سهم به اندازه قیمتش سود خواهد ساخت دوستانی که با ما در لسرما وساخت غمارگ و غیره همراه بودن میدونن که همینجوری رو یه سهم دست نمیزاریم فقط بخرید
سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط pishva پست شده است View Postسلام جناب roohe-khashen .نطرتون در مورد غمارگ وغبشهر با توجه به سودهای سال مالی جدیدشون چیه .ممنوندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
جناب ساده ی ساده تحلیلگر بنیادی:
در وبيمه دعواي مديريتي عجيبي شكل گرفته...واسه سهام سهامداراي عمده حسابي دندون تيز كردن
فك كنم ازون دعواهايي باشه كه تو هر قيمتي فقط ميخرن و نگا نميكنن رو چند ميخرن
اخبار تكميليشو ميگم...يكي از خريدارا ميگن بيمه البرزه و ديگري آسيا...كلا بيشتر شركتهاي بيمه اي بورسي و غير بورسي ميگن دنبالشن
يه خبر ديگم شنيدم كه ميگن ساتا هم دنبال بلوك وبيمه هست...اينا همه شنيدست
با توافقي كه شد گروه بيمه در آينده نزديك به شدت مورد توجه بازار قرار ميگيرن و اين هلدينگ بيمه اي بيشتر خواهون پيدا ميكنه
حواساتون بهش باشه
نظر
-
در اصل توسط امیران پست شده است View Postجناب ساده ی ساده تحلیلگر بنیادی:
در وبيمه دعواي مديريتي عجيبي شكل گرفته...واسه سهام سهامداراي عمده حسابي دندون تيز كردن
فك كنم ازون دعواهايي باشه كه تو هر قيمتي فقط ميخرن و نگا نميكنن رو چند ميخرن
اخبار تكميليشو ميگم...يكي از خريدارا ميگن بيمه البرزه و ديگري آسيا...كلا بيشتر شركتهاي بيمه اي بورسي و غير بورسي ميگن دنبالشن
يه خبر ديگم شنيدم كه ميگن ساتا هم دنبال بلوك وبيمه هست...اينا همه شنيدست
با توافقي كه شد گروه بيمه در آينده نزديك به شدت مورد توجه بازار قرار ميگيرن و اين هلدينگ بيمه اي بيشتر خواهون پيدا ميكنه
حواساتون بهش باشه
با سلام
من خودم هم روز سه شنبه وبیمه خریدم
اما چه خوب است دوستان در اطلاع رسانی کمال دقت رو بکنند تا سهامدارهای عزیز گمراه نشوند
وبیمه >>>>>> هلدینگ بیمه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز وبیمه حتی یک سهم بیمه ای هم نداره
ترکیب سرمایه گذاری وبیمه :
1- شرکت های بورسی :11/6 درصد
2- مشارکت های بازرگانی : 5/7 درصد
3- املاک و مستغلات : 82 درصد
ولی سهامدار عمده وبیمه شرکت های بیمه ای بیمه مرکزی ایران - اسیا - بیمه ایران - البرز و دانا هستند
فروشندگان وبیمه :
بیمه دانا - البرز -صندوق تامين خسارتهاي بدني- بیمه ایران - اسیا و بیمه مرکزی در چند روز گذشته همه فروشنده بودند به شدت هم فروشنده بودند پس دعوای مدیریتی هم نمی تونه بین اینا باشه چون همگی فروشنده بودند
ولی از خریداران وبیمه خبر ندارم
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
من خودم هم روز سه شنبه وبیمه خریدم
اما چه خوب است دوستان در اطلاع رسانی کمال دقت رو بکنند تا سهامدارهای عزیز گمراه نشوند
وبیمه >>>>>> هلدینگ بیمه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز وبیمه حتی یک سهم بیمه ای هم نداره
ترکیب سرمایه گذاری وبیمه :
1- شرکت های بورسی :11/6 درصد
2- مشارکت های بازرگانی : 5/7 درصد
3- املاک و مستغلات : 82 درصد
ولی سهامدار عمده وبیمه شرکت های بیمه ای بیمه مرکزی ایران - اسیا - بیمه ایران - البرز و دانا هستند
فروشندگان وبیمه :
بیمه دانا - البرز -صندوق تامين خسارتهاي بدني- بیمه ایران - اسیا و بیمه مرکزی در چند روز گذشته همه فروشنده بودند به شدت هم فروشنده بودند پس دعوای مدیریتی هم نمی تونه بین اینا باشه چون همگی فروشنده بودند
ولی از خریداران وبیمه خبر ندارم
باعرض ادب واحترام
دوتا ارخريداره عمده رو من مي شناسم
يكي شما يكي هم خودم بقيه رو بي خيال دم خودمون گرم/:.yead.:/.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postاین سهم بیش از دو ماه هست که روند نزولی داره از قیمت محدوده 190 تومان تا 130 تومان افت قیمتی داشته محدوده حمایتی 128 تا 130 تومان برای سهم تراکم حمایتی 3 فیبوناچی هست . در کل اصلاح سهم را تمام شده میبینم از نظر زمانی هم سهم به محدوده زمانی مورد انتظار رسیده در چند روز اینده انتظار روند رو به رشد سهم دور از ذهن نخواهد بود.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه پیرومعاملات اخیر سهام این شرکت ، طی نامه ای به اداره نظارت بر ناشران بورسی اعلام کرده است که هیچگونه رویداد با اهمیتی که منجر به تعدیل سود پیش بینی شده شود در شرکت رخ نداده است .همچنین به دلیل مشکلات نقدینگی برای تکمیل پروژه تجاری اداری گلستان خیام مقدمات اولیه برای پیش فروش مجتمع در حال پیگیری است که در صورت وجود خریدار و توافق ،این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت .هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه پیرومعاملات اخیر سهام این شرکت ، طی نامه ای به اداره نظارت بر ناشران بورسی اعلام کرده است که هیچگونه رویداد با اهمیتی که منجر به تعدیل سود پیش بینی شده شود در شرکت رخ نداده است .همچنین به دلیل مشکلات نقدینگی برای تکمیل پروژه تجاری اداری گلستان خیام مقدمات اولیه برای پیش فروش مجتمع در حال پیگیری است که در صورت وجود خریدار و توافق ،این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت .
نظر
نظر