سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

دوستان وبیمه به نظرم مناسب باشه برای خرید و این حجم معاملات میگه که احتمالا امروز کف قیمت باشه و ممکنه بعد از فردا ببنده برای مجمع
    کسانی که نگه داشتن تا الان دیگه مفت دست ندنش
    حقوقی 4.5 ملیون رو تا الان کف قیمت برداشته
    این چه مفهومی میتونه داشته باشه؟؟؟
    /.:blinksmiley.:/
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

فروشنده های وبیمه که میخوان بفروشن صبر کنن فردا بفروشن و یا همین امروز اردر رو بالا بذارن
      بابا حدود 30 ملیون رو جمع کردن
      از نظر حجم شناسی حساب کنین باید برگرده سهم و روند صعودی بگیره
      حالا چرا میفروشن رو من نمیدونم
      آخرین ویرایش توسط vet؛ 2014/01/28, 12:27.

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

در اصل توسط vet پست شده است View Post
        فروشنده های وبیمه که میخوان بفروشن صبر کنن فردا بفروشن و یا همین امروز اردر رو بالا بذارن
        بابا حدود 30 ملیون رو جمع کردن
        از نظر حجم شناسی حساب کنین باید برگرده سهم و روند صعودی بگیره
        حالا چرا میفروشن رو من نمیدونم
        باید دید امروز صف خرید فرداش رو میچینن یا نه؟؟؟

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
          سهامداران گرامی کمی صبر کنید خبرهای خوبی در مجمع خواهید شنید
          تا 2-3 هفته همین خوشحال میگفت آشغال تر از این سهم نیست ، حالا اومده میگه خبرهای خوبی در راهه.
          ما که از اول میدونستیم داریم برای حقوقی های کثیف کار میکنی ، ما خودمون میدونیم تو مجمع چه خبره ، واقعا نمیدونم بعضی ها چجوری این پولهای حروم رو سر سفره خونه هاشون میبرن.
          واقعا یه عده خیلی پست هستند ، تو سایت تالار بورس نمیدونین چند تا آدم گذاشتند تا با اعصاب بعضی ها بازی کنند ، اما کور خوندن.
          همه ی این پول ها تو گلوتون گیر میکنه ، حالا ببین کی گفتم.
          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
            تا 2-3 هفته همین خوشحال میگفت آشغال تر از این سهم نیست ، حالا اومده میگه خبرهای خوبی در راهه.
            ما که از اول میدونستیم داریم برای حقوقی های کثیف کار میکنی ، ما خودمون میدونیم تو مجمع چه خبره ، واقعا نمیدونم بعضی ها چجوری این پولهای حروم رو سر سفره خونه هاشون میبرن.
            واقعا یه عده خیلی پست هستند ، تو سایت تالار بورس نمیدونین چند تا آدم گذاشتند تا با اعصاب بعضی ها بازی کنند ، اما کور خوندن.
            همه ی این پول ها تو گلوتون گیر میکنه ، حالا ببین کی گفتم.
            رفیق محل نده بهشون
            اینها سوختن که سهام ها رو از چنگشون مردم در آوردن
            laughingsmiley/:.yead.:/
            گفتی با سود پولهات میخوای چکار کنی؟؟؟
            /.:blinksmiley.:/

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

امروز مقدار کمی وبیمه برداشتم 164 .. تا کمی سهم را مطالعه کنم ...

فردا نیز خرید خواهم کرد ...

این شرکت کلا ساختمانی هست ...
              جالبه
              قصد فروش پروژه خیام منطقه 22 را دارد که به ازای هر سهم بین 100 تا 120 تومان سود ایجاد میکند!!
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

در اصل توسط هامد پست شده است
                در اصل توسط هامد پست شده است
                وبیمه:
                شرمنده سرم خیلی شلوغ بود امشب و دیر نمودارو میزارم، ازون سهمایی که تکنیکالشو خیلی دوست دارم و بارها دقیقا طبق پیش بینی ها عمل کرده، نمودار خودش گویا همه چیز هست، اگه سهم اصلاح رو پیش بگیره، محدوده 185-190 اولین حمایت مهم سهم خواهد بود ...

(کلیک کنید!)

واووو! چیکا کردن امروز تو وبیمه گفتم میام تو کف رو 185 بدون دردسر میشینم ورمیدارم که کلا نزاشتن زیر 190 بیاد و بهترین فرصت همون چارشنبه بود!
                آخرین بررسی وبیمه بره اوایل دی بود، سهم تا محدوده حمایتی مدنظر تو هفته ی گذشته پایین اومد و با معاملات امروز باید بگیم ازین حمایت مهم اش برگشته :)
                حدضرر باشه همون خطی که ازش برگشتیم، قرصت داد با دید هدف اول 230 که سقف کانال باشه میتونید وارد بشید ولی اگه این سطح بشکنه! ینی تماام! درون صورت وبیمه ارو هم میتونیم بگیم موج 3 ایـ هست، که بعدا در صورت شکست بیشتر بازش میکنم :)

(کلیک کنید!)

