غدیر عجب پکویری خریده امروز :
پکویر میره در لیست خرید .......شناور این سهم خشک بشه تمومه ......;) مشکل پکویر نبود یک حقوقی قدرتمند بود...
پاسا رو هم همچنان زیر نظر دارم ...شخص حقیقی هر روز در حال خرید هست .... شناور این هم کم بشه میزنه زیرش ........;)
پتایر دو روزه که حجمش توسط بنیاد برداشته میشه .........;)
من شنبه قطعا از این گروه خرید میکنم اگه یادم نره ...:d
=============
رانفور قطعا تعدیل مثبت داره .برای میان مدت پیشنهاد میشه ...........
کشرق دو حقوقی در حال خرید هستن ......لذا یک ده درصدی میشه ازش نوسان گرفت حداقل .....
فسرب وصنعت کف سهم رو روی 300 بسته .لذا از این سهم هم میشه نوسان گرفت ......
کمنگنز امروز مخفی روی 22501 و همین حدود نشسته بودن و میخریدن ....ما هم یه چند تایی بالاتر خریدیم و اذیتشون کردیم ومیانگینم رو به همین محدوده ها رسوندم ......:D ضمن اینکه همه ی فروشنده ها حقیقی بودن و دو حقوقی هم16599 سهم خریدن.....
پکویر میره در لیست خرید .......شناور این سهم خشک بشه تمومه ......;) مشکل پکویر نبود یک حقوقی قدرتمند بود...
پاسا رو هم همچنان زیر نظر دارم ...شخص حقیقی هر روز در حال خرید هست .... شناور این هم کم بشه میزنه زیرش ........;)
پتایر دو روزه که حجمش توسط بنیاد برداشته میشه .........;)
من شنبه قطعا از این گروه خرید میکنم اگه یادم نره ...:d
=============
رانفور قطعا تعدیل مثبت داره .برای میان مدت پیشنهاد میشه ...........
کشرق دو حقوقی در حال خرید هستن ......لذا یک ده درصدی میشه ازش نوسان گرفت حداقل .....
فسرب وصنعت کف سهم رو روی 300 بسته .لذا از این سهم هم میشه نوسان گرفت ......
کمنگنز امروز مخفی روی 22501 و همین حدود نشسته بودن و میخریدن ....ما هم یه چند تایی بالاتر خریدیم و اذیتشون کردیم ومیانگینم رو به همین محدوده ها رسوندم ......:D ضمن اینکه همه ی فروشنده ها حقیقی بودن و دو حقوقی هم16599 سهم خریدن.....
نظر