در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است
View Post
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postحالا کوتاه بیا دانشجوی کارشناسی نرم افزار شش ماه حدودا
این احتمال رو هم بدهید که شاید فرد مقابل شما از لحاظ سنی با شما اختلاف زیادی داشته باشه؛ لطفا با احترام بیشتری صحبت کنید دوست من. سپاسگزارمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تاپیک از فضای چت رومی و صحبتهای بی ربط البته کم محتوا خارج بشه خیلی خیلی صورت خوشی داره.
بند مالیاتی قید شده در نامه های اخیر به نفع شیران حل شد!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتاپیک از فضای چت رومی و صحبتهای بی ربط البته کم محتوا خارج بشه خیلی خیلی صورت خوشی داره.
بند مالیاتی قید شده در نامه های اخیر به نفع شیران حل شد!
یعنی به جای 10% قرار شد 1.5% بگیرن؟
منبع را لطف می فرمائید.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتاپیک از فضای چت رومی و صحبتهای بی ربط البته کم محتوا خارج بشه خیلی خیلی صورت خوشی داره.
البته فکر کنم به حساب کتاب این مجمع که نرسه
چون گزارشها به نظر اماده است
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postممنون جناب مصری پور
یعنی به جای 10% قرار شد 1.5% بگیرن؟
منبع را لطف می فرمائید.
تمام مطالبات شیران از اداره مالیاتی توی متن نامه اومده به اونجا مراجعه بفرمایید
منبع مدیر مالی آتیه دماوندوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postمنبع رو ذکر می کنید چناب مصری پور
البته فکر کنم به حساب کتاب این مجمع که نرسه
چون گزارشها به نظر اماده است
حساب کتاب خاصی نداره، ذخیره های اخذ شده باید به حساب تعدیل سنواتی بیاد و روی سود انباشته بشینه.
احتمالا توی مجمع از قول مدیر مالی شرکت اعلام بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط n@vid پست شده است View Postمصطفي نگهداري تا كي؟
روحمو آزرده كرده به خدا
بعنی اصلا به دید زیر 3ماه این سهمو نخریدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
وبازهم صندوق نفت فروشنده شد!!!
امروز 442 هزار شیران فروخته @@18
آیا ورود شخلیج نزدیک است.؟؟؟
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر