در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
لامسب امروز میخواستم چکاوه و سیستم رو 4 منفی بخرم هردو چشمو گرفته بود . هر دو هم چه نوسانی میداد!!! نمیدونم کدوم معامله امروز مارو غافل کرد از این دوسهم !! قسمت نبود
سیستم چه حجمی معامله شد!!! دوستان خبریه!!!:d
فردا فک کنم صف خریده باشه (-:
خلاصه این همکاران سیستم امروز مشکوک میزد ;)///
نظر
-
این بیمه کوثر داره چی کار میکنه تو بازار؟؟؟
یه مدتیه سهام هایی رو که خریده داره بد جوری حمایت میکنه!!!!
غشان-کسعدی-کچینی کساوه -کخاک همه صف خرید بودن 4شنبه!!!
ما هم بازی =))///
نظر
-
شنبه میریم برای خرید غشان حامی سهم هم بیمه کوثر =)) ;)
سبد گردان بیمه کوثر هر کی هست عشق صف کردنه ;) و بالا بردن سریع سهمه ;) البته مواظب باشید روتون خالی نکنه =))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین بیمه کوثر داره چی کار میکنهتو بازار؟؟؟
یه مدتیه سهام هایی رو که خریده داره بد جوری حمایت میکنه!!!!
غشان-کسعدی-کچینی کساوه -کخاک همه صف خرید بودن 4شنبه!!!
ما هم بازی =))
البته دقیق نمیدونمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
البته هفته پیش یکی از دوستان گفت سبد بیمه کوثر میره بالا اما شنبدن کی بود مانند دیدن :d و اشاره به فدک هم کرد .
اگه بشه ما هم باهاش یه سواری بگیریم خوبه :D///
نظر
-
ما میریم دنبال کخاک و غشان از سبد بیمه کوثر ;) ببینیم چی میشه. غشان هم تو کف قیمته تقریبا ;)///
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postجالبه که خودش میشینه صف خرید
کل تعداد معامله غشان رو کوثر خرید
ببینیم بیمه کوثر میتونه تکونش بده و ببرش بالای 300 ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/23, 22:37.///
نظر
-
تعجب نداره . سبدگردان بیمه کوثر، فدک و ساتا یه گروهن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
نشست 1+5 تاثیر خودشو رو بازار میزاره .
این وسط میشه از نوسانات استفاد کرد.
البته این هفته که اوضاع عادیه.
به زودی دوباره شروع میکنم نوسان گیری رو منتها فقط نوسانات مطمئن و شاید هم با 100 درصد سرمایه . من خیلی عجله دارم ;)///
نظر
-
-
نظر