سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

Re: پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
    فکر نکنم سهم بیخودی باشه ، بعضی ها فقط به قیمت نگاه ، واقعا بورس ایران کشکی بیش نیست ، وقتی شما به وبیمه ای که فقط پروژه گلستانش 100-120 تومان سود مید میگین بیخود باید خودرو با اون وضعیتش و زیانش قیمتش این باشه.
    واقعا بورس ایران ایول داره
    کل معاملات امروز قیمتش میشه 3 ملیارد
    حقوقی نقره داغ میشه به زودی
    اگه حقیقی ترسو نفروشه وضعیت میشه مثل خیلی سهم ها که حقوقی برای اینکه عقب نمونه میاد جمع میکنش
    حقوقی امروز 6 ملیون فروخت و حقیقی از ترسش 13 ملیون
    خوب یک عده این وسط خرید داشتن
    یعنی فکر میکنین اونها بی سواد بودن که خرید کردن؟؟؟
    به زودی همه چیز معلوم میشه
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• آرتا
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 76

پاسخ : سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

آدرس لينك سايت ( فرم PDF ) براي دريافت سود 5 تومني رو لطف مي كنيد بگذاريد من پيداش نكردم
      ممنون
      [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• abdi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 48

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
        آدرس لينك سايت ( فرم PDF ) براي دريافت سود 5 تومني رو لطف مي كنيد بگذاريد من پيداش نكردم
        ممنون

لینک نحوه دریافت سود وبیمه و ارسال فرم معرفی شماره حساب:

نظر

• nikravesh32
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 148

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
          ممنون دوست خوبم
          متاسفانه پيدا نكردم كه فايل PDF كجاي سايت هست .
          لينكش رو لطف مي كنيد ؟
          با عرض معذرت من یه یه ساعتی نبودم ولی دوستمون abdi زحمتشو براتون کشیدن

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

وبیمه فردا بنظر به حمابت قوی برخورد خواهد کرد
            و سرو شانه هم به تارگتش رسیده
            دوستان بنظر جای زیاد نگرانی نداره
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• خوشحال
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 247

دوستان بالاخره پیش بینی من در خصوص این سهم به وقوع پیوست من یک سهامدار عادی هستم وتجربه ام با این سهم از سال ۱۳۸۲می باشد توی این بازار این سهم کف قیمتی ۱۴۰ را خواهد دید ولی برگشت سهم روی قیمت ۱۶۰ حتمی است. البته این نظر شخصی من است . در منفی خرید این سهم زیان ندارد علت منفی شدن نیز خروج برخی از حقیقی ها خواهد بود.

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

باید به این وضعیت شکایت کنیم ، زنگ زدم شرکت میگه پروژه خریدار نداره ، زنگ زدم اداره ناشران میگه در حال انجام مذاکره برای فروش هستش به سایت seo.ir برید و شکایت کنید تا حقمون رو از حرومخورهای عوضی بی شرف بگیریم.
                آخرین ویرایش توسط za_trader؛ 2014/04/28, 12:44.
                ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1456

از دوستان تهرانی خواهش میکنم تا قراری گذاشته بشه و فردا دم در دفترشون تجمع کنیم ،من خودم میام ، کسانی که حاضر به تجمع هستند لطفا آمادگی خودشون رو اعلام کنن.
                  ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                    از دوستان تهرانی خواهش میکنم تا قراری گذاشته بشه و فردا دم در دفترشون تجمع کنیم ،من خودم میام ، کسانی که حاضر به تجمع هستند لطفا آمادگی خودشون رو اعلام کنن.
                    بنده امادگی دارم. شکایتم را هم ثبت کردم.
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• haghighat123
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 77

سلام. من به سایت www.seo.ir رفتم. در کدام قسمت باید شکایت ثبت کرد؟

نظر

• vet
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

منم شکایت کردم همین الان
                        دوستانی که میخوان شکایت کنن توی سایت که میرن چند چارت رو میبینن
                        یکی از اونها سامانه های مرتبط هست که لینک چهارمش سامانه شکایت نوشته
                        اون صفحه رو که باز کنین دو تا کادر وسط هست یکی نوشته طرح شکایت و یکی پیگیری شکایت که باید طرح شکایت رو بزنین
                        بعد یک صفحه باز میشه که لیست داره و باید شرکتهای بورسی رو از داخلش انتخاب کنین
                        صفحه ای که باز میشه در پایین دو گزینه داره که اگه فرد حقیقی هستید باید حقیقی و اگه حقوقی هستید باید حقوقی رو انتخاب کنید و برید به صفحه بعد
                        در صفحه آخر هم یک سری مشخصات رو میخواد و شکایت از شرکت که باید توی شرکت ها بگردید دنبال سرمایه گذاری صنعت بیمه
                        و نوع شکایت رو انتخاب و چند خطی در موردش بنویسید
                        موفق باشید

