کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه حقیقی به لیست سهامداران عمده اضافه شد
خبری توی این سهم هست که دارن جمع میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم زیر 60 تومان زمان خوبی برای نوسان گیری نباشه
احتمال جا ماندن زیاده
خدا خواست و ما توانستیم
کل شناوری حق تقدم سهم 2.4 میلیارد است
و تا امروز حدود 2.5 میلیارد حق تقدم معامله شده
اینهایی که میخرن یعنی برای سود 10تا20 درصدی میخرن؟!
من بعید میدونم به سود کمتر از 200تا300 درصد رضایت بدن
خدا خواست و ما توانستیم
کل شناوری حق تقدم سهم 2.4 میلیارد است
و تا امروز حدود 2.5 میلیارد حق تقدم معامله شده
اینهایی که میخرن یعنی برای سود 10تا20 درصدی میخرن؟!
من بعید میدونم به سود کمتر از 200تا300 درصد رضایت بدن
خدا خواست و ما توانستیم
ببینیم امروز بازیگرش میتونه مجدد صف خرید بزنه. از منفی 7 به صف خرید بکشونه
دیروز که صف فروش 4میلیونی سهم فقط چند ثانیه دوام آورد و سریع جمعش کردن
امروز هم طبیعتا معاملات از منفی 5تا7 شروع میشه قدرت بازیگر امروز باید مشخص بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر