به گفته یکی از دوستان با توجه به آمار سه شنبه، از نظر تکنیکالی در وضعیت خوبی قرار گرفته است و امکان رشد را در این هفته دارد.
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
مهمترین خبر برای شیران طرح کاهش قیمت خوراک پترو های مایع هستش که نمیدونم چرا کسی توجهی نداره به این مورد
جالب اینه که فقط شیران دارای طرح توسعه درست حسابیه توی پترو های مایع
یعنی فقط شیرانه که میتونه از تخفیف نقدی قیمت خوراک بهره مند بشه
من نمیدونم عده ای با چه منطقی خودرویی میخرن اما شیران نهسجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
نظر
-
در اصل توسط siwan پست شده است View Postمهمترین خبر برای شیران طرح کاهش قیمت خوراک پترو های مایع هستش که نمیدونم چرا کسی توجهی نداره به این مورد
جالب اینه که فقط شیران دارای طرح توسعه درست حسابیه توی پترو های مایع
یعنی فقط شیرانه که میتونه از تخفیف نقدی قیمت خوراک بهره مند بشه
من نمیدونم عده ای با چه منطقی خودرویی میخرن اما شیران نه
نظر
-
تخفيف خوراك احتمالي ذكر شده صرفا به شركتهاي پتروشيمي تعلق خواهد گرفت كه خوراك ميعانات گازي دارند. لذا شيران كه مصرف كننده نفت سفيد (برش نفتي) مي باشد شامل تخفيف مذكور نيست.
اطلاعات ذكر شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد و يا فروش سهم نمي باشد.[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
نظر
-
سهم شیران فقط به درد کسی می خورد که بخرد و آخر سال برود ببیند چه خبر شده است.
من با تیدیل شیران در هفته گذشته تا الان نزدیک 10% سود گرفتم و حتی اگر شنبه وارد شوم سود کردم نه ضرر.
شش ماه روی سهم با هزار وعده و نوید ماندم، در آن موقع از 3100 تا 3200 خریدم حالا هم 3500 تومن است، عملا هیچ.
نمی دانم دوستانی که نوسانگیری نمی کنند و سهم را دارند چرا قبول نمی کنند سهم هیچ رشدی قابل توجهی در شش ماه گذشته نکرده است.
شیران در شش ماه گذشته از بازار بسیار بسیار عقب مانده است و کسانی که این سهم را در این مدت داشته و نوسانگیری هم نکرده اند عملا از بازار بسیار عقب مانده اند.
هر گونه تعدیل در شیران باعث رشد لاک پشتی سهم می شود.
سهام هایی که بجای سود ضرر اعلام کرده اند سود قابل توجه ای به سهامدارشان دادند ولی شیران هر چه EPS را بالا برد یعنی از 480 تومن برد به 745 تومن، قیمت سهم آن از میانگین 3400 تومن تومان زمان EPS=480 تومن رسید به میانگین 3500 تومن زمان EPS=745تومن
عملا با رشد 265 تومنی EPS سهم بجای ضرب PE در این افزایش یعنی حدود 1500 تومن رشد، تنها میانگین 100 تومن رشد کرده است.
EPS=480 تومن قیمت سهم میانگین=3300 تومن
EPS=745 تومن قیمت سهم میانگین=3500 تومن
رشد ایده آل=1500 تومن
رشد واقعی = 100 تومن
هر کس توجیهی عاقلانه و منطقی برای این عقب ماندگی دارد بگوید؟
شش ماه است ملت را با شایعه وعده های واهی تو سهم نگه داشته اند.
سهام شیران عملا به نفع سهامدار خرد نیست و با توجه به حجم بسیار کم آن در دست مردم، سهامدار عمده، سهامدار خرد را به ساز خود می رقصاند.
هر روز اخبار می گوید بازار سهام از اول سال نزدیک 100% رشد نصیب سهامداران کرده است در حالی که شیران حتی برای کسی که اول سال این سهم را دارد تنها نزدیک 30% سود داده و برای کسانی که شش ماه پیش وارد شدند ضرر بوده است و برای کسانی که دو ماه پیش وارد شدند 10% رشد داشته است.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postو اما چند نکته که در مجمع 91 گفته شد و اکنون شاید فراموش شده و یادآوری ان بد نباشد:///////////////شیران طرح تولید پلاتین را هم را اندازی کرده است که برای سال 92 حدود 200 کیلو تولید کنند که با فروش آن نزدیک به 30 میلیارد تومان سود برای شرکت ایجاد میشود که تاثیر آن بر سود هر شرکت برابر است با 116 تومان که در پیش بینی 92 در نظر گرفته نشده است. ......هر چند با این طرح شیران میتواند فلزات گران بهای دیگری را نیز تولید کند//////////شیران حذود 6 میلیون سهم شپنا داردکه در صورت فروش شپنا سودی بالغ بر 150 تومان به سود شیران اضافه خواهد شد.////////////شرکت ذخایر بسیار بالای از LEM را داشته است که در روز مجمع 91مدیر عامل این شرکت بازهم خبری خوشی به سهامداران داد و آن هم فروش این محصول بوده است که در بودجه 92 در نظر گرفته نشده بود////////بدون احتساب سهم شپنا که سهام طلایی برای شیران است////سود انتهایی با اضافه 116 و سودفروش lemچند خواهد بود؟؟؟ای پی اس فعلی//745ت.......جالا به این سهم توجه نشه بهتره ..........جق سهامدار کم سواد اینکه همه اش بی حای گزارش های مالی را دنبال کنه پی احبار سیاسی و شایعات و صف و صف بازی است ..........................
ببخشید چه فلزات گرانبهای دیگری؟
lem چیست؟
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postدو تا سوال؟
ببخشید چه فلزات گرانبهای دیگری؟
lem چیست؟
نظر
-
شرکت پروزه...طرح احیا کاتالیست های مستعمل از واحد پاکول را در تاریخ 19/7/91 استارت زده بود .........فلز پلاتین که فلز فعال کاتالیست هابه شمار می رود دارای اهمیت اقتصادی بالایی می باشد، لذا ضروری است که این فلز پر از ارزش را از کاتالیست های مستعمل جداسازی کرده و دوباره اسفاده کرد......................کاتالیست مستعمل در انبار پتروشیمی نگهداری می شود و می تواند اثار زیست محیطی به همراه داشته باشد.که عنصر پالادیم موجود در این کاتالیست .....از داخل کاتالیست بازیافت می شود........در حال حاضر چندین مجتمع پتروشیمی در ایران این کاتالیست را مصرف می کنند و در هر دوره 60 تا 70 تن کاتالیست مستعمل کنار گذاشته می شود ........سر مایه گذاری در این پروزه سود دهی بسیار مناسبی برای شیران به همراه دارد.....................................
نظر
-
دوستان مجمع شیران چقد سود تقسیم میکنند؟یعنی چند درصد این 745 تومن رو تقسیم میکنه؟ به نظرتون امسال چقدر بسازه؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
-
یه سوال یعنی اگه اون موقع قیمت سهم 4000 باشه و 400 تقسیم کنه قیمت باز گشایی3600 خواهد بود؟چقد طول میکشه دوباره بشه 4000 مثلا؟ارزش داره بیایم مجمع باهاش؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postیه سوال یعنی اگه اون موقع قیمت سهم 4000 باشه و 400 تقسیم کنه قیمت باز گشایی3600 خواهد بود؟چقد طول میکشه دوباره بشه 4000 مثلا؟ارزش داره بیایم مجمع باهاش؟
تفاوت امسال با پارسال تو اینه که پارسال 200 درصد افزایش سرمایه داشت امسال 100 درصد
شیران تنها مشکلی که داره اینه که همیشه اولین پیشبینی سال بعدشو محتاطانه میگره که اونم توی مجمع پارسال مدیرعاملش گفته بود بنا دارن از سال بعد طوری پیشبینی بدن که کمتر نیازی به اعلام تعدیل داشته باشن
این سهم رو اگه بخوام بدون هیچ غرض و بزرگ نمایی توصیف کنم اینه که در اوج ارزندگی بهترین سهام برای سهامدارای اماتور و محافظه کاره که بره بعد از یک سال بیاد ببینه قیمت سهامش حداقل دو برابر شده و 15درصد قیمت سهامشم سود نقدی دریافت کرده
لازمه بازم به اون دوستی که خیلی از روند ساکن و کند سهم شاکیه یاد اوری کنم که دوسه ماه قبل از مجمع پارسال رو بیاد بیارن که چقدر حوصلمون رو سربرده بود اما توی کمتر از 3 ماه با سود مجمع دو و نیم برابر شدسجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
نظر
-
در اصل توسط siwan پست شده است View Postمن که مجمع قبلی با شیران بودم بعد از باز شدن گپ قیمتی رو پر کرد و بعد از یک ساعت هم بست واسه تعدیل و افزایش سرمایه
تفاوت امسال با پارسال تو اینه که پارسال 200 درصد افزایش سرمایه داشت امسال 100 درصد
شیران تنها مشکلی که داره اینه که همیشه اولین پیشبینی سال بعدشو محتاطانه میگره که اونم توی مجمع پارسال مدیرعاملش گفته بود بنا دارن از سال بعد طوری پیشبینی بدن که کمتر نیازی به اعلام تعدیل داشته باشن
این سهم رو اگه بخوام بدون هیچ غرض و بزرگ نمایی توصیف کنم اینه که در اوج ارزندگی بهترین سهام برای سهامدارای اماتور و محافظه کاره که بره بعد از یک سال بیاد ببینه قیمت سهامش حداقل دو برابر شده و 15درصد قیمت سهامشم سود نقدی دریافت کرده
لازمه بازم به اون دوستی که خیلی از روند ساکن و کند سهم شاکیه یاد اوری کنم که دوسه ماه قبل از مجمع پارسال رو بیاد بیارن که چقدر حوصلمون رو سربرده بود اما توی کمتر از 3 ماه با سود مجمع دو و نیم برابر شد
نظر
-
شیران میتونه به عنوان پدیده این دور از مسابقات شناخته بشه. :))
کل بازار صف خریده این سهم منفیه.:.thumbsupsmileyanim
واقعا باید به حقوقیش که انقدر خوب سهمو کنترل میکنه و رنج منفی هم میکشه تبریک گفت.
من که به دید مجمع و بلند مدت خریدم حالا هر کاری می خوان با سهم کنن. /:.grlim:./
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postشیران میتونه به عنوان پدیده این دور از مسابقات شناخته بشه. :))
کل بازار صف خریده این سهم منفیه.:.thumbsupsmileyanim
واقعا باید به حقوقیش که انقدر خوب سهمو کنترل میکنه و رنج منفی هم میکشه تبریک گفت.
من که به دید مجمع و بلند مدت خریدم حالا هر کاری می خوان با سهم کنن. /:.grlim:./
نظر
نظر