سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dpi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 578

پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

دوستان اگه فردا دوباره بیمه ایران بازی دار آورد و دستکاری قیمت کرد به این شماره 84083440 شکایت کنید.

نظر

• mehdi8400
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 123

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
      دوستان اگه فردا دوباره بیمه ایران بازی دار آورد و دستکاری قیمت کرد به این شماره 84083440 شکایت کنید.
      چه تأثیری می تونه داشته باشه . ما هممون اثیر این سفته بازای لعنتی هستیم . دعا کنیم خدا انشاء الله نابودشون کنه .

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

حقوقی داره میده سهم رو و نمیذاره بالا بره
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• hrnh4966
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 17

وبیمه و راه های رفته و نرفته

اللهم عجل لولیک الفرج-امام باقر(ع):نزدخدای متعال برای مخالف ولايت ماخاندان فرقی نمیكندكه نمازبخوانديازناكند

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

دوستان من زنگ زدم
            بقیه هم زنگ بزنن و بگن این چه وضعشه که حقوقی داره عرضه میکنه
            بلکه یک اتفاقی بیافته
            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

در اصل توسط vet پست شده است View Post
              دوستان من زنگ زدم
              بقیه هم زنگ بزنن و بگن این چه وضعشه که حقوقی داره عرضه میکنه
              بلکه یک اتفاقی بیافته
              بنده هم تماس گرفتم

نظر

• DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

واقعا جالبه واسم اینهمه فروشنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                نفس سهم گرفته شده.اگه شنبه بر نگرده دیگه نمیشه جلوشو گرفت.ولی من حتی شده یه سال روش صبر میکنم.تا وقتی به سود مورد نظرم نرسم فروش ممنوع.هر 10تومن پایینتر هم میانگین کم میکنم.فعلا 24 درصد سبدم هستش.
                فقط از این تعجب میکنم اینایی که دارن حراج میکنن چند خریدن سهمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                از نصف بیشتر سهام شرکت بالاتر از این قیمتها معامله شده حالا طرف چی فکر میکنه خداداند.
                یعنی ضرر کردن انقدر واسه اینا عادی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                من که حالا حالا سهمی رو با ضرر نمیفروشم.
                خدا با صابرین هستش.
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• aliabfa
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 147

من 60 درصد سبدم رو اختصاص دادم به این سهم ، تا حالا هم توی هر منفی 4 کامل اضافه کردم ، با توجه به گزارشات و اخبار هم از سود آوری سهم مطمئنم ... صبر می کنیم تا بعد از مجمع .. انشاالله که رو سیاهی به ذغال میمونه.

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

دوستانی که میانگین کم میکنند بهترین روش کم کردن میانگین در صورتیکه به سهم ایمان داشته باشید اضافه کردن هر پله در 10- 12% پایینتر از خرید قبلی می باشد..
                    .
                    .
                    .
                    .
                    موضوعی که برام سواله و اگه دوستان اطلاع دارن لطفا پاسخ بدن..

چیزی که مشخصه اینه که شرکت 12 مرداد آگهی مزایده را زده و اینکه فکر نمیکنم در عرض 40-50 روز (پایان سال مالی 92) تونسته باشن درصد زیادی از ملک را فروخته باشند ...پس اگه خبری باشه در مجمع برای سال مالی بعد اعلام خواهد شد..

دوتا سوال؟
                    - احتمالش هست که در 12 ماهه حسابرسی شده سود حاصل از فروش پروژه ها تغییر کنه؟؟
                    - چه برآوردی از سود حاصل از این دو پروژه میره و آیا پتانسیل دیگه ای هم به جز این دو وجود داره که ما ازش غافل باشیم؟ :-/

پ.ن : با این سهم هستم..
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• dpi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 578

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                      بنده هم تماس گرفتم
                      بنده هم تماس گرفتم.ظاهرا در حال تکمیل پرونده تخلفات بیمه ایران هستند.
                      به نظر می رسد از دوشنبه هفته بعد بیمه ایران کاملا کنترل و برخورد قانونی با این حقوقی بیمار صورت گیرد.

نظر

• ROSEMAN
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 186

بنده هم تماس گرفتم.ظاهرا در حال تکمیل پرونده تخلفات بیمه ایران هستند.
                        به نظر می رسد از دوشنبه هفته بعد بیمه ایران کاملا کنترل و برخورد قانونی با این حقوقی بیمار صورت گیرد.
                        ضمن تشكر از پيگيري دوستان بايد اين سوال رو از مسئولين پرسيد كه اگر پرونده اي وجود دارد و در حال تكميل است چرا تا اواسط هفته آينده جلوي اين موضوع را خواهند گرفت!!!؟ احتمالا با كسب اجازه بوده و بيمه بنده خدا قول داده تا دوشنبه هر غلطي كه ميكنه رو تموم كنه!
                        [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• milad617
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 120

در اصل توسط milad617 پست شده است
                          به زودی اطلاعیه شفاف سازی شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه در سایت کدال مبنی بر تنظیم قرارداد فروش مجتمع تجاری اداری گلستان خیام منتشر خواهد شد و مدیر عامل وبیمه نیز درخواست بستن نماد شرکت را رادر این اطلاعیه نموده اند . این اطلاعیه قرار بود تاکنون به سایت کدال ارسال شود اما ظاهرن و بنا بر تصمیم مقامات روز شنبه منتشر و همزمان با آن نماد وبیمه متوقف خواهد شد.
                          طبق اطلاعات رسیده خریدار مجتمع گلستان بانک قوامین است و سود فروش مجتمع نیز 198/6 تومان برای هر سهم محاسبه شده است
                          نقل قول از سایت همسایه

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
                            واقعا جالبه واسم اینهمه فروشنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            نفس سهم گرفته شده.اگه شنبه بر نگرده دیگه نمیشه جلوشو گرفت.ولی من حتی شده یه سال روش صبر میکنم.تا وقتی به سود مورد نظرم نرسم فروش ممنوع.هر 10تومن پایینتر هم میانگین کم میکنم.فعلا 24 درصد سبدم هستش.
                            فقط از این تعجب میکنم اینایی که دارن حراج میکنن چند خریدن سهمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            از نصف بیشتر سهام شرکت بالاتر از این قیمتها معامله شده حالا طرف چی فکر میکنه خداداند.
                            یعنی ضرر کردن انقدر واسه اینا عادی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            من که حالا حالا سهمی رو با ضرر نمیفروشم.
                            خدا با صابرین هستش.
                            پاسخ کاظم نادرعلی در مورد کنترل سهامی از جنس وبیمه :

سوال کاربر:

کاظم جان علت رنج منفی زدن حقوقی ها و فروششون در صف فروش چه معنی میتونه داشته باشه یعنی این شركت های حقوقی فرد تحلیلگری و استادی مثل شما ندارند که بتونند تحلیل کنند چنین سهمی را نباید فروخت یا لااقل در قیمت بالاتر بفروشند حالا بالافرض فروختند میخواند برن چه سهمی بخرن که ریسكش مثل این سهم پایین باشه من واقعا سر در نمیارم

پاسخ:
                            Kazem Naderali
                            دلایل زیادی میتونه داشته باشه گاهی خبری میاد دستشون با کد شركت میفروشند کد شخصی میخرند گاهی اول سهم خودشون بالا میفروشند با کد شركت سهمو میارند پایین میفروشند تا دوباره پایینتر سوار بشوند گاهی برای رو کم کنی و لج و لجبازی میفروشند حتی وقتی میدونند ارزنده است مثلا شپاكسان را400تومن وقتی فهمیدند اندازه قیمتش سود میسازه صف نشستند وقتی جاشون خوب شد سهام شركت یکجا عرضه کردند شخصی خریدند یا وبملت را قبل عید وقتی120بود خود اتیه ملت هی میفروخت صندوق نفت هی میفروخت ولی از وقتی وبملت اومد250-300اتیه ملت نه تنها نفروخته بلكه حمایتش کرده خریدار هم بوده یا ثمسكن وقتی ثغرب240و ثشرق200بود هی میلیونی میفروخت ولی الان2ماه این2سهم70%بالا اومدند ثمسكن یدونه هم نفروخته!!!! وسینا وقتی140-150بود نوردنا میداد صندوق نفت میداد ولی وسینا شد360از عرضه های صندوق نفت خبری نشد چرا؟؟؟ یا خودروی120-140تومنی تا تكون میخورد سرسمند و بقیه دهن سهمو صاف میکردند الان سمند بالای300خودش خریدارش هست یا سیمیانیها وقتی سفارس150و بقیه یک سوم قیمت فعلی بودند صندوق نفت میلیونی میفروخت و یعده حتی میدونستند فردا این شركت کدومو چه تعداد میخواد بده و مینشستند صفش میخریدند بعدا که بالا رفتند و قیمت سهام200%رشد کرد از عرضه های نفت خبری نشد چرا؟ وقتی وبانك300بود همین وتوسم هرروز میلیونی عرضه میکرد موئسسه کوثر و ما میخریدم ازش تا500تومن هم هی فروخت طوریکه از145میلیون سهم65میلیونشو خالی کرد بعد سهم رفت770و یه افزایش سرمایه داد ازونموقع وتوسم یدونه سهم هم نفروخته چرا زیر500میفروخت و بعد رشد100%یدونه هم نفروخت چرا؟؟؟ همین بانک صادرات وقتی خریدار+4%نشسته چرا میاند تا4-%میفروشند اونم40میلیون50میلیون؟؟؟ ازین چراها و سوالات زیاد هست یکسری افراد ابزارهایی دستشونه که اونم شده ضامن موفقیتشون نه از سهمی جا میمونند نه وقتی کد شخصی فروختند مجبورند بالاتر بخرند نه خبری بیاد سهم بخواد تعدیل خفن بده مثل منو شما ته صف میمونند که یکی بخواد عرضه کنه
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

وبیمـــــــــه یا ثـــــــبیـــــمه؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

این دیگه چه جور بازیه ؟
                                کل سهام شرکت750م اونوقت 950تاش بالای 180ت معامله شده بی آنکه قیمت نوسان زیادی بخوره اونم در عرض یک ماه . /:.ph34r-smiley.:/
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X