نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط javad.111 پست شده است View Post
    بسیار ممنون از جواب کاملت...دو سوال دیگه:
    1.یجایی خوندم یه راه وجود داره که ماهانه 4% تضمینی و حتمی سود بگیری از بورس (یا شایدم یه سهم خاص)... شما در این مورد چیزی نشنیدید ؟
    2.قسمت پی ام من کی فعال میشه ؟(یه سوال داشتم چند روزه خواستم پی امتون بدم پیغام میده "شما به این قسمت دسترسی ندارید")
    سلام :
    1- ماهی 4 درصد چیزی نیست که بخوایم در موردش صحبت کنیم ........نمیدونم کجا گفته ..........و من چیزی نشنیدم .....
    2- رو باید از مدیرای سایت بپرسی ..فک کنم باید 100 تا پست بالاتر بزنی ..........البته نه هر پستی (-:
    ///

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

جهانی شکر :

رسیدن به بالاترین قیمت در دو ماه گذشته .

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

خوب امشب میگردیم چند تا سهم پیدا کنیم برای روز عرضه وفارس ...........البته اگه طمع نکنیم و وفارس رو نخریم هر چی ته حسابه ....... (-:

از امروز به بعد دیگه باید اتیش بزنن به مالشون تا ساعت 11 روز 4 شنبه (-: فرصت بسیار خوبیه برای ورود ..............

لامسب قشهد هم باز نشد .....کمبود نقدینگی احساس میشه ..........شبندر هم که پول واسه ادم نمیزاره ............:D
        ///

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

سلام میثم جان نظرت راجع به فزرین چیه ؟ توی این قیمتها برای خرید مناسب نیست؟

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

سلام . نظری ندارم ......سهم های خیلی بهتر تو بازار هست ........برای نوسان شاید جواب بده ولی سهام مفت تری هست برای خرید .......
            ///

نظر

• mah1364
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 72

سلام
              یه هم برای نوسان گیری که کم ریسک هم باشه متناسب با نام تایپک معرفی کنید. لصفا
              زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

نظر

• iran1389
                عضو عادی
                • May 2012
                • 139

*برنامه عرضه اولیه 5 درصد سهام سه شنبه جاری پتروشیمی خراسان

در این جلسه جلال امانی معاون سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با بیان اینکه سال 69 تأسیس و از سال 80 به بهرهبرداری و سوددهی رسیده اظهار داشت: این شرکت از سال 82 اولین و بزرگترین تولیدکننده ملامین بوده و سال 86 براساس مصوبه هیئت وزیران سهام آن بابت رد دیون به سازمان تأمین اجتماعی و چند صندوق بیمه، به بخش خصوصی واگذار شد.

در حال حاضر مالکان آن هلدینگ تأمین با 43.9 درصد، صندوق ذخیرهسازی فرهنگیان 20 درصد،نفت و گاز پارسیان و آتیه صبا با 19 و 14 درصد هستند.

وی با بیان اینکه 5 درصد عرضه اولیه در سهشنبه جاری متناسب با قدر السهم هر کدام از این سهامداران عمده در فرابورس عرضه میشود، ادامه داد: این شرکت برای سال آینده به ازای هر سهم 130 تومان و برای سال جاری بیش از 103 سود پیشبینی کرده که این سود براساس فروش 325 میلیارد تومانی در 9 ماه اول سال بوده، اما با توجه به افزایش 40 میلیارد تومانی فروش محصولات، انتظار میرود، پیشبینی سود هر سهم پتروشیمی خراسان برای سال جاری بین 125 تا 30 تومان باشد که تا پایان سال اعلام خواهد شد.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط mah1364 پست شده است View Post
                  سلام
                  یه هم برای نوسان گیری که کم ریسک هم باشه متناسب با نام تایپک معرفی کنید. لصفا

برای امروز شپنا 2040 برای خرید خوبه ....ولی من خودم میزارم برای 4 شنبه ......خریدهامو .......

شرانل شپاس هم فردا پس فردا برای خرید خوبن .....ممکنه دو روز اینده بشه کمی پایین تر خرید ........چون ملت اتیش میزنن به مالشون برای عرضه اولبه ........یا اینکه نقد بمونی وفارس بخری یا 4 شنبه کلا بخری یا فردا ........
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

شبندر هم برای نوسان عالیه (-: ولی خوب عده ای میترسن ...ما معرفی نمیکنیم (- : هیچ سهمی سرعت رشد شبندر رو نداره در این گروه (-:
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط iran1389 پست شده است View Post
                      *برنامه عرضه اولیه 5 درصد سهام سه شنبه جاری پتروشیمی خراسان

در این جلسه جلال امانی معاون سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با بیان اینکه سال 69 تأسیس و از سال 80 به بهرهبرداری و سوددهی رسیده اظهار داشت: این شرکت از سال 82 اولین و بزرگترین تولیدکننده ملامین بوده و سال 86 براساس مصوبه هیئت وزیران سهام آن بابت رد دیون به سازمان تأمین اجتماعی و چند صندوق بیمه، به بخش خصوصی واگذار شد.

