مي گن قرار ببرن بالا
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
-
آقا الان یه خبر در مورد این سهم رسید به من که ترسوندم ... به کسی توصیه خرید و فروش ندارمبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postآقا الان یه خبر در مورد این سهم رسید به من که ترسوندم ... به کسی توصیه خرید و فروش ندارم
دوست عزیز
اینجور پست زدن اصلا" درست نیست
پست که می زنی یا خبر رو بگید تا مورد بررسی قرار بگیره و دوستان دیگه هم نظراتشون اعلام بکنند
یا اینکه خبر رو نمی گی لطف کنید پست اینجوری مبهم و گنگ نفرستید
خبر رو نگفته می گویید به کسی توصیه خرید و فروش ندارم شرکت منفجر شده ترکیده ... چی شده دوست عزیز نترس ما اینجاییم
نظر
-
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postآقا الان یه خبر در مورد این سهم رسید به من که ترسوندم ... به کسی توصیه خرید و فروش ندارم
آقا هر چه به پست دوست عزیزمون جناب دریا دل فکر می کنم چیزی سر درنمی آورم
این وقت شب فکر می کنم تمام شرکت ها تعطیل شده بورس تعطیله کدال از ساعت 15 به این ور اطلاعیه ای نیاموده فکر می کنم همه کارمندان دولت هم کنار خونوادشونن
حال این خبر از کجا خدمت این آقا رسیده ما سر نمی آوریم
اصلا" این خبر این وقت شب رسیده این آقا ترسیده یا اونا این ترسوندن یا این اونا ترسونده بلاخره ما نفهمیدیم کی این وسط ترسیده ؟؟؟؟
نظر
-
نوشته اصلی بتوسط ذکوم
موجودی نقد نسبت به پارسال 48% افزایش
سود انباشته شرکت بسیار فوق العاده ( بیش از 10 برابر سرمایه شرکت )
محصولات شرکت ( حالا ما در نظر داریم در این تحلیل تمام محصولات شرکت را براساس قیمت سال 92 برای 3 ماهه پایانی در نظر بگیریم )
1- الکیل بنزن خطی ( در گزارش 6 ماهه 2437 فروخته و برای سه ماهه پایانی 3027 تومان در نظر گرفته است در صورتیکه در بورس کالا تاریخ 91/9/6 حدود 4300 تومان به فروش رفته است و در سال 92 این مبلغ 4666 تومان می باشد حالا با توجه به اینکه شرکت باید در سه ماهه آخر 34130 تن از این محصول را به فروش برساند ( داخلی 15358 ، خارجی 18772 تن ) فلذا شرکت فقط از این ناحیه می تواند 43 میلیارد تومان به سود شرکت اضافه نماید ( در این محاسبه 4300 تومان در نظر گرفته شده )
محصول ------------------- سه ماهه پایانی ---------------- *فروش محصول ----------- سال بعد-------------- سود یا زیان
الکيلت سنگين ----------- 2965 -------------- 2764 تن ----------- 3222 --------------- 708 میلیون تومان سود
نرمال پارافين مازاد ----- 3713 --------------- 22473 تن --------- 3428 -------------- 6.4 میلیارد تومان زیان
برش هاي نفتي ------- 2702 --------------- 87572 تن ----------- 2775 --------------- 6.8 میلیارد تومان سود
*فروش محصول برای سه ماهه پایانی می باشد
******با توجه به مفرضات بالا شرکت می تواند 834 میلیارد تومان فروش داشته باشد یعنی سود شرکت به 1409 تومان خواهد رسید
بازار فروش داخلی ( 45% ) خارجی ( 55%)
تسعیر نرخ ارز ( 112672065 هر دلار 17598 ریال )
25000-17598 = 7402 * 112672065 = 833998625130
از این بابت 324 تومان به سود شرکت اضافه می شود
