صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

چطور میشه سهمی که 3ماهه نزدیک 300تومن پوشش میده تو 9ماهه پوشش شده 550! اونم شیرانی که سودش مدام در حاله بالا رفتنه!!
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

تا پیش بینی اولیه سود 92 (یعنی 1020 تومن) فقط 37% مانده است.
      آن هم لابد می خواهند 92/09/30 اعلام کنند.
      اگر تو چند روز آتی مثبت خورد سریع از آن خارج می شوم، ظاهرا همیشه صبر خوب جواب نمی دهد.
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

فخوز EPS=7769 قیمت روز 4720 تومن
        شیران EPS=7450 قیمت روز 3500 تومن

خدایش با این همه اتفاقات چهار ماهه گذشته، این نوع جهش و سودآوری شیران خیلی مزخرف است.
        وقت خودم را سر این سهم هدر دادم و بعد گذشت چهار ماه باید یر به یر خارج شوم.
        صد رحمت به هر چی سهم در پیت و بی بنیاد ، این همه تعریف و تمجید و فروش آنچنانی و یا سود بالا و یا بنیاد قوی و ...... همه بی خود بود.
        همین طوری هم بازار تو اصلاحه و با این گزارش هم فروشنده زیاد، فردا شاید به جای بالا رفتن قیمت منفی هم بخورد.
        سهم سه ماه پیش 3500 تومن الان بعد 10+23+8 = 41% تعدیل 3500 تومن، چقدر بنیادش قویه، توپ تکونش نمی دهد وای به حال EPS
        آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/10/20, 19:42.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alizali
          کاربر فعال
          • Jan 2013
          • 457

خوب بارها در قبل اعلام کرده بودیم که شیران امسال شیران سالهای پیش نیست
          ولی خوب جو خوشبینی کذایی که وجود دارد برای سهم اینگونه عمل کرد
          منفی های امروز هم که مشخص شد دلیلش چه بوده است
          اطلاعات همیشه زودتر درز می کند

نظر

• alizali
            کاربر فعال
            • Jan 2013
            • 457

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
            تا پیش بینی اولیه سود 92 (یعنی 1020 تومن) فقط 37% مانده است.
            آن هم لابد می خواهند 92/09/30 اعلام کنند.
            اگر تو چند روز آتی مثبت خورد سریع از آن خارج می شوم، ظاهرا همیشه صبر خوب جواب نمی دهد.
            متاسفانه شما هنوز اصرار بر اعداد غلط دارید
            این عددی که شما می فرمایید بر اساس سرمایه قبل از افزایش است

نظر

• ROSEMAN
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 186

در خصوص صورت های مالی شرکت بیان چند نکته حائز اهمیت می باشد:

1- شرکت برای فروش صادراتی و نرخ خوراک خود از دلار 26787 ریال استفاده نموده که با دلار حداقل 30000 ریال مبلغ 425 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.
              2- شرکت سود ناشی از شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران را در پیش بینی خود 10 میلیارد ریال در نظر گرفته که صرفا با توجه به دارایی 41.3 میلیون سهم شیران و سود نقدی 50 درصد در مجمع آتی، 154 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.
              3- بر اساس صورت های مالی با تحقق 80 درصدی فروش صرفا 76 درصد بهای تمام شده کالا محقق گردیده است. لذا عطف به تکرار این مورد در پیش بینی 7 ماهه و 6 ماهه شرکت و تکرار در صورت های مالی پایان سال مالی، مبلغ 145 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.

با توجه به موارد سه گانه فوق که قطعی می باشند، شرکت حداقل مبلغ 724 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت که به ازای هر سهم مبلغ 940 ریال می باشد. لذا بدون در نظر گرفتن پارامترهای آتی که میتوانند بر روند سود دهی شرکت تاثیر گذار باشند، پیش بینی سود شرکت مبلغ 8390 ریال می باشد.

ضمنا تا تاریخ ارائه گزارش 9 ماهه، با احتساب سود نقدی سهام در مجمع و تعدیلات سنواتی، شرکت دارای 2737 میلیارد ریال سود انباشته می باشد.