در حال حاضر مالکان آن هلدینگ تأمین با 43.9 درصد، صندوق ذخیرهسازی فرهنگیان 20 درصد،نفت و گاز پارسیان و آتیه صبا با 19 و 14 درصد هستند.

وی با بیان اینکه 5 درصد عرضه اولیه در سهشنبه جاری متناسب با قدر السهم هر کدام از این سهامداران عمده در فرابورس عرضه میشود، ادامه داد: این شرکت برای سال آینده به ازای هر سهم 130 تومان و برای سال جاری بیش از 103 سود پیشبینی کرده که این سود براساس فروش 325 میلیارد تومانی در 9 ماه اول سال بوده، اما با توجه به افزایش 40 میلیارد تومانی فروش محصولات، انتظار میرود، پیشبینی سود هر سهم پتروشیمی خراسان برای سال جاری بین 125 تا 30 تومان باشد که تا پایان سال اعلام خواهد شد.

فردا بعید میدونم بیاد ..یعنی عمرا عرضه بشه .........چون قرار به عرضه بود ناظر اعلام میکرد امروز ..........
                      ///

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

یه تحلیل دیدم قیمت مناسب پتروشیمی خراسان رو بین 700تا 740برآورد کرده بود دوستان نظر شون چیه؟

نظر

• 12478512
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 176

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          یه تحلیل دیدم قیمت مناسب پتروشیمی خراسان رو بین 700تا 740برآورد کرده بود دوستان نظر شون چیه؟
                          ۷۴۰ ارزشش ذاتیشه... برای جذاب شدن باید قیمت پایین تر اعلام کنن... البته اگه بخوان مثل شپاس عرضه کنن بالای ۱۰۰۰ میدن...
                          صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                            ۷۴۰ ارزشش ذاتیشه... برای جذاب شدن باید قیمت پایین تر اعلام کنن... البته اگه بخوان مثل شپاس عرضه کنن بالای ۱۰۰۰ میدن...
                            دوست عزیز شپاس را بالا باز نکردند. ((( یکمی صبر داشته باش جو بازار بخاطر خلیج رفته تو فارس بعد از ان ببین با سرعت 280 کیلومتر برثانیه شپاس حرکت می کند. <:-p =)))))

نظر

• mehr_bourse
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 336

سلام بر میثم عزیز
                              من شبندر از آخرین نوسانگیری که کردم 100 درصد تو سودم ........... (60 درصد پرتفوی)
                              شرانل تو ضرر میانگین آوردم پایین
                              غبشهر . غمارک یر به یر
                              شبریز تو 10 درصد سودم
                              قزوین تو 30 درصد ضرر
                              نقدینگی ندارم ............ میخوام برای وفارس نقد کنم بنظرت فروش قزوین رو چطور میبینی برای خرید وفارس
                              بقیه واقعا دلم نمیاد دست بزنم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                                سلام بر میثم عزیز
                                من شبندر از آخرین نوسانگیری که کردم 100 درصد تو سودم ........... (60 درصد پرتفوی)
                                شرانل تو ضرر میانگین آوردم پایین
                                غبشهر . غمارک یر به یر
                                شبریز تو 10 درصد سودم
                                قزوین تو 30 درصد ضرر
                                نقدینگی ندارم ............ میخوام برای وفارس نقد کنم بنظرت فروش قزوین رو چطور میبینی برای خرید وفارس
                                بقیه واقعا دلم نمیاد دست بزنم

سلام ..
                                والا قزوین محدود های کف هست البته بازی پارسال رو اکه در نیارن ....به هر حال این گروه هم میتونه برگشت بزنه ولی اونور سال ...........مگه اینکه وفارس بخری و بعد از دادن سود دوباره قزوین رو بخری در این قیمت ها ..البته قزوین سهم فرزیه ......

فقط یه گزینه قزوین دادی به ما برای فروش (-: کار دیگه به نظرت میشه کنی؟

حالا تا روز عرضه صبر کن .......
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/12, 00:52.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X