کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان وبیمه رو میتونید بین ساعت 11 تا 11.30 هر روز تو کمترین قیمت خریداری کنید. همیشه میشه ازش به راحتی نوسان گرفت.اینو میشه تو سابقه معاملات ببینید.
منتهی من سر کلاس نمیتونم خرید و فروش کنم متاسفانه:((
سرمايه گذاري صنعت بيمه در دوره 3 ماهه منتهی به 95/09/30 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 5 ریال سود شناسایی کرده است این در حالیست که شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم 3 ریال زیان شناسایی کرده بود.
این شرکت براساس عملکرد 3 ماهه برای سال مالی منتهی به 96/06/31 مبلغ 3,917 میلیون ریال سود خالص شناسایی کرده است.
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
تو این 3 روزه..16.5 میل را 2 تا حقیقی خریدن....امروزم...معاملاتشو نگاه کنید....مشخص بود...حقیقی..قدر داره میخره.....طرف 3 میلیارد...تو 3 روز الکی سهم نمیخره...انهم..وبیمه..امروزم..3.5..تا 4..تا...را حقیقی قدر خرید...
همیشه حق باخریدارحقیقی است....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر