارج از بورس انتقال داد و البته حالا می خواهد با فروش ساختمان ها به یک سهامدار عمده شیمیایی تبدیل شود که خودش نقطه امیدی است زیرا با فروش این ساختمان ها چندین برابر سرمایه شرکت درامدسازی می شود
                  در هر حال مشکل شرکت این است که بعد از آجودانیان مدیر خوبی نداشت وگرنه اگر سیمانی ها را حفظ کرده بود حالا بهتر از این بود و البته ساختمان هم سود خوبی می دهد
                  من خودم عمده خرید وبیمه ام متعلق به سالای قبل و با قیمت تمام شده زیر 40 تومان است (با حتساب سود مجامع شرکت وگرنه حوالی 67 تومان خریده ام )اما زیر 400 نمی فروشم

نظر

• hamid888
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 1207

دوستان به امید خدا اگه فردا گیرم بیاد می خرم
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

سهم تا 1 ماه آینده بیش از 300 تومان میشه

نظر

• پایتخت
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 91

وبیمه
                        سهم فردا به خط روند نزولی خود برخورد کرده که RSI نیز این مقاومت را تایید میکند و در صورت عبور میتواند تا حوالی 160 تومان رشد کند . MFI و MACD نیز وضعیت مناسبی دارند که نویدی است بر شکسته شدن مقاومت .
                        اما در صورتی که موفق به عبور نشود احتمال اصلاح دوباره تا 130 و سپس حرکت و شکستن خط روند نزولی بیشتر می شود ، خرید در صف خرید فردا چندان گزینه مناسبی نیست و باید منتظر شکست شد و سپس اقدام کرد و یا در پولبک بعد از شکست خرید نهایی را انجام داد . البته در صورت عدم عبور بهتر است منتظر 130 مانده و سپس با اطمینان ورود کنیم .

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............

نظر

• m.rahmani
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 181

داريم با قدرت رد ميشيم. نگران نباشيد دوستان... معاملات امروز هم كد به كد شدن بين حقوقي ها بود براي جمع كردن بيشتر سهم ... همچنان اعتقاد دارم سهم بايد به بالاي 250 برسه

نظر

• m.rahmani
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 181

قيمت فعلي اصلا برازنده اين سهم نيست. پروژه گلستان مي تونه حالت انفجاري باشه و ....

نظر

• پایتخت
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 91

سهم امروز عالی معامله شد و نکته قابل توجه حجم معامله بی نظیر 54 میلیونی بود که باعث شد قیمت از ابر کومو رد بشه و چرخش کومویی رو مشاهده می کنیم که نوید یک حرکت صعودی قوی است .
                              چیکواسپین نیز فردا از ابر کومو عبور میکنه و وارد فضای باز میشه ، وضعیت اندیکاتورها مناسب هست و در تایم هفتگی مکدی داره سیگنال خرید صادر میکنه . با توجه به نکات مثبت و خبرهای خوب از بنیاد سهم انتظار دارم اینبار سقف تاریخی در 195 شکسته بشه و سهم رو بعد از مدتها بالای 200 ببینیم .
                              حد ضرر رو هم میتونیم بزاریم رو همین مقاومت شکسته شده در حدود 155

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............

نظر

• امیران
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 242

دیشب تماسی با یکی از اساتید و مدرسان برجسته ی تکنیکال داشتم

ایشون تاکید عجیبی رو این سهم داشتن و چند بار تو صحبت هاشون

به خرید وبیمه و همچنین ولساپا تاکید کردند و قول بازدهی 200 درصدی

رو به از این دو تا سهم دادن....

البته قیمت خرید خودشون 140 تا 150 بود ولی تا قیمت 200 هم ایشون میگفتن

فقط بخرید....

بنده دو تا یادگاری از ایشون دارم و به همین دلیل اطمینان 100 درصدی دارم

یکی ونفت 180 تومنی

و دیگری وتوکا 280 تومنی

بررسی بیشتر با دوستان....

ولی اطمینان دارم بعد 200 و 250 تومن تازه بازار میاد پشت سهم....

نظر

در حال کار...
                                X