صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

با سلام
    دوستان زیاد نگران روند قیمتی شیران نباشید. با خیال راحت سهامداری کنید حتی اگه خرید در 3500 تومن دارید باز هم سود خواهید کرد.
    شیران فرم حرکتیش همینه . دوستانی که قبل از مجمع سال قبل رو به یاد دارن صحبت بنده رو تایید خواهند کرد. شیران قبل از مجمع با سود 1500 تومنی 4900 تا 5300 معامله میشد. یعنی پی بر ای 3.5. این روند خسته کنده چند صباحی ادامه داشت. خودمم هم دیگه داشتم شک میکردم که نکنه خبری در مجمع نباشه . با این حال سهامداری کردم. ولی بعد از مجمع با پرداخت حدود 800 سود تقریبا در همون قیمت بسته شدن باز شد و بعد برای مجمع فوق العاده افزایش سرمایه بسته شد و الان با قیمت امروز بسیاری از دوستان در 100 درصد سود در 6 ماه سهامداری هستند.
    الان هم شرای همونطوریه. تا پایان سال با قیمت امروز حداقل 50 درصد سود خواهید کرد. به نظرم 50 درصد سود مطمئن در 6 ماه گزینه خوبیه.
    معمولا سهامهای که سهام شناور پایینی دارن راحت توسط سهامدار عمده کنترل میشن.
    شاد باشید
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

شیران در گزارش 6 ماهه 402 تومان پوشش داده اگه سود 131 تومنی حاصل از فروش ارز هم بهش اضافه کنیم 533 تومن ساخته تا گزارش 9 ماهه ، شرکت سودشو 6867 ریال اعلام کرده یعنی تا قبل از گزارش 9 ماهه شرکت 77 درصد سودشو ساخته.

بازم این قیمتا و این صف های فروش جالبه!!
      به معنای واقعی یکسری دوستان هیچ تحلیلی تو خرید فروششون ندارن و باعث ضرر بقیه هم میشن.
      الان باید بالای 4000 تومن بود قیمت سهم.

نظر

• مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        شیران در گزارش 6 ماهه 402 تومان پوشش داده اگه سود 131 تومنی حاصل از فروش ارز هم بهش اضافه کنیم 533 تومن ساخته تا گزارش 9 ماهه ، شرکت سودشو 6867 ریال اعلام کرده یعنی تا قبل از گزارش 9 ماهه شرکت 77 درصد سودشو ساخته.

بازم این قیمتا و این صف های فروش جالبه!!
        به معنای واقعی یکسری دوستان هیچ تحلیلی تو خرید فروششون ندارن و باعث ضرر بقیه هم میشن.
        الان باید بالای 4000 تومن بود قیمت سهم.
        دوست من فرض اساسی تئوری اقتصاد در دنیا این است که کلیه سرمایه گذاران عاقل و منطقی هستند یا به عبارت خودمونی هرکسی پولشو دوست داره و نمی خواد که سرمایه شو از دست بده.
        تنها تحلیل افراد متفاوت است. چون اهداف و استراتژی افراد متفاوت است.
        من به تجربه در بازار یاد گرفتم که هیچ سهامداری را بدون تحلیل ندانم و برای استراتژی کلیه افراد احترام قائل باشم.
        و بعنوان یک علاقه مند بازار سرمایه سعی میکنم تا دلیل رفتار افراد را بفهمم نه اینکه ایرادی بر آن وارد کنم. خیلی پیش اومده که سهمی صف فروش بوده و برخی افرادی را که در صف سهم خود را میفروشند را بی تحلیل و... خطاب میکنند ولی بعد از چند روز یا چند هفته ضرر میگویند کاش ماهم فروخته بودیم.
        بنابراین هرکسی باید با توجه به اهداف و تحلیل خود معامله کند و برای اقدام دیگران نیز احترام قائل باشد.
        و در این سایت گفتگو تمامی دوستان سعی دارند تا اخبار و تحلیل خود را در اختیار سایر دوستان نیز قرار دهند و در نهایت هرشخصی خود تصمیم گیرنده خواهد بود.
        با امید موفقیت شما و همه دوستان بورسی
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

