صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sohrab67
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 552

پاسخ : صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

خوب خداروشکر جواب داد ریسکم.تعدیل 25 درصدی جوووووونم. شیران سهامی هست که همیشه باس تو سبد باشه.200 درصد افزایش سرمایه .

نظر

• heaven_smile77
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 257

چقدر جالبه که این سهم شروع به خسته کردن همه سهامداران خودش کرد. اینقدر منفی خورد که من هم خارج شدم. اما حالا با یک تعدیل مثبت خوب همه رو مثل همیشه غافلگیر کرد. اما از سکوت این تاپیک میشه فهمید که بقیه هم مثل من زودتر خارج شده بودند.
      اینجاست که می گن تحلیل کردن کار سختی است چون این تعدیل اصلا قابل پیش بینی نبود اون هم بدون برش های نفتی

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
        چقدر جالبه که این سهم شروع به خسته کردن همه سهامداران خودش کرد. اینقدر منفی خورد که من هم خارج شدم. اما حالا با یک تعدیل مثبت خوب همه رو مثل همیشه غافلگیر کرد. اما از سکوت این تاپیک میشه فهمید که بقیه هم مثل من زودتر خارج شده بودند.
        اینجاست که می گن تحلیل کردن کار سختی است چون این تعدیل اصلا قابل پیش بینی نبود اون هم بدون برش های نفتی
        من خودمهم جرات خرید نداشتم متاسفانه این سهم پس از سعود جانانه سال گذشته در این مدت تمام خبرهای خوب در او تاثیر منفی داشت وکسی هم جرات خرید نداشت چون اکثر سهامی که افزایش سرمایه دادن حتی پایینتر هم باز میشدن .نوش جان کسانی که از بازی سهم خسته نشدن وریسک کردن وخریدن ورفتن مجمع.

نظر

• ROSEMAN
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 186

با عرض سلام حضور سهامداران محترم "شیران"

لازم دیدم در خصوص معاملات یکی از حقوقی های "شیران" نکاتی خدمت دوستان عرض کنم که نشان از عزم جدی بانک صنعت و معدن جهت کاهش حداکثری سود سهامداران جزء شیران است...!

متاسفانه شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در اواخر پاییز و اوایل زمستان 1392 اقدام به خرید بیش از 4 میلیون سهام "شیران" در بالاترین قیمت ممکن یعنی در حدود 35000 تا 37000 ریال از بانک صنعت و معدن نمود. این شرکت دقیقا در روزهای پایانی قبل از مجمع عمومی فوق العاده جهت افزایش سرمایه نسبت به فروش حدود 4 میلیون سهم در قیمت های زیر 20000 ریال نمود!
          سناریوی مذکور تا به آنجا پیش رفت که این شرکت با کمال وقاحت امروز با رنج مثبت قصد خرید "شیران" را داشت که دقیقا" قبل از مجمع به کمترین قیمت فروخته بود!!!

از جمیع موارد گفته شده می توان نتیجه گرفت در خرید با قیمت های 34000 تا 37000 و فروش در 19500 تا 20000 ریال و با احتساب 4000 ریال سود مجمع، شرکت بازرگانی و خخدمات بندری به ازای هر سهم حدود 12000 ریال به خود زیان تعمدی وارد کرده و دقیقا پس از افزایش سرمایه اقدام به خرید سهم با 20 درصد بالاتر نموده و صرفا" امروز بیش از 4000 ریال به ازای هر سهم خریداری شده مجددا" به خود ضرر وارد می کند!!!؟

متاسفانه این اعمال بسیار کثیف صرفا" جهت انتقال سود غیر عملیانی "شیران" که ناشی از شرکت های زیر مجموعه اش می باشد، به بانک صنعت معدن صورت می پذیرد که مصداق بارز تبانی و سوء استفاده از رانت اطلاعاتی "شیران" می باشد.

لذا دوستان بیشتر در خرید و فروش های خود دقت نمایند تا متضرر نگردند.
          بنده این مورد را بصورت رسمی از مراجع قانونی پیگیری خواهم نمود و از دوستان سهامدار نیز تقاضا دارم در این خصوص اقدام نمایند...

امیدوارم نهادهای نظارتی بیش از این بر رفتارهای سهامداران عمده دقت نمایند و از سوء استفاده ایشان و تحمیل ضرر به سهامداران جزء جلوگیری بعمل آورند.

موفق باشید...
          [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

با فرض اینکه شخصی سال گذشته سهم را بین 3200 تا 3700 تومن خریده، الان شرکت چه گلی به سرش زده؟؟؟
            برای کسی که سهامداری یکساله کرده ضرر بوده است آن هم خیلی زیاد.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• PETROLEUM
              Banned
              • May 2014
              • 853

این شرکت یک دستگاه چاپ پول هست منتها گیر آدمهای بدذات ، سهامداران عمده کثیفی افتاده است

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

من سهامدار هستم و خواهم بود.حداقل تا واریز سهام جایزه روند رشد را در پیش دارد.قبل از رسیدن به 1000تومان دو مقاومت دارد که می تواند براحتی از آنها عبور کند.در صورت انجام توافق هسته ای به قیمتهای قبل مجمع افزایش سرمایه خواهد رسید.این سهم به سهامداران خود خیلی بدهکار است و باید جبران کند.
                مقاومتهای پیش روی شیران:
                8154 ریال
                8378 ریال

نظر

• PETROLEUM
                  Banned
                  • May 2014
                  • 853

به ازای هر سهم (با سرمایه جدید) ، 72 تومان فقط اوراق مشارکت دارد ! غیر از سودهای عملیاتی و درآمدهای سرمایه گذاری و ....

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
                    با عرض سلام حضور سهامداران محترم "شیران"

لازم دیدم در خصوص معاملات یکی از حقوقی های "شیران" نکاتی خدمت دوستان عرض کنم که نشان از عزم جدی بانک صنعت و معدن جهت کاهش حداکثری سود سهامداران جزء شیران است...!

متاسفانه شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران در اواخر پاییز و اوایل زمستان 1392 اقدام به خرید بیش از 4 میلیون سهام "شیران" در بالاترین قیمت ممکن یعنی در حدود 35000 تا 37000 ریال از بانک صنعت و معدن نمود. این شرکت دقیقا در روزهای پایانی قبل از مجمع عمومی فوق العاده جهت افزایش سرمایه نسبت به فروش حدود 4 میلیون سهم در قیمت های زیر 20000 ریال نمود!
                    سناریوی مذکور تا به آنجا پیش رفت که این شرکت با کمال وقاحت امروز با رنج مثبت قصد خرید "شیران" را داشت که دقیقا" قبل از مجمع به کمترین قیمت فروخته بود!!!

از جمیع موارد گفته شده می توان نتیجه گرفت در خرید با قیمت های 34000 تا 37000 و فروش در 19500 تا 20000 ریال و با احتساب 4000 ریال سود مجمع، شرکت بازرگانی و خخدمات بندری به ازای هر سهم حدود 12000 ریال به خود زیان تعمدی وارد کرده و دقیقا پس از افزایش سرمایه اقدام به خرید سهم با 20 درصد بالاتر نموده و صرفا" امروز بیش از 4000 ریال به ازای هر سهم خریداری شده مجددا" به خود ضرر وارد می کند!!!؟

متاسفانه این اعمال بسیار کثیف صرفا" جهت انتقال سود غیر عملیانی "شیران" که ناشی از شرکت های زیر مجموعه اش می باشد، به بانک صنعت معدن صورت می پذیرد که مصداق بارز تبانی و سوء استفاده از رانت اطلاعاتی "شیران" می باشد.

لذا دوستان بیشتر در خرید و فروش های خود دقت نمایند تا متضرر نگردند.
                    بنده این مورد را بصورت رسمی از مراجع قانونی پیگیری خواهم نمود و از دوستان سهامدار نیز تقاضا دارم در این خصوص اقدام نمایند...

امیدوارم نهادهای نظارتی بیش از این بر رفتارهای سهامداران عمده دقت نمایند و از سوء استفاده ایشان و تحمیل ضرر به سهامداران جزء جلوگیری بعمل آورند.

موفق باشید...
                    کاملا غلط است

نظر

• baradaran10
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 27

برای فقط دانستن طبقه یک شنیده شرکت فوق برای کارکنان قبل از افزایش سرمایه بلوک مربوطه را به مبلغ ۱۹۰۰ تومان فروخته ولی حالا ۲۰ درصد بالاتر داره دوباره سهام را جمع می کند چرا ؟؟؟؟؟!!!!! چون خواسته حتما پول توی جیب کارکنانش بکنه

نظر

• PETROLEUM
                        Banned
                        • May 2014
                        • 853

قیمت خریدهای شرکت خدمات بندری روی شیران و همچنین قیمت فروش شیران توسط این شرکت را بررسی فرمایید و بعدش بگویید غلط هست !!

نظر

• javad66
                          عضو جدید
                          • Jul 2014
                          • 2

با سلام کسی از دوستان میتونه یه راهنمایی درمورد چگونه گی گرفتن سود نقدی از شرکت شیران و سهام جایزه از شرکت بکنه سود 92
                          با تشکر

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

از 93.3.25 شروع به پرداخت کردن. برای دریافت باید شماره حساب و مشخصات خودتون رو بهشون فکس کنید .
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• محمد-پ
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 236

سود را دو ماه قبل بانک ملت هم با ارائه کارت ملی پرداخت میکرد . اولین فرصت چک کنید شاید هنوز پرداخت کند.

نظر

• javad66
                                عضو جدید
                                • Jul 2014
                                • 2

ممنون از دوستان عزیز.بانک ملت که دیگه نمیده دوستان شماره فکس شرکت را کسی داره.سهام افزایش سرمایه جریانش چیه؟

نظر

در حال کار...
                                X