این سهم رو من 1 ماه پیش خریدم اما تعدادی کم . به نظر من لیدر پتروشیمی های بازار هست. حرف نداره . دلار 2200 چیکار کرده با این سهم .باید منتظر جهش زیاد در این سهم باشیم.انتظار 3000 تومان به بالا رو دارم.
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین بازار اونقدر بازار جوگیری هست واونقدر توش فقر تحلیل هست که شنبه اگر کرمانشاه رو منفی نکنه خوبه ...چرا چون دلار از 2600 شده 2400 ...
در حالی که سود 150 رو ما با دلار زیر 1800 حساب کردیم اگر دلار رو 2600 در نظر می گرفتیم که ....فقیمتهای عجیب غریب برا این واکثر سهام در می اومد ....
می گم جماعت سهامدار زود بازوترین وساده ترین قشر جامعه ما هستن ....
دلار 2100 بود..دوستی در لوازوم ارایش مشغول هست گفتیم نظرت چیه ؟؟؟دلار چی میشه ...
گفت سال قبل رو 1200 فقط فقط خریدم امسال هم فعلا فروشنده نیستم ...بعد دو هفته دلار شد 2600 ...طرف تو یکسال بالای 2 برابر سود کرده ....یک مغازه رو کرده 4 تا مغازه ...اونوقت جماعت سهامدار هنوز که هنوز هست با حرف وزیر اقتصاد رئیس بانک مرکزی که بارها حرفاشون دروغ از اب دراومده خرید فروش می کنه ...ضرر کردن حق بعضی هاست..
حالا جدا گروه پترو دوباره باید بررسی بشه از اول با دلار 2200 تومنی .........:d
من منتظر شصفها هستم باز بشه .......احتمالا سودش کم اعلام بشه :d یا به دلیل بدهی و تسویه حسابش با شپنا تا اخر سال هزینه های مالیش بره بالا مقداری از سودش و نقدینگی شرکت کم کنه در گزارش جدیدش و فرصتی دوباره بده که ما بتونیم این رو بخریم ....با دید 1 ساله و حداقل 100 درصدی بگیریم ازش .......
الان که فکرشو میکنم شکربن هم حتی باید بررسی بشه ............شاید اون هم بترکونه به زودی .........///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postحالا جدا گروه پترو دوباره باید بررسی بشه از اول با دلار 2200 تومنی .........:d
من منتظر شصفها هستم باز بشه .......احتمالا سودش کم اعلام بشه :d یا به دلیل بدهی و تسویه حسابش با شپنا تا اخر سال هزینه های مالیش بره بالا مقداری از سودش و نقدینگی شرکت کم کنه در گزارش جدیدش و فرصتی دوباره بده که ما بتونیم این رو بخریم ....با دید 1 ساله و حداقل 100 درصدی بگیریم ازش .......
الان که فکرشو میکنم شکربن هم حتی باید بررسی بشه ............شاید اون هم بترکونه به زودی .........
باید ببینم رو چه قیمتی باز میشه .....فعلا ما رفتیم مجمع ..ببینم کی سود 300 تومنی رو میدن ...اگه بدن یعنی میخواد رو 600 باز بشه ...چی میشه ...ندن هم مهم نیست فروشنده نیستیم..
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشيران شصفها شاراک شخارک کرمانشا شپترو و.....شبندر و بکام و فباهنر و .......
همه از يک جنسند همه فروش ارز صادراتي دارند.
اگر امسال شيران 1000 تومان و شصفها 600 تومان سود بسازند
شبندر 150 تومان سود خواهد ساخت
که با پي به اي 4 مي شود 600 تومان
شيران شير صنعت پتروشيمي
و شبندر طلاي صنعت پالايشگاهي
حالا بايد منتظر فروش 3.5ميليارد دلار ارز حاصل از صادرات شبندر به نرخ ازاد باشيم.