بازار فعلی هم همانند اوضاع سیاسی مملکت است.
          مثلا در سیاست فرماندهی و ریاست را به کسی می دهند که اصلا لیاقت و دانش آن را ندارد یا اگر هم دارد خیلی افراد دیگر سرتر از هستند که به آنها نمی دهند.
          بازار هم همین طور شده است، هر چی سهم بنیادی است سیاسی شده یا سیاستی پشت آن است و عملا سهم فلج شده و درجا می زند و خاک بر سر شده است.
          در مقابل هر چی سهم با P/E بالا است و عملا سود عملیاتی درستی ندارد و ...... تا تعدیل می دهند چند برابر باز می شوند و سودی هم به کسی نمی دهند.
          در بازار فعلی ظاهرا هر سهمی که سود ندهد یا چندرغاز سود می دهد سودآوری بهتری از سهامهای بنیادی دارد.
          کلی شیران دارم که اگر در آن زمان بانکی یا خودرویی یا سیمان یا دارو یا ...... خریده بودیم سودمان را گرفته بودیم و الان نقد بودیم و زیر قیمت آن موقع شیران می خریدیم و تا مجمع صبر می کردیم.
          بیشتر سهامها در برج 3و 4و5 رشد چشمگیری کردند ولی شیران همین طور درجا زد.
          اگر سال بعد با این سهم باشم از همین شهریور وارد آن می شوم.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
            دوست من فرض اساسی تئوری اقتصاد در دنیا این است که کلیه سرمایه گذاران عاقل و منطقی هستند یا به عبارت خودمونی هرکسی پولشو دوست داره و نمی خواد که سرمایه شو از دست بده.
            تنها تحلیل افراد متفاوت است. چون اهداف و استراتژی افراد متفاوت است.
            من به تجربه در بازار یاد گرفتم که هیچ سهامداری را بدون تحلیل ندانم و برای استراتژی کلیه افراد احترام قائل باشم.
            و بعنوان یک علاقه مند بازار سرمایه سعی میکنم تا دلیل رفتار افراد را بفهمم نه اینکه ایرادی بر آن وارد کنم. خیلی پیش اومده که سهمی صف فروش بوده و برخی افرادی را که در صف سهم خود را میفروشند را بی تحلیل و... خطاب میکنند ولی بعد از چند روز یا چند هفته ضرر میگویند کاش ماهم فروخته بودیم.
            بنابراین هرکسی باید با توجه به اهداف و تحلیل خود معامله کند و برای اقدام دیگران نیز احترام قائل باشد.
            و در این سایت گفتگو تمامی دوستان سعی دارند تا اخبار و تحلیل خود را در اختیار سایر دوستان نیز قرار دهند و در نهایت هرشخصی خود تصمیم گیرنده خواهد بود.
            با امید موفقیت شما و همه دوستان بورسی

دوست عزیز حرف شما کاملا متین و قبول دارم.
            اصلا شاید طرف پول لازمه میره تو صف.
            من کسایی که هر نوع تحلیلی دارن منظورم نبود چون به هر حال تحلیلی دارن چه غلط چه درست.
            افرادیو میشناسم که جدیدا وارد بورس شدن و واقعا پولشونو به راحتی نصفشو به باد دادن چرا؟!! چون هیچ تحلیلی ندارن و تو صف خرید می خرن تو صف فروش میفروشن و ضرر می کنن. این نوع معاملات روند سهمو به هم میریزه از نظر من.
            نظر شمام قابل احترامه دوست عزیز.

نظر

• Nikooravesh
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 282

با سلان و صبح بخیر خدمت دوستان
              اینم یه خبر خوب برای سهامهای که وام ارزی دارند
              مصوبه دولت مبنی پر پرداخت مابه التفاوت قیمت دلار برای تسویه وامهای ارزی لغو شد

نظر

• erfanslash
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 762

عملکرد دوره 7 ماهه بر روی کدال

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2131

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                  عملکرد دوره 7 ماهه بر روی کدال
                  سلام نسبت به 6ماه ضعیف عمل کرده است . منفی امروز بی دلیل نبوده است .

