کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه واتی فروشنده بود همون مرداد میفروخت. افزایش سرمایه 300% واتی که خب نمیدونم تایید بشه یا نه احساس میکنم واسه اینه که هم یه نقدینگی جذب کنه هم بتونه شیرانو نگه داره. به هر حال با فروش شیران تو همین قیمتا اگه اشتباه نکنم 700-800 تومن سود شناسایی میکنه!!
الان که نگاه کردم دیدم شیران پارسال 75% تقسیم کرده واتی هم تو صورتاش 50 درصد دیده. پس بین این دو باشه احتمالا
شرکت توی گزارش ۳ ماهه ۹۲ به میزان ۸۲.۳۸۰.۸۶۵ میلیون دلار صادرات داشته که با نرخ ۲۴۵۵ تومان حساب شده.
حالا اگه همین میزان صادرات توی ۳ ماهه اول ۹۳ هم داشته باشه با نرخی که توی گزارش اومده برای دلار ۲۹۵۰ تومان شرکت توی ۳ ماهه اول ۳۱۵ تومان میتونه بسازه بگیم ۷۵ تومان بابت افزایش هزینهها نسبت به ۹۲ کم بشه میتونه ۲۵۰ تومان بسازه که این یعنی پوشش ۶۲ درصدی توی ۳ ماه اول. و امکان تعدیل بالای ۵۰ درصد توی گزارش ۳ ماهه.
حالا بماند تقسیم سود بالای ۵۰ درصدی توی مجمع پیش رو و افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از انباشته.
منکه دوباره وارد سهم شدم ببینم این دفعم حالمو میگیره یا نه بالاخره کام روا میشم.
در گزارش 9 ماهه حسابرسی شده 7450 ریال سود 92 پیش بینی شده که 50% را تقسیم می کند یعنی 3725 ریال . حال باید منتظر گزارش نهایی بود تا ببینیم عملکرد پایانی چقدر است.سود انباشته شرکت هم معادل سرمایه شرکته که در سال اینده حتما باید افزایش سرمایه از سود انباشته داشته باشد. قیمتهای فعلی سهم هم مفته.
در گزارش 9 ماهه حسابرسی شده 7450 ریال سود 92 پیش بینی شده که 50% را تقسیم می کند یعنی 3725 ریال . حال باید منتظر گزارش نهایی بود تا ببینیم عملکرد پایانی چقدر است.سود انباشته شرکت هم معادل سرمایه شرکته که در سال اینده حتما باید افزایش سرمایه از سود انباشته داشته باشد. قیمتهای فعلی سهم هم مفته.
گزارش نهایی البته حسابرسی نشده هم 20 روز پیش روی کدال اومده و سود نهایی امسال 7792 ریال است. از این رقم شاید تقسیم 500 تومنی منطقی باشد.
نکته ای که من متوجه نمی شم در این گزارشات، اینه که سود انباشته شرکت رو با سرمایه شرکت مقایسه کنیم اختلاف 11 برابری دیده میشه (سود انباشته معادل سرمایه نیست بلکه از ده برابر سرمایه هم بیشتره)از طرف دیگه بدهی شرکت از سود انباشته بیشتره. حالا تفسیر اینا رو متوجه نمیشم. آیا شرکت بدهی زیادی داره؟؟؟ بخش اعظم بدهی حقوق صاحبان سهام هست؟ مگه چقدر شرکت به صاحبان سهم بدهکاره؟ یعنی سود مصوب سالهای قبل رو نپرداخته؟؟
گزارش نهایی البته حسابرسی نشده هم 20 روز پیش روی کدال اومده و سود نهایی امسال 7792 ریال است. از این رقم شاید تقسیم 500 تومنی منطقی باشد.
نکته ای که من متوجه نمی شم در این گزارشات، اینه که سود انباشته شرکت رو با سرمایه شرکت مقایسه کنیم اختلاف 11 برابری دیده میشه (سود انباشته معادل سرمایه نیست بلکه از ده برابر سرمایه هم بیشتره)از طرف دیگه بدهی شرکت از سود انباشته بیشتره. حالا تفسیر اینا رو متوجه نمیشم. آیا شرکت بدهی زیادی داره؟؟؟ بخش اعظم بدهی حقوق صاحبان سهام هست؟ مگه چقدر شرکت به صاحبان سهم بدهکاره؟ یعنی سود مصوب سالهای قبل رو نپرداخته؟؟
با سلام
این جمله که بخش اعظم بدهی حقوق صاحبان سهام است یعنی چه ؟
بدهی چه ربطی به حقوق صاحبان سهام دارد ؟ بعد بدهی شرکت به صاحبان سهام یعنی چه ؟
سود انباشه شرکت 4 برابر بدهی ها شرکت است . از طرف دیگه کمی به دارایی های شرکت هم نگاه کنید همه چیز دستتون میاد
دوست عزیز نسبت جاری شرکت 4.65 هست یعنی نزدیک 5 برابر بدهی های جاری، دارایی جاری داره یعنی پول نقد و سپرده و ....!! چندتا شرکت تو بورس اینجوری داریم؟ البته هرچی بالاتر باشه بهتر نیست از نظر مدیریت مالی ولی خب بستگی به مدیریت داره که چجوری هزینه کنه. سهمی 1125 تومن سود انباشته داره!! دارایی های جاری تو این یه سال 63% زیاد شده و بدهی های جاری 12% کم شده. تا الان هم بورس کالا رو چک کردم الکیل خطی رو طبق معمول بیشتر از فرض بودجه فروخته و تقریبا به همون قیمت پیش بینی. امسال به نظر میرسه گرون شدن نفت سفید بیشتر اذیتش کرده
درسته من اشتباه کردم . سرمایه شرکت 771.498 میلیارد ریال و سود انباشته تا پایان دوره 9 ماهه 7,045.114 میلیارد ریال یعنی بیش از 9 برابر سرمایه شرکته. شرکت با این سود انباشته باید حداقل افزایش سرمایه 500درصدی در برنامه سال 93 داشته باشد.این که چرا در پیش بینی 93 اشاره نشده جای سوال دارد.
من بیشتر از یکساله که این سهم رو دارم و یکی از بهترین سودهای بورسیم در این سهم بوده. اما سکون فعلی سهم و اینکه اینجوری چند روز پشت سرهم داره منفی می خوره برام یکم عجیبه. مخصوصاً اینکه در تایم فریم هفتگی هم خیلی شبیه سقف دوقلو شده نمودارش یکم ترسناکه /:.sadsmiley.:/
سلام دوستان
شیران توی مجمع چقدر سود تقسیم میکنه؟ و مجمع اش کی هست؟؟؟
ایا خرید شیران امروز مناسب هست؟؟؟
قرار بوده 17 اسفند باشه که طبق اطلاعیه جدید شرکت مجمع کنسل شد و تاریخ جدید متعاقبا اعلام خواهد شد!!!!!
سود شرکت هم حدود 800 تومانه که احتمالاً 50٪ تقسیم کنه
سلام
منم نمیدونم چرا منفی داره می خوره نزدیک افزایش سرمایه
فعلا که هبچ برنامه ای برای افزایش سرمایه اعلام نکرده و لی با توجه به سود انباشته بالا ممکن است ناگهانی همه را غافلگیر کنند. شاید می خواهند تا 2500بیارند پایین و بعد با یک خبر تا 10000 تومان ببرنش بالا .فکر کنید اگه بخواد 500درصد افزایش سرمایه از انباشته بده چی میشه.
به این نمودار دقت کنید. احتمال ریزش تا حوالی 2400 تومان بعید نیست.من در حال حاضر این سهم را ندارم .در 3300 خارج شدم. ولی هر روز کنترلش می کنم ببینم کجا می خواد برگرده، و همه سهامم را بفروشم تک سهم بشم روی این اژدهای خفته.
نظر