سلام دوستان عزیز کسی سود وبیمه رو گرفته؟
سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )
Collapse
X
-
در اصل توسط 222 پست شده است View Postسلام دوستان عزیز کسی سود وبیمه رو گرفته؟
بالای 10.000 سهم از اول اسفند شروع به پرداخت خواهند کرد .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postبله بنده هم به همین شماره فکس کردم ...
هنوز ظهر نشده تماس گرفتن که فقط شماره حساب تجارت باید بدین
منم دوباره آماده کردم و واسشون ارسال کردم
امیدوارم به همین سرعتی که دارن ، سود سهام رو هم واریز کنن.;)
نظر
-
-
نظر
-
جمال جان من اون فرمي که داخل کدال بود رو فکس کردم (روزنامه اطلاعات بود) ، آيا نيازي هست که دوباره با فرمت بالا فکس کنم براي شرکت ؟؟؟
فرم شما خيلي تکميل تر هست از اوني که شرکت روي کدال قرار داده ، شبا و کد سهامداري و کد بورسي رو بيشتر داره
خبري از واريز سود هست ؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postجمال جان من اون فرمي که داخل کدال بود رو فکس کردم (روزنامه اطلاعات بود) ، آيا نيازي هست که دوباره با فرمت بالا فکس کنم براي شرکت ؟؟؟
فرم شما خيلي تکميل تر هست از اوني که شرکت روي کدال قرار داده ، شبا و کد سهامداري و کد بورسي رو بيشتر داره
خبري از واريز سود هست ؟؟؟
من این فرم رو از توی فرمهای ارسالی یکی از شرکتها پیدا کردم و واسه شرکتهای دیگه هم که میخوام اطلاعاتمو ارسال کنم ازش استفاده می کنم.
فرستادنش و اتمام حجت با شرکت مورد نظر خالی از لطف نیست.;)>:d<
انشالله سلامت ، موفق و پرسود باشی;;)
نظر
-
-
سرمایه گذاری صنعت بیمه
با سلام خدمت همه ی شما دوستان و سروران گرامی با توجه به اینکه راجع به این سهم تاپیکی در سایت بورسی وجود نداشت خواستم تاپیکی جدید در مورد این سهم باز کنم تا دوستان مطلع و سروران عزیز به تبادل اطلاعات در مورد این سهم بپردازیم.این سهم بنده از شرایط بنیادین ان بی اطلاعم اما از لحاظ تکنیکال حرفهای زیادی برای گفتن دارد و به نظر بنده امکان بازدهی حتی 100% برای این سهم وجود دارد.
با تشکر از همه ی شما دوستان
نظر
نظر