****** بهاي تمام شده کالاي فروش رفته : افزايش مبلغ بهاي تمام شده کالاي فروش رفته ناشي از افزايش مقادير فروش محصولات و افزايش ميانگين نرخ جهاني خريد مواد اوليه مي باشد و از ابتداي آذر ماه 1391 نرخ خريد مواد اوليه با نرخ ارز مبادله اي 24885 ريال محاسبه و همچنين 10% عوارض ارزش افزوده به مبلغ 443 ميليارد ريال به حساب بهاي تمام شده محصولات منظور گرديده است ( قبلآ عوارض 1.5% بوده است و مبلغ 38.8 ميليارد تومان به حساب بهاي تمام شده کالا در نظر گرفته شده و ممکن است این مبلغ به حساب شرکت برگردد ) ما در محاسبات خود از این موضوع مهم چشم پوشی می کنیم
**** هيات مدیره شرکت تصميم دارد سرمایه شرکت را به مبلغ 514332 ميليون ریال معادل 200 درصد سرمایه فعلي از محل سود انباشته افزایش دهد که تهيه گزارش توجيهي آن در دست اقدام مي باشد ( برای سال مالی 92 )
******** نکات مهم در فایل ضمیمه شرکت موجود است دوستان حتمآ آن را مطالعه کنند
حداقل سود 1200 برای همین امسال با دلار 2500 تومانی ( با سخت گیریهای فراوان ) و حداکثر 1800 تومان ( اگر نرخ خوراک برای سال مالی 91 اعمال نشود )
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postصنایع شیمیایی ایران به نظرم یکی از زیر خاکی های بازاره که باید با دید بلند مدت خرید شود. در ادامه به معرفی این شرکت میپردازم فعلا اینو داشته باشید
فردا پله دوم رو از صف فروش اضافه میکنم ....البته اگه صفی باشه ........بازار به اشتباه خودش پی میبره .........به زودی .......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/30, 10:26.///
نظر
-
لامسب این سهم نرخ های فروش رو بالا گرفته .جا برای تعدیل زیادی نذاشته ...........البته شاید در مقدار فروش برش های خطی مقدار فروش رو کم در نظر گرفته .......
خلاصه خودمو کشتم که یه تعدیلی چیزی در بیارم .....یه 30 میلیارد قیمت خوراک (نفت سفید رو بالا در نظر گرفته) و یه 100 تومن دیگه جا داره فعلا و سودش 1100 تومنه برای سال بعد .......
..
این سهم برای امسال 2000 تومن سود قایل تخصیص داره ....که احتمالش هست 1000 تومن در مجمع تقسیم کنه ........و 1000 تومن هم باز انباشته داشته باشه و 200 درصد افزایش سرمایه بده ........وضعیت شرکت از نظر نقدینگی توپ توپه ........پس حدود 3000 تومن سود داره در دلش تا یک سال اینده .......;)
شرکت قصد داره تولید الکیل خطی بنزن رو تا 150 هزار تن افزاش بده تا سال 93 و این یعنی افزایش مقدار فروش و سود اوری .....;)
از طرفی دیگر پتانسیل های این سهم اینه که میتونه دلارش رو با نرخ توافقی و به صرافی ها بفروشه ........دلار هم که بالای 3200 تثبت شده و احتمال بالا رفتنش هم زیاده ...
باید ببینیم فردا چطور معامله میشه ...... .......میخواستم فردا اضافه کنم ......که دست نگه میدارم فعلا و گویا میشه پایین تر خرید باز هم ...........
اگه افزایش نرخ خوراک نبود یه سودی میساخت امسال که همه انگشت به دهن بمونن........بالای 2000 و حدود 2500 سود میسا خت اگه نرخ خوراکش با ارز مبادله ای محاسبه نمیشد ........البته باید دید شرکت های پتروشیمی با افزایش قیمت نرخ خوراک چه میکنن یعنی قیمت محصولاتشون رو باز میکشن بالاتر یا روی همین قیمت ها میمونه دیگه .......;)
کلا وضعیت سود اوری این گروه این روزها کمی پیچیده شده و برد با کسیه که تحلیل درست کنه .....
البته به نظر میاد که فعلا ما پله اول رو گرون خریدیم ....ولی خوب :
زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردن است
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/30, 22:40.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز بعد بعد از 16 ماه ................دوباره وارد شدم .......یاد صفحات اول این تاپیک و پست بالا به خیر .........چه رشدی کرد لامسب تو یک سال .........:((
فردا پله دوم رو از صف فروش اضافه میکنم ....البته اگه صفی باشه ........بازار به اشتباه خودش پی میبره .........به زودی .......
ما انگار در سهام های بنیادی خیلی باهم مشترک هستیم.شیران واقعا شایسته شیر سایت بورسی است.شیران واقعا معرکه است
نظر
-
نظر