در اصل توسط yasin1 پست شده است
View Post
نوسان گیری های کم ریسک
Collapse
X
-
منتظر لپارس میمونم تا به 85 تومن برسه. رو 85 حمایت فوق العاده ای داره.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postیاسین جان بازار یمقدار جون گرفته. فکر کنم امروز رو 90 بخری بهتر باشه.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
دوستان من نقد نیستم و نمیتونم تو بازار باشم چون هر فرصت نوسان گیری که از دست میره اعصابم میریزه به هم (-:
هوای شمواد رو هم داشته باشید بعید نیست صف فروشش جمع بشه و فردا صف خرید باشه. شاید مخفی گذاشته باشه و بالای 100 هزار ا باشه چون هر چی می خرن باز حدودد 20 هزار تا میمونه ولی جمعش میکنن به نظرم (-:آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/01, 09:58.///
نظر
-
-
در اصل توسط reihane پست شده است View Postمنم كف لپارس همون حدود 85 ميبينم .[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان من نقد نیستم و نمیتونم تو بازار باشم چون هر فرصت نوسان گیری که از دست میره اعصابم میریزه به هم (-:
هوای شمواد رو هم داشته باشید بعید نیست صف فروشش جمع بشه و فردا صف خرید باشه. شاید مخفی گذاشته باشه و بالای 100 هزار ا باشه چون هر چی می خرن باز حدودد 20 هزار تا میمونه ولی جمعش میکنن به نظرم (-:ادب .ویزای ورودبه دایره انسانیت است
نظر
-
در اصل توسط سنگ صبور پست شده است View Postدوست عزيز فنر شمواد اماده بازشدنه اونوقته كه توجه بازار به شمواد جلب ميشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/02, 12:03.///
نظر
-
به نظر میاد سفارود شنبه صف خرید داشته باشه و صفش هم حداقل 2 روز دوام داشته باشه پس میشه روی حداقل 2.4 درصد حساب کرد. البته برای میان مدت و بلند مدت هم میتونه بازدهی خوبی بده .
نظر شما چیه؟///
نظر
نظر