نظر
-
-
با سلام گزارش 5 ماههشیران بر روی کدال گزارش خوبی داده است با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام گزارش 5 ماههشیران بر روی کدال گزارش خوبی داده است با تشکر
با این گزراش شیران ومیزارن تولید فروش وعدم مشکل تحریم ها ....نگاه بازار به گروه پترو عوض خواهد شد ...شیارن با این گزراش خونی تازه در رگهای گروه پترو خواهد دمید ...
در ضمن دلار رو 1700 همچنان دیده ..دلار فعلا 2400 هست ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام
با این گزراش شیران ومیزارن تولید فروش وعدم مشکل تحریم ها ....نگاه بازار به گروه پترو عوض خواهد شد ...شیارن با این گزراش خونی تازه در رگهای گروه پترو خواهد دمید ...
در ضمن دلار رو 1700 همچنان دیده ..دلار فعلا 2400 هست ...كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
شنبه همه نگاه ها به شیران هست و اگر با حد نوسان 50 % باز بشه میتونه 20 تا 25 % افزایش داشته باشیم.
نظر
-
-
ویرایش
سلام دوستان
هاتفت راد تازه ازفرنگ برگشته .یادتون هست گفته بودم شیران در سال91 مانند جایزه اسکار اصغرفرهادی چنان درخششی خواهد کردگه....
گزارش شیران خیلی خوبه.اما تغییراتی در بازی سهم کاملا پیداست.1-تغییر سال مالی2-سکوت هیات مدیره درباره افزایش سرمایه200%
3-اهداف سهام داران عمده
بایستی منتظر ماند و بازی سهم رادید.
سپاس
نظر
-
سلام دوستان ارادتمندم
من خودم شیرانو از 1400 تومان دارم باهاش مجمع هم رفتم و امسال هم باهاش میرم مجمع. به نظر من امسال با احتساب دلار 2000 تومانی در 9 ماهه 1000 تومان را خواهد ساخت و در نزدیکی های مجمع به هدف 5000 تومان نیز خواهد رسید. همچنین اگر روند تولید و فروشش ادامه یابد در سال بعد با دلار 2000 تومانی 1300 تومان سود خواهد ساخت پس با این سهم باید ماند.
نظر
-
در گروه پتروشيمي و شيميايي، صنايع شيميايي ايران پس از تغيير سال مالي خود از پايان اسفند ماه به پايان آذرماه سود سال 91 خود را با تعديل مثبت همراه ساخت. به اين ترتيب شيران که براي سال 91 خود به ازاي هر سهم 6280 ريال سود پيشبيني کرده بود با تعديل مثبت 10 درصدي سود جديد خود را 6962 ريال به ازاي هر سهم اعلام كرده است. شرکت همچنين علت تعديل مثبت را افزايش مقدار و مبلغ فروش برشهاي نفتي و افزايش سود اوراق مشارکت عنوان کرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
تعدیل مثبت و پوشش 61 درصدی "شیران" در 5 ماهشرکت صنایع شیمیایی ایران که سال گذشته نیز به دلیل بالا رفتن قیمت دلار و منتفع شدن از بابت فروش های صادراتی رشد سود بسیار مناسبی را دارا بود، امسال نیز همین روند را ادامه داده و توانسته در 5 ماه اول سال مالی خود 61 درصد از سود 6962 ریالی سال مالی 1391.09.30 را پوشش دهد.
با توجه به آنکه شرکت در مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1391.06.04 سال مالی خود را از پایان اسفند به پایان آذر ماه تغییر داد ولی پیش بینی سود خود را از 6336 ریال به 6962 ریال را با فرض نرخ هر دلار 17000 ریال برای تسعیر فروش های صادراتی افزایش داده است.
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
ﻗﺎﺑﻠﯿﺘﮫﺎی ﺷﯿﺮان
ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ اﯾﺮان ﺑﺎ ﻧﻤﺎد ﺷﯿﺮان ﮐﻪ ﺑﺮای ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ درآﻣﺪ ﺑﺎ ﻧﻤﺎد ﺑﺴﺘﻪ ﻣﺘﻮﻗﻒ اﺳﺖ، ﺑﺎ آﻧﮑﻪ طﯽ اطﻼﻋﯿﻪ ای ﺟﺪﯾﺪ ﺳﻮد ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺧﻮد را ﺑﺎ 682 رﯾﺎل اﻓﺰاﯾﺶ ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 6962 رﯾﺎل ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﮐﺮده اﺳﺖ وﻟﯽ ﺣﮑﺎﯾﺖ و واﻗﻌﯿﺘﮫﺎی اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ از ﺟﻨﺲ دﯾ ﮕﺮی اﺳﺖ ﺑﻄﻮرﯾ ﮑﻪ در ﺳﺎﻟﺠﺎری 6 ﺑﺎر ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ درآﻣﺪ ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﮐﺮده و ﻗﺼﺪ دارد ﺳﻮد ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺤﻘﻖ 1000 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺧﻮد را ﻗﻄﺮه ﭼﮑﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﻧﻤﺎﯾﺪ. ﺧﺎطﺮ ﻧﺸﺎن ﻣﺴﺎزد ﻣﻄﺎﺑﻖ اطﻼﻋﯿﻪ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﺷﺪه در ﮐﺪال،ﺷﺮﮐﺖ دراﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺳﺎﻟﺠﺎری را ﺑﻪ
ﺗﺮﺗﯿﺐ 3787 و 3617 و 5203 و 6280 و 6962 رﯾﺎل ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﻧﻤﻮده ﮐﻪ در ﻋﻤﻠ ﮑﺮد 5 ﻣﺎھﻪ ﻧﯿﺰ 61 در ﺻﺪ از ﺑﻮد ﺟﻪ را ﭘﻮ ﺷﺶ داده ا ﺳﺖ.ﮔﺰارش ﻋﻤﻠ ﮑﺮد در 5 ﻣﺎھﻪ، ﻗﺪری ﻏﯿﺮ ﻣﺘ ﻌﺎرف ﺑﻨ ﻈﺮ ﻣﯽ ر ﺳﺪ ﭼﺮا ﮐﻪ ﻣﻌ ﻤﻮﻻ ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی ﺑﻮرﺳﯽ ﺻﻮرﺗﮫﺎی ﻣﺎﻟﯽ ﺧﻮد را ھﺮ 3 ﻣﺎه ﯾﮑﺒﺎر ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺗﻌﺪﯾﻠﮫﺎی ﻣﮑﺮر و ﻗﻄﺮه ﭼﮑﺎﻧﯽ ﺷﯿﺮان ﺑﻨﺎﺑﻪ ﺗﺤﻠﯿﻞ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﺣﺮ ﻓﻪ ای ﺑﺎزار، ﻧﺸﺎن از ﺳﻮدآوری ﺑﺎﻻی اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ دارد ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﺮخ دﻻر 2400 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ و ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ در ﻓﺮوش ارز ﺻﺎدراﺗﯽ ﺑﻪ ﻧﺮخ ﺑﺎزار آزاد، اﻣﮑﺎن ﮐﺴﺐ ﺣﺪاﻗﻞ 1000 ﺗﻮﻣﺎن ﺳﻮد ﺧﺎﻟﺺ ﺑﻪ ازای ھﺮ ﺳﮫﻢ را در ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺎری ﻣﻤﮑﻦ ﻣﯿﺴﺎزد. ﺟﮫﺶ ﺳﻮدآوری ﺷﯿﺮان در ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ و ﺳﺎﻟﺠﺎری ﻋﻤﺪﺗﺄ ﻣﺘﺄﺛﺮ از ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ و ﺗﺴﻌﯿﺮ ارز ﺣﺎﺻﻠﻪ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺎزار آزاد ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺳﮫﺎم ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی « ﺻﺎدرات
ﻣﺤﻮر» را ﺑﻪ ﺷﺪت ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻗﺮار داده و ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻋﺎﯾﺪات ﻧﺎﺷﯽ از ﻣﺎﺑﻪ اﻟﺘﻔﺎوت ﻧﺮخ ارز ﻣﻮاﺟﻪ ﺳﺎﺧﺘﻪ اﺳﺖ
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر