کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقوقی سهم بدجور عرضه میکنه
اون حقیقی تو لیست عمده هم با میانگین خرید 160 تومان به نظر میاد بیخیال خرید شده
در واقع زیر عرضه های حقوقی کم آورده
اگر زمان حق تقدم تمدید نشه فشار فروش روی حق تقدم ها بیشتر میشه
اون حقیقی تو لیست عمده ها هم با ضرر از سهم خارج شد
زورش به عرضه های حقوقی لعنتی نرسید
ما همچنان این سهمو زیر نظر داریم ببینیم بالاخره این تقابل درصدی های سهم به کجا میرسه
فعلا که میدان در دستان فروشنده حقوقی مفاخر است ایشون به نظر میرسه 20 میلیون دیگه بیشتر نداره شاید هم صفر کرده باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این هفته آخر حق تقدم هاست
در تاریخچه شرکت تا حالا تمدید زمان حق تقدم نداشته
دوستانی که حق تقدم دارن حتما برای تمدید شدن زمانش با شرکت تماس بگیرن فقط در این صورت حق تقدم میتونه برگرده
مگر نه این هفته آخری فشار بیشتری روی حق تقدم و شاید خود سهم بیارن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام جناب نامدار یه سوال داشتم از خدمدتون و اونم اینکه این نسبت شاخص ها رو بهم بر اساس چه معیاری مقایسه میکنن ممنون میشم راهنمایی بفرمایین بفرض ایا مقایسه صنعت انبوه با شاخص سیمان درسته ....ممنون
سلام
بهرام جان من پرتفوي وبيمه رو دوباره ديدم.
اينقدر كه فولاد و فملي و پالايشگاهي و بانكي و داروئي داره ، انبوه سازي نداره.
منظورم وزن قالب پرتفوي سرمايه گذاريشه.
ارادت
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سلام
بهرام جان من پرتفوي وبيمه رو دوباره ديدم.
اينقدر كه فولاد و فملي و پالايشگاهي و بانكي و داروئي داره ، انبوه سازي نداره.
منظورم وزن قالب پرتفوي سرمايه گذاريشه.
ارادت
تمام اعتبار وبیمه به یک ساختمان مسخره ای است که آخرش هم معلوم نشد چقدرش برای وبیمه هست و چقدرش برای بیمه مرکزی و چقدرش برای اون شخص خاصی که قرار بوده تکمیلش کند .
نظر