من نمی دونم این همه تحلیل گر داریم چرا نمی آیند رو شیران تحلیل بزنند.مگر از نظر بنیادی و سود سازی مشکلی دارد؟؟؟؟از پارسال تا به حال از 330 تومان رسیده به 2200تومانیعنی 700%رشد تو بازار مگر داریم یک همچین سهمی با این پتانسیل سود سازی و صادراتی که برایش سر ودست میشکونند؟؟؟مگر واتی شیران نداره؟؟مگر خدمات بندری شیران نداره؟؟مگر خدمات بندری برای شیران نیست .مگر سود خددمات بندری از پارسال تا به حال 60%افزایش پیدا نکرده؟؟مگر شیران 140 میلیارد سود انباشته نداره؟؟؟مگر بازار شعور ندارد که با واتی این چنین با جبر برخورد میکند؟؟؟ا
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postمن نمی دونم این همه تحلیل گر داریم چرا نمی آیند رو شیران تحلیل بزنند.مگر از نظر بنیادی و سود سازی مشکلی دارد؟؟؟؟از پارسال تا به حال از 330 تومان رسیده به 2200تومانیعنی 700%رشد تو بازار مگر داریم یک همچین سهمی با این پتانسیل سود سازی و صادراتی که برایش سر ودست میشکونند؟؟؟مگر واتی شیران نداره؟؟مگر خدمات بندری شیران نداره؟؟مگر خدمات بندری برای شیران نیست .مگر سود خددمات بندری از پارسال تا به حال 60%افزایش پیدا نکرده؟؟مگر شیران 140 میلیارد سود انباشته نداره؟؟؟مگر بازار شعور ندارد که با واتی این چنین با جبر برخورد میکند؟؟؟ا
ما فکر میکردیم بز خری کردیم نگو قرار بوده به بز خرا پایین تر بفروشیم. واقعا بازار با حقوقی حرکت میکنه . حقوقی نخواد سهم طلا هم باشه بالا نمیره . ای اگه 50 میلیارد داشتم الان واتی رو 220 تومن میکردم یعنی 100 درصد تو یکی دو ماه ماه میوردمش بالا :d اینقدر که پتانسیل داشت این شرکت .
و چند ماه دیگه 300 و ...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/01, 22:27.///
نظر
-
شيران دورلن رشد اصلي خود را در حال طي كردن ميباشد و از اين به بعد رشد سود اوري كمتري خواهد داشت مگر اينكه محصول با ارزش افزوده بيشتري توليد كند
مصرف اصلي شيران نفت كوره و نفت سفيد ميباشد تا به حال كه قيمت كالا سوبسيدي بود. حاشيه سود شيران زياد بود حال اكر مرحله دوم اجرا شود قيمت مواد اوليه
افزايش پيدا خواهد كرد به لحاظ تكنيكالي من سقف شيران رو ٢٧٥٤ تومن ميبينم
اجرا و توليد محصولات با ارزش بالاتر ميتواند سوداوري شركت را تغيير دهد
نظر
-
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنايع شيميائي ايران (شيران ) موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1391/02/27 درمحل تهران - بزرگراه افريقا - خيابان شهيد سعيدي - شماره 16 برگزار میگردد حضور بهم رسانند. ب– دستور جلسه : استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
سایر موارد
توضیحات:
اخذ تصميم نسبت به ساير مواردي که در صلاحيت مجمع عمومي عادي باشد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:30 روز چهار شنبه مورخ 1391/02/27 درمحل تهران - بزرگراه افريقا - خيابان شهيد سعيدي - شماره 16 برگزار میگردد حضور بهم رسانند. ب– دستور جلسه :
انتخاب اعضای هیئتمدیرهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
آقا این هم خبر خوب و فوری فوری و قطعی قطعی
شنبه گزارش شیران برای سازمان ارسال میشه
سازمان هم احتمالا" شنبه یا یکشنبه مجوز انتشار رو کدال رو میده
سود سری پیش گفته بودند بالای 450 ولی عددش رو به من نگفته بودند اما الان قطعی گفته شد بالای 500 تومان
خیلی عالیه
خیلی خوشحالم
شیران و واتی هر دو میترکونند
اگر 540 اعلام کنه حدود 2700 باید شیران باز بشه و واتی ...............................
دوستان ببینید چند بار گفتم واتی زیر 114 رو از دست ندید
شنبه اگه واتی فرصت خرید زیر 114 بود حتما" بخرید و دعایش را به جان شیران و کارکنانش بفرستیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
آقا اين هم خبر خوب و فوري فوري و قطعي قطعي
شنبه گزارش شيران براي سازمان ارسال ميشه
سازمان هم احتمالا" شنبه يا يکشنبه مجوز انتشار رو کدال رو ميده
سود سري پيش گفته بودند بالاي 450 ولي عددش رو به من نگفته بودند اما الان قطعي گفته شد بالاي 500 تومان
خيلي عاليه
خيلي خوشحالم
شيران و واتي هر دو ميترکونند
اگر 540 اعلام کنه حدود 2700 بايد شيران باز بشه و واتي ...............................
دوستان ببينيد چند بار گفتم واتي زير 114 رو از دست نديد
شنبه اگه واتي فرصت خريد زير 114 بود حتما" بخريد و دعايش را به جان شيران و کارکنانش بفرستيد
...یکی از بچه های گل تو بورکس اینو گذاشته بود:d....منم شیران دارم.....فکر کنم بالای 4 هزار تومن باز شه یه کله تا 4500 بره....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
4000 که فعلا زیاده براش (-: ولی بین 2700 تا 3200 تا مجمع پیش بینی میشه که اگه باز بشه این قیمت ها رو به خودش بگیره.
2700 یعنی سود 180 میلیارد تومنی برای واتی رو این سهم . وای :d
اگه 540 اعلام کرده باشه توی مجمع هیچی تقسیم نکنه 450 تومن تقسیم میکنه :D که سهم واتی میشه 44 تومن . وای ببنیم واتی دیگه چه بهونه ای داره برا درجا زدن با سود 45-50 تومنیش ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/02, 12:02.///
نظر
-
سلام دوستان
قبلا گفته بودم صنایع شیمیایی ایران مانند جایزه اسکار اصغرفرهادی چنان درخششی خواهد کردکه......
وپیش بینی کرده بودم که سهم با قیمت 3200تومان به مجمع خواهد رفت.
من شخصا با سهم به مجمع میروم.
سهم دیگری که از الان برای بلند مدت می پسندم سرمایه گذاری پتروشیمی میباشد.
امروز13/2/91قیمت سهم89تومان میباشد.
این نوشته این جا یادگاری بماند.
هاتف راد
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post4000 که فعلا زیاده براش (-: ولی بین 2700 تا 3200 تا مجمع پیش بینی میشه که اگه باز بشه این قیمت ها رو به خودش بگیره.
2700 یعنی سود 180 میلیارد تومنی برای واتی رو این سهم . وای :d
اگه 540 اعلام کرده باشه توی مجمع هیچی تقسیم نکنه 450 تومن تقسیم میکنه :D که سهم واتی میشه 44 تومن . وای ببنیم واتی دیگه چه بهونه ای داره برا درجا زدن با سود 45-50 تومنیش ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postباور مي کنم که سود 90 شيران حداقل 500 و سال 91 شيرا ن900 تومان بشود.
و باور مي کنم که سود 90 پترو اصفهان هم حداقل 250 و 91 پترو اصفهان حداقل 450 تومان بشود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
شيران صنايع شيميائي ايران زمانبندي پرداخت سود دوره 12 ماهه منتهي به 1390/12/29 1391/02/13 11:04:39 1391/02/13 11:04:39 [ضمائم]
شيران صنايع شيميائي ايران آگهي دعوت به مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده 1391/02/13 10:54:13 1391/02/13 10:54:13 [HTML] [PDF] [Excel] [XML] [ضمائم]
شيران صنايع شيميائي ايران آگهي دعوت به مجمع عمومي عادي ساليانه دوره 12 ماهه منتهي به 1390/12/29 1391/02/13 10:48:16 1391/02/13 10:48:16 [HTML] [PDF] [Excel] [XML] [ضمائم]ادب .ویزای ورودبه دایره انسانیت است
نظر
نظر