نظر

• DJANGO
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1701

یعنی یه نفر نیست یه جواب درست و حسابی راجع به این سهم کوفتی بده؟
                          چه وضعشه اخه.
                          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• aliabfa
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 147

دوستان عزیز، پرتفوی یک ماهه وبیمه الان اومد روی کدال . جهت مطالعه بد نیست ، کلا اعلام ضرر و زیان میکنه !!!!!!!!!!!!!

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

آقا اوضاع که اینجوری میشه دوستان ناراحت میشن و گاهی احساسی برخورد میکنن
                              البته خود من از همه بدتر هستم ها
                              ولی واقعا این روزها فرصت برای خرید هست
                              سهام های دیگه باز بودن و این چند وقت نزول داشتند و الان وبیمه باز شده وحالا امروز منفی بوده و اینجوری شده
                              به هر حال سهم کلیتش خوب هست ولی باید همگی شکایت کنیم که از این کارها نکنه شرکت
                              آقا اگه پروژه رو هم نفروخته باشه بیاد شرکت رو منحل اعلام کنه و به هر کدوم از سهام دارها به اندازه سهمشون از پروژه ها بده و اونهایی که سهم کمی دارن رو بقیه دوستان راضی کنن والا
                              حالا این متن رو میذارم که دوستان هم بخونن و لذت ببرند هم کمی از ناراحتی کم بشه
                              پیــــرمرد روستا زاده اے بود که یک پســـر و یک اسب داشت؛ روزی اسب پیرمرد فــــرار کـــرد، همه همسایه ها بـــرای دلـــداری به خـــانه پیـــرمرد آمدند و گفتند: عجـــب شـــانس بدی آوردی که اسبت فرار کرد!

روستا زاده پیــــر جواب داد: از کـــجا می دانید که ایـــن از خوش شانسی من بـــوده یا از بـــد شانسی ام؟ همسایه ها با تـــعجب جــــواب دادن: خــــوب معلومه که این از بد شانسیه!

هنوز یک هفته از این ماجــــرا نگذشته بـــود که اسب پیــــرمرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه بـــرگشت. این بار همسایه ها بــــراے تبریک نزد پیرمرد آمدند: عجب اقبال بلندی داشتی کـــه اسبت به همراه بیست اسب دیگـــر به خانه بر گشت!

پیر مرد بار دیگــــر در جــواب گـــفت: از کجا مـــےدانید که ایــن از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟

فـــــــردای آن روز پـــسر پیــــرمرد در میان اسب های وحشی، زمین خــــورد و پایش شـــکست. همسایه ها بار دیگــــر آمدند و گـــفتند: عـــجب شانس بدی! و کـــشاورز پیــــر گفت: از کجـــا مــے دانید که این از خوش شانسی مـــن بوده یا از بد شانسی ام؟

و چند تا از همسایه ها با عصبانیت گـــفتند: خب مـــعلومه که از بد شانسیه تـــو بـوده پیـــرمرد کـــودن!

چــــند روز بــعد نیــــروهای دولتــــے برای ســــربازگیری از راه رسیدند و تمام جـــوانان ســـالم را برای جـــنگ در ســــرزمینی دوردست با خود بردند. پســـر کشاورز پیر به خاطـــــر پاے شـــکسته اش از اعــــزام، مـــعاف شد.

هـــمسایه ها بار دیگـــــر بـــرای تبـــریک به خانــه پیــــرمرد رفتند: عجب شانسی آوردی که پســـرت مــعاف شد! و کــشاورز پیــــر گفت: از کــجا مـــے دانید که…؟

خیلی از ما اتفاقاتی در زندگــــــــے خــــود داشتیم؛اتفاقـــاتی کـــه از نظر ظـــاهـــری بـــرای ما بـــد بوده اند اما براے مــا خـــیر زیادی در آن نهفته بوده است...

خـــــداوند یگــــانه تکیه گــــاه من و توست!

پس...

بـــه "تدبیرش" اعتماد کـــــن..

بـــه "حـکمتش" دل بســـپار...

بـــه او "تـوکــــــــــــل" کـــــن...

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

پاسخ : Re: سرمایه گذاری صنعت بیمه ( وبیمه )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                                آقا اوضاع که اینجوری میشه دوستان ناراحت میشن و گاهی احساسی برخورد میکنن
                                البته خود من از همه بدتر هستم ها
                                ولی واقعا این روزها فرصت برای خرید هست
                                سهام های دیگه باز بودن و این چند وقت نزول داشتند و الان وبیمه باز شده وحالا امروز منفی بوده و اینجوری شده
                                به هر حال سهم کلیتش خوب هست ولی باید همگی شکایت کنیم که از این کارها نکنه شرکت
                                آقا اگه پروژه رو هم نفروخته باشه بیاد شرکت رو منحل اعلام کنه و به هر کدوم از سهام دارها به اندازه سهمشون از پروژه ها بده و اونهایی که سهم کمی دارن رو بقیه دوستان راضی کنن والا
                                حالا این متن رو میذارم که دوستان هم بخونن و لذت ببرند هم کمی از ناراحتی کم بشه
                                پیــــرمرد روستا زاده اے بود که یک پســـر و یک اسب داشت؛ روزی اسب پیرمرد فــــرار کـــرد، همه همسایه ها بـــرای دلـــداری به خـــانه پیـــرمرد آمدند و گفتند: عجـــب شـــانس بدی آوردی که اسبت فرار کرد!

روستا زاده پیــــر جواب داد: از کـــجا می دانید که ایـــن از خوش شانسی من بـــوده یا از بـــد شانسی ام؟ همسایه ها با تـــعجب جــــواب دادن: خــــوب معلومه که این از بد شانسیه!

هنوز یک هفته از این ماجــــرا نگذشته بـــود که اسب پیــــرمرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه بـــرگشت. این بار همسایه ها بــــراے تبریک نزد پیرمرد آمدند: عجب اقبال بلندی داشتی کـــه اسبت به همراه بیست اسب دیگـــر به خانه بر گشت!

پیر مرد بار دیگــــر در جــواب گـــفت: از کجا مـــےدانید که ایــن از خوش شانسی من بوده یا از بد شانسی ام؟

فـــــــردای آن روز پـــسر پیــــرمرد در میان اسب های وحشی، زمین خــــورد و پایش شـــکست. همسایه ها بار دیگــــر آمدند و گـــفتند: عـــجب شانس بدی! و کـــشاورز پیــــر گفت: از کجـــا مــے دانید که این از خوش شانسی مـــن بوده یا از بد شانسی ام؟

و چند تا از همسایه ها با عصبانیت گـــفتند: خب مـــعلومه که از بد شانسیه تـــو بـوده پیـــرمرد کـــودن!

چــــند روز بــعد نیــــروهای دولتــــے برای ســــربازگیری از راه رسیدند و تمام جـــوانان ســـالم را برای جـــنگ در ســــرزمینی دوردست با خود بردند. پســـر کشاورز پیر به خاطـــــر پاے شـــکسته اش از اعــــزام، مـــعاف شد.

هـــمسایه ها بار دیگـــــر بـــرای تبـــریک به خانــه پیــــرمرد رفتند: عجب شانسی آوردی که پســـرت مــعاف شد! و کــشاورز پیــــر گفت: از کــجا مـــے دانید که…؟

خیلی از ما اتفاقاتی در زندگــــــــے خــــود داشتیم؛اتفاقـــاتی کـــه از نظر ظـــاهـــری بـــرای ما بـــد بوده اند اما براے مــا خـــیر زیادی در آن نهفته بوده است...

خـــــداوند یگــــانه تکیه گــــاه من و توست!

پس...

بـــه "تدبیرش" اعتماد کـــــن..

بـــه "حـکمتش" دل بســـپار...

بـــه او "تـوکــــــــــــل" کـــــن...
                                فوق العاده بود.ممنون
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X