صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

شنیده شده صنایع شیمیایی ایران با نماد شیران که سود سال 91 را برای هر سهم 5303 ریال پیش بینی کرده است، قابلیت تعدیل مثبت 50 درصدی و تحقق 7940 ریال سود خالص به ازای هر سهم را داراست.

در پیش بینی شرکت فروش صادراتی 263 میلیون دلار با نرخ ارز مرجع 1226 تومانی و جمعا 322 میلیارد تومان دیده شده در حالی که اجازه تسعیر تا نرخ آزاد (میانگین 1700 تومان در سال 91) دارد یعنی با نرخ 1700 صادراتی درآمدهای فروش صادراتی به 447 میلیارد تومان خواهد رسید و 125 میلیارد تومان به سود صادراتی اضافه خواهد شد.

از سوی دیگر در حالي که عوارض منعکس در صورتحساب هاي خريد نفت سفيد سال 1390 مطابق با مفاد قانون مذکور معادل 10 درصد منظور شده پس ملبغ 258 میلیارد ریال به عنوان عوراض 10 درصدی سال 90 و همین مقدار برای 91 در نظر بگیریم حدود 52 میلیارد تومان به هزینه های شرکت اضافه خواهد شد در نهایت با فرض دلار 1700 تومانی 68 میلیارد تومان به سود شرکت اضافه خواهد شد که برای هر سهم 264 تومان اضافه شده و سود شرکت به 794 تومان خواهد رسید و 50 درصد امکان تعدیل سود دارد.
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

ممکنه دوستان یک تحلیل تکنیکی از شیران ارایه کنند.
      بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

دلم میخواست بفهمم کی بود اول صب تا صفو دادن روی 1315 فروشنده شد؟

آخه بردار من واسه چی سهمتو روی منفی 4 فردا میفروشی؟

شیران دوباره جمع میشه
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

شيران شير صنعت پتروشيمي هست.
          با شيران باشيم.

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2122

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            دلم میخواست بفهمم کی بود اول صب تا صفو دادن روی 1315 فروشنده شد؟

آخه بردار من واسه چی سهمتو روی منفی 4 فردا میفروشی؟

شیران دوباره جمع میشه
            چقدرملت ترسو شده اند ؟؟ ازترس صف فروش ؟؟جای این چی میخری که درحال صعود باشد !!!!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

من حرفمو پس میگیرم. کیه داره اینو اینطور رنج میکنه؟
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

الان چند نفر پرسیدن ازم فردا بخوای سهم بخری چی میخری گفتم شیران.......
                دلیلم این بود که یه عده خبر از تعدیلش دارن....یعنی تابلو دارن میخرن ................. این رشدش الکی نیست یه تعدیل خفن پشت این سهم هست...........مطمئنم ..........یعنی رو این قیمت هم ریسک نداره .........;)
                شیران سهمی نیست که بدون خبر بالا بره مگه اینکه پشتش یه خبر باشه ..........;)پس میشه با خیال راحت خریدش ...........

البته هیچ پیشنهاد خرید ندارم روش تصمیم با خودتونه ......خودمم ندارم این سهمو ......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/09, 23:45.
                ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                  ممکنه دوستان یک تحلیل تکنیکی از شیران ارایه کنند.
                  بی نهایت سپاسگذارم.
                  جناب راد متاسفانه نرم افزارم چند وقت آپدیت نمیگیره وگرنه حتما تحلیلی از شیران ارائه میدادم.
                  صرفا اگر بنیادی نگاهش کنیم در اول راه صعوده

نظر

• محمد حسن
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 423

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    الان چند نفر پرسیدن ازم فردا بخوای سهم بخری چی میخری گفتم شیران.......
                    دلیلم این بود که یه عده خبر از تعدیلش دارن....یعنی تابلو دارن میخرن ................. این رشدش الکی نیست یه تعدیل خفن پشت این سهم هست...........مطمئنم ..........یعنی رو این قیمت هم ریسک نداره .........;)
                    شیران سهمی نیست که بدون خبر بالا بره مگه اینکه پشتش یه خبر باشه ..........;)پس میشه با خیال راحت خریدش ...........

البته هیچ پیشنهاد خرید ندارم روش تصمیم با خودتونه ......خودمم ندارم این سهمو ......

این صندوق بازنشستگی نفت از تعدیلش خبر نداره چند روزیه می فروشه؟!

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post

اون تعداد براش عددی نیست ............شاید به کد های شخصی خودش میفروشه;) شناور شیران هم همچی بالایی نیست .........
                      ///

نظر

• محمد حسن
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 423

اون تعداد براش عددی نیست ............شاید به کد های شخصی خودش میفروشه;) شناور شیران هم همچی بالایی نیست .........
                        من خودم با این شرکت سهامداری میکنم ولی به نظرم فعلاً در این مرحله برای خرید در این قیمتها باید احتیاط کرد

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                          فقط مثبت کامل میفروشه.
                          اون دوهفته که سهم قفل بود حجم مبنا میداد.
                          ضمنا هر فروشی نشان از عدم ارزندگی نیست. شاید نیاز به نقدینگی داره.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

خوب حالا نظرتون در مورد خرید های روی شیران چیه؟؟// من حیف که پول نداشتم ...........البته باید شبندر رو با شیران تعویض میکردم امروز ............البته 2458 زیاده برام ...........ولی یه تعدیل خفن داره ........و این خرید ها الکی نیست........اونایی که دارن تا گزارش 3 ماهه و حتی 6 ماهه روش صبر کنن........
                            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

خوب حالا نظرتون در مورد خرید های روی شیران چیه؟؟// من حیف که پول نداشتم ...........البته باید شبندر رو با شیران تعویض میکردم امروز ............البته 2458 زیاده برام ...........ولی یه تعدیل خفن داره ........و این خرید ها الکی نیست........اونایی که دارن تا گزارش 3 ماهه و حتی 6 ماهه روش صبر کنن........
                              نیاز به صبر نیست میثم جان
                              امشب گزارش میاد گویا

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2122

بنظر میاد که درشیران همه خارج وفقط صنعتی ها میمانند ؟ برای حمایت همدیگر . شما ولصنم .وصنعت را بررسی کنید همین است

نظر

در حال کار...
                                X