صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

شیران پیش بینی سود سال جاری و سال آتی خود را اعلام کرده است.قبل از هر چیز لازم به ذکر است که سال مالی شرکت از 29 اسفند به 30 آذرماه تغییر یافته است و سود اعلام شده مربوط به دوره منتهی به 30 آذرماه 91 می باشد
    شرکت سود هر سهم سال جاری خود را 78 درصد تعدیل داده و از 696 تومان قبلی به 1244 تومان افزایش داده است.در شش ماهه منتهی به 31 شهریور نیز 543 تومان محقق کرده است.
    علت افزايش پيش بيني درآمد هر سهم عمدتا ناشي از افزايش فروش (افزايش مقدار و مبلغ فروش برش هاي نفتي و افزايش نرخ تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي) بوده است
    در ارتباط با پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1391 ، ذکر موارد زير نيز حائز اهميت مي باشد

1- شرکت اعلام نموده است از مجموع مقادير فروش پيش بيني شده محصولات براي سال مالي 1391، اطلاعات فروش تا 25 آبان ماه واقعي و صرفا مقادير فروش براي حدود يک ماه پيش بيني شده اند. لازم به ذکر است شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي يک ماه پاياني سال مالي از نرخ ارز مبادله اي (هر دلار 885ر24 ريال) استفاده مي نمايد.
    2- شرکت نرخ ارز مبناي محاسبه خوراک را از ابتداي آذر ماه تا پايان سال مالي (يک ماه) معادل نرخ ارز مبادله اي (هر دلار 885ر24 ريال) در نظر گرفته است. نرخ ارز مبناي محاسبه قيمت خوراک از ابتداي سال مالي 1391 تا پايان آبان ماه نرخ ارز مرجع بوده است.
    3- مبلغ 443 ميليارد ريال به عنوان 10% عوارض ارزش افزوده نفت سفيد موضوع بند "د" ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده به بهاي تمام شده کالاي فروش رفته سال مالي 1391 منظور شده است.
    4- شرکت در سال مالي 1390 نيز عوارض نفت سفيد را به نرخ 10% در حساب ها ثبت نموده و آن را به عنوان اعتبار مالياتي تلقي نموده است، لکن نهايي شدن موضوع عوارض ارزش افزوده نفت سفيد منوط به اظهارنظر و تعيين تکليف توسط مقامات امور مالياتي خواهد بود

شایان ذکر است شرکت در اولین پیش بینی سود سال مالی منتهی به 30 آذر 92 نیز مبلغ 1020 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده است که این پیش بینی با دلار 2500 تومانی صورت پذیرفته است.شرکت برای سال آتی پیش بینی بیش از 287 میلیون دلار صادرات را کرده است.
    پرشین تحلیل

نظر

• Godfathers
      عضو عادی
      • May 2011
      • 256

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
      خبر دارم از بچه های بالا بین 4500 تا 5000 تومان باز میشه میگی نه نگاه کن.
      از 5000 تومان هم تا 4 هزارتومان اصلاح میکنه.
      قابل ذکر هست بنده نه شیران دارم نه واتی و به همه دوستان عزیزم بابت این گزارش تبریک میگم
      البته بنده کاملا خبر داشتم که قراره این گزارشش داده بشه.
      قیمت طبق صحبت هایی که شده بین 4500 تا 5000 تومان باز خواهد شد که در این قیمت با فشار فروش همراه خواهد بود و تا جایی که میدونم سهم تا 4 تومان اصلاح خواهد کرد.
      ولی بعد از 4 تومان یک قیمت رویایی در انتظار سهم خواهد بود شاید کسی باور نکند حالا بماند چه قیمتی............
      و تا قبل از مجمع به این قیمت رویایی خواهد رسید

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

با سلام و احترام

توصیه به دوستانی که می خواهند سهم رو بعد از بازگشایی بخرند

دوستان با تجربه ای که اینجانب در این چند سال از شیران دارم و حتی امور سهامش هم منو کاملا" می شناسند و در تمامی بازگشایی هاش هم دقت کردم

روز بازگشایی دوستان حول نشوند و p بر e مثلا" 4 یا 5 به سهم بدهند و بگویند که حالا که مثلا" پی بر ای به سهم بدهند و بگن پس سهم مفته

قطعا" فشار فروش بالاست

سهامدارانی که این همه مدت پولشون خوابیده و به پول نیاز دارند فروشنده اند

دوستان سهم بسیار بسیار ارزشمند است و این نوشتن من قصد تخریب سهم نیست

فقط دوستان عجله نکنند و در چند روز بعد از بازگشایی اگر قصد خرید سهم را دارند خریداری نمایند

به نظر من که سهم در حدود 3800 تا 4200 بیشتر قیمت نخواهد خورد

من رو تجربه ای که دارم این محدوده را متصورم

باز هم صبر می کنیم ببینیم چند باز میشه

ولی یه توصیه دارم

شیران همین دو سال پیش قیمتش زیر 1500 تومان بود و الان واقعا" ترکونده

صادراتش به روسیه و افغانستانه و تحریمها هم هیچ اثری نخواهند داشت

سهامداران عاقل همیشه این سهم را در سبد خود دارند و به هیچ وجه فروشنده نخواهند بود.

البته توصیه من به دوستانی که سهم را دارند فروش سهم در قیمتهای بالا ( حداکثر قیمت به هنگام بازگشایی ) و خرید مجدد در چند روز بعد در قیمتهای پایینتر است.

فشار فروشنده موجب افت قیمت خواهد شد ، هر چند این سهم در قیمتهای 3800 تا 4200 بینظیر است
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
          توجه کنیم که 9 ماهه 1243 گفته 12 ماهه میشه 1650، پی بر ای حداقل 5 هم بدیم 8200 باید باز شه،
          تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

مبارک سهامداراش
          با سلام دوست خوب من

از این خبرها نیست

دوستان سهامدار به این قیمتها دل خوش نکنن

تجربه من میگه سهم زیر 4200 باز خواهد شد

صبر می کنیم و قیمت بازگشایی را می بینیم

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
            با سلام دوست خوب من

از این خبرها نیست

دوستان سهامدار به این قیمتها دل خوش نکنن

تجربه من میگه سهم زیر 4200 باز خواهد شد

صبر می کنیم و قیمت بازگشایی را می بینیم
            دقيقا همينه من خودم سهامدارام و روز بازگشايي فروش خواهم داشت و در روز بعدي پايينتر وارد خواهم شد.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              با سلام و عرض تبریک سال نو
              1- چکاوه :قرار گرفتن سهم در محدوده های کف قیمتی ;)
              2- سکرمان: انتظار رشد از گروه سیمانی و پی به ای مناسب
              3-ا س پ : انتظار رشد گروه ساختمان و پی به مناسب
              4--پارسان: انتظار رشد گروه پتروشیمی در سال 91 و افزایش سود اوری زیر مجموعه ها با توجه به خرید و فروش توافقی ارز بین شرکت ها و صرافی ها

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
              اینم عیدی ما : شیران در یک بازه یک ساله و در صورت نبود تحریم برای این شرکت و با احتساب سود مجمع 100 درصد میده و با احتساب فروش دلار در بازار ازاد
              همچنین واتی سهامدار عمده شیرانه و راهی جز صعود نداره و در صورتی که عوامل بالا و مورد انتظار بنده تغییر نکنه به راحتی 200 تومن رو رد میکنه و یه 100 درصد میده ;) البته واتی هم به شرطی درصد سبدشو از شیران کم نکنه و از شیران خارج نشه.

کلا شیران با دلار و یورو وابستگی شدیدی داره;)

البته تو بورس هیچ چیزی قطعی نیست و باید منتظر اتفاقات مهم هم بود
              --------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.سبد تائید شد

این هم برگفته از صفحه ی 19 مسابقه ی ماهانه ......نوش جان هر کی خرید .........(عیدی دوستان بود در 3 فرودین )

http://forums.boursy.com/showthread.php?1384-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8

%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C/page19

=============

سایر سهام طلایی این گروه : شپدیس و شصفها هستن .......خیلی صبر کردیم برای شصفها که هنوز باز نشده .......
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/06, 14:07.
              ///

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

دوستان حتما" حتما" زیر 4000 تومان این سهم را به دید چند ساله در سبد خود داشته باشید

و اصلا" فکر کنید این سهم رو ندارید

پشت این سهم غولی به نام بانک صنعت و معدنه

سهم هر سال پیشبینی پایین می دهد و اکثرا" 70 تا 80 درصد تعديل مثبت می دهد

این سهم سهامداری می خواهد و بس

شیران به نظر من بهترین سهم تاریخ بورس ایران است که بازدهی های آن سودهای فراوانی را به سهامداران خویش رسانده است.

خود من نیز بیشترین سود در کل دوران بورسیم را از این سهم گرفتم.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  دوستان حتما" حتما" زیر 4000 تومان این سهم را به دید چند ساله در سبد خود داشته باشید

و اصلا" فکر کنید این سهم رو ندارید

پشت این سهم غولی به نام بانک صنعت و معدنه

سهم هر سال پیشبینی پایین می دهد و اکثرا" 70 تا 80 درصد تعديل مثبت می دهد

این سهم سهامداری می خواهد و بس

شیران به نظر من بهترین سهم تاریخ بورس ایران است که بازدهی های آن سودهای فراوانی را به سهامداران خویش رسانده است.

خود من نیز بیشترین سود در کل دوران بورسیم را از این سهم گرفتم.

فک کنم در 3 سال 20 برابر بازدهی داده این سهم .....
                  ///

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 415

چون سال مالی منتهی به 30آذر91روعملا بایدتموم شده دانست بنظرم بازاربا پیش بینی سودسال بعدیعنی 1020بهش قیمت بده نظرمن اینه زیز4000تومان بازمیشه

نظر

• rad
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 557

سلام دوستان
                      قیمت بازگشایی سهم بستگی به خواسته بازیگران سهم داره.بازیگران سهم در کارگزاری صنعت ومعدن زندگی می کنند.
                      سوالی داشتم
                      1-پیش از بازگشایی سهم یعنی روز شنبه به نظر شما خرید وصنعت بازدهی بیشتری دارد یا لیزینگ صنعت و معدن؟
                      خواهش میکنم همه دوستان پاسخ فوری بدهید.
                      درهفته اینده من سرمایه گذاری صنعت ومعدن بخرم بیشتر سود میکنم یا لیزینگ صنعت ومعدن؟
                      چون هردو سهم نام برده شده درارتباط با افزایش سود سهم شیران هستند وبه احتمال زیاد از روز شنبه سهم وصنعت و سهم ولصنم رشد خواهند کرد.
                      یادآور میشوم که شیران هنوز مجوز افزایش سرمایه نگرفته اما نکته مهم سهم اینه که 10 برابر سرمایه خود سود انباشته دارد.سپاس

یا سلام و علیک
                      یا سلام و علیک
                      یا سلام و علیک

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        قیمت بازگشایی سهم بستگی به خواسته بازیگران سهم داره.بازیگران سهم در کارگزاری صنعت ومعدن زندگی می کنند.
                        سوالی داشتم
                        1-پیش از بازگشایی سهم یعنی روز شنبه به نظر شما خرید وصنعت بازدهی بیشتری دارد یا لیزینگ صنعت و معدن؟
                        خواهش میکنم همه دوستان پاسخ فوری بدهید.
                        درهفته اینده من سرمایه گذاری صنعت ومعدن بخرم بیشتر سود میکنم یا لیزینگ صنعت ومعدن؟
                        چون هردو سهم نام برده شده درارتباط با افزایش سود سهم شیران هستند وبه احتمال زیاد از روز شنبه سهم وصنعت و سهم ولصنم رشد خواهند کرد.
                        یادآور میشوم که شیران هنوز مجوز افزایش سرمایه نگرفته اما نکته مهم سهم اینه که 10 برابر سرمایه خود سود انباشته دارد.سپاس

یا سلام و علیک
                        یا سلام و علیک
                        یا سلام و علیک
                        با سلام

در خصوص قیمت بازگشایی مسلمه که به خواسته بازیگر سهم ( بانک صنعت و معدن ) انجام میشه ولی شما تمامی بازگشایی ها در سالهای گذشته را ببینید ، هدفشون اینه که سهم یکهو بعد بازگشایی رشد بالایی نکنه و منطقی باشه و همونطور که گفتم بازگشایی بین 3800 تا 4200 تومان خواهد بود.

ضمنا" تجربه و بررسی بازگشایی شیران در سالهای قبل نشان داده که هیچکدام از دو سهم وصنعت و ولصنم آنچنان رشد خاصی نمی کنند

و این سهم واتی هست که رشد خوبی خواهد کرد و اون هم بسته است

حالا درسته که اینها واتی هم دارند ولی به نظر من ولصنم رشدشو پیشخور کرده و وصنعت هم شما به نوسان قیمتی سهم در زمان بازگشایی شیران در سالهای قبل که نگاه کنی رشد آنچنانی نداشته و نخواهد کرد.

شما اگر نقدی صبر کن شیران باز بشه و چند روز بعد از بازگشایی که سهم کمی کاهش قیمت پیدا کرد اون روز خود شیران رو بخر

اگر واتی باز بود میگفتم واتی رو بخر

چون به نظر من هم واتی در محدوده 250 تومان بازگشایی خواهد شد ولی خب سهم بسته است و نمی شود کاری کرد

بیشترین سود را سهامداران صبور شیران و بعد از آنها واتی می برند و بس

و ولصنم به نظر من رشدشو پیشخور کرده است.

موفق و سلامت باشید.

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Aug 2025
                          • 643

شیرانیش بینی سود سال جاری و سال آتی خود را اعلام کرده است.قبل از هر چیز لازم به ذکر است که سال مالی شرکت از 29 اسفند

به 30 آذرماه تغییر یافته است و سود اعلام شده مربوط به دوره منتهی به 30 آذرماه 91 می باشد
                          شرکت سود هر سهم

سال جاری خود را 78 درصد تعدیل داده و از 696 تومان قبلی به 1244 تومان افزایش داده است.در شش ماهه منتهی به 31

شهریور نیز 543 تومان محقق کرده است.
                          علت افزايش پيش بيني درآمد هر سهم عمدتا ناشي از افزايش فروش (افزايش مقدار و

مبلغ فروش برش هاي نفتي و افزايش نرخ تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي) بوده است
                          در ارتباط با پيش بيني سود هر

سهم سال مالي 1391 ، ذکر موارد زير نيز حائز اهميت مي باشد

1- شرکت اعلام نموده است از مجموع مقادير فروش پيش بيني شده محصولات براي سال مالي 1391، اطلاعات فروش تا 25 آبان

ماه واقعي و صرفا مقادير فروش براي حدود يک ماه پيش بيني شده اند. لازم به ذکر است شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش

هاي صادراتي يک ماه پاياني سال مالي از نرخ ارز مبادله اي (هر دلار 885ر24 ريال) استفاده مي نمايد
                          . 2- شرکت نرخ ارز مبناي

محاسبه خوراک را از ابتداي آذر ماه تا پايان سال مالي (يک ماه) معادل نرخ ارز مبادله اي (هر دلار 885ر24 ريال) در نظر گرفته است.

نرخ ارز مبناي محاسبه قيمت خوراک از ابتداي سال مالي 1391 تا پايان آبان ماه نرخ ارز مرجع بوده است
                          . 3- مبلغ 443 ميليارد ريال

به عنوان 10% عوارض ارزش افزوده نفت سفيد موضوع بند "د" ماده 38 قانون ماليات بر ارزش افزوده به بهاي تمام شده کالاي

فروش رفته سال مالي 1391 منظور شده است
                          . 4- شرکت در سال مالي 1390 نيز عوارض نفت سفيد را به نرخ 10% در حساب ها

ثبت نموده و آن را به عنوان اعتبار مالياتي تلقي نموده است، لکن نهايي شدن موضوع عوارض ارزش افزوده نفت سفيد منوط به

اظهارنظر و تعيين تکليف توسط مقامات امور مالياتي خواهد بود

شایان ذکر است شرکت در اولین پیش بینی سود سال مالی منتهی به 30 آذر 92 نیز مبلغ 1020 تومان به ازای هر سهم اعلام

کرده است که این پیش بینی با دلار 2500 تومانی صورت پذیرفته است.شرکت برای سال آتی پیش بینی بیش از 287 میلیون دلار

صادرات را کرده است.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

از سوي ديگر در گروه شیمیایی، معاملهگران شاهد اعلام گزارش صنایع شیمیایی ایران بودند.

شركت صنایع شيميايي ايران پس از مدتها توقف نماد پیشبینی سود سال 91 خود را در عملكرد 6 ماهه با تعديل مثبت 78 درصدي مواجه ساخته است.

به اين ترتيب شيران كه براي سال 91 سود 6962 ريالي را به ازاي هر سهم اعلام نموده بود، در عملكرد 6ماهه با تعديل مثبتی سنگین، پیشبینی سود خود را تا سطوح 12437 ريال به ازاي هر سهم افزايش داد.

منبع : دنیای اقتصاد

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

خوراکشم با 2500 دیده.
                              یعنی بی ریسکترین سهم گروه پتروشیمیایی.

بگذریم پی به ای شسینا و شفارس 10 شده و مطمئنم بازار توی قیمت زدنش بازهم ناآگاهی خودش رو غالب میکنه اما اگر توی قیمتهایی که دوستان میفرمایند بازگشایی داشته باشیم مسلما ارزنده س.
                              چرا؟
                              چون برنامه افزایش سرمایه هم داره و سود نقدی امسال هم باید 80 درصد باشه.
                              یا حق
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

نوشته اصلی توسط کيانوش
                                شيران شصفها شاراک شخارک کرمانشا شپترو و.....شبندر و بکام و فباهنر و .......
                                همه از يک جنسند همه فروش ارز صادراتي دارند.
                                اگر امسال شيران 1000 تومان و شصفها 600 تومان سود بسازند
                                شبندر 150 تومان سود خواهد ساخت
                                که با پي به اي 4 مي شود 600 تومان

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                یعنی بیشترین بازدهی رو شبندر میده :dکیانوش جان شما تا کی نگه میداری؟
                                يادش بخير
                                دوستان مبارک باشه.شيران 1200تومان ساخت
                                منتظر شصفها مي مانيم.
                                راستي تا اينجاي کار شبندر بيشترين بازدهي را داده است.
                                اون تايپيک 20تير 1391 بود.

نظر

در حال کار...
                                X