وبیمه:
                آخرین بررسی بره سه هفته پیش بود فک کنم، سهم از حمایت اول 185 که بحثشو کرده بودیم برگشته بود تا 210 رفت و بسته شد واسه مجمع، متاسفانه تو بازار بدی بازگشایی شد و تا اینجا یه سره اومده پایین، در مورد وضعیت موجیش الان میشه گف لبه پرتگاهه و نباید افت بیشتریو ببینه که همون که در نظر گرفتیم بهم نخوره، سهم تو (3) خودش به نظر میاد، البته اینکه این (3) دقیقا خودش تو چه موجی قرار داره مطمئن نیسم از یه طرفی میشه تو یه ((3)) دیگه دیدش که به نظرم خیلی درست نیست و بیشتر از همه از لحاظ زمانی مشکل میخوریم بهتر اینه کل روندش رو یه اصلاح صعودی ببینیم که الان تو C هست با این حساب، الان تو ریز موج های این (3) به نظر در انتهای 2 خودش به نظر میاد، برای اینکه این تئوری درست دربیاد و با اطمینان بتونیم ازش حرف بزنیم اول و مهم تر از همه سقف کانال که قبلا هم گرفتیمش هست که تو برگشت محدوده 240 به نظر باش برخورد داشته باشیم، شکست این سقف خیلی مهمه و اگه این اتفاق بیفته احتمال درست بودن موج شماری خیلی بالا میره، و اونوخته که اهداف میان مدتی سهم بالا میره، که فعلا میزاریم اول ببینیم سهم چه روندیو میخاد پیش بگیره ...

(کلیک کنید!)

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• خوشحال
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 247

خوش تیپ من از اول گفتم سهم ۱۶۰ تومان می ارزه وخبر خوش مجمع اعلام سود سال ۹۳ به مبلغ ۲۰۰ ریال است هرچند با این سود بیشتر از ۱۷۰ تومان سهم نمی ارزد مگر ملکش را بفروشد خودم امروز مقداری از سهامهایم را فروختم

نظر

• خوشحال
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 247

درضمن من نظر شخص ام را نوشتم همانطور که در مورد لبوتان گفتم و به حقیقت پیوست .سامداران جز وبیمه زیاد شده و حقوقی به درد بخوری هم نداره سر فروش ملکش هم اختلاف نظر دارد و هم مشتری درست و حسابی ندارد ایا اگرالکی می گفتم ۵۰۰ تومان می شود شاید خوب بود

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

خوش تیپ من از اول گفتم سهم ۱۶۰ تومان می ارزه وخبر خوش مجمع اعلام سود سال ۹۳ به مبلغ ۲۰۰ ریال است هرچند با این سود بیشتر از ۱۷۰ تومان سهم نمی ارزد مگر ملکش را بفروشد خودم امروز مقداری از سهامهایم را فروختم
                      پس این 14500 حقوقی که فروخته ،تو بودی .
                      ای پسر شلوغ
                      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• خوشحال
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 247

یادم رفت و بیمه را با ضرر فروختم ولی در عوض وصنعت وسپه وساپا جمع کردم

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

با عرض معذرت مجمع 93 غلط کرده سود سهام رو 20 تومان اعلام کنه
                          با این همه فروشی که داشته و غیره و با اون حرف هایی که زده واین که شما داری زمینه چینی میکنی برای مجمع بسیار کار ناپسندیه
                          دوستان اگه بتونم یک نوک پا تا تهران میام ولی اگه نتونستم اونهایی که هستن حق بقیه رو بگیرن از مدیران سهم.
                          حتما ذکر بشه که شما ها که میخواستین سرمایه رو بکشین توی بورس الان بهترین موقعیت برای این کار هست.
                          پرتفوی شرکت هم که دیروز به نظرم اومد روی سایت.
                          به هر حال من یکی خودم تغییر استراتژی دادم توی این سهم و دیدم رو بلند مدت کردم.انشاالله بیشتر از این عدد 500 تومانی که رفیقمون میگن گیرمون میاد.به هر حال ساختمانی روی زمین نمیمونه اونم با این اوضاع و احوالی که وام های خرید مسکن رو زیاد کردن و بازار مسکن و ساختمان داغ خواهد شدو
                          یک نکته دیگه اینکه سهامدار حقوقی امروز همچی سهم رو میبلعید که گویا منتظر بوده همچین قیمتی رو ببینه و هر چی رو فروخته بوده توی این مدت خودش اومده و برداشته و مطمئنا بعد مجمع از همین خیال ها داره که با قیمت پایین باز کنه سهم رو و توی این مدت پول رو که معلوم نیست از فروش سهام با قیمتهای حدود 200 تومان بدست آورده کجا خوابونده و بر میداره و میاد سهم رو پایین میخره و برو که بریم بالا.
                          البته باید بگم کور خونده انشاالله روز بازگشایی نشونشون میدیم چند مرده حلاج ان
                          پیش بینی خودم برای روز بازگشایی حداقل 250 تومان هست اون هم به خاطر افت شدیدی که کرده والا اگه 200 تومان بود همان 300 باز میشد
                          /:.yead.:/

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

توقف نمادهاي معاملاتي وبيمه، ركيشح 92/11/9 09:36
                            به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت هاي سرمايه گذاري صنعت بيمه جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و حق تقدم شركت كارت اعتباري ايران كيش با توجه به پايان مهلت پذيره نويسي، متوقف خواهند شد. مديريت بازار

نظر

• احـد
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 503

وبیمه کمتر از 250 بازگشایی نحواهد شد .

نظر

• وارن بافت
                                عضو عادی
                                • Jul 2012