مطالب صرفا جهت اطلاع دوستان بوده و توصیه به خرید یا فروش سهم نمی باشد.
              آخرین ویرایش توسط ROSEMAN؛ 2013/10/20, 20:42.
              [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                متاسفانه شما هنوز اصرار بر اعداد غلط دارید
                این عددی که شما می فرمایید بر اساس سرمایه قبل از افزایش است
                ضمن تشکر از نکته اشاره شده توسط شما
                در بیان کلماتم اصراری دیده نمی شود.
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Ship Storm
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 119

کلی وقت صرف این سهام به ظاهر بنیادی کردیم ولی هیچ و پوچ کلا از بازار جا موندیم و متضرر شدیم ، خواب پول رو هم حساب کنی همین الان کلی باخت دادیم سرش
                  اگه اون زمان که این رو خریدیم هر سهم دیگه ای خریده بودیم کم کم 50 درصد سود خالص رو برداشت کرده بودیم
                  [CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

ضمن تشکر از نکته اشاره شده توسط شما
                    در بیان کلماتم اصراری دیده نمی شود.
                    من اینطور تصور کردم که شما فرموده اید 37 درصد مانده به رسیدن به این عدد
                    یعنی باید به این عدد برسد
                    من هم عرض کردم این عدد اصلا قابل استناد نیست
                    همین

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
                      در خصوص صورت های مالی شرکت بیان چند نکته حائز اهمیت می باشد:

1- شرکت فروش صادراتی خود را با دلار 26787 ریال تسعیر نموده که با دلار حداقل 30000 ریال مبلغ 700 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.
                      2- شرکت سود ناشی از شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران را در پیش بینی خود 10 میلیارد ریال در نظر گرفته که صرفا با توجه به دارایی 41.3 میلیون سهم شیران و سود نقدی 50 درصد در مجمع آتی، 154 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.
                      3- بر اساس صورت های مالی با تحقق 80 درصدی فروش صرفا 76 درصد بهای تمام شده کالا محقق گردیده است. لذا عطف به تکرار این مورد در پیش بینی 7 ماهه و 6 ماهه شرکت و تکرار در صورت های مالی پایان سال مالی، مبلغ 420 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت.

با توجه به موارد سه گانه فوق که قطعی می باشند، شرکت حداقل مبلغ 1274 میلیارد ریال تعدیل مثبت خواهد داشت که به ازای هر سهم مبلغ 1650 ریال می باشد. لذا بدون در نظر گرفتن پارامترهای آتی که میتوانند بر روند سود دهی شرکت تاثیر گذار باشند، پیش بینی سود شرکت مبلغ 9100 ریال می باشد.

ضمنا تا تاریخ ارائه گزارش 9 ماهه، با احتساب سود نقدی سهام در مجمع و تعدیلات سنواتی، شرکت دارای 2737 میلیارد ریال سود انباشته می باشد.

مطالب صرفا جهت اطلاع دوستان بوده و توصیه به خرید یا فروش سهم نمی باشد.
                      مبارک سهامداران
                      من در اولین فرصت خارج می شوم.
                      هر سه ماه همین حرفها را می شنویم ولی دریغ از صعود، صرفا درجا می زند.
                      الان باید با همین سود حوالی 4500 تومن باشد، ولی نیست. چرا؟
                      تفاوتش با فخوز چیست؟
                      بنیاد قوی ندارد که دارد + سود بالا ندارد که دارد + فروش بالا ندارد که دارد + پتانسیل افزایش سود آوری از ارز و نرخ خوراک ندارد که دارد + سود انباشته زیاد ندارد که دارد + ..........
                      خوب پس چه مرگشه پا به پای بقیه سهامها حرکت نمی کند.
                      میگن به تدریج سود اعلام می کند و هوای سهامدار را دارد، خوب من سهامدار چهار ماه است این سهم را دارم و در این مدت سه بار تعدیل مثبت داده است، الان کجا هستم، حالا هم سه ماه صبر کنم شاید فرجی بشود یا نشود. احتمالا همین وضع خواهد بود.
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

چرا شما ها اینقدر ناراحت هستید سهم تعدیل مثبت میده ناراحت می شوید؟!
                        میدونم الان میگویید که چند ماهه روش سهامداری کرده ایم و هنوز گینی نداده و از بازار عقب موندیم
                        درسته من هم با شما موافقم سهم کندیه ولی به نظرم کسی که شیران میخره باید بذاره تو سبد بلند مدتش و نگاه هم نکنه آن هم با سرمایه ای که استرس بهش وارد نشود
                        این سهم الان با سود تحلیلی 1000 تومانی معامله میشود!!! شیران سودی هم نداشته باشه ضرر به هیچ وقت نخواهد داشت

نظر

• alireza51
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 1205

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          چرا شما ها اینقدر ناراحت هستید سهم تعدیل مثبت میده ناراحت می شوید؟!
                          میدونم الان میگویید که چند ماهه روش سهامداری کرده ایم و هنوز گینی نداده و از بازار عقب موندیم
                          درسته من هم با شما موافقم سهم کندیه ولی به نظرم کسی که شیران میخره باید بذاره تو سبد بلند مدتش و نگاه هم نکنه آن هم با سرمایه ای که استرس بهش وارد نشود
                          این سهم الان با سود تحلیلی 1000 تومانی معامله میشود!!! شیران سودی هم نداشته باشه ضرر به هیچ وقت نخواهد داشت
                          ضمن تشکر
                          به نظر من اگر سودی نداشته باشد به ظاهر ضرری ندارد ولی کلی از بازار و بسیاری از سهامهای غیر بنیادی عقبتر است و در واقع ضرر است ضرر
                          سرمایه وقتی خوابید و سودی نداد یعنی ضرر، اگر کسی نسبت به این موضوع بی اهمیت باشد سرمایه گذار نیست.
                          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

ضمن تشکر
                            به نظر من اگر سودی نداشته باشد به ظاهر ضرری ندارد ولی کلی از بازار و بسیاری از سهامهای غیر بنیادی عقبتر است و در واقع ضرر است ضرر
                            خوب دوست عزیز من این سهم رو باید با سرمایه کم خرید که فردا هم اگر درجا زد ناراحت نشوی
                            شاد و سلامت باشی

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

من یک چیزو تو گزارشات شیران متوجه نشدم. دوستان اگر میدونن مشکل چیه توضیح بدن.

سهم تو گزارش 6 ماهه اعلام کرد 4019 ریال پوشش داده.

در تاریخ 7 شهریور اعلام کرد از تسعیر ارز و افزایش فروشش 131 تومن تعدیل داره و این یعنی 131 تومن پوشش.

در گزارش 7 ماهه میزان پوشش شد 4533 ریال.

گزارش 9 ماهه میزان پوشش 5855 ریال.

1310+5855 = 7165 ریال میزان پوشش تا گزارش 9 ماهه.

این تیکه رو متوجه نمیشم که چجوری حساب کردن 12 ماهه گفتن 745 تومن یعنی 3 ماهه آخر سال 285 ریال میسازه؟؟؟

حالا با تسعیر دلار 3000 تومنی و چیزای دیگه کار ندارم.

سود تلفیقیم که نگفتن.
                              آخرین ویرایش توسط محمدرضا 87؛ 2013/10/21, 00:51.

نظر

• alireza51
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 1205

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                                من یک چیزو تو گزارشات شیران متوجه نشدم. دوستان اگر میدونن مشکل چیه توضیح بدن.

سهم تو گزارش 6 ماهه اعلام کرد 4019 ریال پوشش داده.

در تاریخ 7 شهریور اعلام کرد از تسعیر ارز و افزایش فروشش 131 تومن تعدیل داره و این یعنی 131 تومن پوشش.

در گزارش 7 ماهه میزان پوشش شد 4533 ریال.

گزارش 9 ماهه میزان پوشش 5855 ریال.

1310+5855 = 7165 ریال میزان پوشش تا گزارش 9 ماهه.

این تیکه رو متوجه نمیشم که چجوری حساب کردن 12 ماهه گفتن 745 تومن یعنی 3 ماهه آخر سال 285 ریال میسازه؟؟؟

حالا با تسعیر دلار 3000 تومنی و چیزای دیگه کار ندارم.

سود تلفیقیم که نگفتن.
                                آقا محمدرضا من که بی خیال این سهم می خواهم بشوم، با این گزارش امروز فعلا فکرم خیلی مشغول شده، چهار ماه بدون نتیجه.
                                از این حساب ها زیاد کردم ،نمی گم همه ولی حداقل من یکی رو چهار ماهه علاف کرده و نسبت به بازار بین 50 تا 100% به من ضرر از سود زده است.
                                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

در حال کار...
                                X