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    سلام نسبت به 6ماه ضعیف عمل کرده است . منفی امروز بی دلیل نبوده است .
                    فکر میکنم شما یا گزارش رو دقیق نخوندی یا واقعا علمشو نداره
                    اگه منفی امروز بخاطر این گزارش بسیار خوب بوده که باید به عقل فروشندگان شک کرد

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2131

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                      فکر میکنم شما یا گزارش رو دقیق نخوندی یا واقعا علمشو نداره
                      اگه منفی امروز بخاطر این گزارش بسیار خوب بوده که باید به عقل فروشندگان شک کرد
                      سلام درگزارش 6ماه عملکرد 4019 ودر 7ماه 4523 میباشد عمده ان از محل ارز که در تعدیل 1480000 پیش بینی کرده و عملکرد ان 576000 میباشد 41% که فقط میتواند افزایش تولید را خنثی کند مگر ازاد سازی صادرات اعمال شود درغیر این صورت تاسقف 8000 ریال سود خواهدداشت . شما اگر غیرازاین محاسباتی دارید لطفا بیان تا استفاده کنیم . تشکر

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        سلام درگزارش 6ماه عملکرد 4019 ودر 7ماه 4523 میباشد عمده ان از محل ارز که در تعدیل 1480000 پیش بینی کرده و عملکرد ان 576000 میباشد 41% که فقط میتواند افزایش تولید را خنثی کند مگر ازاد سازی صادرات اعمال شود درغیر این صورت تاسقف 8000 ریال سود خواهدداشت . شما اگر غیرازاین محاسباتی دارید لطفا بیان تا استفاده کنیم . تشکر
                        شما یک نگاه بکن ببین موجودی ها چقدر افزایش پیدا کرده
                        شیران هم که از نظر فروش مشکلی نداره
                        گذاشته ماه های دیگه بفروشه
                        فکر کنم شما فقط تو گزارش به سود ساخته شده نگاه میکنید

موجودی الکيل بنزن خطي نسبت به ماه قبل 13 درصد افزایش دارد
                        موجودی الکيلات سنگين نسبت به ماه قبل 13 درصد افزایش دارد
                        موجودی نرمال پارافين نسبت به ماه قبل 7 درصد افزایش دارد
                        موجودی برش هاي نفتي نسبت به ماه قبل 10 درصد افزایش دارد

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

چه حرکت جالبی گزاررش 7 ماهه داد تو این یه ماه 51 تومن ساخته کلی تولیداتش بیشتر شده با زبون بی زبونی هم گفته تعدیل داریم.
                          3 ماه تابستون میشه 150 تومن + 402 تومن 6 ماه اول + 131 تومن بابت تسعیر ارز = 683 تومن 9 ماهه ساخته و این یعنی 100 درصد پوشش و یه تعدیل خوبی برا 9 ماهه تو راهه.
                          از تسعیر ارز بازم تعدیل خواهد داد.

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

گزارش شیران

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سرمايه گذاري صنايع شيميائي ايران طی نامه شماره مورخ 1392/06/18 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/09/30 با سرمایه 771,498 میلیون ریال مبلغ 6,867 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.
                            دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1392/09/30 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی
                            فروش خالص : افزايش 4 درصدي مبلغ فروش ناشي از افزايش مقدار فروش 16 هزار تن نرمال پارافين صادراتي مي باشد .
                            بهاي تمام شده کالاي فروش رفته : ناشي از افزايش مقدار فروش 16 هزار تن نرمال پارافين صادراتي مي باشد .
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• anisan
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 141

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                              چه حرکت جالبی گزاررش 7 ماهه داد تو این یه ماه 51 تومن ساخته کلی تولیداتش بیشتر شده با زبون بی زبونی هم گفته تعدیل داریم.
                              3 ماه تابستون میشه 150 تومن + 402 تومن 6 ماه اول + 131 تومن بابت تسعیر ارز = 683 تومن 9 ماهه ساخته و این یعنی 100 درصد پوشش و یه تعدیل خوبی برا 9 ماهه تو راهه.
                              از تسعیر ارز بازم تعدیل خواهد داد.
                              مطمئن باش سه ماه تابستون بیشتر از 150 تومان میسازه

نظر

• heaven_smile77
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 257

میشه لطفاً دوستانی که عجله داشتند برای فروش، یه هفته اس توی صف فروش اعصاب همه رو به هم ریخته بودند لطف کنند این حجم مبنا رو بدند که از بازار جا نمونیم. لطفاً !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X